2412
-
Ha rámegyek a saját chanellemre, akkor csak egy playlisem van, videó nem is látszik, ahogy a többi playlist sem. (Kijelentkeztem ehhez.)
Mi a pék van ezzel? Az arculatváltás óta akkora egy fos lett ez, hogy ehaj... -
hát ha össze van állítva egy playlist azt megkeresed, youtube-on jobbgomb másolás -
Van neki címe? Hol? -
Az nem jó ha fogod a playlist címét és kimásolod? -
Hogyan lehet teljes playlisteket kiszedni a youtube listából, hogy ne csak az ottani kontaktok kaphassák meg? -
furunkal3 #1161 Ti melyik csajt sunáznátok?
-
érdekes -
ConnorJohn #1159 szevasztok!
nem tudom, ki mennyire szokott nézni Tubén paródiát, van egy sorozat, minden része marha jó, egy résszel viszont a képaránnyal baj van: http://www.youtube.com/watch?v=NBELendDR8Q - piciben rossz, teljes képernyőben viszont normális. ötletek a megoldásra?
-
igen mindig változik a hang jobb minőségű lesz -
A youtube hangminosege valtozik a lejatszas kozben atkapcsolt video minoseg kapcsolotol? Vagyis a videoval egyutt valtozik a hangminoseg is?
Es milyen minosegu lehet a hang? -
mumeen #1156 :( -
esélytelen... -
mumeen #1154 Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy ha a youtube tiltja az accountomat,akkor azt már nem is lehet feloldani?
Elnézést,hogy ide írtam,csak nem találtam a kérdésemnek megfelelő topicot. -
ACE #1153 Tools/options/Content/Languages, és ott a preferred-et English-re állítod, szerintem így is angolnak kell lennie, de így minden többnyelvű oldal angol lesz. -
akkor miért nem használ angol win-t, és nem állítódott volna át magyarra:P bocs kötekedős kedvembe vagyok picit -
úgy érti hogy "magyarul" jól érthető, azaz az eddigi, jobban éthető angol legyen :] -
neki magyarrá változott, azt akarja hogy úgy legyen angol, hogy aztán újra magyar legyen -
Bucsek #1149 Köszönöm, de nem olvastam végig egyetlenegy hozzászólást sem... egyből beírtam, hogy mi a problémám...
ACE: Kösz, belezavarodtam kicsit, sietős volt a dolgom. -
#1134 te fogyatékos -
ACE #1147 Egyébként meg olvasd el újra a hsz-edet. :D
"van valami esély h magyar legyen ujra?" :D -
ACE #1146 kb. 10 hsz-t kéne csak visszaolvasnod... -
Bucsek #1145 üdv, marha idegesítő, hogy magyar a jutubom.. mit lehet ez ellen tenni? Eddig angol volt, nem is tudom mi miatt, de valamiért magyarra váltott... és még a cimeket is lefordítja és még gáz is...
van valami esély h magyar legyen ujra? -
ha nem is egyből, de hamar. -
dopli #1143 hazudtam, csak a google chrome hibája. így viszont az érdekelne, hogy aki chromot használ annak miért nem látszik? -
dopli #1142 sziasztok!
rettentő módon idegesít, hogy az "új" youtube-on, ha van egy playlist-em, akkor nem mindig látszik a shuffle gomb a play all mellett. fogalmam sincs, hogy mi az oka, néha ott van néha meg nem. valaki mondja meg nekem, hogy mi ennek az oka pls. -
-
Ezt én is észrevettem ki írta, hogy az országomban nem lehet megnézni a videót. És mi a helyzet akkor, ha valaki sex videót tölt fel. Egyből törlik? -
ldavid #1139 Remove Scripts-et kapcsold ki -
viszont nem játssza le a flasht -
ldavid #1137 hát nem túl valószínű, nem csak minket bannolnak, ált. csak egy országban nézhetők az ilyen videók (USA, UK, vagy amit akármi)
proxyval meg lehet kerül néha (bár vevo-t asszem nem nagyon)pl ezzel -
Akkor sz@r ez a MO, egy rakás videót nem lehet ebben az országban megnézni, vagy nem elérhető, vagy szerzői jog, vagy hasonló miatt.
Általában a Vevo-sokat. :( Persze gondolom kínában, meg afganisztánba ott nézik... -
Knabb #1135 Huhh köszi szépen :D -
legalul -
Knabb #1133 Valaki nem vágja, hogy hogy a retekbe lehet visszaállítani angolra, mert az agyamra megy ez a kicseszett webfordítós fordítás -
mi ez a szar te?? ilyeneket büntitopikba plz -
Tesa901 #1131 Sziasztok, nézzétek meg, nagyon jó!
901 - Kér -
jobban jársz a t-home -os topikban, de mégjobban a hwsw -n vagy prohardveren, ott is a t-home topikokban, oda sokkal geekebbek járnak mint ide, ők biztos tudnak segíteni -
Hogy lehet a T-Home TV Set top box-ról leszedni a felvett videókat?
Átkonvertálnám és vágnám a jó részeket, feltölteném a youtube-ra.
Azt mondta a szerelő USB-n át lehet gépre küldeni a videót, de Linuxos ismeret kell hozzá.
Valaki ért ilyenhez? -
jó csak flash miatt csinálta:S -
nálam a lentebb említett script miatt mindig a legjobb minőség jön be, most is :)