2412
  • Molnibalage
    Ha rámegyek a saját chanellemre, akkor csak egy playlisem van, videó nem is látszik, ahogy a többi playlist sem. (Kijelentkeztem ehhez.)

Mi a pék van ezzel? Az arculatváltás óta akkora egy fos lett ez, hogy ehaj...
  • Aquir
    hát ha össze van állítva egy playlist azt megkeresed, youtube-on jobbgomb másolás
  • Molnibalage
    Van neki címe? Hol?
  • Aquir
    Az nem jó ha fogod a playlist címét és kimásolod?
  • Molnibalage
    Hogyan lehet teljes playlisteket kiszedni a youtube listából, hogy ne csak az ottani kontaktok kaphassák meg?
  • furunkal3
    Ti melyik csajt sunáznátok?

• Aquir
    érdekes
  • ConnorJohn
    szevasztok!
    nem tudom, ki mennyire szokott nézni Tubén paródiát, van egy sorozat, minden része marha jó, egy résszel viszont a képaránnyal baj van: http://www.youtube.com/watch?v=NBELendDR8Q - piciben rossz, teljes képernyőben viszont normális. ötletek a megoldásra?

• Aquir
    igen mindig változik a hang jobb minőségű lesz
  • Tetsuo
    A youtube hangminosege valtozik a lejatszas kozben atkapcsolt video minoseg kapcsolotol? Vagyis a videoval egyutt valtozik a hangminoseg is?
    Es milyen minosegu lehet a hang?
  • mumeen
    :(
  • banok
    esélytelen...
  • mumeen
    Sziasztok!
    Az volna a kérdésem,hogy ha a youtube tiltja az accountomat,akkor azt már nem is lehet feloldani?

Elnézést,hogy ide írtam,csak nem találtam a kérdésemnek megfelelő topicot.
  • ACE
    Tools/options/Content/Languages, és ott a preferred-et English-re állítod, szerintem így is angolnak kell lennie, de így minden többnyelvű oldal angol lesz.
  • akyyy
    akkor miért nem használ angol win-t, és nem állítódott volna át magyarra:P bocs kötekedős kedvembe vagyok picit
  • Aquir
    úgy érti hogy "magyarul" jól érthető, azaz az eddigi, jobban éthető angol legyen :]
  • akyyy
    neki magyarrá változott, azt akarja hogy úgy legyen angol, hogy aztán újra magyar legyen
  • Bucsek
    Köszönöm, de nem olvastam végig egyetlenegy hozzászólást sem... egyből beírtam, hogy mi a problémám...

ACE: Kösz, belezavarodtam kicsit, sietős volt a dolgom.
  • byzhouse
    #1134 te fogyatékos
  • ACE
    Egyébként meg olvasd el újra a hsz-edet. :D

"van valami esély h magyar legyen ujra?" :D
  • ACE
    kb. 10 hsz-t kéne csak visszaolvasnod...
  • Bucsek
    üdv, marha idegesítő, hogy magyar a jutubom.. mit lehet ez ellen tenni? Eddig angol volt, nem is tudom mi miatt, de valamiért magyarra váltott... és még a cimeket is lefordítja és még gáz is...

van valami esély h magyar legyen ujra?
  • bertino
    ha nem is egyből, de hamar.
  • dopli
    hazudtam, csak a google chrome hibája. így viszont az érdekelne, hogy aki chromot használ annak miért nem látszik?
  • dopli
    sziasztok!

rettentő módon idegesít, hogy az "új" youtube-on, ha van egy playlist-em, akkor nem mindig látszik a shuffle gomb a play all mellett. fogalmam sincs, hogy mi az oka, néha ott van néha meg nem. valaki mondja meg nekem, hogy mi ennek az oka pls.
  • Benny04
  • Peetboy
    Ezt én is észrevettem ki írta, hogy az országomban nem lehet megnézni a videót. És mi a helyzet akkor, ha valaki sex videót tölt fel. Egyből törlik?
  • ldavid
    Remove Scripts-et kapcsold ki
  • Benny04
    viszont nem játssza le a flasht
  • ldavid
    hát nem túl valószínű, nem csak minket bannolnak, ált. csak egy országban nézhetők az ilyen videók (USA, UK, vagy amit akármi)
    proxyval meg lehet kerül néha (bár vevo-t asszem nem nagyon)pl ezzel
  • JethroHUN
    Akkor sz@r ez a MO, egy rakás videót nem lehet ebben az országban megnézni, vagy nem elérhető, vagy szerzői jog, vagy hasonló miatt.
    Általában a Vevo-sokat. :( Persze gondolom kínában, meg afganisztánba ott nézik...
  • Knabb
    Huhh köszi szépen :D
  • byzhouse
    legalul
  • Knabb
    Valaki nem vágja, hogy hogy a retekbe lehet visszaállítani angolra, mert az agyamra megy ez a kicseszett webfordítós fordítás
  • MR ME
    mi ez a szar te?? ilyeneket büntitopikba plz
  • Tesa901
    Sziasztok, nézzétek meg, nagyon jó!
    901 - Kér
  • precision
    jobban jársz a t-home -os topikban, de mégjobban a hwsw -n vagy prohardveren, ott is a t-home topikokban, oda sokkal geekebbek járnak mint ide, ők biztos tudnak segíteni
  • Peetboy
    Hogy lehet a T-Home TV Set top box-ról leszedni a felvett videókat?
    Átkonvertálnám és vágnám a jó részeket, feltölteném a youtube-ra.
    Azt mondta a szerelő USB-n át lehet gépre küldeni a videót, de Linuxos ismeret kell hozzá.
    Valaki ért ilyenhez?
  • akyyy
    jó csak flash miatt csinálta:S
  • precision
    nálam a lentebb említett script miatt mindig a legjobb minőség jön be, most is :)