YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát ez szó szerint szar

Bazinga!

Aquir
(=

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://www.youtube.com/watch?v=ndREVUqwNo0

MR ME
lol
nagyon elseje van még
köszi :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
Account / Email options :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MR ME
hol lehet kikapcsolni h ne küldjön emailt amikor vki hozzászól a feltöltött videómhoz?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

precision
nem normális
a jogvédõk sosem voltak normálisak... de vmibõl nekik is meg kell élni, ha már semmi máshoz nem értenek

Bazinga!

akyyy
felvettem a tüzijátékot kamerámmal, arról nem tehtek hogy ott valami jogvédett zene szólt, feltettem jutubra, erre egyes országokban nem nézhetik meg. noormális?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sajnos nincs benne Magyarország, de azért köszi mindkettõtöknek!<#smile>

akyyy
asszem ez a partner program

http://www.youtube.com/partners

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
szerintem ez csak youtube partner -nek lehet
ez a channel tuti yt partner mert auto indul a videoja ha rálépsz

youtube partner pedig akkor lehetsz ha saját videókat töltesz fel és elég magas a subscriber és video view számod
saját videón pedig azt kell érteni amit te készítesz, te veszel fel kamerával, téged ábrázol, a te tulajdonodban van (vagy engedélyed van rá) a licenc vagy a terjesztési jog

szal ilyen leszedek a youtuberól egy videot és felrakom megint valamint moviemakerbe csinálok egy videot amin vmi ismert szám megy dolgokkal nem lehet youtube partnerré válni

Bazinga!

Sziasztok!
Azt áruljátok már el nekem, hogy ezt a képet h rakták fel a profil tetejére?
Mert szeretnék én is felrakni egy hasonlót.
Qdancedotnl

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Fülüke
oh, köszönöm!

De k*rvajó géped van istenem....

akyyy
amit régebben feltöltöttem hd videókat, mikor lesznek elérhetõek 1080i-be?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
hogy még tömörítik, nem 100%-os a feldolgozás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Fülüke
Üdv!

Feltöltöttem egy egy videót youtube-ra, megy a videó a hangot sem némították le, de ezt valamiért kiírja:

This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.

ez mit jelent?

Benny04
je

precision
pápá

Bazinga!

fergusonpapa
okay...mr zsenik,csak azt nemértem h a gyenge angol tudásommal is tökkorektül tudok dumálni külfödi emberekkel itt meg emgy a bunkozás..

ezennel leléptem,aki meg nem hiszi leszarom..

www.icewebhu

akyyy
ne hazudozzál már itt:D hülye kocka, és még tanulatlan, szidod itt az embereket, aztán segítséget kérsz, sztem változzál meg eme fórumba, mert ez igy nagyon nemjó.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fergusonpapa
ugyhogy amugy meléfogtál..

www.icewebhu

fergusonpapa
pénzt keresek vele...2hét alatt kerestem 47 dollárt..
most meg épithetem ujra...

De tuti h mostmár más szisztéma szerint fogok

ez van

www.icewebhu

precision
a zene ami szól a videó alatt a sony music tulajdona
na szóval miért is fontos a nagy látogatottság? hogy tudj vele villogni a havernak, hogy bibibi nekem több van?

Bazinga!

fergusonpapa
csk nem birom felfogni h haver videoját feltöltem,énis és irja h sértema jogokat sony music meg ilyenek,ezt elmagyarázná nekm valami?

www.icewebhu

fergusonpapa
youtubon 1hetevan,

és igen megtörtént..

www.icewebhu

precision
miért van szükséged a nagy látogatottságra?

Bazinga!

bertino
te mióta használod a netet egyébként... ?

simán törölhetnek, akár összes videódat, akár accountodat...

fergusonpapa
ezt nem értem...bár az röhejes hogy irnak mailt h x-y hack pl am egyjátékhoz van (ismeretlen)és egy haveromnak terjsztettem kiirja hogy eza sony music tulajdona...

www.icewebhu

fergusonpapa
okos tojás...neekm szükségem van a nagylátogatotságra!bár nem tudtál róla de nem lenézni..hiába magyarmentalitás ilyen..

Am ha jogvédet egy video és feltöltöm akkor azért törölhetnek??

www.icewebhu

precision
amúgy meg mi értelme van olyan videot felrakni ami már 50x fent van?
abban meg pláne mi a jó, hogy azon görcsölni vagy arra hajtani hogy sokan nézzék

ha tetszik egy video, rakd be favoritnak... nem kell újra felrakni, azért mert szereted

az emberek többsége így is tesz, berakja az elõtted lévõ másik 49 video közül vmelyiket favoritnak, és azt nézi meg ha szeretné

jó mind1. töltsd fel újra az egész internetet...

Bazinga!

fergusonpapa
aham :) Köszi

www.icewebhu

Aquir
Kulcsszavak (mit keresnek)
A videó témája (érdekel e valakit)
Az hogy milyen érdekes a videó (linkeli e máshova is :p)

fergusonpapa
amik eszembe jutnak az azok hogy idõpben és résen kéne lenni egy egy videonál hiszen ha csak 1-2 találhato meg még belöle és kiváncsi rá a látogato vagyis ezekre keres rá akkor jönnek látogatok:)

Másik az elégedett látogato,ha sok pontot kapnak videim mint a google pageranknál..a videom elõre kerül jobb rank melet!

Ez megaloldás vagy gondolkozak még?

www.icewebhu

fergusonpapa
:DDDdd

www.icewebhu

bertino
ennyire nem könnyítem meg a dolgod, hisz a reklámozáshoz kitûnõen értesz.
csak gondolkodj.

ehhez nem kell hozzáértõnek vagy youtube zseninek lenni.

fergusonpapa
akor oszd meg,ha ilyen logikus vagy

www.icewebhu

bertino
ez szimpla logika, semmi több.

fergusonpapa
ja h ez 1 magyar forum,tahozni JÓÓÓÓÓ....mondom uj vagyok benne,mindenki youtube zseninek és mindenhatónak született ,ahh,ha nem kapok választ huzzok inkább külfödi forumra,szépen megfoglmazott mondatra nem fikázás megy...de nehéz segiteni de komolyan...

www.icewebhu

Benny04

bertino
az emberekbõl mostanság kiveszett a gondolkodás, vagy mi van ?

fergusonpapa
szaisztok,új vagyok még JÚTUB terén és lenne egykis kérdésem válaszokat megköszöném :)

Szóval tettem fel videokat,nem feltétlen saját dolgokat hanem pl vices videok stb,most ugyebár azt látom valakiknek napok alat ugyanazt a videot több százan ezrenvagy akár tizezren nézik az enyémet meg max 100,ez miért van??és mi befolyásolja??és a legfontosabb h tudnék ezen javitani,várom ötleteket ti ugyis értetek hozá :)

Az én logikám az és még ezt hozá irom,mert lehet hibás h lehetszavazni a videokra és a sokj szavazatot kap elöre jön,vagypedig az h ha egy videoból hasonló néven van már 50 nem biztos az emberke laozgatni fog h enyémet nézze meg!:)de ha igy van még mindig nem tudom mit tegyek elenne..

várom a segitségeteket :)

www.icewebhu

akyyy
<#wilting><#wilting><#wilting> gratulálok mama2

bertino
<#lama><#lama><#lama><#lama>

Aquir
csak olvasni kéne      jaaaj az luxus....

precision
te mégis mirõl beszélsz? tudja hogy _hogyan_ kell feltölteni, mivel megtalálta az upload gombot
azt nem tudja, hogy _mit_ kell feltölteni
el lett neki mondva hogy a png nem video fájl (a jutub is megmondta neki, de úgy látszik neki nem hitt)

innentõl kezdve ennyi. ez nem tipikus magyarság, hanem tipikus lámaság

Bazinga!

jajjjdejó mindenki elmondja hogy mekkora szerencsétlen hogy PNG képet akart feltöteni a youtube ra ,de a kérdésére senki nem birt válaszolni hogy hogy tud feltöteni, tipikus magyarok le se lehet tagadni

Fülüke
Az semmi, kész lettünk egy kisfilmel haverékkal és berúgtunk, részegen akartuk feltölteni youtube-ra és egy fél óra után jöttünk rá, hogy azért nem engedi mert egy .txt fájlt tallóztunk be. XD

precision
<#taps>

Bazinga!