2412
-
#1206 hd-t régen én is beírtam, de inkább bekapcsolom a szrőt, hogy tényleg csak hd-s mutassa. főleg videó klippeknél. azokat nézek gyakran jutuon mer vivát én nem nézek:D -
#1205 hajj, figyelj.
nem érted meg? :D 300videóm volt első accomnál és tudom mit hogyan kell feltölteni, csak LeBronnál azér LeBron, mert róla van szó.
de oké :D.
majd ma nyomok1géjmet, feldobom jútúbra és akkor azt kielemezzük, hogy helyes volt é :D. -
#1204 hát nekem tökmindegy :DDD
de pl ha beírja valaki azt hogy pc gameplay 2010 pl, a te videódat nem fogja kiadni
azért kell odaírni hogy pc vagy ps3 v. ilyesmi, mert oda kell írni :D
és hidd el tudnék még olyan keresőkifejezéseket mondani amire nem adná ki a videóidat :)
én általában így keresek gameplay videot:
nba 2k10 pc gameplay hd (igen, ezt írom be a keresőbe)
ezzel szemben neked az a videó címe, hogy lebron james :)
a tags -ekkel meg szerintem az a baj, hogy hagytad, hogy a youtube auto generálja neked... maradjunk a lebron james -es videódnál (aminek a címét átírhatod arra, hogy NBA 2k10 Gameplay - Lebron James Tribute pl.), ekkora tags -be elég ennyit beírnod nba 2k10 lebron james pc gameplay tribute
esetleg még kereshetsz hasonló videókat (pl keresel egy másik nba2k10 -es és/vagy nba 2k10 -es lebron james -es videot) aminek sok a nézettsége, és oda posztolod a videódat mint válasz -
#1203 ja és a nickem azér ez jútúbon, h fuck u jútúb, mer kivágtak az első accommal1gyermeteges marhaságért. a via.com olyan hülyeségér perelt be, vagyis jelentette be videómat south park résznél, ami már egyenesen nevetséges.
jútúb bekaphatja. -
#1202 heeee.
kösz a velős, tömör, rideg tényekre törő választ :D.
a videóimon azért nincs ott gameplay, mer más se szokta oda tenni. azér nincs ott pc, v konzol, mer minek? nba2k10 és twc4 fight... ebben nem tudom még mit kéne túl bonyolítani, elég sokan ismerik az elsőt. a másodikat meg azok, akiket érdekel ez a műfaj és mindkettőről tudjuk, hogy első pécén és konzolon, míg második only pécé.
a tageket nem értem, mi a bajod velük? benne van a játék neve mindkettőben és elsőben még LeBron James neve.
a lotr bfmenél is ez a helyzet, sztem tökéletes.
de akkor okosíts tagek terén, de nem fogok kiírni hardwer bizbazt. -
#1201 én nem akarom reklámozni a channelemet és a videoimat, mert egyrészt nem publikus (mármint az nem publikus, hogy az enyém az a channel :D) másrészt tényleg nem akarom reklámozni...
de az általam feltöltött videok össznézettsége meghaladja a 3 milliót, van egy amit kb 1,5 hónap alatt 600ezren néztek meg
nincs mögötte semmilyen marketing, csupán érdeklődésre számot adó tartalmakat rakok fel
Legend Killer: a játék gameplay videókkal csak akkor lehetsz "sikeres", ha te rakod fel a leghamarabb őket, friss játékok terén
a másik pedig, hogy a videó neve legyen egyértelmű de tömör... pl egyik videod nevében sem látom, azt, hogy "gameplay" azaz, hogy ez egy játékmenet video
egyik videód nevében vagy leírásában sem látom azt, hogy az adott video pc -s játékról vagy esetleg konzolos játékról készült e
egyik videód leírásában sem látom, hogy milyen hardveren készült a videó, milyen szoftverrel (igen, erre is rá szoktak keresni)
a tags -ek is rosszak, normálisan töltsd ki őket
a csatorna neved pedig nem túl szerencsés
így hirtelen ennyi jutott eszembe :D -
#1200 naja, igazad van. a szemetek. -
#1199 Szart nem neznek meg ha nincs mogotte marketing.. -
#1198 aha, oké mindkettőtöknek, csak szeretek videókat közölni a neten és leginkább géjmekről, de senkit nem érdekel és így szar :(. -
#1197 ja és a meccs lefújása után kb. 1 órával már kinnt volt. Sportösszefoglalóknál a gyorsaság is számít. -
#1196 mondjuk az egy fontos meccs volt bizonyos szempontokból. Aztán olyan helyekre linkeltem be ahová sok focis blogger vagy sport oldal szerkesztő jár és ők embedelgették. -
#1195 nekem is 40k fölött van az egyik videóm... -
#1194 csíter :D.
de csak viccelek.
de hát hogyan nézik meg amúgy annyian? enyéimet a kutya se érdekli.
jútúb accom.
ugye ez a2dik acc, az elsőn300vidi volt kábé.
sájsze jútúb. -
#1193 jaj ez a dzsásztin csóka. volt1időben első videó kiemelve, h egy kiscsajhoz elment, aki folyton utána sírt :D. ilyen fiatal tini sztár csóka, bár lehet keverem. -
#1192 nekem a holland-magyar 6-1-es összefoglalómat 106.000-szer nézték meg. -
#1191 kimentem edelénybe zsákozni és vittem azé kamerát is:D -
ldavid #1190 szerintem nem az IP-t nézik
btw rakjatok be ilyen kulcsszavakat, hogy justin bieber, miley cyrus, twilight "színészek" stb... :D -
#1189 :D, oké, kösz infót, akkor hagyom. -
#1188 és ez miért is jó? nem fogja több ember látni a videódat, csak egy szám lesz nagyobb a video alatt
ez kb olyan mint a kicsi a farkam de nagy az autóm effektus :)
amúgymeg, ha jól tudom, egy ip -ről egy videohoz egy "nézést" könyvel el a youtube, szóval az ilyen program nem túl sokat ér, ha saját netről küldi a kérést... ha pedig openproxykról, akkor azok már valszeg le vannak tiltva a youtube -ról
szóval, ennyi. :) -
#1187 hogyan csináltad?
nekem senki nem nézi.
és miaza progi, amit előbb kérdeztem és mennyire oké? nemtom a nevét. -
#1186 hu nekem a legnézetebb videóm most vagy 6500, kár hogy nem a filmem:D óóóóó -
#1185 jewtube.. persze, hogy gyokerseg. -
#1184 van1jútúb progi... viewers... nemtom jól írtam e és asse tom, h ez a neve, de vmi hasonló... a lényege, h elvileg számolja foylamatosan magától és néző számot generál a feltöltött videódnak és így rengeteg nézettsége lesz.
erről ki mit tud, mi a pontos neve, mennyire megbízható, nem vírus é vajon és mennyire játssza ki jútúb szabályát, rendszerét, tehát mennyire áll fent a lebukás veszélye, ha ezt használom?
kösz. érdekelnének a válaszok, mert elegem van, hogy senki nem nézi a videóim.
első accomon közel300videó volt... és olyanért dobtak ki jútúbról, hogy south park sp puff daddy résznél blokkolták csomó országban, pedig tök ugyanilyen részek voltak fent és via.com megtámadta és figyelmeztetés és korábban is ilyen hang blokkolás meg hasonlókért kaptam figyelmeztetést és három a határ és összegyűlt és törölték accom.
gyökérség. -
#1183 maunika só alatt elég viccesen hat két pofon között :D -
#1182 fícsör és/vagy focivb tisztelgés és/vagy fricska a kurvára idegesítő vuvuzelának :D
remélem a legutolsó... :D -
#1181 a kis focilabdaikon, amire rákattintva vuvuzela-szó bújik ki a hangszóróból, Az valami vicc? :D
-
ldavid #1180 szart se érnek vele, ha még így is veszteséges...
amúgy meg ingyen van, ki kell bírni, vagy nem használni -
#1179 nem elég nekik az évi 1-2milliárd dollár bevétel :\ :DDD -
#1178 most mi ez a videók elött fél perces reklámvideó???-.- már a sima felugró szarságok is az agyamra mentek, de ezt még kikapcsolni sem lehet
szánalom már ez a mocskos youtube... -
#1177 már ezt szajkózom neked 1 éve de még mindig nem tanultad meg?
GOOGLE A LEGJOBB BARÁTOD!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak hülyülök :D -
#1176 hmm... gugli a barátom :D
Egy megoldás -
#1175 meg tudja valaki mondani, hogy hogyan kell úgy linkelni videót, hogy egy bizonyos időponttól induljon? -
#1174 mindkettőt -
#1173 ez mi? cikk nem vezet sehová
Az általad feltöltött MOV/MP4 fájlban az index a fájl végén van. Jobban szeretjük, ha a fájlok egységesítve vannak feltöltés előtt, azaz az index a fájl elejére kerül. További információt ebben a cikkben találsz. -
#1172 youtubon saját hangsávot nem lehet feltölteni? csak a sajátjukból? ert az egyik videómba van egy olyan mondat, amit nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni, és mivel van vagy 600 mega az eredeti fájl, + konvertálás újra :| -
#1171 mit? videót lehet betenni, mást meg linkelni
de ez pl. végigmegy a videókon így -
#1170 igen, repülős -
#1169 És, ha egy fórumra akarom posztolni? -
#1168 Neked is megjelenik? -
#1167 email címen el lehet küldeni
a csatornád lejátszási listájának címét is el lehet küldeni
ezek bőven elegendők szvsz