YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
lál, egy képet akarsz feltölteni youtube-ra? :O

Pain is inevitable. Suffering is optional.

akyyy
aza mióta videó formátum?

PNG (kiejtése: "ping"] (Portable Network Graphics) képek tárolására, veszteségmentes tömörítésére alkalmas fájlformátum. Kiterjesztésként a .png írásmóddal használják.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
facepalm.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

modelcar
png

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

precision
mi a kiterjesztése a file -nak?

Bazinga!

modelcar
"engedi"

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
Sziasztok

youtube-ra szeretnék videót feltenni,de nem enegdi.
Ezt írja:
The file you are uploading is not a valid videofile

http://www.youtube.com/watch?v=tQSMAUGoUxU

www.1899.hu

valami olyasmi lehet
Fülüke
oké, de miért van néhány országba blokkolva a videó? Néhány országban levan védetve a zene vagy mi?

De k*rvajó géped van istenem....

Jim Morrison
Bejelöltelek yútúb friendnek :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ha van szerzõdésük a jogtulajdonossal akkor reklámok mellet maradhat, de ha nincs, akkor nyilván nem maradhat ezért némítani kell
a warnerrer megállapodtak, ezért maradhat az audio sáv
precision
link
www.budosgyoker.hu - az oldal amit rólad neveztek el

Bazinga!

link
www.vizipipa.eu - ahol a füst kezdõdik
akyyy
bár google foredítóval azt írja, hogy egyes országokba lehetséges, shogy tiltva van, nekem nincs teendõm vele.

Aquir
=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
lol, nyáron felvettem a tüzijátékot, feltettem jutubra, erre ost látom hogy sipákol a jogvédett zene miatt.

Higany
Köszi! Lecsekkolom! Bye!

PJack

Higany
Sziasztok! Egy videót szeretnék letölteni a youtube-rõl. Milyen progit ajánlotok? Köszi! Üdv!

Fülüke
Oh, köszi! De mi alapján válasszák ki, hogy ezt teljesen lenémítják, vagy csak úgy csinálják, hogy néhány országban ne lehessen elérhetõ.

precision
jogvédett zene hallható a videón

Bazinga!

Fülüke
Üdv!

Van egy problémám, mégpedig az, hogy feltöltöttem 2 videót youtube-ra, és azt írja ki, hogy a videó blokkolva lett néhány országban, pedig a tartalma nemis olyan ami másokat sérthet.
ezek:
A küldetés
Jó reggelt!

Itt egy print screen a profilomból a videókról:

Alattuk meg azis ott van, hogy: "view copyright info".
ha rákattintok akkor ez a szöveg jön be:

Ez mit jelent, tudja valaki?<#help>

precision
pont én is ezt akartam kérdezni, mert anno a youtube accomat gmailes cím megadásával regeltem, mert így gyorsabb volt
viszont így tényleg belép gmailbe is, hiába usernév/pass -al és nem mailcím/pass -al lépek be

megoldást nem tudom, de várom szeretettel :D

Bazinga!

Aquir
én pár ezer éve nem léptettem ki magam youtube-ról, de belépéskor ott van hogy gmail-es acc-al is beléphetsz, meg máshogy is - de ha mindkettõvel beléptet gmailre is, akkor nem tudom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PJack
csõ
azt hogytudom megoldani h ha belépek youtube-ra gmail-re ne léptessen be?
mert vhogy sikerült ezt elérnem, de nemszeretném ha ígymaradna.
ty

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

http://www.youtube.com/watch?v=_WVCpQYlxHQ

ezt nézzétek:D
tommygear
miért van az hogy az egyik videónál mutatja a piros csíknál az idõt ha bele akarok tekerni a másiknál meg nem?
mumpic
Hello,

Youtube kommentek megjelenésén van lehetõség faragni? Kicsit összevisszának tûnik nekem, régen olyan egyértelmû volt hogy mire ment milyen válasz és mikor, de most nem nagyon értem ezt az új logikát. <#rolleyes>
Még az sem világos sokszor hogy melyik hozzászólás volt elõbb, mert hiába van ott a komment fejlécében, hogy 2 weeks ago, meg hasonlók, ha mégis összevissza sorolja a válaszokat.
Remélem világos :D

akyyy
embednél a csavar ikon és ott van hogy embed HD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

qtab986
Hogy lehet videót HD-ben embedelni? Az embed ódban lehet valamit állítani? Bár másrészt a blogokon ugye nincs hely a széles videóknak.

PJack
<#smile>

Aquir
alap

akyyy
<#eljen><#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PJack
tudom ajánlani a VideoDownloadHelper-t ff-hez.

Csuhai G
Ohh, már meg is van! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Hogyan tudnék youtube-rõl HQ vagy HD minõségben letölteni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Aquir
most itt is

DupiDani
helló... miért van az hogy az összes youtube videót irdatlan lassan/szakadozottan tölti le? a többi haveromnak meg jó :/ (eddig minden oké volt)

~

banok
nekem nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fery02
Nekem mostanában nagyon lassú a youtube, nektek nem? :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Aquir
nem megmondtam? :)

akyyy
sztem is ezért nem fogadhatták el, de ha csak sima pályázat, szal nem adnák le tv-be, elfogadhatták volna,d de azért fasza:D meg beteg

A lehetséges hossz az 15 és 20 mp között lett kikötve (mi kihasználtuk az egész idõtartamot xd). De akik eddig visszajeleztek õk azt mondták, hogy szerintük egy TV reklámnak ez "ízléstelen". (Mondjuk reklámozni este 10 után is lehet). A hozzászólást meg köszi, minden ötlet, kritika hasznos tud lenni.
Aquir
mert milyen undorító má'

Eagle16
Lehet hogy azért mert 20mp-es lett? :D
Amúgy jó lett<#eljen>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

PJack
3.5.2-es firefoxom van, de egyik pillanatról a másikra nemtudtam youtubeos videókat nézni, noha megvan a legfrissebb flash player plugin is. hiába raktam újra, nem oldódott meg. mi lehet a gond?

Hali! Mi a Pepsi 15 mp hírnév felhívására készítettünk egy reklámot, amit sajnos a YouTube-ra kellet feltöltenünk ugyanis a versenyprogramba valamiért a Pepsi nem volt hajlandó betenni! Itt a link (jó szórakozást, és esetleges ötleteket várnánk, hogy mi lehetett a baj): http://www.youtube.com/watch?v=pO0DJPbL8N4
Aquir
c-c-COMB.. csirkecomb...