2412
  • Legend Killer
    warez razzia után jútúb razzia :D.

nem láthatom a vöri csajomat, akit linkeltem :D...hm, elkérem telefonszámát és megbaszom amcsiban :DD.

ha ott lakik :D.
  • paikuhan
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IAWvsfNic6k&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IAWvsfNic6k&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
  • Bruk
    :D
    Nekem csak a vidik akadnak nagyon, de lehet azért is mert le van terhelve a gépem.
  • ldavid
    nálam meg mindig működik, érdekes :D
  • Bruk
    Eléggé döglődik. :S
  • Legend Killer
    a jútúb már megint fasz.

Http/1.1 Service Unavailable

főoldalt behozza, aztán az ott lévő cuccokra rámenve ezt írja.

epic fail lassan ez az oldal... igaz, eddigi is az volt :D.

sok szar leállás, meg ilyenek :D.
  • Bruk
    Sikerült köszi szépen.
  • Legend Killer
    LOLZ, a vidik maradnak itt, no komment :D.

kösz Bruk :D és ok.
  • Bruk
    Na megpróbálom. Mondjuk ezt csináltam már, de aztán mikor elmentette automatikusan nem tudta lejátszani aztán el sem mentette.
    Biztos én bénázhatok megint valamit. Köszi.
  • ldavid
    megkeresed azt a jelenetet aminél ketté szeretnéd vágni, megállítod annál a résznél a lejátszást, és van egy kettévágó gomb valahol, azzal kettészeded
    a felesleges klipeket törlöd (vagy nem rakod a timeline-ra), mentésnél meg keress AVI-t vagy valami normális beállítást

de ha nem megy, ott a VirtualDub - jobb is, egyszerűbb is
  • MR ME
    te is kímélj meg minket a kirohanásaidtól ha lehet, a videóidat meg a humoros és aranyosba inkább...
  • MR ME
    nyugizz már ember
  • Tetsuo
    LOL
  • Bruk
    Igazad van, de azért kár felhúzni magad ennyire. :)
  • HöfEE
    Azért remélem a gyógyszereid még megvannak, és anyu is elvitt minden szúró vágó eszközt a közeledből mielőtt még kárt tennél magadban :D
  • Legend Killer
    bazdmeg, attól, hogy berakok egykét kura videót a jútúbról, nem kell lebaszni a fejem... ezt utálom kurvára... arra van a topik, amire használtam és te ugatsz, mint egy gyökér, akkor ne csodálkozz, hogy az idióta marhaságodon felbaszom az agyam.

mer láma vagy, a lámákat meg utálom.

figyelmedbe ajánlom ezt a kis tényt:

youtube.com-os videók

úgy, h a videók MARADNAK.

seggfej.

téma lezárva, a jövőben kímélj meg az ilyen jellegű szerencsétlenkedéseidtől, bazdmeg.
  • Legend Killer
    tedolgod.
  • Legend Killer
    milyen szaromat gyökér?

kussoljál idióta, ez nem szar.

ez jútúb bazdmeg.

ha már itt tartunk, az egész jútúb szar bazdmeg, de arról nem tehetek, HA NEKED VALAMI NEM TETSZIK...attól még nem szar, oké?

faszláma.

takarodj a picsába, idióta balfasz.
  • Tetsuo
    Remelem nem szurod be a tobbi szarodat. Ez nem az a topik..
  • Bruk
    Lenne egy kérdésem.

Nem szeretnék mást csinálni, csupán 1 videót ketté vágni win movie maker-ben. Hogyan lehet ezt? A "klip" fülön belül találtam ilyesmit, de azokat nem lehet használni (szürkék). Meg aztán importáltam és ott "jelenetekre" szedte aztán azokat adtam hozzá a "történethez", de amikor elmentettem nem tudta lejátszani. Megköszönném ha valaki tudna segíteni. :D

#1263 Beteg. :DD
  • MR ME
    nem fogunk összeveszni rajta
  • LeventeV
    hat izlesek es pofonok...
  • Legend Killer
    most dobom el az agyam... ilyen jó csajt... ahh... de megbasznám :DDDDDDD.... de megtolnám :D és leélném vele az életem is :D... hm, legalábbis első pár ránézésre.

.

• Legend Killer
    LOL :DDDDDDD, tök poén :D, de pro is :D.

• Legend Killer
    naja.
  • bcrics
    2 Saját video Tubeon.

----1----

----2----
  • Aquir
    hogy egyszerűen fejezzem ki magam: a youtube most szar
  • HöfEE
    A mai napon állandóan server errorokat kapok ha fel akarok menni youtubera. Ha néha sikerrel járok akkor meg videó közben általában megfagy a böngésző? TUdja valaki mitől van ez?
  • Bruk
    Nem baj, úgysem fogom éjjel nappal használni. :DD

#1256 Erre írták hogy a vistás, azért tettem 1 próbát de nem jó.

Köszi a segítséget. :)
  • MR ME
    jaja az van fenn, de ne csodálkozz ha néha szépen befagy :D úgy kb 3ból 1x tuti :D de am működik :D
  • precision
    én régebben használtam xp sp3 -on movie makert

asszem ezt
  • Bruk
    Azt írja hogy töltsem le és telepítsem a sp2-t meg még 1-2 cuccot.. de nem ezért raktam fel a sp3-at. :D

Mindegy laptopra felrakom, azon win7 van, ha minden igaz ott menni fog. Amúgy neked 2.6 van fent, ugye?
  • MR ME
    és az kizárja? :D win7en megy, de elvileg nem kéne h baja legyen sp3-nál se sztem...
  • Legend Killer
    geci0percet... az szép is lenne :D. elírtam, szal10percet.
  • Legend Killer
    új vidi, könyves kálmánon vártam geci0percet a villamosra és felvettem a könyves kálmáni lájfot :D.
    véleményt tagekről és videóról, kösz.
    és remélem nem baj, h beteszegetem ide a videóimat :D.
    én is windows movie makert használok, de folyton fagy :S. fagy megnyitáskor, bezáráskor is lehet és akkor is, amikor munkálkodok vele és ezér geci idegesítő, de ettől függetlenül ja, egyszerű és jó progi lenne... ha nem fagyna, cöhh.
    másnak is fagyogat?
    a gép egészen jó :D, 2gb ram pl ati radeon hd 4765... v mittoménmi, ezt soha nemtom megjegyezni a videó kártyát :D... de mondjuk ehhez a progihoz nem is kell gépigény :D, csak jeleztem, h nem bennem van a hiba és mégis sokszor fagy és idegesítő.
  • Bruk
    Köszi. Ezt akartam felrakni de sp2 kell hozzá, nekem pedig sp3 van..
  • MR ME
    win movie maker a legegyszerűbb feladatok elvégzésére alkalmas
  • Bruk
    Használtok valamilyen videószerkesztő progit (pl.: egy videó ketté vágásához)?
  • Bruk
    :D:D
  • Legend Killer
    csíterjútúb :D.