YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és csak utána mutat a link arra a videóra amit tényleg a gyorslistára raktam...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
íme a legfelsõ az
majd indítás után látható a nézettség.
ha valakinek van ötlete, elõre is köszönöm.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hol tudom visszaállítani?
Bazinga!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mostanában azt csinálja a youtube, hogy amikor elindítanám a videót, akkor a videó helyén ez a szöveg jelenik meg fekete háttérrel:
an error occurred please try again later
Ez mit jelent?
De k*rvajó géped van istenem....
Azért nem értem ezt az indexelés dolgot, mert van olyan videó, amit ha felrakok, 5 perc múlva megtalál, vmit nem. Nem értem ez miért van, de köszi a segítséget!
nemtom nálad mi lehet sajna
Bazinga!
a videó címét és leírását is megfelelõen kell kitölteni
a harmadik és legfontosabb pedig az, hogy idõbe telik, amíg a youtube beindexeli és berakja a találati listába a friss videókat
Bazinga!
Több videót is töltöttem fel mostanában youtube-ra. Vannak videók amit egyszerûen nem talál meg a keresõ. Ezeket le szoktam törölni és újra felrakni, vmelyiket 3-4. feltöltésre megtalálja, vmelyiket így sem.
Ez miért lehet?
a csatornám helyesen: http://www.youtube.com/user/sodinyaral
SZERINTEM ez teljesen ontopic. szerintem ez érthetõ.
amúgy rólad hogy-hogy lekerült a BAN? :) javaslom, hogy továbbra is a gumiszobát részesítsd elõnyben az általánossal és egyéb normális részlegekkel szemben :P
Bazinga!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
hát sajna ketté kell vágnod, ha több mint 10 perc és két részletben felrakni
Bazinga!
ゾルターン
1 megabites feltöltéssel egy 1 gigás fájl (ha maxon megy végig) akkor durván 140 perc, azaz egy kicsivel több mint két óra... tehát nagyon szarul kell mennie annak az uploadnak hogy 9 óráig tartson
folyamatjelzõ nincs? tehát hogy hány % -nál vagy hány MB -nál jár?
Bazinga!
ゾルターン
Ez is az enyem itt nem emlekszem a meretre de tuti tobb mint 100MB .
Sajnos nem tudok kepet linkelni mert melobol irok a notimrol a nagy gep otthon es a parom informal az esemenyekrol .
Felul a zold sav es az info hogy uploading .10MB DSL internet .... ha jol emlekszem a feltoltesem az 1MB-os.
ゾルターン
én tényleg 100 megára emlékeztem, akkor ez biztos már elég rég lehetett :)
a 10 perces megkötés viszont érdekes lehet annál az 1 gigás videónál (persze ha nem HD videóról van szó) mert akkor esélyes hogy hosszabb mint 10 perc
Bazinga!
# Up to 2 GB in size.
# Up to 10 minutes in length
2 gigásat tölthet fel, BÁRKI.
10 perces videót szintén bárki.
ezeknél többhoz kell a partnerség, illetve directorság.
ha esetleg tudnál mutatni egy screenshotot a felöltésrõl, lehet jobban tudnánk segíteni... sztem tuti h nem megy a feltöltés, csak vmi hibaüzenetet nem vettél észre
Bazinga!
9 oraja toltom fel a videom .... mar kezd egy kicsit furcsa lenni hogy ennyi idot vesz igenybe . 1GB video .
Ez normalis es varjak vagy valami nem koser ???
koszi
ゾルターン