2412
  • precision
    igen annál a pontnál nyitottam egy új tabot és hagytam hogy végigmenjen a video a "háttérben", hogy ne lássam
  • precision
    nálam végig megy a videó

nekem is volt már ilyen, átmeneti youtube fosság van, majd megjavul
    vagy a neted szarakszik és szintén megjavul majd
  • Bruk
    Nekem engedi beletekerni bármeddig. De jól láttam, hogy 2 pali smárolt?
  • celza8807
    Napok óta észlelek egy problémát a youtube-on. Sok videó megáll x másodpercnél, pedig teljesen be van töltve. Látszólag. Alul kiírja a firefox, hogy "kész". 3.6.8-as verzió, de ugyanazok a videók megállnak Chrome böngészőben is.

Nem lehet a videóba beletekerni, így át sem lehet ugrani azt a részt. Bosszantó.
    Találkozott más is ezzel a problémával?
    (ez a videó egy példa: http://www.youtube.com/watch?v=SWnEHkBBmY8)
  • Pistike 007
    jah jólvan
    hát mindegy
    csak jólett volna youtube mert ott nemzetközileg kapok kommenteket és jó véleményt hallanmi más gitárosoktól is:)
    azért köszi:)
  • ldavid
    akkor passz xD vannak ilyenek
  • Pistike 007
    :D
    ugyanaz a szám:P
  • ldavid
    ők lehet nem egy Warner számot választottak, és annak a számnak a kiadója "jófejebb"
  • precision
    játszd fel egyedül a számot :)
    ha a kíséret nélkül gagyin hangzik, akkor vedd fel azt is külön, és rakd össze a kettőt egy videóba

sokkal egyedibb lesz a videód így, és legalább nem fogja letörölni a jutub
  • Pistike 007
    értem, köszi.:)
    és akkor azok, akik szintén guitar covert csinálnak, szóval rágitároznak egy számra, azoknak hogy lehet fent? nem hinném hogy szerződést kötöttek a youtubbal ilyen 1-2ezres nézettséggel...:)
    ??
  • ldavid
    akkor rakd fel indára vagy egy másik megosztóra mást nem nagyon tehetsz
  • Pistike 007
    hogy hogy hogy?
    egy számra játszottam gitárral. csak zene.
    mit tegyek?:)
  • ldavid
    sehogy, max feltöltöd újra más zenével
    vagy ha csak zene volt alatta, akkor használhatod az audioswappet is
  • Pistike 007
    üdv! ha wmg tartalom miatt letiltja a vidimet aztat hogy tudom kijátszani?
  • Aquir
    detto, my friend
  • MR ME
    én úgy értelmeztem h másik gépen jó neki...
  • akyyy
    akkor mivel magyarázod, hogy másik gépre dugja és ott is csak a youtubbal van a gond? de ha kiproibálná egy másik kábellal és müködne nem csodálkoznék
  • MR ME
    neked viszont egy helyesírási könyvet tanulmányozni kellene, mert az ilyen és a milyen elipszilonnal irandó :)
  • MR ME
    miért lenne baj a hálózati kábellel ha minden más jó sebességgel megy a gépén csak a youtube nem? banolja a kábel? :D hülyeségeket ne beszéljünk már
  • akyyy
    Akkor bizony kábelcsere segít csak.
  • _chokey_
    igen
  • akyyy
    Hát akkor hagyd, Youtube nem szeret biztos téged. Másik gépen próbáltad, ugyyanazzal nettel, kábellal?
  • _chokey_
    de az nem baj, hogy minden más jól működk?....csak kérdezem...tényleg nem értek hozzá, csak fura, hogy egyébként minden pörög
  • akyyy
    a hálózati kábelt
  • _chokey_
    csak mert a net amúgy rohadtjól megy, minden k***vagyors...
  • _chokey_
    mármint mijen kábel?
  • akyyy
    rossz a kábeled, cseréld ki!
  • _chokey_
    segíccsééég!
    az a talmas problémám, hogy valmiért a youtube minden videót irreálisan hosszú ideig tölt be..szal...rákattintk a videóra, és 5 perc sötétség, mire elndul...viszont más videómegosztókon pl. indvideo nincs ijen baj...ott rögtön betölt a cucc...mi leht a baj, és a megoldás?...
  • ldavid
    a főoldalra csak nekem nem kerülnek ki a subscription videók?
  • akyyy
    Hát ez sok dologtól függhet, kezdve az oprendszertől, a böngészőn át, egészen a saját bőr szinéig.
    ezeket nézd meg, frissics, próbáld másikat
  • Quantumleap
    Hát volt egy Divx codec pack, amit kábé egy hónapja tettem fel. Leszedtem, de a probléma változatlan maradt.
  • MR ME
    tettél fel vmi codeck-et? akkor szedd le
  • Quantumleap
    Szevasztok! Nekem mostanában, az utóbbi 1-1,5 hónapban olyan gondom van, hogy egyes videókat a youtube-on nem tudok rendesen lejátszani. Zöld vibrálás, elmosódó kép és ilyesmik a jellemzőek. Más videók viszont normálisan mennek. Flash Playerből a legfrisebb van a gépemen. Ötletek? Remélem, nem a gép videókártyájával van baj.
  • bat777
    mindegy 25 perces volt a videó.... nem tudtam, h 15 perc a határ... megpróbálom megcsinálni...
  • akyyy
    playlistel vagy lejátszási listával.
    de miért akarod 10 percre vágni, már 15 perc a határ!
  • bat777
    halihó...
    az lenne a kérdésem, h hogy lehet videókat összefűzni? pl h egy műsor 3 részre van vágva a 10 perces határ miatt, és azt összefűzni... inkább mutatom, h mire gondoltam... itt 10 rész van összecsinálva egybe és lehet váltogatni közöttük.

http://www.youtube.com/p/75F2A3BCC68F51E9&hl=en_US&fs=1
  • Peetboy
    Megújult a Menüje a Video ajánlónak, a videó végén. Kicsit még meg kell szokni.
  • ldavid
    próbáld ezt, remove scripts elől pipát kiveszed és elvileg jó - bár én már régen használtam
  • Peetboy
    Már megoldódott. Csak frissiteni kellett.
  • byzhouse
    na segítsetek ebben a proxy cuccban,hogy tudjam hallgatni a Sony által letiltott vidiket :D