YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volna a kérdésem,hogy ha a youtube tiltja az accountomat,akkor azt már nem is lehet feloldani?
Elnézést,hogy ide írtam,csak nem találtam a kérdésemnek megfelelõ topicot.
steam, origin: ACE_hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ACE: Kösz, belezavarodtam kicsit, sietõs volt a dolgom.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"van valami esély h magyar legyen ujra?" :D
van valami esély h magyar legyen ujra?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
rettentõ módon idegesít, hogy az "új" youtube-on, ha van egy playlist-em, akkor nem mindig látszik a shuffle gomb a play all mellett. fogalmam sincs, hogy mi az oka, néha ott van néha meg nem. valaki mondja meg nekem, hogy mi ennek az oka pls.
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
proxyval meg lehet kerül néha (bár vevo-t asszem nem nagyon)pl ezzel
Általában a Vevo-sokat. :( Persze gondolom kínában, meg afganisztánba ott nézik...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Positive Mental Attitude
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Positive Mental Attitude
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bazinga!
Átkonvertálnám és vágnám a jó részeket, feltölteném a youtube-ra.
Azt mondta a szerelõ USB-n át lehet gépre küldeni a videót, de Linuxos ismeret kell hozzá.
Valaki ért ilyenhez?
Bazinga!
feltöltésnél nemtom már mi...frapson szép a vidi,de mikor feltöltöm youtuben sötét és nem olyan tiszta
akkor 10perces vidi akkor 2gb vagy mi? omfg
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy régi freemail-es címemrõl ment a youtube-om amit most töröltem hülye fejjel mert nem emlékeztem rá, hogy az van megadva a youtube profilomba
most sehogy se tudok bejelentkezni :S
van vmi megoldás vagy baszhatom az egész accot?
szted a hazai statisztikázás hogy müködik? azt mondták a népesség 10 %-a cigány, pedig réges rég már a magyar ember a kisebbség... ésebbe még nincs is bene a nem regisztrált cigány gyerek
Másrészt hogyan mérték ezt le? Engem például miért nem kérdeztek, mikor én is regisztrálva vagyok?
amúgy már nevetséges amit mostanában mûvelnek