2412
-
#1366 Sziasztok!
Miért nem tudok letölteni a Youtube Downloaderrel videót? Azt írja ki, távoli helyről nem sikerül a letöltés.
-
#1365 Kabel, telo, usb-csati, alaplap, szoftverhiba (akar kis bug), win beallitasproblema a milliard kozul, a telodban levo beallitasok, kulso elektromagneses (v mas sugarzasos :) zavarok ill. sajat pszichikai zavarok, amik okozhatjak a problemadat, amit innen megoldani csekely esellyel lehet. ;)
Foleg nem ebben a topikban. -
Krista5 #1364 Kipróbáltam JÓ le is szedtem vele néhány számot...
Raknám a zenéket a telóra jelzi is a gépen ,hogy ráraktam a telóra számokat de mikor bekapcsolom a telót nem is jelez semmi változást...
USB kábelem a rossz?
Valaki tipp? -
#1363 -
#1362 Precision pedig ujra dobhat. -
#1361 hát ez hiba, egy körből kimaradsz xD -
#1360 oops csak átfutottam az írásodat és azt hittem másik videomegosztóról beszélsz :D -
#1359 a youtube topikba vagy :/ -
#1358 én a youtube -ról beszéltem :D -
#1357 youtuben is van mikor videók alatt kiírja,hogy kitől van a zene -
#1356 a warner music csinálja jól amúgy
ha olyan videót raksz fel amiben olyan zene szól ami "hozzájuk tartozik" akkor nem törölteti a videót meg nem is némítja el, hanem kiírja, hogy a videó alatt xy együttes xy száma szól és reklámokat helyezhet el a videón (én még nem láttam ilyen reklámos videót amúgy) -
ldavid #1355 és miért is nem a szonit köpködöd?
a youtube vagy eleget tesz nekik, vagy más országok sem nézhetik meg, mert eleve nem engedik feltölteni
proxyval lehet ilyenkor szórakozni -
#1354 rohadt b*zi jewtube
"The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid"
A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.
mi a ****** tiltja le? és ez a világ leghíresebb videomegosztó portálja? miez te? ez 1 köpedék jewtube -
ldavid #1353 itt egy konvertáló oldal, próbáld ezt -
Krista5 #1352 Hello!
Régebben töltöttem le zenéket a youtuberól... ( MP3 Converter )
De most hirtelen megadta magát...
" The program did not donwload some links..
Donwloading is completed...
Do you want to find a solution?
Eddig mindig jó volt....
Mi a baja? Oo
Válaszokat előre köszi! -
#1351 ne lépj ki a gmail fiókodból és nem léptet ki a youtubeól sem
engem is már az őrületbe kergetett am ez -
#1350 mikor melyiket de úgy néz ki tényleg ez volt a gond
kitöröltem mindet a chormebol most nem lépet ki azért majd kiváncsi leszek rá holnap :D
köszi szépen ^^ -
#1349 hát pedig a cookiek szokták okozni a gondot
töröld az összes youtube -os cookie -t majd indítsd újra a böngészőt
vagy ha ez nem segít akkor lehet, hogy be van állítva, hogy böngésző bezárásakor törölje a cookie -kat, nézz szét a beállításokban (nemtom milyen böngészőt használsz) -
#1348 ennyire nem vagyok láma de köszi :D
cookie törlés is megvolt arra gondoltam már én is
egyéb ötlet? -
ldavid #1347 a cookie-k törlését próbáltad? -
#1346 -
#1345 hali
mi a fenért léphet ki állandoan a youtube accom ha bezárom az oldalt ?
kicsit kezdem unni :D -
#1344 alapból nem lehet
olvass vissza, linkeltek greasemonkey scriptet ami tudja
de google a barátod, van ilyen script vagy "hatezer" csak a youtube nem tudja bepakolni a funkciók közé, mer félti a fél városnyi szerverparkját, nehogy a terhelése 5% felé menjen a sok hd lekérés miatt... :) -
#1343 gondolom azt se lehet beállítani, hogy minden videót 720p-ben meg nagy méretben játszon le
(nem a teljes képernyőre gondolok) -
#1342 vkinek tobbet is.. :S -
#1341 Engem az idegesít, ha megnézek 1 vidit aztán visszalépek és jobb alul el kezdi újra lejátszani azt... -
#1340 komolyan csak bosszúságot okoz ez az oldal már
hányok tőle -
#1339 végre. 15 percet lehet feltölteni -
ldavid #1338 egy rakás szar, legalább ki lehetne kapcsolni... kezdem unni én is ezeket a "remek" ötleteket -
#1337 istenem mi ez a fasság már megint...
rámegyek egy videóra, és alul bead egy ilyen sávot, ahol mindenféle videókat kiad, mittudomén, köv video a subscription -jeim között...stb.,
nem is lenne gond, de amint csak egy kicsit is a közelébe viszem az egeret, feljön és kurva zavaró... addig ezt csinálja míg meg nem nyomom a nyilat ami lecsukja az egészet... és még így is elfoglal alul egy kis részt
pfej. -
#1336 Köszi, akkor jól emlékeztem hogy valahol írta régen. -
ldavid #1335 a channelen ki volt írva régen, de már nem látható -
#1334 Sziasztok, meglehet nézni valahol az oldalon, hogy mennyi videót néztem meg? Úgy rémlik régen írta valahol, de most sehol sem találom, bár az is lehet rosszul emlékszem és sose volt ilyen. -
hitman55 #1333 pl?:D -
#1332 nahát egykét srácot mintha ismernék -
hitman55 #1331 PaintBALL :):) -
#1330 ez de buta :D -
ldavid #1329 wow! snake easter egg + itt egy full fekete videó hozzá
elég nyomva tartani a balra nyilat -
#1328 igy van. -
glam #1327
http://www.youtube.com/watch?v=gJaNoAq8nwU