2412
  • zotja22
    hy. törölték pár videomat az rtl nek köszönhetően..ilyenkor mivan? Törlik és ennyi? Lecsuknak? :D
  • MR ME
    szar
  • bertino
    mennyit ér neked ?
  • Rémkirály
    Szavazásokat várok youtube-n erre a videóra.
  • Rémkirály
  • Tyler1
    van egy olyan opció a fiók beállításoknál, h google fiók szétválasztása :) de a google accod megmarad.
  • precision
    aham és azt hogyan csináltad? :)
    mármint szét lehet úgy választani google fióktól egy youtube accot hogy ne törlődjön egyik sem?
  • Tyler1
    aha, google fiókkal szétkellett választani először. mostmár törölve.
  • Tyler1
    nem jött semmi. de elvileg nem is kell, mert azt írja, h a törlés után jelentkezzek ki, aztán hello.
    megpróbáltam újra, de még mindig nem törölte.
  • precision
    sztem azonnal törli
    nézd meg a mailfiókodat, nem jött e confirm mail, amiben nyomni kell egy linkre, hogy törölje
  • Tyler1
    mennyi idő mire töröl a tube egy fiókot? tegnap próbáltam már törölni, de még mindig megvan.
  • domez128
    Köszi nem is tudtam , hogy van ilyen a youtubon , nem letölteni nem akarom.köszi még 1x.
  • Aquir
    ha valahogy letöltöd őket akkor szerkesztőben összefűzöd... másrészt youtube folyamatoslejátszó playlistbe beteszed :p
  • domez128
    Sziasztok. Szeretnék egy olyan dolgot csinálni , hogy a kedvenc youtube
    videóim url-jét lementeni és valamilyen progival lejátszani , de úgy , hogy az folyamatosan játssza le őket , mint egy média lejátszó. van ilyen program , vagy alkalmazás ?
  • Aquir
    sehogy, mivel youtube-os videó
  • Falkon
    A 2. tagmondatot nem igazán értem.
  • Aquir
    sehogy, mivel youtube-on vagy?
  • Falkon
    Sziasztok!
    Ezt hogy lehet eltüntetni a videó végéről?

Előre is köszönöm
    Üdv
    Falkon
  • Mirtil
    Ugyanez a problémám, csináltam egy Youtube accountot nem gmail-es címmel, most viszont egy meglévő gmail-fiókhoz szeretném kapcsolni, de a "Sajnos a(z) Gmail cím nem lehet elsődleges címe ennek a fióknak." üzenet jön.
    Alternatív e-mailként sem lehet hozzáadni, akkor "Nem társíthat Gmail címet Google Fiókjához." szöveg van.

Tehát ha idegen e-maillel regisztráltam youtube-ra amihez létrehozott egy google-fiókot, akkor már nem tudom elválasztani az új fióktól és hozzákötni egy régi gmail címhez? Úgy értelmezi, hogy nekem még nincs gmail címem, csak létrehozni tudok újat.
  • tenthrodil
    Nem értem, miért nem bírják kijavítani a thumbs up/down gombot.
    Ha 'up'-olsz, akkor negatívnak veszi, ugyanez fordítva is.
  • Quantumleap
    Nekem még mindig az lenne a problémám, hogy egyes videókat zöld kriksz-krakszokkal körítve, vibrálva, nézhetetlenül játszik le. A gépemen semmi cinkes kódek nincs fent. Mégis hol és miket kellene megnéznem? Reménykedem, hogy nem a gép videókártyájával van baj.
  • bertino
    akkor ne rinyálj
  • Pepsi Twist
    használjon FF-et az akinek 2 anyja van :D
  • precision
    downloadhelper ff kiegészítő tökéletesen működik
  • Pepsi Twist
    Miért nem tudok letölteni 1 rohadt videót se youtube-ról? :D se videoget se youtube downloaderrel nem megy :S
  • Aquir
    csak nem annál a 100.000 db videónál amit eddig néztem :)
  • precision
    pedig már elég régóta van :)
  • Aquir
    wow, ez az automatikus komment-frissítés csak most ajánlódott fel épp az egyik videónál, nem rossz, ahogy folyamatosan jönnek videó közben irl.

aki trollkodni fog a magyar nyelvű beállítás miatt az egy előre megmondott hülye

• Aquir
    talán a buborékmegjegyzéseket nem tölti be jól..
  • ldavid
    nem ír ki semmit, meg ezek a komment buborékok vagy vannak, vagy nincsenek, ezért nem értem mi baja vele
    egyre több videónál látni
  • Aquir
    vidd az egeret fölé
    valszeg gond van a felirattal / nem érhető el
  • ldavid
    nem tudja valaki, hogy ez mit jelent?
  • Aquir
    annak általában üres a thumbnail képe
  • jhetedikj
    Ha egy videót letörölnek, akkor az arra mutató linkeket is törölhetnék mert marha unalmas, hogy folyton olyanokba botlok amiket töröltek:@@@@@@@@@@@@@@@
  • bertino
    pofonegyszerű.
    megnézed másik oldalon.
  • laci 700
    Csá! Hogy lehet kijátszani EMI-t a youtube-on? Mi értelme van ennek?
    "A videó tartalmazza EMI tartalmát. Már nem érhető el az országodban."
    Pár hete megnéztem a videót, újra meg akarom nézni erre ez fogad... -.- Nem nézhetek meg egy videóklippet mert magyar vagyok? No comment...
  • celza8807
    jó a kapcsolatom, nem szokott megszakadni. más oldalaknál, videóportáloknál, myspace-nél nem tapasztalok ilyet.
  • Aquir
    Ha rossz a kapcsolatod, és időnként megszakad, akkor is van. Például én most azért tapasztalom ezt, mert visszajöttem másik városba aztán valamiért nem megy a bekötött net, és most gyenge jelerősségű wifit találtam, és ha mást is töltök, megszakadhat a youtube videó, a gyenge kapcsolat és emellett több oldal egyszerre történő betöltése esetén, mert önmagában betöltve meg folyamatosan megy
  • Bruk
    Mivé lett a világ?
  • celza8807
    kösz a választ.