2412
-
zotja22 #1446 hy. törölték pár videomat az rtl nek köszönhetően..ilyenkor mivan? Törlik és ennyi? Lecsuknak? :D -
#1445 szar -
#1444 mennyit ér neked ? -
Rémkirály #1443 Szavazásokat várok youtube-n erre a videóra. -
Rémkirály #1442 -
#1441 van egy olyan opció a fiók beállításoknál, h google fiók szétválasztása :) de a google accod megmarad. -
#1440 aham és azt hogyan csináltad? :)
mármint szét lehet úgy választani google fióktól egy youtube accot hogy ne törlődjön egyik sem? -
#1439 aha, google fiókkal szétkellett választani először. mostmár törölve. -
#1438 nem jött semmi. de elvileg nem is kell, mert azt írja, h a törlés után jelentkezzek ki, aztán hello.
megpróbáltam újra, de még mindig nem törölte. -
#1437 sztem azonnal törli
nézd meg a mailfiókodat, nem jött e confirm mail, amiben nyomni kell egy linkre, hogy törölje -
#1436 mennyi idő mire töröl a tube egy fiókot? tegnap próbáltam már törölni, de még mindig megvan. -
domez128 #1435 Köszi nem is tudtam , hogy van ilyen a youtubon , nem letölteni nem akarom.köszi még 1x. -
#1434 ha valahogy letöltöd őket akkor szerkesztőben összefűzöd... másrészt youtube folyamatoslejátszó playlistbe beteszed :p -
domez128 #1433 Sziasztok. Szeretnék egy olyan dolgot csinálni , hogy a kedvenc youtube
videóim url-jét lementeni és valamilyen progival lejátszani , de úgy , hogy az folyamatosan játssza le őket , mint egy média lejátszó. van ilyen program , vagy alkalmazás ? -
#1432 sehogy, mivel youtube-os videó -
#1431 A 2. tagmondatot nem igazán értem. -
#1430 sehogy, mivel youtube-on vagy? -
#1429 Sziasztok!
Ezt hogy lehet eltüntetni a videó végéről?
Előre is köszönöm
Üdv
Falkon -
#1428 Ugyanez a problémám, csináltam egy Youtube accountot nem gmail-es címmel, most viszont egy meglévő gmail-fiókhoz szeretném kapcsolni, de a "Sajnos a(z) Gmail cím nem lehet elsődleges címe ennek a fióknak." üzenet jön.
Alternatív e-mailként sem lehet hozzáadni, akkor "Nem társíthat Gmail címet Google Fiókjához." szöveg van.
Tehát ha idegen e-maillel regisztráltam youtube-ra amihez létrehozott egy google-fiókot, akkor már nem tudom elválasztani az új fióktól és hozzákötni egy régi gmail címhez? Úgy értelmezi, hogy nekem még nincs gmail címem, csak létrehozni tudok újat. -
tenthrodil #1427 Nem értem, miért nem bírják kijavítani a thumbs up/down gombot.
Ha 'up'-olsz, akkor negatívnak veszi, ugyanez fordítva is. -
Quantumleap #1426 Nekem még mindig az lenne a problémám, hogy egyes videókat zöld kriksz-krakszokkal körítve, vibrálva, nézhetetlenül játszik le. A gépemen semmi cinkes kódek nincs fent. Mégis hol és miket kellene megnéznem? Reménykedem, hogy nem a gép videókártyájával van baj. -
#1425 akkor ne rinyálj -
#1424 használjon FF-et az akinek 2 anyja van :D -
#1423 downloadhelper ff kiegészítő tökéletesen működik -
#1422 Miért nem tudok letölteni 1 rohadt videót se youtube-ról? :D se videoget se youtube downloaderrel nem megy :S -
#1421 csak nem annál a 100.000 db videónál amit eddig néztem :) -
#1420 pedig már elég régóta van :) -
#1419 wow, ez az automatikus komment-frissítés csak most ajánlódott fel épp az egyik videónál, nem rossz, ahogy folyamatosan jönnek videó közben irl.
aki trollkodni fog a magyar nyelvű beállítás miatt az egy előre megmondott hülye
-
#1418 talán a buborékmegjegyzéseket nem tölti be jól.. -
ldavid #1417 nem ír ki semmit, meg ezek a komment buborékok vagy vannak, vagy nincsenek, ezért nem értem mi baja vele
egyre több videónál látni -
#1416 vidd az egeret fölé
valszeg gond van a felirattal / nem érhető el -
ldavid #1415 nem tudja valaki, hogy ez mit jelent?
-
#1414 annak általában üres a thumbnail képe -
#1413 Ha egy videót letörölnek, akkor az arra mutató linkeket is törölhetnék mert marha unalmas, hogy folyton olyanokba botlok amiket töröltek:@@@@@@@@@@@@@@@ -
#1412 pofonegyszerű.
megnézed másik oldalon. -
#1411 Csá! Hogy lehet kijátszani EMI-t a youtube-on? Mi értelme van ennek?
"A videó tartalmazza EMI tartalmát. Már nem érhető el az országodban."
Pár hete megnéztem a videót, újra meg akarom nézni erre ez fogad... -.- Nem nézhetek meg egy videóklippet mert magyar vagyok? No comment... -
#1410 jó a kapcsolatom, nem szokott megszakadni. más oldalaknál, videóportáloknál, myspace-nél nem tapasztalok ilyet. -
#1409 Ha rossz a kapcsolatod, és időnként megszakad, akkor is van. Például én most azért tapasztalom ezt, mert visszajöttem másik városba aztán valamiért nem megy a bekötött net, és most gyenge jelerősségű wifit találtam, és ha mást is töltök, megszakadhat a youtube videó, a gyenge kapcsolat és emellett több oldal egyszerre történő betöltése esetén, mert önmagában betöltve meg folyamatosan megy -
#1408 Mivé lett a világ? -
#1407 kösz a választ.