YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem érted meg? :D 300videóm volt elsõ accomnál és tudom mit hogyan kell feltölteni, csak LeBronnál azér LeBron, mert róla van szó.
de oké :D.
majd ma nyomok1géjmet, feldobom jútúbra és akkor azt kielemezzük, hogy helyes volt é :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de pl ha beírja valaki azt hogy pc gameplay 2010 pl, a te videódat nem fogja kiadni
azért kell odaírni hogy pc vagy ps3 v. ilyesmi, mert oda kell írni :D
és hidd el tudnék még olyan keresõkifejezéseket mondani amire nem adná ki a videóidat :)
én általában így keresek gameplay videot:
nba 2k10 pc gameplay hd (igen, ezt írom be a keresõbe)
ezzel szemben neked az a videó címe, hogy lebron james :)
a tags -ekkel meg szerintem az a baj, hogy hagytad, hogy a youtube auto generálja neked... maradjunk a lebron james -es videódnál (aminek a címét átírhatod arra, hogy NBA 2k10 Gameplay - Lebron James Tribute pl.), ekkora tags -be elég ennyit beírnod nba 2k10 lebron james pc gameplay tribute
esetleg még kereshetsz hasonló videókat (pl keresel egy másik nba2k10 -es és/vagy nba 2k10 -es lebron james -es videot) aminek sok a nézettsége, és oda posztolod a videódat mint válasz
Bazinga!
jútúb bekaphatja.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
kösz a velõs, tömör, rideg tényekre törõ választ :D.
a videóimon azért nincs ott gameplay, mer más se szokta oda tenni. azér nincs ott pc, v konzol, mer minek? nba2k10 és twc4 fight... ebben nem tudom még mit kéne túl bonyolítani, elég sokan ismerik az elsõt. a másodikat meg azok, akiket érdekel ez a mûfaj és mindkettõrõl tudjuk, hogy elsõ pécén és konzolon, míg második only pécé.
a tageket nem értem, mi a bajod velük? benne van a játék neve mindkettõben és elsõben még LeBron James neve.
a lotr bfmenél is ez a helyzet, sztem tökéletes.
de akkor okosíts tagek terén, de nem fogok kiírni hardwer bizbazt.
de az általam feltöltött videok össznézettsége meghaladja a 3 milliót, van egy amit kb 1,5 hónap alatt 600ezren néztek meg
nincs mögötte semmilyen marketing, csupán érdeklõdésre számot adó tartalmakat rakok fel
Legend Killer: a játék gameplay videókkal csak akkor lehetsz "sikeres", ha te rakod fel a leghamarabb õket, friss játékok terén
a másik pedig, hogy a videó neve legyen egyértelmû de tömör... pl egyik videod nevében sem látom, azt, hogy "gameplay" azaz, hogy ez egy játékmenet video
egyik videód nevében vagy leírásában sem látom azt, hogy az adott video pc -s játékról vagy esetleg konzolos játékról készült e
egyik videód leírásában sem látom, hogy milyen hardveren készült a videó, milyen szoftverrel (igen, erre is rá szoktak keresni)
a tags -ek is rosszak, normálisan töltsd ki õket
a csatorna neved pedig nem túl szerencsés
így hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Bazinga!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de csak viccelek.
de hát hogyan nézik meg amúgy annyian? enyéimet a kutya se érdekli.
jútúb accom.
ugye ez a2dik acc, az elsõn300vidi volt kábé.
sájsze jútúb.
btw rakjatok be ilyen kulcsszavakat, hogy justin bieber, miley cyrus, twilight "színészek" stb... :D
ez kb olyan mint a kicsi a farkam de nagy az autóm effektus :)
amúgymeg, ha jól tudom, egy ip -rõl egy videohoz egy "nézést" könyvel el a youtube, szóval az ilyen program nem túl sokat ér, ha saját netrõl küldi a kérést... ha pedig openproxykról, akkor azok már valszeg le vannak tiltva a youtube -ról
szóval, ennyi. :)
Bazinga!
nekem senki nem nézi.
és miaza progi, amit elõbb kérdeztem és mennyire oké? nemtom a nevét.
errõl ki mit tud, mi a pontos neve, mennyire megbízható, nem vírus é vajon és mennyire játssza ki jútúb szabályát, rendszerét, tehát mennyire áll fent a lebukás veszélye, ha ezt használom?
kösz. érdekelnének a válaszok, mert elegem van, hogy senki nem nézi a videóim.
elsõ accomon közel300videó volt... és olyanért dobtak ki jútúbról, hogy south park sp puff daddy résznél blokkolták csomó országban, pedig tök ugyanilyen részek voltak fent és via.com megtámadta és figyelmeztetés és korábban is ilyen hang blokkolás meg hasonlókért kaptam figyelmeztetést és három a határ és összegyûlt és törölték accom.
gyökérség.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
remélem a legutolsó... :D
Bazinga!

Pain is inevitable. Suffering is optional.
amúgy meg ingyen van, ki kell bírni, vagy nem használni
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szánalom már ez a mocskos youtube...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
GOOGLE A LEGJOBB BARÁTOD!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az általad feltöltött MOV/MP4 fájlban az index a fájl végén van. Jobban szeretjük, ha a fájlok egységesítve vannak feltöltés elõtt, azaz az index a fájl elejére kerül. További információt ebben a cikkben találsz.
de ez pl. végigmegy a videókon így
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a csatornád lejátszási listájának címét is el lehet küldeni
ezek bõven elegendõk szvsz
Mi a pék van ezzel? Az arculatváltás óta akkora egy fos lett ez, hogy ehaj...
nem tudom, ki mennyire szokott nézni Tubén paródiát, van egy sorozat, minden része marha jó, egy résszel viszont a képaránnyal baj van: http://www.youtube.com/watch?v=NBELendDR8Q - piciben rossz, teljes képernyõben viszont normális. ötletek a megoldásra?
Es milyen minosegu lehet a hang?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8