YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Tud-e valaki arra megoldást, h fullscreen-en nem látszik a videó kép csak a hang szól?
Kb. egy-másfél hete csinálja ezt a baromságot... :(((

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Aquir
nem csak otthoni net létezik, közbe meg még lehet mást is tölteni gondolom :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hungary27
jó gyors
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

bertino
sztem ilyenkor mar semmit.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Néhány hete minden értesítés nélkül elveszítettem a korlátlan idejû feltöltés lehetõségét. Letiltott videóm nincs, olyan viszont van, ahol szerzõi jogi problémák miatt egy-egy országban nem érhetõ el a videó. Ilyen pl. amikor szupercellát videóztam és közben szólt a rádió a kocsiban, vagy felvettem pl. egy karneváli elõadást és a háttérben szólt a show aláfestõ zenéje.

Mit lehet tenni, hogy visszaszerezzem a korlátlan hosszúságú feltöltés lehetõségét? Most 15 perc a limit...
papi08
Csak az én fiókomban jelent meg két új reklámfelület? Google Chrome lehet a hibás..:/ :D

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy adsense fiókot lehet csinálni youtube videóhoz,vagy kell egy veboldal is hozzá?Azt tudom,hogy magyar nem lehet youtube partner,ezért gondolom adsensen keresztül kell a reklámokat felrakni.Van valami kikötés,hogy pl. milyen nézettséggel lehet jelentkezni?
precision
:))

Bazinga!

Aquir
telirakott képernyõnél

Igen, így már jó, csak még elég fura..
De jó vagy megint variáltak, vagy pedig én állítottam be valamit véletlen rosszul?

Eddig nekem itt bal oldalt volt a lejátszási listám:

Meg csak így birok törölni videót?:

Ez így nagyon rossz...
Aquir

precision
töltsd fel újra

Bazinga!

Idõközben annyi változás történt a tegnap estihez képest, hogy most már az általános keresõ is megtalálja a filmet,

http://www.youtube.com/watch?v=rUKJhVI_COM

de változatlanul csak az elsõ 1:12-t, holott a feltöltés végigment, mert a kis kulcsképek között láttam a VÉGE fõcímet is.
Van valami változás a YiuTube feltöltési rendjében, mióta utóljára erre vetemedtem? egnap feltöltöttem egy 130 megás 8 perces filmet, amivel a következõ történt:

1. A 8 percbõl csa kb 1 perc "került adásba"
2. Nem a nagy közös medencébe ment a dolog, hanem az én névre szóló csatornámba (amirõl eddig nem is tudtam, de benne vannak a régebbi feltöltéseim is). Ennek megfelelõen az általános keresõk nem is találják a filmet.
3. Megpróbáltam megváltoztatott címmel újra feltölteni, de arra persze rájött, hogy ez egy korábban feltöltöttnek a másolata, és nem mutatja. Mondjuk ez logikus. Akkor ez is meg van nyírva, vagy a másik sincs, de az 1 perc utáni részt csak az igaz emberek látják<#hamm>?
Aquir

Aquir
:3

tommygear
nekem ilyen akkor van ha fullscreenre váltok 1-2 mp-ig lefagy a kép és sötétség, ha visszaváltok ugyan ez
byzhouse
nálam olyan vagy,hogy nem mutatja a videót csak hang van... csicska flash player mindig szórakozik

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aquir
nemtom mi lehet más, nekem elõzõ laptopomon win xp-n sem volt eddig ilyen

Igen nekem is szokott ilyet, elég idegesítõ.

Ati

tommygear
nálatok szokott olyan hiba lenni, hogy azoknál a videóknál amiknek az elején van reklám szétesik az egész videóablak? a videó képe megnagyobbodik, ha kirakom fullscreenre akkor meg a képernyõ bal felsõ sarkában játsza a videót egy kis kockában... kipróbáltam több böngészõben, frissítettem a flasht-t is de semmi
Aquir

Minstrel
Sziasztok
Nektek rendesen küldi a youtube az email-eket az új feltöltésekrõl? Mert ahányszor feliratkozok valamire mindig bepipálom, hogy kérek email-t és sose jön idõben, múltkor is 3 hét értesítései jöttek meg késve 2 napon belül.

http://topgearhungary.blogspot.com/

byzhouse
:DDDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aquir

Törölt felhasználó
mivel fel vagyok iratkozva az MMOHut csatornájára, és általában ott idegesített a HD fullscreen hiánya, ezért amikor hirtelen felindulásból képet akartam a hibáról, beírtam youtube-ba, hogy MMORPG, és az elsõ videó:)
Aquir
nekem csak egy kérdésem van..ez melyik videó?:)

Törölt felhasználó
fõleg a betûkön, play gombon látszik a torzulás, de a videón lejátszás közben is észlelhetõ..
(bocsi a dupla-postért)
Törölt felhasználó
Hali! lenne egy kis gondom, hátha valaki tudna rá megoldást..
(google-ben kerestem, de nem találtam semmi workaroundot meg semmit, de lehet én vagyok a béna..)
Laptopon vagyok, és ha HD fullscreen videót akarok nézni Youtube-on, akkor "szétesik" a kép.. nem tudom sajnos pontosabban megfogalmazni,de mintha néhány pixel oszlopot duplázna, illetve felcserélne. Csináltam róla egy screenshotot.. Google Chrome alatt vagyok Win7en, de Vimeo-s HD fullscreen megy pöpecül, csak Youtube-os nem:S

A hardware acceleration ki van kapcsolva, Ati HD 5470em van.. pár hónapja még ment szépen, de azóta így szétesik a kép. Eddig annyira nem zavart, de most valahogy elegem lett..

Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
DarkSector
nem hanem szoftverbázison ami van pl egy piros kis négyzet alakú ikonja van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na.Az pont nálam se müködik.Firefox kiegrõl beszélsz nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
Üdv mp3 downloader miért nem müködik?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha már egyszer benne van a videóban, akkor szerintem kell is
Sziasztok! Obcszén szavakat lehet feliratozni a Youtubon,filmek alá?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Aquir

Jaj :D
Már megvan de ty xd
Üdv!
Hali!
Hogy lehet visszaállítani a régi designt?
Peetboy
Sziasztok!
Tudtok jó Youtube zene letöltõ progit?

Nekem Videoget van, de nem a legjobb minõségbe szedi le.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

megnyitod megint, és ott az older version link
HöfEE
Kipróbáltam, hogy lehet visszacsinálni a régit?

papi08
Ez esetben a YouTube tehet egy jóóó nagy szívességet...:DD

Köszönöm a Válaszod! :)

13 éve itt. Szép idő.

precision
youtube partnernek kell lenned, ami itthon jelenleg nem elérhetõ, és valszeg nem is lesz elérhetõ egy jó ideig

Bazinga!

papi08
Sziasztok.
Van egy viszonylag jó megtekintésekkel büszkélkedõ csatornám, és az volna a kérdésem hogy hogy oldható meg hogy a videóim felett (szó szerint felett) megjelenjen egy kép, pl. a Feliratkozás gomb felett. Számtalan csatornán láttam már, de még nem tudom a megoldást..:(
Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm. :)

13 éve itt. Szép idő.

te ez nem is olyan rossz, csak a player nagyon beleolvad a háttérbe, meg az ajánlott vieók is túl nagyok
*mean ma nem tudok írni