YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. egy-másfél hete csinálja ezt a baromságot... :(((
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mit lehet tenni, hogy visszaszerezzem a korlátlan hosszúságú feltöltés lehetõségét? Most 15 perc a limit...
13 éve itt. Szép idő.
Eddig nekem itt bal oldalt volt a lejátszási listám:
Meg csak így birok törölni videót?:
Ez így nagyon rossz...
http://www.youtube.com/watch?v=rUKJhVI_COM
de változatlanul csak az elsõ 1:12-t, holott a feltöltés végigment, mert a kis kulcsképek között láttam a VÉGE fõcímet is.
1. A 8 percbõl csa kb 1 perc "került adásba"
2. Nem a nagy közös medencébe ment a dolog, hanem az én névre szóló csatornámba (amirõl eddig nem is tudtam, de benne vannak a régebbi feltöltéseim is). Ennek megfelelõen az általános keresõk nem is találják a filmet.
3. Megpróbáltam megváltoztatott címmel újra feltölteni, de arra persze rájött, hogy ez egy korábban feltöltöttnek a másolata, és nem mutatja. Mondjuk ez logikus. Akkor ez is meg van nyírva, vagy a másik sincs, de az 1 perc utáni részt csak az igaz emberek látják<#hamm>#hamm>?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ati
Nektek rendesen küldi a youtube az email-eket az új feltöltésekrõl? Mert ahányszor feliratkozok valamire mindig bepipálom, hogy kérek email-t és sose jön idõben, múltkor is 3 hét értesítései jöttek meg késve 2 napon belül.
http://topgearhungary.blogspot.com/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

(bocsi a dupla-postért)
(google-ben kerestem, de nem találtam semmi workaroundot meg semmit, de lehet én vagyok a béna..)
Laptopon vagyok, és ha HD fullscreen videót akarok nézni Youtube-on, akkor "szétesik" a kép.. nem tudom sajnos pontosabban megfogalmazni,de mintha néhány pixel oszlopot duplázna, illetve felcserélne. Csináltam róla egy screenshotot.. Google Chrome alatt vagyok Win7en, de Vimeo-s HD fullscreen megy pöpecül, csak Youtube-os nem:S
A hardware acceleration ki van kapcsolva, Ati HD 5470em van.. pár hónapja még ment szépen, de azóta így szétesik a kép. Eddig annyira nem zavart, de most valahogy elegem lett..
Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Már megvan de ty xd
Üdv!
Hogy lehet visszaállítani a régi designt?
Tudtok jó Youtube zene letöltõ progit?
Nekem Videoget van, de nem a legjobb minõségbe szedi le.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Köszönöm a Válaszod! :)
13 éve itt. Szép idő.
Bazinga!
Van egy viszonylag jó megtekintésekkel büszkélkedõ csatornám, és az volna a kérdésem hogy hogy oldható meg hogy a videóim felett (szó szerint felett) megjelenjen egy kép, pl. a Feliratkozás gomb felett. Számtalan csatornán láttam már, de még nem tudom a megoldást..:(
Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm. :)
13 éve itt. Szép idő.