2412
-
#1848 faq -
seloka #1847 Hi, ma töltöttem fel egy 16:9es videót, és a youtube összenyomta 4:3-asra. Mi lehet a baj? -
janihunk #1846 Helló most tanába miért nem akarja normális sebeséggel betölteni a 720p és afeletti videókat a youtube? 3 böngészővel próbáltam, netem 15/1-es. Flash player 11.2. Holl lehet a probléma? 480P-t másodpercek alatt betölti. -
ldavid #1845 hol van ez a "csak zenék"? -
djsovi #1844 szasztok
Az lenne a kérdésem,hogy a youtubra felrakott "csak zenék" minőségét hol lehet megnézni??
köszi -
#1843 na látom megint eszükbejutott egy kapcsolót betenni az earth hourra, de ez máskor is ott lehetne -
#1842 ott én is látom, ja
magán a csatornámon akartam volna megjeleníteni, mint a youtube eddigi összes "verziójában" lehetett
na mind1. :) -
#1841 nálam ott van a uploaded videos alatti playlistsben, máshogy nem tudom megjeleníteni -
#1840 az újfajta chanel design -nál nem lehet megjeleníteni a channelemen a kedvenceimet? én sehol sem találom...
régen ugye volt modules > favourite box és annyi
most meg semmi ilyesmi... -
#1839 meg lehet nézni, hogy melyik kommentre érkezett a válasz
eddig csak azt láttad, hogy kinek válaszolt, de magát a kommentet nem, kereshetted... pláne ha több oldalnyi komment gyűlt össze
szóval valóban kellett már ez, nagy hiányosság volt... de még 1-2 ráncfelvarrás elférne a komment részre, még így is "fapados" érzete van -
#1838 mi ez? -
#1837 ez már nagyon hiányzott...
-
#1836 azt mindig utáltam amikor másik városban lassú netem volt:) -
#1835 Már nem lehet youtube videót HD vagyis 720p minőségben beágyazni vagy csak eldugták a kapcsolót? Korábban beágyazható volt a videó a blogokba úgy, hogy 720p minőségben indult el a lejátszás. -
#1834 Ha tele van a hócipőd akkor kapcsold ki:D -
borcsokattila #1833 moderálva -
#1832 http://itcafe.hu/hir/google_youtube_kereses_zoom_belyegkepek.html -
#1831 de ne akarja már rámerőltetni azt a bugos szart :D
de érdekes ha nyomok egy frissítést a videón akkor már a sima flash kinézet jön be -
#1830 mert talán ezt akarja a youtube vagy a feltöltő... most már nem is látok mostanában ilyet szerencsére:) (amikor nem jelölöm be) -
#1829 miért indul el nekem 10-ből 1 videó html5 módban?? -
Kasadya #1828 te hülye vagy,hogy magaddal beszélgetsz az összes topikban?? -
Tompika2012 #1827 Tényleg jó, esélyes film! Szerintem nagyon vicces lesz!! -
KárloszJr #1826 Érdemes megnézni egy új film, a Project X előzetesét!Jó film lesz!
De 1szerűbb fb-on: https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045?ref=ts -
#1825 Na megvan!
Operához leszedtem a youtube ads free-t és már jó... -
#1824 Ja,az elég undorító..Nálam a frissítés mindig megoldja..V kilépek és visszatöltöm...Ha asse jó akkor passz.De ismerem...Meg azt is mikor széthúzódk a kép és a lejátszó csík az alján hatalmasra duzzad. -
#1823 Hali!
Lehet balfasz kérdés de egyszerűen nem jövök rá a megoldásra...
Szinte már minden videónál van 10 secen egy sárga kis csík, na amikor ezt eléri a lejátszás, akkor általában szétbassza a screent, mintha auto fullscreenre akarná tenni, és a kép bal felső sarkát látom csak, ha full screenre teszem és vissza, nem oldja meg... valaki megmondaná hogy lehet ezt a fost kikapcsolni? kurva nayját már -
Kasadya #1822 Ohhh tenkes -
#1821 az oldal legalján -
Kasadya #1820 srácok hogyan lehet visszaállitani nemzetküzire a youtube főoldalt? faszom se kiváncsi erre a magyar szarra a mónika show meg ,Valóvilágos szarokra amiket felhoz...én a régi nemzetküzi videó ajánlásokat akarom vissza! -
#1819 -
span82 #1818 Álmodoztál valaha arról, hogy több száz Youtube követőd lehet néhány nap alatt, és mindegyik megkapja e-mailben az új videóidat? Ha igen, akkor most már nem kell tovább várnod. Megteremtettük számodra a lehetőséget, egy forradalmian új megoldással.
Feliratkozók gyűjése -
#1817 Most kivételesen jól megy..Viszont nem értem,h néha miért csinálja,h egyszerűen megáll..Lenézek,azt írja be van töltve végig,hiába tekerek bele mindig ugyanott megáll,mintha én állítottam volna meg még a play gombot is előhozza..Frissíteni kell az oldalt és visszamenni oda,ahol megállt. -
#1816 Többet?Egy is szar nem még több...Amúgy is csak 1 videóról beszéltem, 2féle módon való nézésről. -
#1815 jah, ha többet töltesz eccccere ilyenkor erősebb net kell -
#1814 Talán azért,mert rohadtul nincs kedvem többet várni egy videó betöltésére,mint amilyen hosszú.Ha meg folyamatosan nézem,akkor ahhoz nincs kedvem,hogy 5 másodpercenként megálljon bufferelni 10-re. -
#1813 Hogy lehet ismerősökre keresni Youtube-n? Hogy kell feliratkozás ajánlást küldeni a csatornámról? -
#1812 ez nem a netedtől függ, 15 perces videót minek töltsön be azonnal? szépen fokozatosan tölti, így takarékoskodik a jutub az erőforrásával -
#1811 na már újra vannak :3 -
#1810 biztos az ilyen "thumbs up" gyökerek miatt vették ki :)
nemtom amúgy... -
#1809 miről beszélsz? Oo