YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/vajon ha WTF-t raknak, mennyien támadják le õket?/

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
és még ki is takar a képbõl...
Bazinga!
már azt sem jegyzi meg ha kiterjesztett ablakkal szeretnék valami videót megnézni így minden egyes videónézésnél elindítja nekem 360p-be és kis méretben, valamint a feliratkozások videót is a legrégebbivel kezdi, persze csökkenõ növekvõ elrendezés miért is lenne :@
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
link
Már nem lehet külön használni a régi youtube accountokat, csak a google account a használatos. Ez idáig még oké, csak ez azt eredményezi, hogy ha megnézem a gmail leveleimet és kijelentkezek a fiókomból, akkor youtuberól is kijelentkezik, és oda vissza. Hát ez elég tré!
Miért nem nézhetem automata belépéssel a youtubeomat, anélkül hogy attól kell parázzak, hogy bárki beléphet a gmail fiókomba? A másik meg, hogy rohadt idegesítõ ha videónézegetés közben egy másik lapfülön megnézem a leveleimet, kijelentkezek a fiókból és a következõ pillanatban már nem tudok kommentelni a yt videókhoz....
Akit érdekel, itt megtalálja, csak installálni kell és annyi.
YouTube HD Suite
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
szinte biztos, hogy van hozzá olyan, amivel lehet mindig hd -t nézni youtube -on
google a barátod 😊
Bazinga!
Érdeklõdni szeretnék, hogy miért van az, ha beállítom, hogy a legmagasabb minõségben játsza le a videót, mégis a legrosszabb minõségben indítja el mindig és manuálisan kell 720p-re állítani :/... Valaki tud erre valamiféle megoldást? FF-ot használok, nincs esetleg valami plugin hozzá? Chrome-hoz tudom hogy van... de had ne használjak már 200 böngészõt mindenoldalhoz 😄
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Link
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Most váltottunk gyorsabb netre és örültem, hogy az 1080p-t is simán streameli, erre rá pár napra krepa.
Van hogy egy 360p-s mozgókép nélküli videót nem streamel :/
nézegettem a topikot, de akkor még nem írta be senki, mármár arra gyanakodtam, hogy vagy vírus lopja a sávszélt, vagy feltörték a wifi-t XD, nyomtam is rendesen a cmd-ben az arp -a parancsot ..........
dixitque deus fiat lux
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Helyesbítek 5 perc alatt ment 1 cm-t a csík 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!