2412
-
#1928 nekem egyikre se jelenik meg -
#1927 Az üzenetek nekem akkor jönnek elő, ha van olvasatlan levelem. Viszont a videókra érkezett megjegyzéseket nem mutatja külön :S -
#1926 hm, érdekes.. -
#1925 ebben a videóban pl látszik bal oldalt az üzenetek menüpont, hogy lehetne ezt elővarázsolni? nagyon irritáló, hogy sose tudom mikor érkezett új üzenetem -
ldavid #1924 hol lehet átnevezni? nem csak a G+-os baromság van? -
Gabor85 #1923 köszi a választ akkor maradhat tőlem minden :P -
#1922 nem törlődnek, ráadásul nem lehet átneveni se normálisan ha észreveszik letiltanak még a googléról is. :S
-
Gabor85 #1921 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha én átnevezem a youtube csatona nevemet akkor a feltöltött videók megmaradnak? -
ldavid #1920 itt találsz régebbi verziókat -
csanadu #1919 sziasztok. Segitség kéne.
Keresek egy youtube apk-t
androidos vagyok. azt a verziot keresem ahol a föképernyö félkörives és jobbra balra lehet mozgatni.nagyonjo verzió.egyedül ez viszi a 1080p videokat szépen. -
GXR #1918 Sziasztok!
Még nem találkoztam ilyennel, a következő a problémám:
A napokban feltöltöttünk egy videot (nem listázottként), névnek ezt adtuk: "TheSidedTV v1"
1 nappal később, amikor listázottra állítottuk, hogy mindenki láthassa átneveztük: "The Sided. - TV Screen ( Official Music Video )" Most is ez a video neve, viszont akárhova beágyazom, vagy posztolom, mindig az előző nevet mutatja (TheSidedTV v1)
Nagyon idegesítő, ha az lenne a neve amit szeretnék, valószínűleg több emberhez eljutna, mivel tudják miről van szó..
Erről a videorol van szó, remélem tudtok segíteni:
http://www.youtube.com/watch?v=USKMLCl98HU
Köszönöm előre is! :) Kellemes ünnepeket! -
#1917 Fent a képed mellett Kis nyílra kattintasz-> Beérkezett üzenetek. S utána ott lesz a már megszokott felület! :)
Kellemes ünnepeket :) -
#1916 eddig mindig jött értesítés, ha új komment érkezett valamelyik videómhoz vagy válaszoltak egy kommentemre, most ennek nyomas sincs a remek új dizájn óta... hol található meg ez?? -
#1915 Majd holnap teszek fel újat, addig csak jó lesz. (kb. 1,5 órás GTA Klán Party) :) -
#1914 most probáld meg -
#1913 Tudja valaki, hogy mi van a youtube-al? Nem teszi fel a videóim végét... Pl.: 34 perből csak 23:44-et... -
#1912 Jah, egy fél perces videót, ami 1080p-s, 120Mb-os nettel, kb 2 perc mire megnézhető akadásmentesen. Nagyon lepedék lett. De hogy mitől?
Eddig kapásból vitte a fél órás full HD filmeket is. Most meg?
Ellépek, böngészgetek tovább másik fülön, majd mikor eszembe jut vagy észreveszem mit is akartam megnézni visszatérek a jútúb fülre.
Pocsék. -
#1911 Abszolút egyetértek. A mobil téma a jövőbeni full control miatt kell, ugyebár sok olyan videód van/volt neked is, amit a zene miatt nem lehet mobilról megtekinteni. -
#1910 nekem amióta megváltozott a yt tökre szaggat 480p fölött, pedig régen a 1080p-t is simán vitte, valaki észlelt ilyet rajtam kívül? -
Interstate 95 #1909 Szerintem ezt a designt hamarosan áttervezik, mert rengetegen szidják, és konkrétan a korábbiakkal ellentétben ezzel kapcsolatban még nem olvastam pozitívat. De nincs is neki, minden össze vissza van mint valami szemétdombon, elbaszott subscription rendszer, egyszerűen hányinger. És mindennek a tetejébe minden a bal oldalra került, ha jók az információim azért mert úgy kezelhetőbb az oldal a táblákon. De ne bassza már meg a jóisten, még is ki a francot érdekelnek a mobil szarok ? Szerintem tervezéseben első kéne legyen a PC, majd abból formázni mobil verziót. Én még telefonon is a full oldalakat nézem, mert az tetszik, de lehet hogy én látom rosszul és a világ fordul jófele. Elment a kedvem az egésztől. -
ldavid #1908 nekem leginkább a szürke háttér fog hiányozni, az legalább nem vakított annyira -
Interstate 95 #1907 A jelenlegit megelőző designt se fogadtam szívesen, de megszokható volt, és utána annyira még se volt rossz. De a jelenlegi az valami botrány, ezt nem hogy megszokni nem lehet, hanem el is ment a kedvem az egész oldaltól, remélem hogy a feedbacken komolyan lehúzzák mert ez valami vicc.
Amúgy meg nem értem hogy miért kell évente új design feleslegesen, és miért nem egy bejáratottat fejlesztenek, bővítenek tovább. -
#1906 - úgy látom jobboldalra többet rak be attól akitől éppen nézel (/névre katt) (közben lejátszás közben bal oldal fönt böngészheted a "what to watch"-t...)
- "manage subscriptions" - [Actions(all): show uploads only in feed] - főoldalon már csak a "my subscriptions"ra kell kattintanod mindig :] -
#1905 Ezt az elb@szott designt. Olyat lehet még valahogy elővarázsolni, hogy az aktuális nézett videó féltöltőjének többi videóját böngészni, anélkül h megszakítanám a videót? Eddig ugye a video felett volt egy sor, na most ehhez hasonlot pl nem találok.
Másik, hogy be lehet valahogy állítani, hogy megjegyezze ez a vacak hgy én a kezdőlapon nem akarom látni a sok marhaságát, csak az új feltöltéseket a feliratkozásaimtól? Kurva idegesítő h legalább 3-4 kattintás mire látom hogy van-e valami újdonság. -
Ferenc4 #1904 a régi böngésző jobban tetszett -
#1903 keresés opciók oldalt -
Ferenc4 #1902 meg változtatták youtube-ot,a böngészési lehetöséget nem találom! -
okmt #1901 Sziasztok!
Hogy lehet közvetlen feliratkozó linket "csinálni"? Amire rákattint valaki és rögtön a csatornámhoz/feliratkozási lehetőséghez jut YT-on kívülről is.Pl:http://tinyurl.com/dyy7qu3
Azt hogy/hol/hogyan lehet megcsinálni hogy több ablak villanjon fel a vidik alatt és az ablakokban a többi vidim legyen benne(amira ha rákattint már láthatja is a vidit)
A válaszokat előre is köszi!
-
Thomasold #1900 Helló. Közben rájöttem. :)
Igazából amit te mondasz azt próbáltam csak azzal azt volt a gond, hogy személyes oldalamat akarta összekapcsolni és nem azt ami a youtube-csatornámhoz. Köszönöm a válaszod. -
#1899 melyik beállitás? van vagy 4 -
#1898 csak kicsit kellett volna turkálni a beállításokban :)
szal beállítások, megosztás, facebook összekapcsolás -
Thomasold #1897 Sziasztok.
Egy olyan kérdésem volna, hogy Youtube-on sok csatornánál látom, hogy belépek a csatorna oldalra akkor onnan közvetlenül elérhet egy adott Facebook oldal.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy ezt, hogy tudnám én is megcsinálni a saját csatornában.
Előre is köszönöm.
Erre gondolok :
-
#1896 Letöltöttem, telepítés után azt írja nem Win32 alkalmazás. XP-re nem jó? -
#1895 windows live movie maker
tud 1080p -be is exportálni
a minőség meg a forráson múlik... ha egy 64kbps -es mp3 -at raksz be az nem fog jobban szólni attól még, hogy 1080p -s videóra konvertálod :) -
#1894 Sziasztok!
Ti milyen programmal csináltok zenei klipet Youtube-ra?
Milyet érdemes használni amivel jó lesz a hang és kép minőség? -
Anonymusx #1893 Annak mi értelme ha kirakom teljes képernyőre a youtubot, kiírja hogy mostantól teljes képernyős? Mintha én nem látnám hogy az, nem értem... -
#1892 Google2SRT.
Azzal leszeded a feliratot (tulajdonképpen a film linkjét másolod be).
2 mp alatt leszedte.
Utána már csak annyi, hogy a film és a felirat file-okat egy mappába teszed és mindkettőnek ugyanazt a nevet adod és kész.
Szerintem az egész nincs több 1 percnél.
És tökéletesen működik! -
#1891 na és hogy? -
#1890 KÖSZÖNÖM!
DE le lehet szedni külön a feliratot és tökéletesen rajta is van a filmen!
Már meg is oldottam, ráadásul 1 perc az egész!
-
#1889 az a felirat nem a videón van rajta, hanem az egy annotation, vagyis utólag rakta rá a videóra a feltöltő a youtube segítségével
szóval semmi baj nincs a lejátszóddal meg semmi ilyesmi... a felirat nincs ráégetve a videora magára, így nem is fogod tudni leszedni semmilyen programmal úgy, hogy rajta legyen