2412
  • Aquir
    Info: Settings - Features - Unlisted and Private Videos / "You may change your videos' privacy settings"

"User Favorites Playlist is no longer public accessable. If you want to share your favorites with others then you can create a User playlist, set it's permissions to Public, and then add your Private Favorites to your public playlist.
    And also if you want to make it known to your friends when you add videos to your Public playlist - then you make sure to enable that option in your YouTube Account Settings - > "Sharing""
  • repvez
    valaki tudja hogyan lehet a videok elötti reklámvideokat letiltani? mert már az agyamra megy a heinekkenes szarság minden második video elött.

És a kedvenceket, hogy lehet egyszerre látni? mert ha listázom akkor csak az első 100at látom és nem tudom lejjebb görgetni?
    A mostani fejlesztésnél a fejlécnél irja hogy nem lehet rejtett a csatornám, de ha meg változtatni akarok meg csak a valodi nevemet irja ki ami a regisztrált emailemhez van,nem azt a nicsket amit szeretnék.
    Akkor hogy és hol kell beállitani, hogy csak én lássam azokat a dolgokat amiket a kedvencembe teszek és meg akarok osztani?
  • kissssss
    nope... denied
  • Csabipeti
    http://www.youtube.com/user/csabipeti?feature=mhee

Iratkozzatok fel! Nézzétek meg a videókat biztos vagyok benne hogy tetszeni fog!
    Haraszt Csaba És Almási Péter. Lényege a vidóknak hogy a mai életet mutatja be poénosan! Nézzétek végig Iratkozzatok fel : ) Az idődböl egy picit rátudsz szánni hogy megnézd ; )
  • Csabipeti

Iratkozzatok fel! Nézzétek meg a videókat biztos vagyok benne hogy tetszeni fog!
  • Csabipeti
    http://www.youtube.com/watch?v=XQN_CetWqbY

Nézzétek meg! Osszátok meg! Iratkozzatok fel!
  • Csabipeti
    Sziasztok! 2013.01.31 http://ask.fm/CsabiPeti kezdtük el több mint 7300 videó megválaszolt kérdés! Most 2 hetes leállás van! : )
    Sokan kérték hogy csináljunk Youtube csatornát hát megcsináltuk.
    Nézzétek meg a videókat! Osszátok meg! Iratkozzatok fel! Kommentáljatok. Likeoljatok!
    Előre is köszönöm hello!
  • norbi247

LÁJKOLJÁTOK OSSZÁTOK KOMMENTELJETEK!!! KÖSZI:)
  • norbi247

Lájkoljátok,kommenteljetek,osszátok!!! Természetesen csak ha tetszik:) Köszi szépen! További szép napot
  • Aquir
    szerintem is csak amikor játssza a videót akkor lehet látni a playlistet jobboldalt:)
  • MR ME
    nem igazán találom, na mind1 elmentem simán kedvencekbe a böngészőbe és meg van oldva, ezek szerint máshogy nem nagyon lehet :(
  • Aquir
    hogyha kedvenceled a playlist egyik videóját és megnyitod, a suggestions-ban ottvan a playlistje oldalt ahogy nézem:) max ennyi sztem
  • MR ME
    hogyan tudok playlistet kedvencekbe rakni? vhogy sehogy nem jöttem még rá :/
  • ldavid
    viszont az új ajánlott videók "nagyon sokat" érnek.
    eddig a nézett videóhoz kapcsolódtak, most meg többnyire olyanokat ajánl amiket már láttam, vagy amúgy is meg fogok nézni mert követem a csatornát...
  • icetihi
    Jaja, ez kivételesen nem egy rossz újítás, de van már egy ideje
  • FZoleee
    igen, de ha hosszú a videó, mondjuk 2 órás és te adott időpontra ugranál, sokkal könnyebb így megtenni, mert pontosabb:)
  • ldavid
    eddig nem láttam, de mi értelme?
    gyakorlatilag csak "nagyítóként" működik
  • hungary27
    már régóta van
  • ldavid
    ez már megint valami űberhasznos újítás?

• akyyy
    még ha valami törzsg-sek lennének hogy valami miatt kéneegy kis nézettség, vagy csak szimplán tényleg érdekes, azt mondanám oké, de konktrétan idejönnek ujreggel reklámozni, elég nagy FAIL:D
  • akyyy
  • MR ME
    kurva rossz helyen jártok a videóitok népszerűsítésével, szal szvsz abba lehet hagyni
  • marco6
    Erről is lehet véleményeket írni és osztani! EZ MAGYARORSZÁG !!!!!!!!

• marco6
    Erről is lehet véleményeket írni és osztani! EZ MAGYARORSZÁG !!!!!!!!

• kiskeni
    és akinek tetszik ossza legyenszíves.gondolom nem kell mondanom miért :)
  • kiskeni
    https://www.youtube.com/watch?v=S3LqRxdEiZQ

Légyszíves nézzétek meg,és írjátok ide a véleményeteket. :)
  • akyyy
    megjegyzésekhez tele kéne b*szni az sg reklám linkjeivel:D
  • precision
    nem.
  • Tuert
    Iratkozzatok fel! A .:HUN:. főként gameplay, multiplayer, coop videókat csinál. Minden nap új videó! SUBSCRIBE: http://www.youtube.com/user/HUNkiller11?feature=mhee
  • huncsik
    továbbá van egy gmailos- email címem, és egy citromamilos, és a citromail-os van regizve a youtuben még régen, és ha be vagyok lépve a gmailba akkor nem enged a youtube-ra belépni csak ha a gmailos-ból kilépek. mióta így átalakították azóta nem tudom elérni a régi videóimat.
  • huncsik

Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy volt egy profilom a youtube-n, ahová töltöttem is fel videókat, privát, és publikus videókat is, amiket még mindig fent is vannak, és oda van írva hogy én töltöttem fel ugye, de mikor belépek a profilomba, ott nincs egy videó sem, tehát azokat a videókat amit régen töltöttem fel nem tudom eléri, sem törölni sem ha szeretném. ez azóta van mióta ilyen új stílusa lett a youtubenak. Tehát be tudok lépni azzal az e-mail címe és jelszóval amivel még egyszer regiztem rá, de azok a videók már nincsenek fent amit régen feltöltöttem, vagyis fent vannak, mert meg lehet nézni, de szerkeszteni stb nem tudom őket. Mi a teendő ez ügyeben? létre hozott volna egy al profilt vagy nem értem hogy van ez.
  • hungary27
    megvan
  • hungary27
    véletlenül beállítottam a saját nevemet youtubon, hogy lehet visszaállítani?
  • IXEMGabeo
    én se bírom változtatni kedvem szerint...

amúgy elég gyér a youtube "új" arculata még a legjobb a 2005-től lévő volt...
  • Aquir
    csinálj egy sorrendes playlistet :D
  • MR ME
    hát ez geciség :(
  • Aquir
    hm. Énsem tudom, de a playlisteket meg igen.
  • MR ME
    sziasztok
    vhogy a kedvenc videóimnak a sorrendjét tudom változtatni? régen mintha ment volna, de most vhogy nem jövök rá h hogyan
    előre is köszi
  • Interstate 95
    Ma is "fejlesztettek" egyet a rendszeren, sajnos visszafele. Ez már szándékos rombolás gyerekek.
  • denevérember
    Sziasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy 80/40 es netem van. 2 napja formatáltam és egy új vírusirtót próbáltam ki ( Avast) . A format,és az új program óta, alig akarok feltölteni youtubra... Pedig eddig pikk-pakk ment... Lefuttattam a speedtest-et. És normális értéket mutatott... Szerintetek mi foghatja vissza a feltöltésemet? (a letöltéssel eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam) Az Avast kavarhat be? Előre is köszi a válaszokat... Remélem meg tudjuk oldani valahogy.

Üdv, D.