YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
amióta van hivatalosan Youtube Magyarország, azóta megjelentek a hivatalos channelek is (tv2 -nek is van már pl)
azóta rendesen törlik a tõlük származó videókat (persze amit nem õk raknak fel)

az rtlklub már ezelõtt is szigorúbban vette... x-faktoros videók százai tûntek el a semmibe :D a feltöltõk pedig megkapták a "jutalmukat"

a válasz egyszerû és egyben szánalmas is... rá akarnak kényszeríteni hogy a saját weboldalukon nézd meg a videót ami történetesen tele van szarva reklámmal :) onnan is kell nekik pénz, nem elég a TV -s reklám és sms bevétel :) külföldi tehetségkutatók nem szaroznak, felpakolják az egészet a youtube -ra, ezek meg csak 1-1,5 perces videókat tesznek fel, és ott a link a tv2.hu -ra hogy nézd meg a teljeset, reklámostul együtt :)

Bazinga!

papi08
Lehet belõle probléma..az én csatornámat épp az RTL jelentése miatt minõsítette vissza a youtube, és emiatt már nem tudok 15 percnél hosszabb anyagot feltenni.

Szóval igen, akár részlet, akár teljes mûsor, probléma mindig lehet belõle.
Törekedj arra, hogy olyan mûsort tegyél fel, melybõl már nem lehet anyagi kára a csatornáknak, valamint jelöld meg a szerzõi jogokat.

13 éve itt. Szép idő.

Van rá mód,hogy 15 percnél hosszabb videót megosszak?...Probléma lehet belõle,ha TV2 és RTL mûsorokból raknék fel?Esetleg nem teljes mûsort,csak részletet?Elõre is köszi!
Tudna valaki valami használható ötletet adni a problémámra?
A youtubon ha beletekerek a videóba akkor pattog a hangszóró.Minden más videó megosztón jól mûködik csak a youtubon jelentkezik a probléma.Elég idegesítõ.
A hangszóró jó és a driveret is frissítettem.
Aquir
here you go
más színû, egyébként puszta szem, vagy spec tv

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
youtubon lévõ 3d-s videókhoz milyen szemüvegekkel lehet nézni? van ugye a legáltalánosabb, a piros-zöldeskék papírszemüveg.

de ezeken kivül van egy csomó opció, ezekhez mi kell, milyen szemüveg?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hello,
Korábban Feltöltött Majd eltoválított videók visszaállítására van lehetõség?

Sziasztok.

Érdeklõdnék,hogy általános hiba van a youtube-on, vagy csak az én accountommal lehet valami, ugyanis kb 4 napja nem mûködik nálam az Enhancements menü alatt szinte semmi, tehát nem tudok a videóm alá zenét illeszteni a youtube alatt elérhetõ ingyenes zenékbõl.

Sem windows sem linux alatt nem megy, tehát nem lehet böngészõ hiba, hiszen a kettõ külön fut, az accountomat nem tiltották le soha, nem volt jogsértésem stb...

Azt írja ki ahol a két osztott képernyõ kellene, hogy megjelenjen, hogy an error occured...

Másnál is van ilyen, vagy csak nálam?

Illetve mit lehet csinálni,hogy mûködjön, ha nálam van a hiba?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
CroftManor
Mi a faszomért remeg az a videóm, ami feltöltés elõtt nem remegett?
Ez a sazr rákérdezett, hogy remeg a videó, javítva legyen? Mondom nem remeg, de legyen javítva..Azóta remeg! Mi a faszomé van ez?

Nothing is True, Everything is Permitted

értem
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hi, ma töltöttem fel egy 16:9es videót, és a youtube összenyomta 4:3-asra. Mi lehet a baj?
Helló most tanába miért nem akarja normális sebeséggel betölteni a 720p és afeletti videókat a youtube? 3 böngészõvel próbáltam, netem 15/1-es. Flash player 11.2. Holl lehet a probléma? 480P-t másodpercek alatt betölti.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

hol van ez a "csak zenék"?
szasztok

Az lenne a kérdésem,hogy a youtubra felrakott "csak zenék" minõségét hol lehet megnézni??

köszi
Aquir
na látom megint eszükbejutott egy kapcsolót betenni az earth hourra, de ez máskor is ott lehetne

precision
ott én is látom, ja
magán a csatornámon akartam volna megjeleníteni, mint a youtube eddigi összes "verziójában" lehetett

na mind1. :)

Bazinga!

Aquir
nálam ott van a uploaded videos alatti playlistsben, máshogy nem tudom megjeleníteni

precision
az újfajta chanel design -nál nem lehet megjeleníteni a channelemen a kedvenceimet? én sehol sem találom...

régen ugye volt modules > favourite box és annyi

most meg semmi ilyesmi...

Bazinga!

precision
meg lehet nézni, hogy melyik kommentre érkezett a válasz
eddig csak azt láttad, hogy kinek válaszolt, de magát a kommentet nem, kereshetted... pláne ha több oldalnyi komment gyûlt össze

szóval valóban kellett már ez, nagy hiányosság volt... de még 1-2 ráncfelvarrás elférne a komment részre, még így is "fapados" érzete van

Bazinga!

akyyy
mi ez?

Aquir
ez már nagyon hiányzott...

Aquir
azt mindig utáltam amikor másik városban lassú netem volt:)

qtab986
Már nem lehet youtube videót HD vagyis 720p minõségben beágyazni vagy csak eldugták a kapcsolót? Korábban beágyazható volt a videó a blogokba úgy, hogy 720p minõségben indult el a lejátszás.

gergely1991
Ha tele van a hócipõd akkor kapcsold ki:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

moderálva
akyyy

tommygear
de ne akarja már rámerõltetni azt a bugos szart :D
de érdekes ha nyomok egy frissítést a videón akkor már a sima flash kinézet jön be
Aquir
mert talán ezt akarja a youtube vagy a feltöltõ... most már nem is látok mostanában ilyet szerencsére:) (amikor nem jelölöm be)

tommygear
miért indul el nekem 10-bõl 1 videó html5 módban??
te hülye vagy,hogy magaddal beszélgetsz az összes topikban??

Tényleg jó, esélyes film! Szerintem nagyon vicces lesz!!
Érdemes megnézni egy új film, a Project X elõzetesét!Jó film lesz!
De 1szerûbb fb-on: https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045?ref=ts
kastil
Na megvan!

Operához leszedtem a youtube ads free-t és már jó...

berlinboy6329
Ja,az elég undorító..Nálam a frissítés mindig megoldja..V kilépek és visszatöltöm...Ha asse jó akkor passz.De ismerem...Meg azt is mikor széthúzódk a kép és a lejátszó csík az alján hatalmasra duzzad.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kastil
Hali!

Lehet balfasz kérdés de egyszerûen nem jövök rá a megoldásra...

Szinte már minden videónál van 10 secen egy sárga kis csík, na amikor ezt eléri a lejátszás, akkor általában szétbassza a screent, mintha auto fullscreenre akarná tenni, és a kép bal felsõ sarkát látom csak, ha full screenre teszem és vissza, nem oldja meg... valaki megmondaná hogy lehet ezt a fost kikapcsolni? kurva nayját már

Ohhh tenkes

precision
az oldal legalján

Bazinga!

srácok hogyan lehet visszaállitani nemzetküzire a youtube fõoldalt? faszom se kiváncsi erre a magyar szarra a mónika show meg ,Valóvilágos szarokra amiket felhoz...én a régi nemzetküzi videó ajánlásokat akarom vissza!

Aquir

Álmodoztál valaha arról, hogy több száz Youtube követõd lehet néhány nap alatt, és mindegyik megkapja e-mailben az új videóidat? Ha igen, akkor most már nem kell tovább várnod. Megteremtettük számodra a lehetõséget, egy forradalmian új megoldással.
Feliratkozók gyûjése
berlinboy6329
Most kivételesen jól megy..Viszont nem értem,h néha miért csinálja,h egyszerûen megáll..Lenézek,azt írja be van töltve végig,hiába tekerek bele mindig ugyanott megáll,mintha én állítottam volna meg még a play gombot is elõhozza..Frissíteni kell az oldalt és visszamenni oda,ahol megállt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Többet?Egy is szar nem még több...Amúgy is csak 1 videóról beszéltem, 2féle módon való nézésrõl.

Aquir
jah, ha többet töltesz eccccere ilyenkor erõsebb net kell

berlinboy6329
Talán azért,mert rohadtul nincs kedvem többet várni egy videó betöltésére,mint amilyen hosszú.Ha meg folyamatosan nézem,akkor ahhoz nincs kedvem,hogy 5 másodpercenként megálljon bufferelni 10-re.

Mauro
Hogy lehet ismerõsökre keresni Youtube-n? Hogy kell feliratkozás ajánlást küldeni a csatornámról?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

tommygear
ez nem a netedtõl függ, 15 perces videót minek töltsön be azonnal? szépen fokozatosan tölti, így takarékoskodik a jutub az erõforrásával
Aquir
na már újra vannak :3

precision
biztos az ilyen "thumbs up" gyökerek miatt vették ki :)
nemtom amúgy...

Bazinga!

biomage
mirõl beszélsz? Oo

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8