YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg nem értem hogy miért kell évente új design feleslegesen, és miért nem egy bejáratottat fejlesztenek, bõvítenek tovább.
- "manage subscriptions" -
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Másik, hogy be lehet valahogy állítani, hogy megjegyezze ez a vacak hgy én a kezdõlapon nem akarom látni a sok marhaságát, csak az új feltöltéseket a feliratkozásaimtól? Kurva idegesítõ h legalább 3-4 kattintás mire látom hogy van-e valami újdonság.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hogy lehet közvetlen feliratkozó linket "csinálni"? Amire rákattint valaki és rögtön a csatornámhoz/feliratkozási lehetõséghez jut YT-on kívülrõl is.Pl:http://tinyurl.com/dyy7qu3
Azt hogy/hol/hogyan lehet megcsinálni hogy több ablak villanjon fel a vidik alatt és az ablakokban a többi vidim legyen benne(amira ha rákattint már láthatja is a vidit)
A válaszokat elõre is köszi!
Igazából amit te mondasz azt próbáltam csak azzal azt volt a gond, hogy személyes oldalamat akarta összekapcsolni és nem azt ami a youtube-csatornámhoz. Köszönöm a válaszod.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szal beállítások, megosztás, facebook összekapcsolás
Bazinga!
Egy olyan kérdésem volna, hogy Youtube-on sok csatornánál látom, hogy belépek a csatorna oldalra akkor onnan közvetlenül elérhet egy adott Facebook oldal.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy ezt, hogy tudnám én is megcsinálni a saját csatornában.
Elõre is köszönöm.
Erre gondolok :

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
tud 1080p -be is exportálni
a minõség meg a forráson múlik... ha egy 64kbps -es mp3 -at raksz be az nem fog jobban szólni attól még, hogy 1080p -s videóra konvertálod 😊
Bazinga!
Ti milyen programmal csináltok zenei klipet Youtube-ra?
Milyet érdemes használni amivel jó lesz a hang és kép minõség?
Azzal leszeded a feliratot (tulajdonképpen a film linkjét másolod be).
2 mp alatt leszedte.
Utána már csak annyi, hogy a film és a felirat file-okat egy mappába teszed és mindkettõnek ugyanazt a nevet adod és kész.
Szerintem az egész nincs több 1 percnél.
És tökéletesen mûködik!
DE le lehet szedni külön a feliratot és tökéletesen rajta is van a filmen!
Már meg is oldottam, ráadásul 1 perc az egész!
szóval semmi baj nincs a lejátszóddal meg semmi ilyesmi... a felirat nincs ráégetve a videora magára, így nem is fogod tudni leszedni semmilyen programmal úgy, hogy rajta legyen
Bazinga!
Van a youtube-on egy film, amit szeretnék letölteni, de mindig felirat nélkül szedi le. Alul lehetett beállítani, hogy legyen magyar felirat és amíg ott játsza le van is, de amint leszedem, már nincs. A w.media playeren külön beállítottam a feliratot is, de úgy sincs.
Van vmi ötletetek?
Nagyon köszi!

Nem tudok belépni egyik Youtube fiókomba. 2 másikba igen, de egybe nem. Küldtem jelszó emlékeztetõt de azt írja nincs olyan e-mail cím.
Bazinga!
nem elég, hogy azt írja, hogy akkor raktak fel egy videót amikor még nem is létezett a youtube, de még azt sem látom most már, hogy mik a legnézettebb videók... hiába állítom át alul, hogy "Világszerte" még is bead magyar videókat is
a másik ami pedig bosszant, hogy nem vagyok bejelentkezve, még is tudja, miket néztem meg, és az alapján ajánlgat nekem videókat a fõoldalon, meg kb minden egyéb oldalon akárhova megyek
kép
idióták.
Bazinga!
rosszabb esetben ugye elnémítja v. törli a videót, ha jogvédett a tartalom
Bazinga!
ha azt írja, nem elérhetõ, akkor nem hiszem hogy tudnád azt a fiókot használni
ha ilyet nem látsz (a gyakran használt sajátomnál sincs ilyen), próbálj regisztrálni egy újat.
Már csak az kéne, hogy hogyan legyek partner, ha az Magyarországban még nincs engedélyezve. Biztosan ki lehet valahogy cselezni...
Talán egy másik US-ként beregisztrált felhasználóval kapcsolnám össze. Csak azt hogyan?
Partner szeretnék lenni, de a felhasználóm nem megbízható, mivel felhasználtam néhány zeneszámot pár videómhoz (szám szerint 5-höz).
Körülnéztem youtube-os oldalakon. Ha jól tudom, vagy várok 6 hónapot a jogi oktatás után, vagy kérem az elõadód, hogy vonja vissza a figyelmeztetését. Esetleg van rá más mód, hogy eltûnjenek?
ha foglalt, esetleg írj neki egy mailt, hogy küldje neked tovább a levelet, ha új jelszót kérsz vagy valami
ha mail címmel akkor meg azt írja, hogy hibás jelszó vagy felh.név... itt az a baj, hogy töröltem a freemail-es címet, viszont ez elég nagy kibaszás így, nemtudom miért nem léphetek be simán a nicknevemmel
(gondolom nektek nem ilyen, csak néha dobja be, mint a html5 lejátszót)
Lenne egy olyan problémám, hogy a feltöltött videóimat úgy hogy beírom a pontos címet, vagyis nem dobja ki a találati listában. Ellenben ha a feltöltött videóimat nézem ott megtalálom õket.
Esetleg ha valaki tudna mondani egy elérést ahová egy ügyben tudnék írni egy levelet a youtubnak azt is nagyon megköszönném.
pár napja minden akad rajta, ha csak emgmozdítom az egeret, vagy ha meg van nyitva még1 fül operában...
zene is olyan mint amikor a beágyazott nem áll le mikor megnyitom youtubeon és akad. agyfaszt kapok tõle, nem tudok egy szaros zenét meghallgatni, nemhogy videot nézni...
bár lehet az operámmal van baj mert frissített pár napja, ez most villant be miközben írtam 😄