2412
-
#2008 Sziasztok!
Mi van akkor, ha miután elvégzem a YouTube copyright school-t, a Tovább gomb után egy üres fehér oldal jön? Így nem érem el sem a YouTube főoldalamat, sem az Irányítópultot...
Nem értem..:S -
#2007 az mitől van kedvenceknél van egy törölt videó, de ha videókezelőbe bemegyek ott már nem látszik és ezért nem is tudom törölni....vmi megoldás? -
#2006 hát persze hogy az kell... :)
csak beírtam, hogy youtube to mp3, és az első 10 oldal egyikéhez sem kellett java
ez pl egész pofás és gyors: http://www.flvto.com/
a java pedig egyáltalán nem létszükség egyik gépre sem... az egy foshalmaz, nálam még mindig csak gondot okozott, ezért nem is rakom fel soha... nem is hiányzik -
#2005 Java meg ajánlott minden OP-rendszerre alapból. ;)
mp3-ba konvertál, de 128-ba.
Ajánlott mp4-ben leszedni, majd FormatFactory-val vagy valamivel átkonvertálni mp3-ba. Szedd le (ha van) 1080-asban (annak a hangja is minőségi), és azt 320-ba nyomasd át.
100x jobb, mint egy youtube (trójais) downloader. ;) -
#2004 Az online youtube letötőkhöz java kell. -
#2003 ez tud mp3 -ba konvertálni? bepasztoltam neki egy youtube url -t és java -t akar leszedni :) -
#2002 http://keepvid.com/
Minek trójais, vírusos program? Nem értem. -
huncsik #2001 Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy volt egy profilom a youtube-n, ahová töltöttem is fel videókat, privát, és publikus videókat is, amiket még mindig fent is vannak, és oda van írva hogy én töltöttem fel ugye, de mikor belépek a profilomba, ott nincs egy videó sem, tehát azokat a videókat amit régen töltöttem fel nem tudom eléri, sem törölni sem ha szeretném. ez azóta van mióta ilyen új stílusa lett a youtubenak. Tehát be tudok lépni azzal az e-mail címe és jelszóval amivel még egyszer regiztem rá, de azok a videók már nincsenek fent amit régen feltöltöttem, vagyis fent vannak, mert meg lehet nézni, de szerkeszteni stb nem tudom őket. Mi a teendő ez ügyeben? létre hozott volna egy al profilt vagy nem értem hogy van ez.
továbbá van egy gmailos- email címem, és egy citromamilos, és a citromail-os van regizve a youtuben még régen, és ha be vagyok lépve a gmailba akkor nem enged a youtube-ra belépni csak ha a gmailos-ból kilépek. mióta így átalakították azóta nem tudom elérni a régi videóimat. -
#2000 TÉK -
#1999 AdBlock -
#1998 mégegy kérdés: ezeket a reklámokat nem lehet vhogy letiltani? egyszer mintha lett volna itt egy leírás, de az enyém magyar és nemtudok külföldiűl le tudná írni vki részletesen h hogyan kéne megoldanom ha lehetséges egyáltalán
előre is köszi -
köszöntem szépen -
#1996 http://www.ytddownloader.com/ -
#1995 Tud valaki olyan youtube letöltőt ami egyből konvertál mp3-ba, kezeli a lejátszási listákat, és a címet is normálisan kiírja? -
#1994 Owners can change their mind about how their content is displayed on YouTube. For this reason, creating completely original content is the best protection against copyright infringement claims.
"How do I get permission to use someone else's song, images or footage in my video?
If you plan to include copyright-protected material in your video, you will need to seek permission to do so first. YouTube cannot grant you these rights and we are unable assist you in finding and contacting the parties who may be able to grant them to you. This is something you’ll have to research and handle on your own or with the assistance of a lawyer.
YouTube cannot grant you the rights to use content that has already been uploaded to the site. If you wish to use someone else’s YouTube video, you may want to reach out to them via our messaging feature.
I have permission to use this content. Why was it removed?
If you have cleared the rights to use certain copyright-protected material in your video, you may want to alert the original content owner of your video's title and URL on YouTube, to avoid a mistaken removal.
If your video was removed in error, you have the option to request a retraction from the claimant or submit a counter notification. Content ID matches may be disputed as well.
Before you issue a dispute, you may want to ask yourself a few questions to make sure it’s a valid dispute:
Are you the copyright owner of the material in your video?
Do you have permission to all third-party material in your video from the appropriate copyright owner(s)?
Should your use of copyrighted material be considered a fair use or fair dealing under the applicable copyright law?
If one of the conditions above applies to your video, you may want to research the most appropriate dispute process or consult an attorney. If not, you may be in violation of copyright laws."
Copyright on Youtube -
#1993 de ha kapszvalami érdemleges választ erre engem is érdekelne :)
legjobb amugy saját zenét alá tenni de most vagy videós vagy, meg vágós, vagy zenész :D -
#1992 nos kb velem is ez a helyzet, én egy elvileg ingyenes adatbázisból használtam fel két szöveg nélküli számot egy iskolai rendezvénről készült összefoglaló videómhoz, fel istöltöttem de szinte egyből kiirta hogy harmadik féltől származó tartalom stb az első zenéhez.
mivel egyrészt már törölt a youtube egy fiókomat az rtlklub és a fox szerzői jogai miatt ( még a prison break, avagy szökés rtl-es előzetesét töltöttem fel, valamint egy fókusz riportot, és ezekért törölték az egész fiókot (pedig anno itt volt feltöltve a "híresneves" sg reklámfilmem...)
alapjávan véve nem nagoyn izgat ha németorszába meg egyes helyeken letilták a videóimat, de ez az összefoglaló videót ugy akarnám megcsinálni, hogy ha ki is teszik pl a sulim honlapjára, ne legyen se nekik se nekem bajom.
utána érdeklődtem amugy valami itthoni zenei "kiadószerüségnél", ahol azt a választ kaptam az első zenére, hogy ha fel akarom használni, minden megkezdett perc 1000 ft. az a szám kb 3 perces, tehát az 3k, plusz a másik fele egy másik számmal amit bár nem jelzett a youtube de gondolom arra is kérnének zsét, az már 6000k lenne összesen annyit meg nem érne már meg.
meg azt is féltem hogy megint letölri a youtube a fiókomat mert már van egy pár figyelmeztetés szintén (legvicesebb nlam az hogy levideóztam a tüzijátékot, és ami alatta szólt ilyen klaszikus zenék, arra kiirt figyelmeztetést, pedig nem is én vágtam alá, de nem akarom kivenni hisz a durrogások, durrongtatások csak akkor szépek :D -
#1991 Tudom, hogy ez a fórum nem kimondottan a szerzői jogokról szól, de azért teszek egy próbát.
Valaki el tudná nekem magyarázni mi a helyzet ha "Harmadik féltől származó tartalommal való egyezés" jelenik meg a videómnál? Csináltam már pár videót, és ugyebár nem saját készítésű zenéket használtam hanem ismerteket. Van amelyiket a "WMG" kezeli van olyan amit "AdRev for a 3rd Party". Néhánynál megpróbáltam elismerni az egyezést, van amelyik "Elérhető és lejátszható" de van kettő amiből az egyiket az Antarktiszon :), a másikat pedig Németországban letiltott a Youtube.
Természetesen átolvastam már minden oldalt,súgót a Youtube-on, de egyszerűen nem tudtam kihámozni, hogy most akkor mi van? Elméletileg ha elismerem az egyezést akkor le is tilthatják teljesen, vagy reklámok jelenhetnek meg rajta amivel én azt a bizonyos kiadót reklámozom, de ha pl. letiltják akkor akár meg is üthetem érte a bokám?! Hát kb. ennyit vettem ki a Youtube súgójából :) Szóval nem vagyok vele tisztában.
Ja mellesleg Youtube partner vagyok(hűha...) nem tudom ez mennyiben számít? Van néhány videóm mellett egy zöld dollár jel ami azt írja: "Bevételt hoz" Nem tudom kinek, nekem biztos nem :D Természetesen nem túl nagy a nézettségem szóval valószínűleg ezért :) Mindegy ez nem is fontos. Most pl. az utolsó videómnál is megjelent ez a bizonyos "AdRev for a 3rd Party" egyezés. Music Junkies három számát használtam fel a videómban, ami egyenlőre "Nem listázott" állapotban van, mert írtam egy levelet a Music Junkies-nak zenehasználati engedélyért, várom a válaszukat. Valamint felhasználtam egy másik Youtube-os csóka videójából is pár részletet, neki is írtam. Szóval tervezem, hogy csinálok még ilyen videókat de jó lenne tudni mit kellene tennem,hogy ne legyek szarban a későbbiekben, hátha van itt valaki aki jártasabb ebben a témában. Például ha most megkapom az engedélyt a zenehasználatra(kíváncsi leszek megadják-e) akkor megtámadhatom a Youtube hülyeségét? Vagy hagyjam a pics*ba az egészet, ismerjem el az egyezést és hadd menjen a videó? :) Szóval totál nem tudom mi legyen :)) Ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném! Előre is köszi a választ! -
#1990 http://www.ezvid.com/
nem próbáltam, de ez is egy olyasmi cucc mint a movie maker elvileg -
Anonymusx #1989 Gondolom azt nem lehet megcsinálni hogy a youtubon úgy töltsek fel egy videót, hogy csak egy mp3-am, és egy képem van.. Az mp3-at nem engedi hozzáadni, a windows movie maker meg nem indul el. -
#1988 Köszi jó ez a program! Jó minőségű a videó és a zene. Össze hasonlítottam 2 másik firefoxos letöltővel, ugyanolyan minőséget készít és a méretük is egyforma.
Észre lehet venni egy kis szín torzulást, hogy nem olyan élénk, illetve nem olyan éles a kép, de alig észrevehető. -
Tuert #1987 Császtok. Nem tudjátok az mért van, hogy van 9 feliratkozóm, de csak 6 ot mutat ha rámegyek, hogy kik azok. Előre is kösz.
Csatornám: http://www.youtube.com/user/HUNkiller11 -
Shelton #1986 ezt tudnám ajánlani. -
ldavid #1985 firefoxos download helper-el tudsz hd videót tölteni (ahol elérhető)
a videóból meg csinálhatsz audiót is valami erre képes programmal -
#1984 Sziasztok!
Tudtok olyan programot amivel HD felbontásban lehet letölteni videót Youtube-ról?
Mert akármelyiket próbálom csak kis felbontásban szedi le. Illetve olyan is van ami ugyan 720p felbontásban lementi, de a minőség mégis rosszabb.
Zene letöltő programot tudtok? HD felbontásban a zene is szebben szól. De mindig az alap "kaki" minőséget szedi le, hiába állitom át akármilyenre. -
#1983 ITT -
#1982 én eddig csak a saját videó alatti hangjegyről tudok -
#1981 Sziasztok! Hol találok youtube videó alá háttérzenéket? Tudom, hogy van egy beépített szolgáltatás, de olyan kéne ami kb végtelenítve van és betehetem egy 15 perces videó alá. Ingyen licenszes kellene. -
karajsült #1980 Sziasztok!
Azért elér baj hogy a youtube ide jutott. Még egy rohadt dizájnt sem tudnak összedobni rendesen. Ez a mostani egyszerűen katasztrófa, tiszta facebook klón.
-
#1979 hát ilyen videókkal ne is várjátok... a youtube partnerprogramot meg nyilván nem a youtube adja hanem a mucsaröcsögei zabhegyező kht. jesus.
nyilván socialblade v. vmi ilyesmivel akartok dollármilliókat keresni, de (és most tényleg építő jellegű kritika jön) egyrészt vegyetek egy jobb kamerát, ne 30m -re üljetek le tőle mert rohadtul semmit sem hallani, és nem utolsó sorban legyetek viccesek.
+1: ne reklámozzatok... kb. olyan mint a száz pár zokni egy zázasér' tarhálás az aluljáróban... ha jók vagytok, terjed majd a videó saját magától... ott pl a Szirmai Gergely... annyira jó, hogy az emberek külön kérés nélkül terjesztik -
Csabipeti #1978 milyen jó hogy jött nekünk is partnerprogram, ugye? Irónia akart lenni ?:D nem a youtube-tol kell igényelni :D:D:D:D:D: Ők nem fogják megadni:D -
kissssss #1977 -.-''' still refused. -
ldavid #1976 milyen jó hogy jött nekünk is partnerprogram, ugye? -
#1975 -
#1974 -
Csabipeti #1973 Iratkozz fel! : ) Osszátok meg!: ) Kövess minket! : ) neked csak pár kattintás nekünk sokat jelent! : ) A videókat nézzétek meg legalább nevettek egy jót rajta : ) A mai fiatalokat mutatja be poénosan... amennyire csak azt lehet.:D -
Csabipeti #1972 Ja nem tudtam elnézést kérek : ) Hát nem tetszett csinálj jobbat megnézem : ) Tényleg. Azért meg elnézést tényleg hogy nem tudtam. : ) Többet nem reklámozok akkor. -
Starfarer #1971 A besúgók már mozgósították erőiket, készülj a karhatalom hatalommal való visszaélésére! -
#1970 hát ebből sem fogtok villát venni a rózsadombon... egyszer sem mosolyogtam :|
amúgy az SG -n tilos a reklám, ez a topik is a technikai dolgok miatt jött létre, nem az önfényezésre -
Csabipeti #1969 http://www.youtube.com/user/csabipeti/featured
Iratkozz fel ! : ) Nézd meg a videókat.
Egy 19 éves és egy 17 éves fiú mutataja be a mai tinivilágot Nagyon viccesen nézdmeg a videókat! : ) Ennyit megér. Iratkozz fel neked csak egy kattintás nekünk többet jelent ; )