1093
PS autótuning szavazás
-
#361 A tiéd is jó, egyedül a felnik ütnek el nagyon egymástól,a kocsi középső részén a tükröződés szerintem túl narancssárga lett ,a bodykit viszont nagyon tetszik.Te rajzoltad? -
#360 Nem tudtam nekikezdeni időben, pénteken buli volt, és másnaposan nem volt kedvem.De legközelebb megpróbálk valamit csinálni :) -
#359 Mima se zárta le a tuloldalt -
#358 jéé télleg, ezt eddig észre sem vettem, jó szemed van Zolo, kocsit mié nem küldtél? -
#357 héé ez nemér :P:P újraszámlálást követelek!!! =P -
#356 Én DMX-re szavazok, övé tetszik a legjobban, bár legközelebb ha lezárod a hátsó szélvédőt, akkor a túloldalit is zárd le :) -
#355 kösz :DDDD -
#354 Nekem alapjába véve tetszik az összes!!!! -
#353 Czdano -
#352 na és én rám ki fog szavazni?:D még énse szavaznék magamra :D -
#351 :D -
#350 meg rámis :D:D azthittem végre sikerült vmi jót csinálnom, nem megint egy nagy ló*****t :(
igen, a két kerék ugyanolyan, főleg a fék helye -
#349 Báázz vki rám is szavazzon má' mert megint szavazat nélkül maradok -
#348 DMX bár elöl kéne nagyobb féktárcsának lennie nem hátul -
#347 Köszi a kritikát =) A felninél arra célzol hogy a fék tök ugyanott van? megkellett volna forgatni az egyik felnit? -
#346 DMX -
#345 ByB -
#344 Byb -
#343 öcsémmel együtt írunk egy teljes jellemzést
Szabi: kár volt lerontanod a kép minőségét!!! és az a Lexus jel elég furán mutat(jók a keleti betük :P)
Goruck: az én vagyok :D
Mima: a rács kicsit rálóg a kasznira és hátsó "ablak"....
Hassan B: szép munka rád szavazok :D
Byb: szép munka, nagyon jó lehetne, csak az a kék nagyon, nemistudom, nagyon elüt a többi színből
Czdano: ez a kék már jobban néz ki, de a felni is jó lenne, csak totál egyforma a kettő
Gagax: elég fakó lett sajnos a színvilág, még jó is lehetett volna
DMX: nagyon szép munka, nemtudok mit írni róla, tetszik!!bocsi, de nem rád szavazok :D
Acsati: jó-jó csakígy tovább, szép lett, bár a festésen lehetne mit javítani, de számos dolgot profi módon megoldottál!!grat
Zsolesz: ahogy enézem, megpróbáltál nagyot alakítani, több, de sajnos néhol kevesebb sikerrel sikerült, irigylem a pentoolhoz valló értésedet!!
és végül Bardocz: számomra világít a felni, és háát...nemtudom, nem mondom h nem lett jó, csak ismerünk téged, te többre vagy képes!!!!
Bocsássatok meg, h mindekit így lehúztam, nem tudok jobbat mint ti(de akarok) ezeért vontam be öcsémet a vélemyényezésbe, további jó szavazást
TEHÁT én Hassan B-re szavazok!!!!hajrá -
#342 Gagax ..ahogy azt megígértem :) -
#341 Én DMX -re szavazok... -
#340 Szabi
Goruck
-
#339 Mima
Hassan B
Byb
Czdano
Gagax
DMX
Acsati
Zsolesz
Bardocz
-
#338 Nehezen született meg a döntés.
Byb -
#337 holnapra talán eldőlik ki nyeri meg :D -
#336 3-3-3-2, jó szoros :D -
#335 gondolom, most (időn kívül) sorsdöntő szavazatra vártok, de csalódást kell okoznom, nekem egyedül zsoleszé tetcik
tehát ZSOLESZ -
#334 ByB 3
DJ Skyline 3
madtolyy 3
zsolesz 1
ez az állás most -
#333 madtolyy -
#332 ByB -
#331 madtolyy -
#330 Dj Skyline -
#329 zsolesz -
#328 elfelejtettem szavazni! :D
ByB -
#327 madtolyy -
Szabi1991 #326 mindegyik kira , de az ÁC Snitzer Vectra a legjobb :D:D (Dj Skyline) -
#325 Én Dj Skyline-ra szavazok!! :) És még1x thx! -
#324 bardocz
Czdano
Szabi1991
zsolesz92
ByB
Hassan B
Gunnersboy
Goruck
DJ Skyline
madtolyy
-
#323 DMX! -
#322 Ja tényleg! Kinagyítva már látszik.