PS autótuning szavazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉN az egyszerû mégis nagyszerû lev alapján.....
Madtolyy-ra szavazok
Madtolyy-ra szavazok
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nem kell sietni, már 1 hónapja le lett zárva a szavazás 😄DDDDDDDDDDDDD
http://flickr.com/photos/zolika90/
Valaki egy auto tunningos tutorial leirna
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
madtolyy
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
gagax
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
na mivel ugy nézem nincs senki/nem reagál ünnepélyesen lezárom a szvazást 2 autóval(sajnos) és a gyõztes zsolesz, az uj autót a másik topicban
jók lettek a kocsik <#eljen>#eljen> 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
bazs1
hallottad, akkor mostantól valszeg eredetivel lesz 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tudom hogy nem kéne belepofáznom mer majdnem egy hete nem voltam de annyit aki már összeszedi az autókat az az eredetit is linkelje be pls, mert igy nem naon tusdni ki mit csinált vele. bár annyibol meg elõny hogy akkor csak a kinzetévewl foglalkozunk mert ha felmetek a HVTm-re ott se azt nézik hogy mennyit tuningoltál hanem hogy hogyan néz ki
tudom hogy nem kéne belepofáznom mer majdnem egy hete nem voltam de annyit aki már összeszedi az autókat az az eredetit is linkelje be pls, mert igy nem naon tusdni ki mit csinált vele. bár annyibol meg elõny hogy akkor csak a kinzetévewl foglalkozunk mert ha felmetek a HVTm-re ott se azt nézik hogy mennyit tuningoltál hanem hogy hogyan néz ki
Köszönöm srácok...
azért a többiek is szép munkát készítettek ugyan úgy jár nekik is az elismerés...
(lécci inkább csak az "OZ" nevet használjûtok, a chewbacka a való életben a becenevem, legalábbis egyesek így hívnak <#crazya>#crazya><#ravasz1>#ravasz1>)
azért a többiek is szép munkát készítettek ugyan úgy jár nekik is az elismerés...
(lécci inkább csak az "OZ" nevet használjûtok, a chewbacka a való életben a becenevem, legalábbis egyesek így hívnak <#crazya>#crazya><#ravasz1>#ravasz1>)