18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

garam93
Olvass vissza.Van torrent is és sima is.Amugy vki nem akar készíteni a haulinhoz pl.:magyarosítást vagy kamionokat, pótokat stb.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

eightmiles
én egyszer sem akadtam ki, mert felhasználták a munkáimat, pedig nem egyszer fordult elõ, és még a nevem sem volt feltüntetve. most legyél õszinte: láttad te már valaha is, miket csináltam? nem egoizmusból, de vhogy úgy tûnik hogy csak pofázol közben semmirõl sem tudsz. lenézel, mert beszóltam carlosnak. én örömömet lelem abban, ha modelezek, de hogy berakjam a játékba, abban már rég nem. régen igen szerettem konvertálni, annak viszont már vége, most modelezek csak és gondolj, amit akarsz a minõségrõl, de had mondjam el, a pénzzel nem lesz baj, ha el kell adnom a munkáimat

#1123-at azért írtam, mert sértõ volt carlos üzenete, és te talán nem fogod megérteni, de okom volt rá, hogy azt írjam. egyébként is mi a ráknak kell beírni, hogy mikor indítja? örüljön neki, ide meg jöjjön azért, hogy mondjon valamit a játékról.

én befejeztem veled, nem érsz annyit, hogy visszaírjak sokadszor is

hogy a játékról is essen szó:
nekem ez tökre olyan, mint a convoy, ráadásul rángat mint a xar : /

Hali bocs hogy így rátok török, de megjelent már a gamma?Ha igen légyszi mondjátok már meg hogy honnan lehet letölteni,ha kell it az email címem:[email protected]

A lóerő legyen veletek! :))

na, kézhez kaptam a game-t, lássuk csak...

Atti12
és milyen drivert használsz?

Csatlakozom! Megengeditek, hogy a játékról is beszélgessünk? Lécci...

Milyen nvidia drivert hasznalsz?

allock
befejezitek vagy hívjak egy modit?

#hhwnd

Bucser
A saját szavaidra nem melékszel pedig itt vannak az oldlon..

segítek:

#1123: "wat da fak, tudod én nem küldözgethetek csak úgy sms-eket, de hiába is magyaráznám te biztos jobban tudod

indul? remélem elkúrja a géped"

#1127: "nekem nem vágta haza, mert le se jött. nem tudom neked mi bajod van, szerintem már az nem éppen szép hogy warez verziót töltenék, de tudod én erre a játékra nem fogok költeni mert nálam úgyse bírná 2 napnál tovább, de mégis jó lenne legalább kipróbálni esetleg modolni. ha neked/tek ennyire nem kell tõlem kiegészítõ bele akkor nyugodtan folytasd csak a beszólogatást

eddig kamionos játékokkal kapcsolatban komolyabb bajom pár lengyel ürgével volt, de most te vezeted a listát és ha valaki kérdi, miért nem engedélyezem átkonvertálni a modjaimat a haulinba, téged foglak idézni. ha pedig valaki mégis átrak az engedélyem nélkül valamit, amit én csináltam, és tudomásomra jut, leshetitek hogy bármikor kiadom a volvo-t"

ÉS ezek után szakadt el a cérna nálam. Igaz carlossal szemben írtad de kb én is hasonlóan postoltam volna mint õ. Úgyhogy úgy éreztem engem is érint. És igen zsaroltad a népet, hogy "pofa be vagy nincs volvo". Egyébként meg egy modder azért csinál modokat mert szereti csinálni. Azért csinál modokat mert van rá szabadideje és erre akarja áldozni az idejét. A normális Modder nem akad ki azon ha máshol felhasználják a munkáját. Maximum megkéri az illetõt, hogy a readme-ben fejezze ki mit honnan kitõl vett. A normális modder nem irígy mert a community arra alapul hogy szabadon alakítanak a játékon. Tisztelnem kéne azért, hogy egyszerûen elvársz valamit azért mert valamit örömbõl csinálsz vagy mert akarod?? nonsense.. akkor add ki payware-ként biztos vannak akik szívesen fejezik ki így az odaadásukat. Ja hogy nem csinálod elég jóminõségben?? hát akkor marad a kussé mert addig csak egy free community modder vagy aki jártatja a száját és acsarkodik meg fenyegetõzik. És nekem ez a stíls nem gyerebe.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

eightmiles
csinálom a volvo-t, igen. de belegondoltál, ha egyszer kiadom lezáratlanul az nem feltétlenül nekem lesz? nekem nem szükség kamiont modelezni, még a szabadidõmet is rááldozom, csak hogy nektek meglegyen, tényleg nem tudom mi a bajod. nevezd aminek akarod, de figyelmeztettelek és nem zsaroltalak titeket. és ne sértegess, tudtommal én sem sértegettelek téged

btw az, hogy ki áll mellém, nem én döntöm el, az amit ír vagy mond az az õ véleménye, ne vezesd vissza rám

daf xf
Látom a friccek sem unatkoznak..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RaST
Shader Quality-n állits ..

Inditásnál találod, a kisablakban ..
-> Advencednél

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

HD JOHNNIE
#1152<<-----<#help><#help><#help> please...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Bucser
JA Te meg õ szarjátok tudom én meg a feketelyukat és s spanyolviaszt is. Csak ugye látom nem siekrült olvasnod a flame-t az elejétõl mikor Õ kezdett el nagy pofával beszólogatni de én vagyok a szar szemét köcsög ugye?? Na menjetek nyalni tovább hátha kiadja a szaros volvoját.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ja persze mi vagyunk a faszkalapok mikor ti hagyjátok, hogy zsaroljon egy kis fasztarisznya. Hogy neki nem lehet ellentmondani vagy nem adja ki a volvoját. Hát szarok bele kiadja e a Volvot. Ha ki akarja adni kiadja ha nem akkor meg örömködjön magának. De felforduk a gyomrom attól, hogy csinál valamit és ettõl elvárja hogy neki mindenki lesse a szavát. csak ennyi. ÉS volt a tahó paraszt már a legelejétõl. ÉS lehet valaki jó a 3d modellezésben de attól még csak egy kis fasztarisznya marad egész életében ilyen hozzáállással.

RaST
<#finom>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

RaST
;D

daf xf
Belehet fogni a pofátokat köcsögök..
Ti kik vagytok itt hogy ugattok?
Majd ha annyit leteszel az asztalra mint Notic utánna lehet ugatni.
Addigis kuslegyenn.
Mert nem teszarod itt a cserebogarat..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

A probléma megoldása: space=parking brake

HD JOHNNIE
Sziasztok! Nemrég találtam rá erre a topikra és gondoltam kipróbálom magam is ezt a játékot. Leszedtem, feltettem aztán mikor már mindent beállítok rajta, és indul a game akkor csak egy full sötét kép látszik, a kiírások teljesen elmosódva jelennek meg😞 Próbáltam már legkissebb felbontás min graftal de úgysem mûxik😞 Ati 9800-som van, nem kellene ezt csinálnia... Tudtok valami megoldást srácok? Segítségeteket elõre is köszönöm!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Carlos
No kipróbáltam.
Hát nemtom. Ugyanolyan instabil, mint a convoy.
Valamint nem találtam a festésen kivül semmilyen optikai tunningot, csak alkatrészeket (motor, fék, sebváltó, kerék). Van egyáltalán ilyen?
A rendörséget hogy lehet lerázni? Mert nagyon lassan akar csökkenni a slider.

Þór vígi þessi rúnar

RaST
Nekem se gyere be ..

eightmiles
már nem kell kösz, éjjel lejött, most mentem egy kört de már látom hogy tényleg nem fog hosszan lekötni

b-type
ált. az ilyen idegeskedések ellen jó az universal share downloader, legalább nem kell foglalkozni a dologgal.
kár hogy összegubancolódtatok ilyen téma miatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gumikacsa
Kösz a sok faszkalapnak, hogy a legjobb modellezõnk visszamondta a Haulinos munkát (megértem)... Itt megint kezd az a gyökérség menni, ami az SG-n szokott...

Renault magnum http://kamionszim.hu

garam93
a http://www.3dartpol.da.ru/ oldalról lehet letölteni hozzá pár 1 kamion és 1 sima és 1 dupla pótot.Ja meg egy kerék modot.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Nincs hozzá magyarosítás vagy valami kiegészítõ?Láttam egy képet és ott már egy hungarocamion-os pótot vitt vki.

Nekem nagyon le szokott csökenni a légnyomásom és valamiért akkor befog a fék😄
Meg olyan vagy hogy viszem a cuccost és mérföldekkel arébb átmentem egy piroson, és ez a rendör utánam jött pedig már rég elhagytam azt a részt ahol átmentem.
12346
menj ki inkább a levegõre. még nyárias az idõ:/

whiskeyman
Mindig leáll, nem tudom így megcsinálni a 200 ezres missiont, pedig már csak 1 perc lenne odaérni...<#violent><#violent><#violent><#violent>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
A Prism3D motorja leállt! A hibáért elnézését kérjük! A KURVA ANYJÁT <#boxer><#violent> Ezé basztam el 3 órát<#violent><#violent><#violent><#violent>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

eightmiles
nem tartom többre magam annál, mint ami vagyok. én tervezek, tudom hogy egy nap profi modelezõ leszek, a volvo-t meg azért kezdtem el, mert ami volt a pttm-be az össze lett csapva és ez meg is látszik rajta. csak késõbb lett belõle verseny, az is egy baromság de nekem ne linkelgesse senki a modeljét az én topikomba

talán úgy jött le hogy nagyképû vagyok, ha így is van, azért lettem ilyen mert én vagyok jóformán az egyetlen modder, aki NEM zárja le a psm-jét, még akkor sem ha több hetet vagy hónapot dolgozok az aktuális modelen. ezért elvártam némi tiszteletet, de nem igazán kaptam meg szal most dolgozok és olyan helyet keresek, ahol megbecsülik a munkámat. talán ez nem a haulin topik lesz

ha ez is nagyképû szöveg volt, sajnálom, majd megpróbálok kevesebbet írni

Bucser
Én egy senki😄 De legalább tudom, hogy hol van a helyem😄 Carlos meg egy hatalmas senki tudtommal😄 Thanatos meg az ubernoone😄 csak arra akrtunk rávilágítani, hogy attól, hogy csinálod a volvo-t (ami egy nagyon szép dolog ha önzetlenül teszed és nem egy kinek van nagyobb farka verseny miatt) még nem kell elszállnod magadtól mert nem te szartad a modder community-t. Az agresszív kisgyerek hozzáállás meg nem igazán bejövõs...

eightmiles
miért ti kik vagytok?

Carlos
Sajnos énsem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

én meg már sajna megse lepõdök 😊))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
hehhe megint egy modder aki azt hiszi õ szarta a community-t... beszarok az ilyenektõl...

Carlos
szánalmas

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
"remélem elkúrja a géped"
Én ezt nevezném beszólásnak, nem azt amit én irtam.

Þór vígi þessi rúnar

eightmiles
és ha nem tetszenek a modjaim, annak örülni is tudok, eggyel kevesebb majom jön majd kéregetni

eightmiles
"Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!"

ez kurvára nem én voltam. egyébként ismerek egy carlos-t egomból, de õ nem seggfej

Carlos
Te kezdted a beszólogatást. Mit vársz?
Felölem a seggedbe dughatod a modjaidat!

Þór vígi þessi rúnar

eightmiles
akkor hagyom éjjelre, bár egyre jobban megy el a kedvem tõle, az utóbbi képek és kritikák nem voltak túl biztatóak

eightmiles
nekem nem vágta haza, mert le se jött. nem tudom neked mi bajod van, szerintem már az nem éppen szép hogy warez verziót töltenék, de tudod én erre a játékra nem fogok költeni mert nálam úgyse bírná 2 napnál tovább, de mégis jó lenne legalább kipróbálni esetleg modolni. ha neked/tek ennyire nem kell tõlem kiegészítõ bele akkor nyugodtan folytasd csak a beszólogatást

eddig kamionos játékokkal kapcsolatban komolyabb bajom pár lengyel ürgével volt, de most te vezeted a listát és ha valaki kérdi, miért nem engedélyezem átkonvertálni a modjaimat a haulinba, téged foglak idézni. ha pedig valaki mégis átrak az engedélyem nélkül valamit, amit én csináltam, és tudomásomra jut, leshetitek hogy bármikor kiadom a volvo-t

whiskeyman
be fog az gyorsulni, nyugodság van, nekem is így kezdte, aztán szépen felment 180-ig

eightmiles
nekem átlagban 4kb/s a letöltési sebesség, 11 órára becsüli mire leér

de azért kösz a linket, much appreciated

Carlos
Teljesen jól elindult, játszom vele!
Amúgy ha jól selytem neked vágta haza a géped, nemtom mit rinyász.

Þór vígi þessi rúnar

eightmiles
wat da fak, tudod én nem küldözgethetek csak úgy sms-eket, de hiába is magyaráznám te biztos jobban tudod

indul? remélem elkúrja a géped