35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Rig'n'roll :P -
aha...csak én nem vezetek szabálytalanul úgyhogy nemkell a leckéztetés -
Dexantreal #7623
. Szerintem összehozhatnának egyszer egy olyan kamionos géjmet, ami hasonlít a GTA világára. Tehát ugyanúgy lehetne kaimonokat vezetni, sofőröket menedzselni (meglehetne adni a saját magunk adatait a játékban, emrt ezt itt úgy vettem észre nem lehet) és ugyanúgy lenne minden, mint eddig, de hozzá kerülne még az a rész, ami a GTA-t igazán jellemzi.
Az emberünket lehetne öltöztetni, mint CJ-t és lakást venni, meg járkálni, ja és a legfontosabb: valahogy megleckéztetni a zsarukat.
Csak ez már nem lenne igazi 18 Wheels of Steel játék. -
Dexantreal #7622 Megpróbáltam simán mp3 formátumú zenét betenni másolással. Nem sikerült, tehát mégse lehet betenni zenét. Nem értem miért írtátok, hogy igen. Ha pedig lehet, pls légyszi áruljátok el hogyan. -
Bennz #7621 bisztos=biztos (hu ez kemény hiba
)
-
Bennz #7620 Ami a lényeg:
Küldtek egy e-mailt Sabre-nek, mivel egy évvel ez korábban már halhattunk híreket a következő 18 WOS-ról.
Egyenlőre még tárgyalnak a Valusoft-tal, de az bisztos hogy a szokásos
őszi megjelenési szisztéma most felborult.(ilyenkor korábban már keményen fejlesztettek)
De eközben van nekik egy-két alternatív project-jük mindegyik prototípus(ha valaki tud jobb szót rá írjon
).Mindkettő a "kamionszimulátorok" világában játszódik.
Mindent összevetve a 18 WOS jövője bizonytalan,de egy biztos hallani fogunk még róluk.(a levél írója szerint)
Ha valamit félrefordítottam volna szóljatok
-
Bennz #7619 18WOS Series....END OF THE ROAD??
--------------------------------------------------------------------------------
Normally around this time of the year we get a update from Sabre about the next upcoming 18 WOS. So i sent a email off too Sabre and the reply back..... well......Here's the reply i got back from Sabre.
Hello SandHawk,
Honestly, we are not sure about the future of 18 Wheels of Steel
franchise, we still haven't been commissioned for a sequel for 2007.
Normally we would already be very far into development of another yearly
release. We are still in discussions with ValuSoft - this is their
franchise and they call all the shots. All is not lost yet, but it is
pretty clear now that the yearly autumn release cycle has been broken.
In the mean time, we have one or two alternate projects on in
prototyping stage, both related to the world of truck simulation on the
PC, so even if 18 WoS future is uncertain, you guys will still hear from
us from time to time
-
nemtom mi az, adj valami linket. van köze egyáltalán a játékhoz? -
Kenworth #7617 ja és tudja valaki hogy melyik az az "elem" ami feketévé teszi az ausztrál Bcombo-t a 9900 International vontatoval? Mert ha csak a pótot is teszem be akkor is fekete! -
Kenworth #7616 le lehet tölteni egy olyat hogy Haulin Billboards!
Az mi, és mit csinál a játékba? -
hmm értem....az azért durva.És köcce :D -
felülirom a régivel total commanderbe? vagy hogy?.. nekem valami raktározosat mondtak :s -
hát ahonnan kicsomagoltad, oda visszacsomagolod :D -
pontosabban? :S -
Dexantreal #7611 Mert anno játék megjelenéskor azt mondták itt a fórumon, hogy csak az ogg kiterjesztésűeket lehet vagy mi, mint a menüben lévő zene. Szóval nem tudom :S. -
Visszacsomagolod... -
#7605.... -
laci1993 #7608 szedd le ezt és ezzel át tod alakítani ogg formátumba http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/audio/awmaw.html -
de, miért ne lehetne :S -
Dexantreal #7606 Zenté=zenét -
valaki leirná hogy kell vissza tenni azt a qrva dds filet?:@ -
Dexantreal #7604 Zenté még mindig nem elhet betenni a játékba? :S -
GOOGLE -
Kenworth #7599 Zmodeler-hez adna nekem valaki egy linket ahonnan letudom tölteni teljes verzióba hogy használni is tudjam!!!
-
Dexantreal #7598 Jah, oké és thanks!
-
ahhoz, hogy egy sofőrnek munkát tudj adni, venni kell a segge alá kamiont meg pótkocsit. aztán a notebookban a manage contracts menüben lehet új szerződéseket kötni. csak ahhoz a céghez szerződtetheted amelyiknek te már szállítottál. pót vásárlásánál arra figyelj, hogy olyan típust vegyél, amilyen árut a megadott cég szállít.
a bankos menüben hitelt lehet felvenni/törleszteni -
Dexantreal #7596 Jah és kamiont majd a mostani fuvar után veszek, mert eléggé drágák azok a kamionok, amikben aludni lehet.
Jah eszembe jutott: hogy lehet egy vállalathoz leszerződni? :S Meg a banknál lehet valamit csinálni? :S
Még nem annyira ismerem a játékot :S. -
Dexantreal #7595 Én közben sikeresen leszállítottam a gázolajat és csak 28 dolcsi sérülés volt összesen. Pedig a vontató vagy mi nem is volt piros. Aztán mivel nem kaptam jobb ajánlatot, megyek még egy kört 
. Most viszont Amergeinből San Franciscoba és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy javítsak: előbb Renoból vagy honnét mentem Amergeinbe, de az se volt messze San Franciscotól. Ez a szállítmány 84 ezret ér kábé :S.
Utána majd irány a hadsereghez
.
Egyébként egyik motelnél advance time-nál kiírta, hogy valami Thomas a két csillagával ott vár rám és szerződhetem, de már volt egy egy csillagos nem tudom ki. Manage Drivernél, ha szól a menü zene, nekem lefagyott a játék :S. Kikapcsoltam, így meg nem tudom, hogy mit csinálhatnék a két sofőrrel. Hogy lehet menedzselni őket? :S Nekem miért nincs adatom a játékban? Nem lehet beírni? Mert a leigazolt sofőröknél szépen kivolt írva magasság, súly, kor és miegyéb.
Azt hiszem ennyi :S. -
Ja, ez igen valószínű, sőt majd azt is megköszönhetjük neki, ha polog ezek után nem fogja megosztani. -
Vedd ki a régi 1.4 filejait(map,mapedit); egyébként azt olvastam egy másik fórumon, hogy ez nem a hivatalos Polog féle cucc, hanem vki kalózban kinyomta netre. -
Bocs a láma kérdésért de az .5-ös Eu mappot hogy kell betenni?Mert a Total commanderben van mindenféle...cars,maps,metarials..meg minden...fogtam,áthúztam a mod mapába és még mindig az 1.4-es Eu map van fent.Nem értem.Help!!! -

-
Engedd el a gázt
-
koska87 #7589 a Tempomat-ot hogyan lehet bekapcsolni, mámrint h megtartsa a sebességet...:S mer én hiába nyomom a "c" betűt nem akarja megtartani a sebesságet...mindig visszaesik...
-
Debilon #7588 érdekes, nekem csak a dupla záróvonalas mutatványnál ment a csík...asszem -
Autópályán nem,mert ott nem mész át a szembejövő oldalra, de pl egy 2.rendű úton, sima felezővonalnál,még ha indexelek akkoris megy fel. -
Debilon #7586 igen? mondjuk autópályán sosem...pedig szoktam előzgetni, meg minden.. -
kezdjük ott hogy ha szaggatott csík van és ott előzöl akkor is megy fel a körözöttség vagy mi a rák.. -
Debilon #7584 nem dupla záróvonalon keresztül előzöl? :) -
Hát jah. Ennyire jól nem lehet megvágni.