18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Carlos
Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!
Felment, inditom el!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, most csúszik fel, kiváncsi vagyok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Elég érdekes játék lett, elõször kétkedve fogadtam - minek még egy Convoy - aztán elkezdtem vele fuvarozni.
Egész jó! A Convoyból, ahogy valaki írta, a jó nagy térkép megmaradt, hosszú órákig tart egy fuvar, de végre lehet benne menteni. (bár visszatölteni még nem próbáltam 😊 )Érdekes, hogy úgy érezni, a kamion jobban gyorsul hegymenetben, mint lefelé... bár, nem vezettem még kamiont élõben.

Viszont hatalmas rejtély, hogy THQ-éknál miért nem tudnak normális rendõrt AI-zni, nálam még mindig a Hard Truck 2 üldözõ, lövöldözõ és letolható rendõrei számítanak etalonnak.

eightmiles
vártam 30 percet, most meg megint kiírja hogy már töltök valamit. kapja be, kibaszott letöltés miatt még ennyit nem szívtam, mindjárt szarrá rugdosok valamit a kurva életbe. rapidshare-en meg át kéne írniuk a fenti szöveget mondjuk erre:

The world's SHITTEST 1-Click Webhoster

töltse már fel valaki valami normális helyre, cserébe meglepem valami speckó cuccal a gémbe 😄 modelezek neki kiegészítõket valamelyik kamionhoz 😄

whiskeyman
Csekkold már hol a bokor paszmek <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

eightmiles
onnan szedNÉM de flashgettel nem tudom... most még kell várnom öt percet hogy elindítsa, ha addig tudsz adni tippet hogyan töltsem flashgettel úgy, hogy ha le is áll a net és vissza kell csatlakoznom, tudjam folytatni, azt megköszönném

Szerintem ez a program a sorozat legjobban sikerült tagja, nem is igazán hiszem hogy lesz még további ilyen "hagyományos" folytatás, ugyanis a jelenlegi grafikával, és játékmenettel ebbõl többet már nem igazán lehet kihozni. Egy új játéknak már másik motort (3D engine), és új architektúrát kell használni, ha a Haulint is felül szeretné múlni.
Aki az ntex változatát töltötte le, annak elvileg rendesen kell futnia, mivel néhány torrenten, és webszerveren van egy hibás változat is. Az is 15x10 megás fájlokra van bontva.
Innenprobaltad mar?

igen van, én tõled szedtem le, és rendesen fut
eightmiles
valaki nem töltené fel valami normális helyre, ahonnan lehet szedni flashget-tel?

eightmiles
na ez egy kibaszott szar dolog, 139.1 megánál leállít a net és nem folytatja a letöltést, mindezt 4 óra várakozás után

roliairsuni
köszi szépen, midne ígyvan ahogy mondtad, mûxik, na majd holnap megyek egy jót 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Bucser
Nem lehet valahogy levenni az idõ telésének mértékét? Mondjuk a felére?? kurva idegesítõ hogy minden 10 perc után keresnem kell egy rohadt hotelt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Schwarz
majd kitáblázza valaki 😄

Mi az a windows?

Engem az zavar kicsit, hogy a városokban nincs kitáblázva, hogy merre is kéne menni és elég sûrûn elkavarodom.Többiek is vagy csak én vagyok béna picit?
Nekem is ugyan olyan videokarim van mint neked és simán fut ez is és a pttm-is majdnem simán futott, Miután levettem a látótávolságot nem volt vele semmi baj.

Vezetés közben N-betû lenyom, jobb alsó négyzet - View Map

Schwarz
n gomb (notebook), view map gomb

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Nekem mûködik 😊

Atti12
Van a játékba rendes nagy térkép? :/ mert én csak kicsit találtam

bepe79
www.guru3d.com Szedj le hozzá valamit, próbáld ki, ne add fel szerintem ilyen könnyen! <#eljen> Próbálj ki egy Omega vagy NGO vagy Zer0point drivert is, hátha...

Suzuki Swift GL 1.3

Bucser
mx440-el nem fog menni mert shadereket használ.. bár mondjuk gõzöm sincs mit akarsz még az mx440-tõl manapság..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Guillotine
Szevasztok!
Nálatok is van olyan probléma,ha kilépsz a Windowsba akkor teljesen sötét a kép?
Nem látni az asztal tartalmát.
Mit lehetne vele tenni?
Válaszokat elõre is köszönöm.

www.guillotine.atw.hu

Speedbreaker
Na itt fejeztem be eddigi "pályafutásomat" ezzel a játékkal. Bye all :@

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Carlos
Holnap leszedem énis.
Eddig az összessel játszottam, úgyhogy megnézem.

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
térkép az milye?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

roliairsuni
köszi szépen, midnejárt kipróbálom

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

triskay
roliarsuni!! a meglévõ kamionodat a service-ben lehet fejleszteni!! térképen a jele S a pótfelvételnél megállsz a cég kapujánál nyomsz egy enter és akkorra már ott kell lenni a szállítmánynak van 1-2 olyan telep aminke az épülete mögé is be lehet menni és ott van a pót

adios
nekem is tegnap este onnan jött le amit belinkeltél😊
És mégegyszer köszi.<#worship>

Scania Dáci
csákó mki!
most kezdtem el tölteni komolyan mondom izzadok az idegtõl h egész nap nem kerültem gép elé,már gurulni akarok😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

roliairsuni
namost, nekem ilyen bajaim vannak:
1.nemtudom fejleszteni a kamiont (én csak a használt truck shopot találom)
2. nem sikerült pótot magamra venni (elmentem csak kamionozni, bemntem egy városba, na mondom felveszek magam mögé valami sz@rt, bemegyek a cégnek a portájánál, kiad valami diszpédzseres szart, és ott kijelöltem a nekem teccõt, de semmi, se pót, se ha visszamegyek nemvolt már ott)
PLS HELP ME

Speedbreaker
Akinek MX440-je van az nem tudna adni egy honlapot ahonnan letölthetem hozzá a legújabb drivert? (nvidia.com kizárva)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

magyarositás?
hungarian nyelvre wann forditjátok unter?
bepe79
OK, copy that! <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

GabriSanyi
In progress😛

Schwarz
#919 <#hehe>

Mi az a windows?

Schwarz
igen, én <#smile> még tegnap este simán lejött, kösziiiiiii!!

Mi az a windows?

Atti12
lehet hogy driver baja van? 6.5 ös driver van fent

Duddits
Magyarosítással mi a helyzet? Elkéne majd kezdeni. Kinek van kedve?

Atti12
800x600 ba eg szinte else indul.. ^^

Atti12
Próbáltam 640x480 16 bit minimum izén, 640x480 32 bit shader qualiti-be is. Érdekes amugy, hogy mikor belépek nem szaggat, utána rá 2 percel elkezd szaggatni.

allock
heh, nekem 1.7es proci + 256MB Ram-al + Geroce TItanium 3-al simán megy, nemkell ide max graf 😄D

#hhwnd

zolo
Nálam pl röccenésmentesen fut, mindent maxra húzva.
próbálj meg a játék grafikusbeállításánál (a Start menübõl indítható) az Advanced fülnél a Shader Qualiti opcióval próbálkozz.

http://flickr.com/photos/zolika90/

whiskeyman
mekkora felbontáson próbálkozol? Esetleg 800*600-on minimun grafon. Lehet hogy bejön...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Atti12
Hi! nekem az lenne a problémám hogy annyira szaggat hogy játszhatatlan :|. De komolyan kb 2 fps az egész. lehetséges hogy 2.4 ghz procin, ati 9200 es videokártyán 768 rammal ennyire szaggatna? :/. Szerintem nem kéne, mert azért nincs egy csúcs grafikája 😊. De érdekes, hogy a pedal to the metal is ennyire szaggatott. Van erre valami megoldás? Pedal to the metalal se tudtam játszani, most ezzel sem tudok majd? <#rinya>

zolo
Frissítenem kellett volna a hsz-em elõt 😛

zolo
Szal ha olyan kamionnal mész aminek van alvófülkéje, akkor nyomd meg az N-t.És ott alul lesz egy olyan hogy Advanced Time, na azzal lehet aludni.

Egy tanács:Ha este alszol akkor ne kapcsold le a világítást, mert a rendõrségi szint megy lekapcsolt lámpánál.

gameplusz
18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FASiSO

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn