18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki warezért fizet, az gyengeelméjû 😄
Forza.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
a tükörre meg szerintem nincs megoldás, a convoyban volt jól megcsinálva. ott nem kellett ki/be kapcsolgatni, és ugyanúgy futott (kinek így, kinek úgy). ott az volt a trükk, hogy nem voltak árnyékok benne
ez a köcsög állat állandóan becsukja a szemét addig szart se látok, neki mek mindennek. aludnom kéne de sleeper nélkülivel vok. azzal csak hotelba lehet?
az N lenyomása után az Advance Time vagy mi az nem segít mert az csak a napokat tekeri, az a buzi még mindig álmos, de hotel egy szál se a közelben.
már rohadtul elegem van, hogy emiatt nem tok megcsinálni egy fuvart se.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Megfordulnom sem lehetett,mivel ha szembe megyek a forgalommal akkor is bünti van.szóval kezdhettem az utolsó mentéstõl újra - most már okosabban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
http://flickr.com/photos/zolika90/
ugy látszik nem szeret engem 😊
én most rendeltem egy új 600 lovas kamiont 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Még jó hogy kitartó vagyok <#vigyor2>#vigyor2>
Én ezt élvezem, figyelni kell, mint a valóságban. Használni kell a motorféket is
Be kellett volna mennem egy hotelba aludni ilyen szûk pálmafás udvarba, erre ahogy fordulok be mintha falnak mentem volna.
Erre elkezdek tolatni és akkor is, mintha beszorultam volna két láthatatlan fal közé. PATCH-et a népnek gyorsan !!!!! <#violent>#violent>
Nyomsz egy n betüt és advance time vagymiaszösz!
Þór vígi þessi rúnar
f*m kivan ezzel a sleeper nélküli kamionnal, hogy csak hotelnél tudok megállni, ráadásul 5 percenként elfárad a sofõr + mire összejön egy kamionra való many...
(asszem hálóssal már bárhol alhatok)
más: tök faja, hogy a kocsik leelõznek, míg a convoyba (vagy hogyhívják <#idiota>#idiota>)
harmincöttel már belementem mindenkibe.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
ha beakarok rakni egy kamiont, azt érdemesebb valamelyik alapkamion helyére rakni? Mert beraktam a TGA-mat, lértrehoztam neki mindent ami csak kellhet neki, a képet is megcsináltam, de a showroomban nemlátom. Mit hagyhattam ki vagy csinálhattam rosszul?
ui:
ennek a modolásánál még tök kezdõ vok
#hhwnd
Odaérek a "Scales"-hez ahol mérik a tengelyterhelést vagy mi a rákot. közvetlen ott van mellette a "Hotel", ahol lehet aludni.
Elõször bementem leméretni a tengelyt, utána mondom visszamegyek aludni, de persze csak úgy tudtam hogy átmentem az út túloldalára, mert visszatolatni nehezebb.
Alszok, újra elindulok, erre ahogy elhagyom a Hotel-t felugrik a kõrözésem fullra. Miért? Mert újra kellett volna tengelyterhelést mérnem. Ezzel megint elb@sztam 3 óra játékot, mert ismét akkora bûntetést kaptam hogy nem tudtam kifizetni...
A másik:
Sokszor van hogy megyek az autópályán, és egyszercsak megjelenik elõttem egy nagy torlódás, és ha gyorsan megyek nincs idõm lefékezni sem, belemegyek a sorba. Ha meg félrerántanám a kormányt összetörném a kamcsit meg a rakományt is
Mindezek ellenére jó ez a játék, nálam most ez a favorit a 18 WOS sorozatban
Remélem minél elõbb kijavítják ezeket a kissé bosszantó hibákat.
Nem adom fel 😛
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A lóerő legyen veletek! :))
Ez írta egyik ismerõs, hát nemtom nekem szerencsére nem csinálja de ha valakinek igen akkor próbálja ki!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/