18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam most is elég messzirõl jönnek... bár, tükörben nem mindig, szállt már belém hátulról "idõutazó". Arról bnem beszélve, hogy ha egy keresztezõdésnél megállok, néha belémjönnek hátulról, és törik a rakomány. Nem tudja valaki, melyik gombbal lehet izzót cserélni a trailer féklámpájában? 😊

Nem tudja valaki hogy ennek a zenelejátszója már visza az mp3-at vagy még mindig csak az ogg-ot fogadja be.

Truck Driver001
Van benne vlmi!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

arty
"Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!"

aki warezért fizet, az gyengeelméjû 😄

Forza.

Tufa
hogy lehet felvenni alkalmazottakat? plusz kamion már megvan.

PLackó
Az elég bosszantó,hogy a jármûvek csak ugy hirtelen elõtünnek.Ha jól emlékszem pttm-ben a teljes látótávolságban mozogtak a jármûvek.

King of Roads
aha, kösz!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

eightmiles
ha eltünteted a hud-ot (f3), akkor nem fog elsötétülni a kép, az ürge csak ásítozni fog

a tükörre meg szerintem nincs megoldás, a convoyban volt jól megcsinálva. ott nem kellett ki/be kapcsolgatni, és ugyanúgy futott (kinek így, kinek úgy). ott az volt a trükk, hogy nem voltak árnyékok benne

King of Roads
vaze vki help!

ez a köcsög állat állandóan becsukja a szemét addig szart se látok, neki mek mindennek. aludnom kéne de sleeper nélkülivel vok. azzal csak hotelba lehet?
az N lenyomása után az Advance Time vagy mi az nem segít mert az csak a napokat tekeri, az a buzi még mindig álmos, de hotel egy szál se a közelben.
már rohadtul elegem van, hogy emiatt nem tok megcsinálni egy fuvart se.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

PLackó
Ugyan ez volt velem is,nah mondom elöször alszok egyet a hotelban,de utána nem tudtam leméretni magam 😄
Megfordulnom sem lehetett,mivel ha szembe megyek a forgalommal akkor is bünti van.szóval kezdhettem az utolsó mentéstõl újra - most már okosabban.

Bucser
A fékrendszerben lévõ légnyomás. Ha ezalacsony akkor szarban vagy mert nemfog fogni a légfék csak a motorfék segíthet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BlueMaster
Légnyomás...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

AdaKiller
azaz AIR PSI az micsoda?

Steam Nick: adakiller

Jöhetne egy egy kicsit tisztogatni...

zolo
84.21-est, de az ettõl újabb 8x.xx változat közül az összes jó tutira.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Magnumrolcsi
Nekem a pótkocsival driftelõ kamcsik tetszenek, amik belém is jönnek <#wilting>

nekem az lenne a problemam hogy a midtown madness 2 ben a kormanyom mindig rezegett :S:S itt is elofordulhat?😊
beállitottam a legördülõ menüt középre, meg alura, meg felülre, de ugyse megy...😞
ugy látszik nem szeret engem 😊

King of Roads
letöröltem a convoyt <#vigyor>

King of Roads
tud vki egy oldalt, ahonnan modokat szedhetek? ha van már ilyen, bár olvastam, h vhol már modolnak...

King of Roads
van egy kis forgalom, ezt már szeretem!!!

DJ Bee18
basszus kínlódtam én is, 2x megcsináltam, de soha többé 😊
én most rendeltem egy új 600 lovas kamiont 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

King of Roads
ja vki nem tud segiteni tükör ügyben? amint bekapcsolom elkezd akadni. nem naon, de elég zavaró. egyszer már kérdeztem, nem válaszolt senki, most bizok vkiben h tud megoldást...<#eljen>

King of Roads
én csak a single-ös fuvarokat teljesítettem eddig. nemrég elvittem egy double pótot de vaze azzal tolatni. ráadásul valahogy 10 PM-kor értem oda, szal egész éjszaka azzal szarakodtam, nem ment, gondoltam nem tolatok be, beállok keresztbe, azse ment normálisan a kis hely miatt, leakasztottam aztán kiléptem <#idiota><#idiota>

Az a poén hogy én mióta játszok vele még egy fuvart sem tudtam teljesíteni, mert mindig elbuktam valami hülyeség miatt <#idiota> (rendõrök, bug, stb.)
Még jó hogy kitartó vagyok <#vigyor2>
DJ Bee18
te marha, õ eddig mindent megosztott, sõt nyitva is hagyta õket, csak most az ilyen jellegû kötözködések miatt döntött úgy, hogy nem osztja meg. Amúgymeg mi közöd hozzá, az õ munkája, senki sem fizet neki, had csináljon már vele azt amit akar, mindenféle megjegyzések nélkül...

Truck Driver001
Pászmek a 18wos mindenkibõl kihozza az állatot?!😄^.^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Bee18
Sokszor van hogy megyek az autópályán, és egyszercsak megjelenik elõttem egy nagy torlódás, és ha gyorsan megyek nincs idõm lefékezni sem, belemegyek a sorba. Ha meg félrerántanám a kormányt összetörném a kamcsit meg a rakományt is

Én ezt élvezem, figyelni kell, mint a valóságban. Használni kell a motorféket is

És ismét buktam 2 óra játékot egy bug miatt... <#idiota>
Be kellett volna mennem egy hotelba aludni ilyen szûk pálmafás udvarba, erre ahogy fordulok be mintha falnak mentem volna.
Erre elkezdek tolatni és akkor is, mintha beszorultam volna két láthatatlan fal közé. PATCH-et a népnek gyorsan !!!!! <#violent>
allock
írd át a kamionok árát és kész

#hhwnd

Carlos
Amúgy is. Leállsz az út szélén.
Nyomsz egy n betüt és advance time vagymiaszösz!

Þór vígi þessi rúnar

King of Roads
emberek: nem tud vki pénz cheatet?
f*m kivan ezzel a sleeper nélküli kamionnal, hogy csak hotelnél tudok megállni, ráadásul 5 percenként elfárad a sofõr + mire összejön egy kamionra való many...
(asszem hálóssal már bárhol alhatok)

King of Roads
nem keresem a bugokat, csak érdekes mikor a velem szembejövõ kamionnak a semmitõl hírtelen leszakad a pótja és belesüllyed az útba.

más: tök faja, hogy a kocsik leelõznek, míg a convoyba (vagy hogyhívják <#idiota>)
harmincöttel már belementem mindenkibe.

nem ír ki semmit se

Speedbreaker
"hm hm..feltelepitettem, elinditom, bejön a setup menü, beallitom, start, tölt eggyet, és semmi, nem inditja el..." és utána prism3d?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
mit ír ki?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

nah kiis jácottam😄 nem nagy szám

frissitettem drivereket is, de igy sem megy 😞

Sziasztok!az a problémám h nincs mûszerfalvilágításom a kamionban!Nem tudjátok mi lehet a baj??
allock
gumikacsa

ha beakarok rakni egy kamiont, azt érdemesebb valamelyik alapkamion helyére rakni? Mert beraktam a TGA-mat, lértrehoztam neki mindent ami csak kellhet neki, a képet is megcsináltam, de a showroomban nemlátom. Mit hagyhattam ki vagy csinálhattam rosszul?

ui:
ennek a modolásánál még tök kezdõ vok

#hhwnd

Speedbreaker
Ez videókártyától függ hogy melyiket kell kiválasztani. Nekem két legördülõ ablak van, mind2nél 2-õt lehet választani szal 😊

Honna lehet megszerezni azt a scaniát ami a képen van?

Elõbb próbáld meg a #1175 -ben leírtakat <#kacsint>
Egy-két kellemetlen dolog a játékban:

Odaérek a "Scales"-hez ahol mérik a tengelyterhelést vagy mi a rákot. közvetlen ott van mellette a "Hotel", ahol lehet aludni.
Elõször bementem leméretni a tengelyt, utána mondom visszamegyek aludni, de persze csak úgy tudtam hogy átmentem az út túloldalára, mert visszatolatni nehezebb.

Alszok, újra elindulok, erre ahogy elhagyom a Hotel-t felugrik a kõrözésem fullra. Miért? Mert újra kellett volna tengelyterhelést mérnem. Ezzel megint elb@sztam 3 óra játékot, mert ismét akkora bûntetést kaptam hogy nem tudtam kifizetni...

A másik:

Sokszor van hogy megyek az autópályán, és egyszercsak megjelenik elõttem egy nagy torlódás, és ha gyorsan megyek nincs idõm lefékezni sem, belemegyek a sorba. Ha meg félrerántanám a kormányt összetörném a kamcsit meg a rakományt is

Mindezek ellenére jó ez a játék, nálam most ez a favorit a 18 WOS sorozatban
Remélem minél elõbb kijavítják ezeket a kissé bosszantó hibákat.
Speedbreaker
#1100, #1101 : Barátomnak mx440e van, szarabb gép, csak annyiban külömbözik, hogy neki Windows XP 2002-es verzió van. Vasárnap este formázok, telepítek 😊.
Nem adom fel 😛

ChevyG work
keresem de nem találom az elõd és ez között a külömbséget<#nemtudom>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

köszi szépen.

A lóerő legyen veletek! :))

kigyi
A prism3d hibára: indulásnál az Options ablakban ami a játék elõtt bejön; advanced fül; legördülõ menüés a középsõt kell kiválasztani. Nekem bejött, a Convoy óta nem lép ki.

Ez írta egyik ismerõs, hát nemtom nekem szerencsére nem csinálja de ha valakinek igen akkor próbálja ki!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

hm hm..feltelepitettem, elinditom, bejön a setup menü, beallitom, start, tölt eggyet, és semmi, nem inditja el...ötlet?

garam93
Én ezt csak azért kérdeztem mert én nem tok modellezni sem semmi mást.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!