18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"véletlenül "<#hehe>

lol<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zolo
Ha veszel egy kamiont, akkor azt a fõhadiszállásként megjelelölt városba viszi.De a transport vechile opcióval bármelyik prakolóba elhozza neked a gép, egy is pénz ellenében.És nem utolsó hogy idõbe telik míg elhozza, és kiírja mennyi idõ még.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mo.Organ
kamiont

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
ha veszek egy kamont hova a jó édes anyukájába rakja le hogy átülhessek bele????

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Gyocsika
Ez durva LOL

LOL
véletlenül elrántottama kormányta híd elõtt..és hátö ugrattam..na meg a viz felszínén mentem tovább de felfele felakadtam :s

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

daf xf
õ sehogy a friccek csinálták...

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Gyocsika
Oks

Szerintem ettõl mûveli, és azt is, hogy újraindul a motor, és nem nyúlsz a pedálokhoz, de kikapcsol a tempomat. (az akkor kapcsol ki, ha a gázra-fékre lépsz)

Gyocsika
Szóval állitsak be neki holtzónát?

Kisvigyori
kiró h birtad berakni?

kisvigyori

Kisvigyori
kacsa a magyarositást mikor kezditek el csinálni ?? nekel nem is nagyon kéne más magyarositás csak a szöveg

kisvigyori

A kormány és az újraindulás problémája szerintem abból adódik, hogy túl kicsi a gázpedál holtzónája, ezért a pedál legkisebb mozdulatára (néha a pedálok elengedésére is "mocorog" a fék-gáz tengely) újraindul a kamion, mint ha a billentyûzeten nyomnád meg a gázbillentyût.

RaST
Pászmekkk

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Kisvigyori
ez azért van mert a kormányon kem is tele van gombal és nem mindegyiket ugy érzékeli a lépát is beállitotam oszt el kezdte magátol váltogatni szoval probáljátok meg a kormányonmás gombra rakni a motor inditást

kisvigyori

AdaKiller
nekem kormánnyal a cruise control nem mûködött. benyomtam aztán kb 5 mp-ig tartotta is a sebességet, aztán mintha kikapcsoltam volna.

nekem a logitech wingman force-al, nemigazán jött be a game, inkább nyomom bill-el.

Steam Nick: adakiller

gumikacsa
nálam jelentkezett az egyik probléma, azért, mert kormánnyal nyomom, nekem is újraindul, ha leálítom a motort, úgy szoktam tankolni, hogy addik visszaálítom billentyûzetre az irányítást.

King of the roads:
Van rá megoldás, egy sokkal bikább grafikuskártya, (egyébként is tükör csak a sávváltáshoz kell - legalábbis nekem...)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Gyocsika
Igen

Kisvigyori
kormányal nyomod???

kisvigyori

Valaki találkozott már a százezres, illetve negatív összegû pénz problémájával, vagy csak nálam szorul újratelepítésre a játék?
Várjak meg egy patchet, addig kamionozzak úgy, mint egy szamaritánus?

Kisvigyori
mi a jelentösége az l bentünek a abana körben ahol kimutaja h hanyadikban vagy?

kisvigyori

Gyocsika
Nyomom neki mint állat és egyszer csak a fordulat 0 ra visszaugrik!
Meg a motort se tom leállitani mert visszakapcsol utána!

Kisvigyori
az a te bajod ekem szupeál meg csak ugy enged tenolni hogyha le van állitvan a motor mert ha nncs akor kiirvalamit

kisvigyori

King of Roads
micsinálsz?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
KACSA: te nem tudsz vmi megoldást a visszapillantós-szaggatós dologra?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

AdaKiller
???

Gyocsika
Miért esik vissza mindig nálam a fordulat mindig visszaesik és miért nem tudom leállitani a motort mindig visszakapcsol!?

King of Roads
nekem is tetszik a #1566 ellenére is <#idiota>

Truck Driver001
Dzsórdzs Klúnit,nem lehetne házigazdának megszavazni?^.^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gumikacsa
Hehe, megy a téma tényleg rendesen. Nekem változatlanul tetszik a játék, ha buggal találkozom, nem nyomok rögtön egy shotot, hisz nem nagyon láttam még bugmentes játékot (mellesleg olyannal még nem találkoztam, ami nagyon zavaró lett volna).

A törvényeket be kell tartani, azért vannak. Persze nekem is volt már, - hogy autópályán ugyan - a város területén nem volt tojás a pedálom alatt, és mire észbekaptam, már majdnem tele volt a piros mezõ... Én azt csináltam, hogy beparkoltam a rendõrkocsi háta mögé, és megvártam, még lemegy úgy negyedig, akkor már nem foglalkoznak veled, és úgy elõztem meg (amíg nem mész el mellette, addig nem vesz észre...)

Renault magnum http://kamionszim.hu

AdaKiller
magam részérõl megnyugtatlak😊

RaST
Ne irigykedj ;P

garam93
Én is.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Szabi84
Sziasztok! Nyugtassatok meg hogy ebben a közlekedés már közelebb van a valósághoz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
Én is. Bár eddig egyik 18 wos topikban sem volt házigazda :S. az lenne a legjobb ha most sem lenne.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

AdaKiller
én rádszavazok😄

RaST
Thx .. Bár engem úgysem szavaznának meg .. Hagyjuk meg a megtiszteltetést a témanyitónak ;]

Duddits
GTR 2-t is csak azért vették el, mert tegnap gokart versenyem voltam és nem írtam egész nap... TOCA topikba tényleg nem írtam. Nekem 8, én csak felajánlottam.

Carlos
Sofõröket ugyanúgy kell felvenni, mint az eddigi összes 18WoS jázékban.
Bemész a Hotel-be (ZZZ ikonja van) és ott felajánlja, hogy felveheted, ha épp van valaki még a hotelben rajtad kivül.

Þór vígi þessi rúnar

Speedbreaker
Hát ez nem GTA

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

King of Roads
hát igen, ez nem a kotr vagy a r'n'r

megnéztem visszafelé 1-2 oldalt.
jóég, hogy milyen értelmes hozzászólások vannak.
egyiknek a kamionok ára nem fexik, más a kopókat akarja kiiktatni stb.
mit gondoltok, igazából 2000 dolcsi egy kamion? de nemám.
meg kell érte dolgozni. mivel ez egy szimulátor szimulálja, h milyen is (NAGYJÁBÓL) a kamionozás a valóéletben. pontosan ezért itt is dolgozni kell érte és nem csalással kéne elérni ezeket. abba már mi az izgalmas, mi a kihívás??
a rendõr már akkor is otterem ha eldobsz egy csokis papírt, szal megint nem értem, miért baj, ha elkapnak h átmentél a piroson. igazából talán végignézné?<#idiota>

PLackó
nekem tetszik hogy rá vagyok kényszerítve a helyes közlekedére 😊

tudtommal a GTR2t a Toca3 topikot elvették tõled...mert nem írtál bele semmit..
van 1 pár topikod...
szvsz Rast vagy Kacsa az ide illõ ember..már megbocsáss
én õket látom "frontembernek"<#bee1>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kisvigyori
szerinem igy sokkal élethübb h nem hajtasz mint a bolond városba + apiroson nem mész át és kész be kell tartani mindent ha most faterom se tartaná be a kamional már régen elveték volna ajogsiát

kisvigyori

DJ Bee18
akkor gyerünk tetessük be 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bazza
de tényleg! nincs vmi konzol parancs vagy vmi kis trükk amivel ki lehet kapcsolni a hülye kopókat?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

King of Roads
vaze nézem a hozzászólásaidat, ha beszól neked vki te aztán tod mi a lényeg <#banplz>

Kisvigyori
kevés a memória vagy virusod van nekem is vn mikor kiirja de nem játék közbe hála az égnek

kisvigyori

eightmiles
a debug cam-mel nem fogsz orrkamera-nézetbõl vezetni, ez nem egy fix kamera

rengeteg embernek van itt gondja a zsarukkal. ha ésszel vezettek, mint én 😄, nem lesz ^^