18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://flickr.com/photos/zolika90/
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
véletlenül elrántottama kormányta híd elõtt..és hátö ugrattam..na meg a viz felszínén mentem tovább de felfele felakadtam :s
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
kisvigyori
kisvigyori
nekem a logitech wingman force-al, nemigazán jött be a game, inkább nyomom bill-el.
Steam Nick: adakiller
King of the roads:
Van rá megoldás, egy sokkal bikább grafikuskártya, (egyébként is tükör csak a sávváltáshoz kell - legalábbis nekem...)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Várjak meg egy patchet, addig kamionozzak úgy, mint egy szamaritánus?
Meg a motort se tom leállitani mert visszakapcsol utána!
kisvigyori
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
A törvényeket be kell tartani, azért vannak. Persze nekem is volt már, - hogy autópályán ugyan - a város területén nem volt tojás a pedálom alatt, és mire észbekaptam, már majdnem tele volt a piros mezõ... Én azt csináltam, hogy beparkoltam a rendõrkocsi háta mögé, és megvártam, még lemegy úgy negyedig, akkor már nem foglalkoznak veled, és úgy elõztem meg (amíg nem mész el mellette, addig nem vesz észre...)
Renault magnum http://kamionszim.hu
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Bemész a Hotel-be (ZZZ ikonja van) és ott felajánlja, hogy felveheted, ha épp van valaki még a hotelben rajtad kivül.
Þór vígi þessi rúnar
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
megnéztem visszafelé 1-2 oldalt.
jóég, hogy milyen értelmes hozzászólások vannak.
egyiknek a kamionok ára nem fexik, más a kopókat akarja kiiktatni stb.
mit gondoltok, igazából 2000 dolcsi egy kamion? de nemám.
meg kell érte dolgozni. mivel ez egy szimulátor szimulálja, h milyen is (NAGYJÁBÓL) a kamionozás a valóéletben. pontosan ezért itt is dolgozni kell érte és nem csalással kéne elérni ezeket. abba már mi az izgalmas, mi a kihívás??
a rendõr már akkor is otterem ha eldobsz egy csokis papírt, szal megint nem értem, miért baj, ha elkapnak h átmentél a piroson. igazából talán végignézné?<#idiota>#idiota>
van 1 pár topikod...
szvsz Rast vagy Kacsa az ide illõ ember..már megbocsáss
én õket látom "frontembernek"<#bee1>#bee1>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kisvigyori
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
kisvigyori