18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaST
Az elõzõ részeknél is járt a pofád ..

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Duddits
Nem lett jó. Lehet, hogy az XP-t is újrakéne... <#szomoru1>

King of Roads
pedig annyi idõ alatt megtehette volna <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kisvigyori
n betü alol ott van olyan h adaca time vagy mi a closed mellet és ott tod beálitani megyit akarsz aludni

kisvigyori

King of Roads
a cb-t nem lehet kikapcsolni sehogyse? unom már, hogy minden második percben megkérdezi, milyen az idõjárás!! ilyenkor <#falbav><#boxer><#violent><#gun>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Duddits
Menj neki hátulról! <#email><#violent><#eplus2>

King of Roads
ésakkormegyek ésmegyek és

bazza
A mocskok<#wow2>
Legközelebb megláok egyet az út szélén majd jól megvillogom meg ledudálom!<#hehe>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Duddits
Követnek GPS-el. <#vigyor2><#nyes>

PLackó
Nagyon feelinges,amikor közeledunk a városhoz,és az összes sávban hosszan áll a forgalom,épphogy kicsit haladunk.megfogja a a sort a lámpa.

bazza
ilyen mentalitással inkább ne legyél seholse házigazda...

Duddits
Mindenhol?!? A GTR 2 topikot én nyitottam, szal enyém lett volna az elsõbbség, és egyébként is. Mi bajod van azzal ha elvállalom? Én is eltudom végezni ugyan azt mint mások. És csak két topikban gondoltam, ebben meg a GTR 2-ben, de hát ha ilyen paraszt vagy... Nem kéne ilyen nagyra verned magad...

bazza
ZSARUKAT ki lehet vhogy iktatni? Nagyon idegesít, hogy õk akkor is tudják hogy gyorsan megyek ha nem is látnak. lol!

Gyocsika
hogy kell aludni és konvolyba menni?

garam93
Én csak olyat tudok h a lökhárítóról lehet nézni.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Gyocsika
Akkor nincs olyan kamera nézet mint az elözõ részekben tudjátok amikor a kamcsi elejének a tetejérõl kell nézni?

Speedbreaker
Rakd ujra, az biztos segít! Ilyenem nekem a convoy-nál volt. egy reinstall és jó lett 😊

Rám ki szavazna? <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

RaST
Nem kellesz .. xD Mindenhol te akarod elvállalni .. Szükségetelen xD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

garam93
Csak így tovább!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

jamesbond691
Fasza lesz!<#worship><#taps><#eljen>

garam93
Jó ötlet.

Duddits
Bannernak pedig ajánlanám ezt:

bazza
nekem is. az miért van hogy szerzõdtem egy céggel, és utána minden alkalommal lefagy a játék ha rákkattintok a manage driver gombra. nah ez miért van?

Duddits
Lassan kéne már egy házigazda is. Elvállalom, csak akkor meg kell szavazni.

CB Dávid 18

segitsetek!! Ez miért van??

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Speedbreaker
Ennyit a FAQ-ról és a Bannerról...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

PLackó
Nekem nem volt még semmi gondom a játékkal,semmi kilépés vagy akármi.
Kb. 3-4 órát játszottam eddig.
Schwarz: Majd adsz ki idõ közben valami beta-t a magyarításból, vagy majd csak a teljeset publikálod?

Nektek mukodik az a debug cam?Sikerult bekapcsolnom de a kamera valahogy a kamion aljáról felfelé mutataz alvázat meg a kerekeket nem tidok beállítani sehogy se hogy jo legyen pedig a vágyam hogy a kamion orráról kapotájáról legyen egy nézetem és úgy tudnám vezetni.Valami otlet ,próbálta már valaki?
garam93
Az nagyon jó a játékban, hogy nincs fuvar leszállítási idõ, mint az elõzõ részekben.Bárhol meg lehet állni aludni stb.Király.

AdaKiller
iába van 2 pilótám, hiába nyomják a gázpedált egész nap, mégsem akarnak ezek pénzt keresni😞(((

Steam Nick: adakiller

MAN TGA
szoasztok kolegák most pakoltam seatl-böl miamiba egy parkoloba meg áltam pihizni!!joutat minden kolegának!

A hiba oka valószínûleg az, hogy 0-99999 tudja számolni a pénzemet. Kicsit trükköztem, és a régi vontató eladása után 96 ezer dolcsi volt a végösszeg, így nem lépett ki. Most csak 4000-ig vállalhatok fuvarokat? 😊

allock
engem még nemvágott ki prism3d-val igaz, öszvissz nemjátszottam vele 15percet se

#hhwnd

Igen, én is örülök neki. :]

allock
<#eljen>

#hhwnd

Az agyamra megy a játék.
Szépen betolok egy dupla pótot egy reménytelennek tûnõ helyre, aztán elindulok, hogy felvegyem az új kamionomat. Menet közben rendõr, aki 9.000 dollárt kér azért, mert átmentem a piroson. Szép, de nincs, csak ~5000-em, ezért a játék szabálytalan mûvelettel kilép. Éljen. Újratöltés, dupla pót ismét betolva, <b>mentés</b>, a rendõrös probléma ismét fennáll, harmadikra külön kölcsönzök a banktól, hogy legyen mibõl fizetni - oké, megúsztuk.
Megyek az új kamionomért, átülök, régit el akarom adni - kitaláljátok? Kilép!

AdaKiller
legjobban a dupla tojásos cucc a legjövedelmezõbb.

Steam Nick: adakiller

eightmiles

francba csak egyesével lehet... akkor marad ez a kettõ..

eightmiles

jó ez a debug cam ^^ gondoltam nyomok pár képet

eightmiles

allock
gondolom a felvett söfõrök ügyeit nektek kell intézni

#hhwnd

Hogyan lehet egy-egy eredeti kamion és pótkocsi skinjét megváltoztatni? Milyen program kell hozzá, illetve a fájlokat hogyan kell felépíteni ahhoz, hogy a modellen megjelenjen az új festés? Kössz.
vagy ezzel nem csak én vagyok?
<#conf>
allock
<#vigyor2><#eljen>

#hhwnd

Sziasztok nem-e tudná valaki megmondani hogy soföröket hogy lehet alkalmazni? Mert már sikerült felvenni öket de nem tudon hogy mit kell tenni továbbá!!
Schwarz

Mi az a windows?

reménytelen
Öööö... nem nyert. Asus P4P800-E Deluxe alaplap integrált hangkártyával.
És ami érdekes, hogy csak belsõ nézetben jelentkezik a recsegés.
roliairsuni
nekemis

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

kis krisztian
<#eljen><#law><#integet2><#wave>és még 1000X Köszi!!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan