18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
kisvigyori
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Legközelebb megláok egyet az út szélén majd jól megvillogom meg ledudálom!<#hehe>#hehe>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Rám ki szavazna? <#idiota>#idiota>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
segitsetek!! Ez miért van??
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Kb. 3-4 órát játszottam eddig.
Schwarz: Majd adsz ki idõ közben valami beta-t a magyarításból, vagy majd csak a teljeset publikálod?
Steam Nick: adakiller
Szépen betolok egy dupla pótot egy reménytelennek tûnõ helyre, aztán elindulok, hogy felvegyem az új kamionomat. Menet közben rendõr, aki 9.000 dollárt kér azért, mert átmentem a piroson. Szép, de nincs, csak ~5000-em, ezért a játék szabálytalan mûvelettel kilép. Éljen. Újratöltés, dupla pót ismét betolva, <b>mentés</b>, a rendõrös probléma ismét fennáll, harmadikra külön kölcsönzök a banktól, hogy legyen mibõl fizetni - oké, megúsztuk.
Megyek az új kamionomért, átülök, régit el akarom adni - kitaláljátok? Kilép!
<#conf>#conf>
És ami érdekes, hogy csak belsõ nézetben jelentkezik a recsegés.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!