18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Lehet, hogy a FlatOut megy, de ez nem fog. Max valami buherálással.

zolo
"The operatin system failed to provide a valid graphics device for the application.Please check the application's manual and or readme file for possible workarounds for your hardware.It may also be wise to update your graphics drivers, and try again."

Nem otthon vagyok , de szeretnék játszani a játékkal, de ezzel a hibaüzenettel nem engedi még a grafikus beállításokat se elindítani.A gépben Geforce4 Mx400 van , és néztem hogy nincs rá Forceware telepítve.A Flatout 2 megy rajta gond nélkül. Mi lehet a baj? Valaki lefordítaná az angol szöveget?

http://flickr.com/photos/zolika90/

bazza
Nos, akinek még nem sikerült sofõrrel melót elvállaltatni:

ha megvan a kamion, tréler, sofõr, akkor rákkattintasz a "manage contacts"-re és ott ki tudsz választani egy céget (akikkel már volt dolgod legalább egyszer) és megkötitek az üzletet. kiválasztod a sofõrt, a trélert, a kamiont és már (elvileg) megy is a sofõr melózni...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

GabriSanyi
ha skint csinálok a mack-hoz akkor nem elég ha a módosított skint újra berakom a bse.scs-be hanem kell csinálnom a mod kategóriában egy külön scs fájlt(az scst hogy mékelem?csak csinálok egy rar-t és átnevezem .scs-nek vagy a winrar tud scs-be tömöríteni?)?jah és scs be hogy tudok viszatömöríteni mer amit kiveszek módosítok visszarakok az hibásan jelenik meg a játékban
thx

GabriSanyi
ez meg a scania,és mind2õ kamionon a új felni van

GabriSanyi

ez a mostani kamionom

GabriSanyi
jah nekem is csak 1 másik kam hejére rakta be......rakok minjá képeket

eightmiles
aztán meg õk rinyálnak hogy lopják a cuccokat meg engedély nélkül szerkesztgetik... maaaan...

garam93
Elindítottam egy új játékot és a kezdõ fuvarom csak 5e$-is volt.A következõ fuvar már 32e$-is volt, de útközben a mérlegelésnél a túlsúly miatt fizetnem kellett aztán már nem maradt pénzem és kikerültem.De volt ott 1 zsaru aki lekapcsolt.A második új játék kezdésénél viszont már egybõl egy 112e$-is fuvart szállítok.Mekkora szerencse h újrakezdtem!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Gyocsika
És valaki nem tudna nekem egy olyan kamra nézetet mint az elõzõ részekbe is volt mindeggyikbe A pedal to metalba a convoyba az aceross americába amikor a kamcsi tetejérõl kell nézni tudjátok ahol van a duda meg ezek!

garam93
Valaki aki ért hozzá csinálhatna olyan modot amiben a környezeti tényezõk miatti elváltozások (pl.:kátyúk) lennének a fõszerepben.Én nem tudom megcsinálni ezért szólok nektek.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Nekem igen.

GabriSanyi
a 3dartpolos kerék faxa,dea scania-t nem jeleníti meg a játék.....

RaST
Elsõsorban , de .. Ez lenne a teendõ ..

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

garam93
Mi az ahol te találtál?

garam93
A www.3dartpol.da.ru én innen szedtem le pár cuccot

szééép kép 😊

végre elindult nekem is 😊

King of Roads
köszi!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
hova keverdtem
<#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

AdaKiller
nekem is😊

Steam Nick: adakiller

Carlos
H betü-nél szoktak lenni.
Odamész aludni, és az advance time alatt szokott lenni.
Nem mindenhol van. Én eddig kettöt találtam.

Þór vígi þessi rúnar

King of Roads
én azt se tom hogy kell sofõrt alkalmazni <#shakehead>

Carlos
Valaki a #1633 -ra?

Þór vígi þessi rúnar

King of Roads
emberek: modokat honnan tudok szedni?
kerstem, de sehol nem találtam naon csak a home desd nl-en vagy min, de ott kevés van.
vagy azoknál több nincs is?

Mo.Organ
nekem ilyen karim van és jó rajta

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Szabi84
Nekem okozott csalódást a játék! Rögtön a legelején prism3dkurvaannyahiba!<#taps>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

King of Roads
új videokari? értem.
ezexerint szar a RADEON 9600XT x86/MMX/3DNow!/SSE? <#banplz>

eightmiles
nem kéne megkérdezni az author-t mielõtt átkonvertálják a cuccot, amit csinált?

reménytelen
Akkor keresd meg az exét a játék mappájában, és szûntesd meg az írásvédettséget! (Érdekes, nekem eleve nem volt írásvédett, valamint nekem akkor is engedi átírni, ha az exe írásvédett. Nem lehet, hogy rossz helyre írod?)
garam93
Nem engedi.Azt írja ki h szüntesd meg az írásvédettséget.

reménytelen
Ja, és megszûnik a recsegés, ha bekcsapcsolod a játék elõtti beállítások menüben a hangoknál a hardveres gyorsítást.(integrált hangkártyával is jól megy)
reménytelen
Hozzáírod a parancsikonhoz az exe után, hogy /c.
Tehát így: <...>\haulin.exe" /c
garam93
Azt nem tudja vki h hol lehet beállítani azt a kis menüt ami a játék elõtt szokott megjelenni?Mert nekem csak úgy eltûnt.Lécci segítsetek!!!!!!!!!!!!!

Speedbreaker
Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! ELINDULT!!! Most már csak egy problémám lenne. Tudom hogyl volt már vkinek ilyen problémája, de nem tom a választ. Itt van kép:

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Az elején nekem is mindig beindult a motor, de a holtjáték beállítása segített ezen.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

garam93
És valaki linkelhetne haulinos oldalakat.Mondjuk a www.freeweb.hu/kamionszim oldalnak a haulinos részét.Köszi

garam93
Ezt még egyszer érthetõbben leírhatnád!

GabriSanyi
ha 2 sávoson elõzöl akkor is rossz irányba mész........a roswelli út volt fain végig elõztem pl kamion mögött nagyban nézek ki balra nem látom be a kayart de vissza 3 padló kimenek mellé má ottvok melett jön szembe....tolom neki ezerrel dudálok jobbra index aztá a megelõzött beengedett nagy dudálások közepette😛
voltak hejzetek de azér az ufókat is megfigyeltem......😛

Aha...:S....pedig tudtommal nem mentem rossz irányba. Nah mindegy. Mondom: még tanulnom kell a géjmet. Thanks infot!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Carlos
Lenne egy kérdésem nekem is.
Van egy plussz soföröm, van hozzá plussz egy kamionom. Most szállittatom a kiamont oda ahol a soför van.
Hogyan kell az új soförhöz rendelni a kamion-t, illetve hogyan lehet feladatot adni a soförnek?

Þór vígi þessi rúnar

reménytelen
Driving wrong direction - rossz irányba vezetés, például ha az út másik oldalán mész
Running red light - Átmentél a piros lámpán
Hehh gumikacsa....láttad a Konvojt? De mindenbizonnyal igen, mer gondolom onnan van a nicked<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gumikacsa
há, nem hiszem, hogy ez a gond, mert ez a funkció nekem nincs beállítva semmire a kormányon. A gázpedál miatt idul újra a motor, de nálam az sem segített, hogy álítottam a holtjátékon...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Neked is thanks!<#wave>

Ahhhá, thanks!<#wave>Hmmm...látszik, hogy kezdõ vagyok...egyáltalán elfogadják majd akkor a rakományt?<#idiota><#hehe> Igyekszem rendesen vinni majd a kövi fuvart...

A másik meg, hogy a zsarukon én nemtok kigazódni<#shakehead>. Úgy vettem észre, hogy 04 alatt gyorshajtásért nem kapnak el, viszont most pl ezért büntettek meg 3ezerre:

Driving wrong direction:S...angol tudásom nem a legjobb<#hehe>. Meg sokszor írja ki nekem, hogy Running redlight...<#fejvakaras>. Ezt viszont értem, de nem értem miért írja....

Speedbreaker
Pót sérülése, eddigi megszerzett pénzed, körözöttségi szint, kamion sérülése

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Gyocsika
Az elsõ milyen a rakományod sérülése a másik pedig milyen a kamcsid sérülése ugy látom a tied eléggé odavan 😊

felál=felûl....elírtam<#hehe>

Valaki megmondaná, hogy ezek a jelek micsodák felál? Tudom, hogy a csillag a zsaru készenlét, hogy mennyire figyelnek. Szerintem legalábbis. Nah de a másik kettõ?:S Gõzöm sincs...

<#nyes>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!