18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jamaica a Jamaicaiaké.
más kérdés hogy nem olyan vele tolatni mint a nyergessel.ráadásul a magyar utakon else fér😄 de sokkal költsék hatékonyabb.gázolaj idõ stb...
Pedal to metal hun map..............

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
üdv keresném eme szerelvényt,sajnos bgtruckers es linken már nincs fent.valaki remélem tud segíteni.
üdv Gergõ
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
13 éve itt. Szép idő.
Ez baromi jó! <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
File is Unavailable.
The file you are attempting to download is not currently available on our servers or is being processed. Please try your download in a few minutes.
sajnos valami baj van a filefront-al ezt irja ki
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Megvan valakinek?
Senki nem nézzem már amatõrnek, nem ma kezdtem a szakmát pázmeg :/...
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ts4ba: én sem akarok versenyezni😉
13 éve itt. Szép idő.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
CB: Kis Lámpás Jimy
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"