18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
Sziasztok!Van a 18 wos haulin-hoz trailer pack?Ha van akkor belinkelnétek!Köszi

bazsa06
köszi😊

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

krisztianp16
Fasza!😊

Idioták kiméljenek!!! :)

Ricsi234
My gép!

Komikat kérek!

okés,no para😄 továbbra is keresem hátha valakinek megvan..
Prémium driver
a szar alatt nem azt értettem, hogy fos .....stb hanem csak rávágtam<#idiota>

Jamaica a Jamaicaiaké.

hát nem tudom,szerintem nem szar.pár adat:25,25méter hosszú 140m3 rakodótér
más kérdés hogy nem olyan vele tolatni mint a nyergessel.ráadásul a magyar utakon else fér😄 de sokkal költsék hatékonyabb.gázolaj idõ stb...
Ruthless G
De én tudom jobb klikk aztán kép mentése másként.<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Pedal to metal hun map..............

Valaki megtudna mondani h honnan tudom leszed ezt a Man TGX-et???

Sikerült feltelepítenem demon to...-sal de a mikor az exe paranncs ikonnra kattintok beadja a deállítást (felbontás stb.) rá kattintok hogy start és ki írja hogy: 18 WoS Haulin majd leokézom akkor pedig ezt adja ki: 18WoS Haulin: prism3d.exe - Alkalmazázhiba Mit tegyek hogy jólegyen?
devid1414
Lassan a németek is rászoknak az ilyenekre!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Letöltöttem arról az oldalról amit linkeltél. De amikor kákattintok az install ikonra azt irja ki: Corruped instalation. Reinstall application from original CD. Mit tegyek?
csá itt néz köröl also sor jobb sarok itt
Haki! Valaki megtuná mondani hogy honnan lehet letölteni a Haulint? Visszanéztem az irárokban de csak nagyon jó kamionokat találtam 😊 Lécci segítsetek.
Prémium driver
a svédek furikáznak ilyen hosszú szarral

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Ez jól néz ki 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

üdv keresném eme szerelvényt,sajnos bgtruckers es linken már nincs fent.valaki remélem tud segíteni.
üdv Gergõ
Ricsi234
Sziasztok!Amikor belelépek a játékba akkor a 18 wos haulin-nál megáll a játék pedig nem ír ki semmit.Mi lehet az oka???

bazsa06
New Gép! Nagyon sok köszönet érte Rences barátomnak!😊...<#worship>

papi08
Na akkor mind a 3 kérdésre felelek egy mondattal: Google a barátod!(Vagy barátnõd)

13 éve itt. Szép idő.

RS
"játékba berakni játékot" <#idiota><#idiota><#nevetes2>xD
Ez baromi jó! <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

bazsa06
"Hogyan kell a játékba berakni játékot" ügyes vagyok látom szép megfogalmazás!<#zavart2>

hogyan lehet berakni az europa mapot a játékba?
Ez egy fórum te!! Mi az hogy ímélt kérsz? Amúgy meg nem tudok segíteni, még nem értek annyira a játékhoz
Hogyan kell a játékba berakni játékot aki tud segíteni az írjon a [email protected] címre. A mod mappába berakom de a játékba nem jeleníti meg.<#help><#help><#help><#help><#help>
gigamen
Valószinüleg törlõdött a fájl az oldalról.
marko37

File is Unavailable.

The file you are attempting to download is not currently available on our servers or is being processed. Please try your download in a few minutes.
sajnos valami baj van a filefront-al ezt irja ki

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

sziasztok! valaki tud egy gabonás pótkocsisat? ha igen írjon pprivibe és egy linket pls PLS
Az biztos, de sajnos csak a 4.0-ás van fenn, ami tele van hibákkal. Ivan honlapjáról sem lehet letölteni, még a google csak youtube-os videókat dob ki.

Megvan valakinek?
gigamen
Ja ezzel arra céloznak hogy próbálj meg keresni eggyet magadnak google a barátod tudod.
#32155-ra ment :/

uhh de nevetséges hüha <#sniffles>

Mivel a google-ban nem lehet fellelni a Rig 'n roll V5 mapot...nem a V4-et, így még egyszer kérném a segítséget. Valaki tud nekem egy linket adni ehhez a letöltéshez?

Senki nem nézzem már amatõrnek, nem ma kezdtem a szakmát pázmeg :/...
gigamen
Látom te is elsütötted a poént<#idiota>
Ricsi234
nem jó!Nem bírok rá kattintani

Ricsi234
köszi

bazsa06
Tessék!
Scania R580 V8 + Interior

Ricsi234
2.dolgot kérnék! Az 1-sõ valaki megmutatná hogy álítsam be a kormányt.A 2-dik valaki be linkelne egy Scaniat interiorral együtt.Köszönöm szépen

Ricsi234
köszi

marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

Ricsi234
Sziasztok!Szeretnék egy 18 wos haulinos oldalt kérni tõletek!Ahol vannak letöltések4Köszi

papi08
Felõlem se essen félreértés, én csak viccbõl írtam ilyent😄 bocsi ha valakit megbántottam.

Ts4ba: én sem akarok versenyezni😉

13 éve itt. Szép idő.

RENCES
cuki<#eljen>

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

Félreértés ne essék, én csak kiszeretném probálni majd Haulinba is. A pótját haarosan újrakezdem, mert anno elveszett. Nem versenyezni akarok!

CB: Kis Lámpás Jimy

papi08
persze, azt Õ csinálta.

Õ tud modellezni... XD

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Szerintem a két Scania felszereltsége hasonló bár Kis Lámpás Jimy kamionján lent az oldalspoiler helyett a tank stb. részletesebben van kidolgozva mint neked.Mindkettõ elég jó gép de majd a többiek eldöntik melyik a jobb<#vigyor3>
papi08
Nekem van igen... Kössz a hozzászólást...XD

13 éve itt. Szép idő.

leho94
Nem neked van az a Sopronis scaniad? Elég csúnya mostmár DS:?ADSA:?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

papi08
Ezután a kép után, mindenki azt mondja majd a Soproni-s scaniámra hogy csúnya😄

13 éve itt. Szép idő.