18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szarok rá úgyse ér utól van nopolice módom
Jamaica a Jamaicaiaké.
ez meg az enyém
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
02:01:05 : uset g_fatigue "0"
02:01:05 : uset g_police "0"
Kérlek segítsetek. Hogyan tudom kikapcsolni a pihenést, és a rendõrséget az eu map 2.8-ban. Nagyon idegesít, mikor elsötétül a kép. A forgalommal szemben pedig azonnal kiugrik a piros csík.
Elõre is köszönöm
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Jamaica a Jamaicaiaké.
Megérkeztem a lerakóhoz!<#vigyor2>#vigyor2>
Következõ fuvar!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

qrva jó lesz a map<#eljen>#eljen>
már nagyon várom hogy kiad
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
De máskor egy hsz.-be, és rendesen szúrd be a képet.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"