35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#32835 szép gép grat hozzá -
#32833 Köszi:) -
#32832 Szééééép!!!:))) -
#32831 Hali!
Új gép:
-
#32830 bár én most feltunningoltam kicsit sztem jobban néz ki rem jo lessz game ben is szerintetek mien lett ? -
#32829 szép gép kollega látom ugyanavval a géppel gurulunk -
#32828 Készülget a gép sok mindenért köszönet majkanak
-
#32827 lehet nem fog látszódni de a tetejére és az oldalára is mixer comp van írva sajnos a másik oldalra hiába tükrözöm nem rakja rá normálisan szóval abban légyszí segítsetek a vizszintesel és a függölegesel sem müködik -
#32826 egész jó:)(Y) csak a rendszám neked is el van csuszva mint az én gépemen:S:S de am nekem bejön:) de valami eu-s pót kéne utána:D -
#32825 tudom nézegettem de egyenlőre szeretném böviteni amit megtudok csinálni és ha már össze tudok hozni egy skint + még amiket meg csináltam eddig akkor az aproságokkal is elkezdek foglalkozni persze így is ügyelek rá -
#32824 A rendszám nem az igazi a gépen. -
#32823 na hát amit igy nézegettem és gondoltam megtom csinalni amennyit elmondod majka az ugy ez lenne nem tudom van akinek tetszeni fog van akinek nem :D 4 órája csinálom a dolgot de nem vmi nagy ördöngösség itt egy kép remélem tetszik -
#32822 Hát minden arra utal,hogy lengyel csinálta:) -
#32821 értem de tényleg rohadt rendes gyerek!!:D
nekem is segít mondjuk ez majd nem m indenkire elmodnható itt 1-2 kivételel! -
#32820 én most kezdtem szóval nekem egyenlöre oylan mind1 hogy miylen gép de viszont tényleg nagyon rendes segitett a rendszámban és amit ott elmagyarázott elég sok mindenre jó most már a POLSKA is át van irva a kamionon piros fehér zöld és benne mixer felíratal szóval nekem böven jó ez a tanulo kamion :D -
#32819 nekem is kínálta ezt a fostalicskát!!
De azért rendes tőle mert mindent oda ad csak kérni kell!:D -
#32818 Szép
-
#32817 tudom hogy nem teljesen jól áll a tábla de most kezdtem ezért áll így -
#32816 Most kezdtem az egészet kaptam egy kis segitséget majka-tol meg egy kamiont és segitett megcsinálni a rendszám táblát szóval nagy köszönet :D -
#32815 ohh nagyon köszönöm xD -
#32814 Így már kezdd hasonlítani egy szép scaniara(Y) grat:D -
#32813 hy mindenki kicseréltem a kerekeket és modositgattam kcsit a skinen (még nem végleges)
ja és a kerekekért köszönet gigamen nek -
#32812 Rossz Topik!:D -
#32810 skwerl1990 . http://sheryo3d.free.fr/dl/index.php?act=category&id=40
http://huntruckers.xooit.com/index.php <--- be kell regisztrálni
-
#32808 ez nem ide tartozik ( tudom hogy nem egy kéregetős topik ) de kerestem Scania-t R 620 vagy egy Renault Premium-ot és nekem fontos lenne hogy legyen rajta egy magyar rendszám és sajnos oylat amin van rendszám nem találtam ezért írok ha tudtok és nem privát a kamion akkor priviben küldjétek el légyszíves ha küldtök . (vissza is olvastam ) -
#32807 Köszi a választ és jó lett a kamionod -
#32806 EU map 2.2 -t használom.
Köszönöm mindenkinek a dicséretet.
#32804-Látom hasonló a gép bár tiéden több tuning van:D -
#32805 lehet egy kérdésem te meik mapon játszol ? publikus map ? -
#32804 Dobok egy képet én is lemostam a picikét mert a hosszu uton kicsit dzsuvás lett -
#32803 nagyon szép akkor sok hasznot hozol a cégnek ha már a második fuvar a fönököd biztos szeret xD amugy nagyon szép -
#32802 Szép szerelvény! -
#32801 Szép! -
#32800 Indulás a bányából ma már ez a második kör.
-
skwerl1990 #32799 hali, tudna nekem valaki oldalakat mondani ahonnan szerezhetnék új kamionokat. én kettőt ismerek a 18wosfreaks.xooit.fr és a haulin.forumotion.com! szeretnék megkeresni egy trailert de ezeken nincs fönt. előre is köszi -
#32798 Mindenki a saját véleményét irja:) -
#32797 azt nem kell leszedni szerintem
Bocsi a 2hsz-ért.... -
#32796 Bazzeg rences rohad szép -
#32795 Szerintem jó csak a sárvédőt szedd le mert az nem jó néz ki rajta -
#32794 most még nem lehet majd mikor teljesen össze rakom:Pmajd beröffentem:D -
#32793 tess itt egy map:http://www.mediafire.com/?qm4k2xmxmej