18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
20-30 hsz-t kéne visszaolvasni..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

biliard10
hali mindenki mikora jon ki a magyar pálya
? a ghartos és a ltomis is már várom is és értékelem de CSAK KIZÁROLAG PRIVIBE AZ EREDMÉNEK (bocs hogy nagyal irom )

ez egyszerûen gyönyörû!<#worship>

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

igen.

CB: Kis Lámpás Jimy

R420
Haulin-ba is berakod??

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Itt is dolgozni fog😊

CB: Kis Lámpás Jimy

google pázmeg :/

Helló kamionos kollégák!

Valaki nem tudna nekem egy jó linket adni a Rig 'n Roll V5 map letöltéséhez, valamint a Realistic Suspension mod érdekelne még.

Üdv.
papi08
csini😄

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Munkára fogtam a svéd nagyvérût<#hawaii>
marko37
[/img]
igazából a pot érdekelne engem mert az enyém konténeres és nem mutat a skin szépen rajta

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
[/img]

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
bocs fiuk de ezt nem én csináltam igy töltöttem le

gigamen
Ugyanezt akartam irni fordítva a skin plusz még a kamion lökháritóján is lenne mit alakitani a skin terén.
RENCES
de a póton nem jó a skin😄 forditva van

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

papi08
Meggondoltam magam, mert tudod elég sok meló is volt, meghát a legszebb/legjobb gépem.

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Alakul csak valami jobb gép kellene elé.
marko37
akkor most megosztod velünk vagy nem?

Garth22
köszönöm

marko37
fuvar tutoriál de ez a PTTM hez van nézd meg hátha segit

Garth22
haly ! valaki tudna segiten abban hogy hogyan kell a haulinba fuvart irni vagy küldene 1 tutorialt ?

papi08
Pontosan, menny, fuvarozz, szerezz pénzt, és végy új kamionokat! Alkalmazz sofõröket...

13 éve itt. Szép idő.

Prémium driver
xD<#idiota>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Sziasztok !!
Ennek a játéknak csak az a lényege hogy menny és csináld a fuvarokat vagy szerzel is érte valamit ?????

papi08
Amúgy, Jó reggelt mindenkinek!<#wave>

13 éve itt. Szép idő.

papi08
bocsi, de ilyenkor van az emberben egy olyan hogy nem lehet kihagyni😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
szép!

13 éve itt. Szép idő.

marko37
[/img]

marko37
ezt majdnem sikerült letölteni

papi08

Egye fenye: LETÖLTÉS

Kösz Kolega a kommentet!

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Ez akkor viccesebb lett volna ha megfelelõ skinnel lököd be<#beka3>Még mindig gyönyörû ez a tehergépótó<#idiota>
papi08

Ilyenre gondoltál?

13 éve itt. Szép idő.

marko37
állj meg minden utbaesö hotelnél valamelyiknél majd fog adni sofört

marko37
[/img]

marko37

marko37

sziasztok benne van a játékba nekem a pot meg is van 4 skint tartalmaz a pot és a kamion is sajna a kamion márt nincs meg

bullseye9
Szép napot. Azt kérdezném, hogy esetleg az alábbi képen látható kombóról tud-e v.ki egy linket adni, én sajnos nem találtam használhatót...
A kép:

hello!
tudna nekem segíteni vki abban hogy hogyan,hol lehet sofõröket felvenni?
RS
Warez belinkelése a topikba egy hét kitiltást eredményez!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

R420
Én csak tippet adtam.
Vki tud adni egy jó linket a haulinhoz?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

gigamen
Vagy az bár nem kis munka.De még talán a mercedest be is lehet szerezni biztos lehet tölteni hasonlót de a scaniára elég kevés esély van.Csak az amit mondtam.
Fagyas Trans
oké köszi fiúk!!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

R420
Vagy max õ megcsinálja zmodelerben.

gigamen
Ilyen scaniát nem fogsz találni ha csak valaki ki nem ad egy privát gépet ami ilyen<#buck>
RENCES
nekem a merci úgy ahogy megvan csinálva de nincs skinem:S

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

Fagyas Trans
nem de oda szertném õket!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

PlogT
Ezek nem is jatekban vannak...

Fagyas Trans
Azt tom😄

RS
Hollandiában megtalálod 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fagyas Trans
Ezt a 2 szerelvényt keresem aki tud róluk valamit legyen szives irjon h hol találhatom meg õket!! THX A többi szerelvényüket már megtaláltam csak ezeket nem!😞