35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • bajusza
    átkonvertálod a pl. az .mp3-akat .ogg formátumra és berakod a music mappába.
  • bikboy
    Hogy lehet saját zenét hallgatni játék közben valahol már olvastam felőle csak nem találom "segitsetek"
  • LTomi
    ZModeller.
  • LTomi
    A legújabb (asszem 1-es) TZ Trailer Packot honnan lehet letölteni, vagy valaki el tudja küldeni?
  • MisiGlideair
    Köszike..
  • Kenworth
    DXTbmp
  • Kenworth
    Járgányokat mivel tudok csinálni a játékba a 3dsmax-on kivül? Mert még nem válaszolt senki!
  • MisiGlideair
    1 Skinező programot keresek,amit hamar meglehet tanulni használni.tudnátok 1et ajánlani?
  • Gollo
    Ennek semmi köze a DEMO-hoz TruckSaver ami Kamionos Képrnyővédőt akar jelenteni :)! Csak nem tudom hogy mér fizetős:@!
  • LTomi
    Vagy valaki el tudja küldeni?
  • LTomi
    A legújabb (asszem 1-es) TZ Trailer Packot honnan lehet letölteni?
  • Kenworth
    Járgányokat mivel tudok csinálni a játékba a 3dsmax-on kivül?
  • Kenworth
    screensaver végülis, de nem értem hogy miért van az SCS honlapján, mert még képet se lehet vele csinálni, lopni, stb.!!!
  • caseih9400
    akkor mit lehet??
  • Kenworth
    Letöltöttem a DEMo változatot, de játszani nem lehet vele!
  • MisiGlideair
    köszi :):)
    a pénzhez inkább nem nyulok:P
    öö az lenne az utolsó hülye kérdés hogy ha 2 kamion felülirja 1mást a mod ban,és csak 1 lesz ott akkor mit lehet tenni?
  • Gollo
    a game.sii -t nyisd meg Jegyzetömbbel és ott keresni kell sokmindent átlehet irni pl pénzt stb...:)
  • MisiGlideair
    köszi szépen.:)
    De annyi lenne még a gondom,hogy a mentésemben meik fájlt irjam át,és mien progit javasolnál hozzá?:S
    bocsi a hülye kérdéseim miatt..
  • Gollo
    Nekem se lehet tuningolni, de én megfogom bemegyek a mentés mappába és átirony a kamicsjaim tulajdonságait pl 205 lóerős motor hejett 500 stb próbáld ki ;) !
  • kokosz
    valtoztattam a hangokon, de a mod mapaba hogy rakjam be?
  • MisiGlideair
    az a tipusu scania r 620 amit nem lehet tuningolni.csak 1 205 lóerős motor van hozzá,hogy tudok csinálni valamit hogy mágiscsa lehessen?
  • atesz11
    Magyarul :) :

Új SCS software játékok
    Az SCS Software 2 új játékon dolgozik.Az első valszeg az Euro Truck Simulator aminek az oldalát megtalálod itt.A másik valszeg a következő része a 18 wheel of steel sorozatnak

SCS Software hírek
    Pavel Sebor érdekes üzenetet küldött a TruckPol fúrumon ma:
    Köszönet mindenkinek hogy segített választani kamionokat hogy bele tegyék a 18 wheel of steel-be
    Itt van az utolsó választás:
    International Prostar
    Mack Rawhide
    Ezeknek a kamionoknak egyedi kinézetük van ha össze hasonlítjuk az előzö játékokkal.Azt vegyétek figyelembe, mi nem tudunk használni eredeti márkákat a játékban , az uj modellben alálható 1 kis különbség az igazi kamionoktól.
    Mi további információkat teszünk közzé hamarosan a 18 Wheels of Steel: American Long Haul -ról.Ez a játék valószínüleg az év végén lesz kész.

• Gollo
    Hmm már várom öket:D!De jó lessz majd Eu-ban kamizni:D! és nagyoon remélem nem jövő év végéről van szó mert énse vook jó angolos!Vki fordítsa le pls(Szerk.: jee enyim a 10.000. Hsz XDXD)
  • caseih9400
    nem 1év múlva év végén ? :SSSSS
    (Én sem vok jó angolból...)
  • gumikacsa
    Az utcsó mondatban ír valamit az év végéről, de angolból kasu vagyok, így nem tom, hogy mit.

New SCS software's games
    The rumours are circulating that SCS Software is at work on new 2 games. The first is probably Euro Truck Simulator and its site you can find here. The second will be maybe the next part of 18 Wheels of Steel series.

SCS Software news
    Pavel Sebor from SCS Software has posted interesting message on TruckPol Forum today:

Thanks everyone for helping us in choosing the trucks to add to the 18 Wheels of Steel wheel.
    For your information, here is the final choice:

International ProStar
    Mack Rawhide
    These trucks have distinctive looks compared to anything that has already been in the previous games, so we feel that they will complement the fleet nicely. Please note that as we cannot use real brands in the game, the new models may have small differences here and there from the real trucks that they would be inspired by.
    We'll be disclosing more information about 18 Wheels of Steel: American Long Haul soon. For those inquiring about when it's going to be released - not yet. We'll be breaking the pattern - in the past, 18 Wheels of Steel games used to be released early in the Autumn. This game is going to be ready later, possibly towards the end of this year.

• kokosz
    Ok ez mind szep es jo de mikorra varhatok?Es apropo ha a Scania r620 as kek fenyszorojat feher fenyszororra akarom valtoztatni mit es hol kell atirni?
  • LTomi
    *beszerzem
  • LTomi
    Én szerintem mind a kettőt beszerzek, aztán majd a kedvem dönti el, hogy Amerika, vagy Európa.
  • gumikacsa
    Szal, készülget a két játék, egyelőre info semmi, csak a két hivatalos link (nekünk valószínű az első lesz érdekesebb):

http://www.eurotrucksimulator.com/

http://www.americanlonghaul.com/
    Illetve a 2.ról itt van valami szöveg:

Hello,

Thanks everyone for helping us in choosing the trucks to add to the 18 Wheels of Steel wheel.

For your information, here is the final choice:
    - International ProStar
    - Mack Rawhide

These trucks have distinctive looks compared to anything that has already been in the previous games, so we feel that they will complement the fleet nicely. Please note that as we cannot use real brands in the game, the new models may have small differences here and there from the real trucks that they would be inspired by.

We'll be disclosing more information about 18 Wheels of Steel: American Long Haul soon. For those inquiring about when it's going to be released - not yet. We'll be breaking the pattern - in the past, 18 Wheels of Steel games used to be released early in the Autumn. This game is going to be ready later, possibly towards the end of this year.

Thank you again!

Sabre
  • Schwarz
    nem tudom, miért nem tudsz? hibaüzenet van?
  • Kenworth
    Nincs semmi baj! Legalább te megprobálod a dolgokat, és figyelsz a másikra!
    köszönöm
  • CseNo
    Anyámm borogass... Bázz de hüje vagyok már. Megőrít az éjszakás műszak. PttM-re gondoltam, bocsi :S :D Megoldom majd ennél a gamenél is :D
  • V43 1105
    mert regisztrálni kell?
  • Faszanova
    SCHWARZ a te oldaladra mért nem tok belépni?
  • bikboy
    Srácok hogy lehet megcsinálni a mod mappába hogy az egyik kamion ne írja felül a másikat
  • Kenworth
    Ott ahol a ext és a int file-k vannak? A truck mappába nincsen sound szajré!
  • bacow
    helló azt szeretném kérdezni hogy kamion belsőt mivel lehet csinálni milyen programmal kell megszerkeszteni
  • CseNo
    Ja, lehagytam hogy a kamion\sound\ mappa :S
  • Kenworth
    Hát belenéztem a base.scs/sound-ba de ott nem találok def file-t, csak ai, mover, truck, music, ui, enviroment, meg voice-ket!
    Nemtudom merre találhatnám, ugyhogy segitséget kérek!

köszönöm
  • CseNo
    A motorhangot még nem sikerült megcsinálnom, de van elképzelésem hogyan lehetne, csak hangminta hiányzik hozzá.
    A váltás hangját pedig már régen megcsináltam az egyik kamionnál. A sound\desc.def fájlban átírod a transmission up vagy down sort pl. a légfék (airbrake) valamelyik hangjára és sziszeg :D Ez a legegyszerűbb.. De lehet olyat is, hogy 2 hangból összeraksz egyet, amiben benne van a váltó hangja, meg a sziszegés is.