18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
faq

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Ciao, tudnátok adni nekem linkeket, ahonnan le lehet tölteni kamionokat a játékhoz?
roliairsuni
és a recsegés?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy a játékhoz nem tudom beálítani a kormányomat, sõt fel sem ismeri mert nem irja ki abba a listába ahol ki lehet választani. Valaki segítsen PLS.<#help><#help>jah a kormáyom az egy Logitech Formula Force GP.
Swy
most akkor van 1.2-es patch??? nem béta!!

http://bf2s.com/player/swy/

leho94
és megy?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

köszi megtaláltam a választ tényleg Sp2-m van a kurva élet áhhhhh
leho94
ott a faq

Hali mindenkinek 😊

Bocsi de ti jobban ismeritek ezt az egész játékot mint én eddig csak az Across Americával játszottam. Szóval az a helyzet hogy valamiért a játék bizonyos pontokon a prism 3d hibát észlelt ezért leáll címû hibaüzivel kifagy nem tudjátok mi itt a baj. Amúgy idõnként elõszokott fordulni az is hogy veszettül elkezd a hangfalam sisteregni ha kikapcsolom a hangefekteket nincs semmi baj no comment nem értem. Amúgy a videó karim Ati Readeon 9600 128bites és nagyon tetszik a játék csak nem tudok vele az elõbb említett dolgok miatt játszani. Ha válaszol valaki elõre is köszönöm
Medwyn érdekes amit írtál részben én is találkozok ilyenekkel.Volt olyan hogy mentem lassan,lassan,lassan,lassan,majd megáltam (sztrádáról jöttem lefele) és egy ai kamcsi úgy szált belém mintha ott sem lennék.
Gumikacsa megírjam újra hogy mit szeretnék vagy visszaolvasol??
Amúgy duplapóttal kurvajó menni meg minden, van értelme mert naon oda kell figyelni.

A lóerő legyen veletek! :))

A mérlegelõtõl kifelé álló dugót már én is furcsálltam, de edig nem büntettek a leállósávos manõveremért.

garam93
Én már találkoztam vele Vancouverbe menet.Egyszer jöttem ki a mérlegelõtõl és amikor rákanyarodtam az útra maxra ugrott a körözési szint és nem csökkent le.Amikor újra töltöttem, akkor meg már bemenetkor is maxra ugrott.De még legelõször nagyon nagy dugó volt és ott elmentettem,hogy ne akadozzon,(mert az én gépemen a dugóban meg még pár tényezõ esetén beakadozik a játék) és amikor betöltöttem nem jött egy autó se és nem tudtam h piiros vagy milyen színû a lámpa.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Nekem a hóban csúszkálós haladni próbálók tetszenek. Fékezésnél nagyokat csúsznak oldalra, "bebicskáznak", vagy egymásba csúsznak.
Ezzel a lámpás sztorival még nem találkoztam, de egyszer kidöntöttem a lámpát, eltakarítottam, az AI tudta, hogy ott lámpa van és meg kell állni 😊 Engem meg megbüntetett a rendõr, amikor átmentem a nem létezõ lámpán. (Melyik gombbal lehet fellebbezni? 😊 )

Ez a lámpás dolog merre van? Megnézném.

garam93
Ok értem.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

A konvertált IVECO-t nem tudom mikor lehet majd letölteni, mert nem tudom megosztani, mivel nincs megfelelõ internet hozzáférésem. Ezért nem vagyok fent MSN Messengeren sem. De amint tudom, megosztom veletek.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Nagyon szívesen

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Kössz a linket.
Szevasztok!
leho94
a pótokat nem lehet a showroomban megnézni?

Hm... nem tudom tapasztaltátok-e már, de a kanadai út elég sok érdekességgel van megtoldva...

elõször is az autópálya közepén megállna a kocsik, aztán továbbmennek, mintha lámpa lenne ott... én meg nem értettem, miért ugrik maxra a körözöttségem, mikor egyszerûen megyek az úton... hát ezért 😊
szépen visszatöltöttem, megálltam én is a nem létezõ lámpánál, maj da többiekkel továbbindultam - így már jó volt 😄D
(gondoltam, ideje elnyomni egy patch-et - egyik se szedte ki...)

aztán meg az AI kamionok... az se semmi... eltépnek mellettem huszonötezerrel, ez még oké - na de a trélerek! mint a kutya farkára kötött konzervdoboz... pörög, forog, lába nem éri a földet a veszélyes hulladéknak, a tojásoknak, sõt egy óriási csõ is úgy lobogott utána, mint egy zászló... nem sok profitja maradhat 😄D

szóval van még helye pár javításnak, de ettõl még kedvelem a progit... és én továbbra is elevickélek szépen 55-tel... 😊

http://www.wix.com/swatopluc/castles

ja köszi akkor😊
garam93
Az az egy pót ami ott van Gumikacsa oldalán, az a Wabererses is mert több skin van hozzá.És nemsokára egy skin is lesz ott, amit én készítettem.

a Waberer's pótkocsit nem találom
RaST
Kacsa is készitett a rólóponyvás schmitzre és énis .. Nincsmirõl tárgyalnunk lámi ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

leho94
a haulinhoz biztos nem!de lehet csak én vok hülye

RaST
Hogyne lenne ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

leho94
ott nincs!

Ez nem az sztem
garam93
www.kamionszim.fw.hu

Hello!
Vki nem tudja megmondani h a Waberer's pótkocsit honnan lehet leszedni?Mert nem jut eszembe😊
Magnumrolcsi
Játékkal együtt! 😊

Patchet hogy lehet letörölni?

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Ha 1000-en mondták akkor honnan lehet letölteni a teljes játékot??
leho94
elrontottam innen

leho94
ha már elegetek van a rendõrökbõl innen töltsétek le!

Igen, jobb lesz a patchektõl.

cenobite
Sziasztok!
Megvan a játék, és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes -e valamelyik patch-et feltenni hozzá, vagy inkább futtassam ezek nélkül?

gamertag: kenobita

roliairsuni
mér lenne? indokold meg szépen

Schwarz
nevezd át a .zip-et .scs-re és úgy másold be a mod mappába, vagy az lehet még gond, hogy nem nulla tömörítéssel készült. akkor csomagold újra winzippel vagy wincmd-vel, csak a tömörítés mértékét NULLÁRA kell állítani!

Mi az a windows?

Nekem megy

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

gordon 24
komoly_?

Downhill!!

Itt én irok egyedül mint egy hülye....

Mennek a .zip kamionok!!!! Kell hozzá az 1.2 patch és megy!!!!

Mondtam, hogy nem ehhez a témához kapcsolatos, de ha már itt volt egy Nascaros, akkor miért ne?

Figyu, nekem sem müködik zipben! Mit tegyek?

garam93
Mért itt kérdezed meg?

leho94
az kéne nekem is pls.

Hello! Nem ehhez a témához tartozik, de hol tudom letölteni a Nascar 2003 Racing Seasiont? Megvan a demó, de kellene a teljes!

gordon 24
nem megy

Downhill!!