18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy a játékhoz nem tudom beálítani a kormányomat, sõt fel sem ismeri mert nem irja ki abba a listába ahol ki lehet választani. Valaki segítsen PLS.<#help>#help><#help>#help>jah a kormáyom az egy Logitech Formula Force GP.
Bocsi de ti jobban ismeritek ezt az egész játékot mint én eddig csak az Across Americával játszottam. Szóval az a helyzet hogy valamiért a játék bizonyos pontokon a prism 3d hibát észlelt ezért leáll címû hibaüzivel kifagy nem tudjátok mi itt a baj. Amúgy idõnként elõszokott fordulni az is hogy veszettül elkezd a hangfalam sisteregni ha kikapcsolom a hangefekteket nincs semmi baj no comment nem értem. Amúgy a videó karim Ati Readeon 9600 128bites és nagyon tetszik a játék csak nem tudok vele az elõbb említett dolgok miatt játszani. Ha válaszol valaki elõre is köszönöm
Gumikacsa megírjam újra hogy mit szeretnék vagy visszaolvasol??
Amúgy duplapóttal kurvajó menni meg minden, van értelme mert naon oda kell figyelni.
A lóerő legyen veletek! :))
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Ezzel a lámpás sztorival még nem találkoztam, de egyszer kidöntöttem a lámpát, eltakarítottam, az AI tudta, hogy ott lámpa van és meg kell állni 😊 Engem meg megbüntetett a rendõr, amikor átmentem a nem létezõ lámpán. (Melyik gombbal lehet fellebbezni? 😊 )
Ez a lámpás dolog merre van? Megnézném.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
elõször is az autópálya közepén megállna a kocsik, aztán továbbmennek, mintha lámpa lenne ott... én meg nem értettem, miért ugrik maxra a körözöttségem, mikor egyszerûen megyek az úton... hát ezért 😊
szépen visszatöltöttem, megálltam én is a nem létezõ lámpánál, maj da többiekkel továbbindultam - így már jó volt 😄D
(gondoltam, ideje elnyomni egy patch-et - egyik se szedte ki...)
aztán meg az AI kamionok... az se semmi... eltépnek mellettem huszonötezerrel, ez még oké - na de a trélerek! mint a kutya farkára kötött konzervdoboz... pörög, forog, lába nem éri a földet a veszélyes hulladéknak, a tojásoknak, sõt egy óriási csõ is úgy lobogott utána, mint egy zászló... nem sok profitja maradhat 😄D
szóval van még helye pár javításnak, de ettõl még kedvelem a progit... és én továbbra is elevickélek szépen 55-tel... 😊
http://www.wix.com/swatopluc/castles
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Vki nem tudja megmondani h a Waberer's pótkocsit honnan lehet leszedni?Mert nem jut eszembe😊
Megvan a játék, és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes -e valamelyik patch-et feltenni hozzá, vagy inkább futtassam ezek nélkül?
gamertag: kenobita
Mi az a windows?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!