35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Kenworth #9982 Srácok!
Egyszer én emlitettem hangtémában olyat hogy kellene csinálni egy motorhangot, ami fütyül a turbotól, mint például a régi RABA-nak a motorhangja.
A másik ötlet, hogy a válto sziszegjen váltáskor!
Senkit nem érdekel ez a téma? -
#9961 -
Villám Gyors #9980 Nem tudjátok mért lép ki folyton prism3d vagyminek a hibájával?
eu map 1.4m,eu truck 1.2 és eu trailer modok vannak fent
-
levi1989 #9978 Ez miért van ez a hibaüzenet? -
aha lécci rakd fel! -
CseNo #9976 Csomagold be, vagy nem is muszáj, és linkeld :D -
már kész van ! :)) csak nem tom hogy rakajm föl mert Excelbe csináltam :D -
MisiGlideair #9973 Légyszives valaki küldjön már 1 linket Scania v8 sund pack hez.:P -
CseNo #9972 Csinálhatsz, meglesném :) -
MOst mér?XDAm igazad van megvook fázva lázas vook fáj a torkom:S!De most télleg mér nemtökjó?:P Én elvook legalábbis igy:)! -
bacow #9970 hello az tök jó lenne ha feltudnád töltei valahova igy még élethübb lenne a dolog meg biztos sokan használnák is -
Én most csináltam meg a menetlevelet akinek kell az szóljon !
Vagy még a mai nap megpróbálom felrakni a netre xD -
Beteg vagy xDDD -
Van itthon egy rakatt:)!Még Audiból maradtak CMR-ek nemis kevés:)!Tachograph-ot meg szerezk kamcsiból de van itthon még 5 dobozzal XD!Menetlevelet is kamcsiból:)!Még van régi Hungaro Camionos menetlevelem is:)! -
dettó xD -
Én eddigis ugy jáccotam megírtam CMR-t irtam tahográfot minden ilyesmi ;) !
Irtam menetlevelet :)! Elvagyok XD! -
MisiGlideair #9964 ja meg azt kérném még,hogy tudnátok linket küldeni ahhoz hogy tölthessek le Waberers meg révész es pótokat? -
MisiGlideair #9963 Sziasztok.
A fórum ezen részét még csak most fedeztem fel:S
Lenne 1-2 hülye kérdésem
A sofőröket hogy találom meg?mert én össz vissz 1et találtam még csak.
a másik hogy az alkalmazotttal az úton lehet e találkozni?
az uccsó pedig hogy tudnátok e esetleg csinálni TRANSEMEX es Scania szerelvényt? -
ez tök jó ötlet én is megpróbáltam 1-szer de nem sikerült -
hogy micsinálsz? -
bmeg én fedeztem fel ezeket a packokat ne szójjá mán be mindig -
basszus...ma délután kezdtem el újra játszani a Haulinnal menttem már vagy 170Km-t és egyszer csak kifagy :@ egész délutánom ráment :((
Hú de jó ötletem támadt...csinált már valaki menetlevelet??:D
Mert ha nem akkor csinálok én -
bajusza #9958 Elég sz@r ügy, nekem a 250 GB-os vinyó 2 db 125 GB-osra van partícionálva. C: meghajtón van a WinXP Prof meg ami kell program, a D: meghajtón vannak a játékok stb. -
kicsit unalmas már ez az "újraraktam a gépet és nem írtam ki" duma... muhahaha
egy win telepítésnél törölsz 500gb anyagot? -
legújabb truck packot és a trailer packot honnan lehet letölteni?mert ujraraktam a gépet és nem írtam ki a mod-ot cd-re -
te olvasod is a fórumot, vagy csak írod?
#9929 -
Na jó tök igazatok van. Akkor abban kellene segíteni hogy hogy tudok kamionokat belerakni.leszedem a filet bemásolom a dokumentumok......\mod mappába ugye fent van a magyarosítás is és elindul az a langung managger na mind1 nem ez a lényeg ott kiírja a filet hogy betöltötte mármint a kamionét és nincs benne a játékba. olvastam hogy valamihez hozzá kell írni valamit csak nem igazán értem. segítene ebben valaki ? Előre is kösz ;) -
A game általában (legalábbis nálam), mert amcsi billre csinálták, az Y-t Z-nek veszi, és a Z-t Y-nak, meg vannak még ilyen furcsaságok. -
Nekem újdonság nemtudom ti tuddtok-e róla...! -
fulcrum falcon #9951 Igazad van! Én is csomót toltam usa mapon meg most is azon megyek van 3200000 dollárom meg 12 alkalmazottam meg vagy 20 kamzi cheat nélkül. Simán lehet sok pénzt szerzni csak türelem kell hozzá. -
Hátdemost nem?XD -
LoL...xD -
Ne csitelj:)!
A valóságba se szarod a pénzt stb...!Játsz realisztikuson....! -
Helló mindenkinek.Bocsi a láma kérdésé de miért nem jó a cheat a game-hoz elő jön a konzol meg minden de a cheat money kód nem mükszik az edit az igen mi lehet a gond 1.06.os game-m van HELP PLS.Előre is köszi a választ ;) -
Ezen dolgozom, de elég nehéz dolog. Ez csak az, amit szeretnék. -
ne PS-ezz!xD -
-
gondolom service-ben... -
Hogyan lehet a kamionra is kocsikat rakni? Nekem csak a pótra lehet, ha olyat rendelek, amin van. -
SlaCker #9941 Nem akarok bunkózni meg semmi kiröhögés meg ijesmi,de hogy érted hogy nehezen megy???
Mi ebben a nehéz???
Ismétlem semmi bunkózás csak kíváncsi vok!!