18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
na úgylátom mámeg transzparens háttér kéne a logómnak...
Mi az a windows?
Üdv Kispeti
Majdnem két órát nyomtam a játékot, egy teljesen új, 0 km-ben levõteljesen feltuningolt Agressorral, El Paso-ból Montrealba. Végig 100-120 km/h sebességgel (persze jelzõlámpáknál megálltam) és azt tapasztaltam, hogy a kilóméteróra csak 134 kilométert mutatott, amikor megérkeztem Montrealba. Nem hiszem, hogy egy Dél-Amerikai városból Kanadáig 134 km lenne az út. És ha ez km/h akkor én miért mentem kb 2 órát? Hmm? Ja és a játékban levõ óra szerint több mint 1 hetet mentem. Egy kicsit valósághõbbé tehettek volna vmit a készítõk pl. az órát, vagy a távolságmérõt. Nem?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
amugy király az, hogy a sofõröd kamionját karban is kell tartani. igaz 3000 valamennyim ráment de nem baj (nemtom micsinált, nekem max eddig 77 $-t kellett fizetnem) <#idiota>#idiota>
ja sajna megvolt az elsõ balesetem, nem lesz IRU diplomám, kezdhetem elõlrõl <#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
én kérdem h teis azvagy e, merthogy felismerted h a tamiya makett márka, ezér mondom hátha teis azvagy, mer énis
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
amugy felrobbantó gomb nincs? néha már az kéne,2percenként elveszi a sofõr a pénzem, aztán 2 óra mulva adja a pénzt azért amit szállított.
amúgy cool SG!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Most fogom kipróbálni a Scani R-t, már kiváncsi vagyok rá!!
Ha valaki tud nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet átfesteni egy pótot, vagy kamiont, az lécci írjon vagy ide a fórumba, vagy MSN-en ([email protected])
Elõre is thx!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
ez kelett ez a hsz, ennyi fontos, közérdekû tartalmat egy hszben ritkán látni 😄
probáltam screenshot-ot csinálni de nem tudtam...
akkor most obi:/
██
nekem is van egy problémám hogy a leszállitási helynél rá kell tolatnom a jelre de az nekem marhára nem megy!
ráadásul dupla póttal.
van valami tippetek?
köszi
██
maffia
(szívembõl szóltam<#crazya>#crazya>)
"Haven`t Permmision to Share! 😞"
Mi az a windows?
ezt azon az oldalon találtam ami t zsoltinak nem jön be ahaulin letöltések közöz de még nem lehetett leszedni! tud róla valaki valamit?kisvigyori