18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
tzsoltikának írtam
BOCS mindenkinek!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
sikerült?

köszi!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

leho94
www.cars4u.spb.ru
innen

Schwarz
na ezen már én is elgondolkodtam, igaz nem mentem még sokat, mint az a beszúrt képekbõl is kiderült, de átmentem két településen és annyit mutat az óra amennyit 😊 ennek van egy elõnye, ha el akarod adni nem kell visszatekerni <#idiota>

na úgylátom mámeg transzparens háttér kéne a logómnak...

Mi az a windows?

Stralis 91
Hello. Van 1 kis problémám. Elindulok a játékban és megyek kb 3 percet és mindig kifagy. Nem találtam a FAQ-ban sem +oldást a problémámra(vay csak nem láttam:S). Valaki tudna segíteni <#help>? Elõre is köszi.
Üdv Kispeti

Hello! Találtam egy pár hibát a játékban:
Majdnem két órát nyomtam a játékot, egy teljesen új, 0 km-ben levõteljesen feltuningolt Agressorral, El Paso-ból Montrealba. Végig 100-120 km/h sebességgel (persze jelzõlámpáknál megálltam) és azt tapasztaltam, hogy a kilóméteróra csak 134 kilométert mutatott, amikor megérkeztem Montrealba. Nem hiszem, hogy egy Dél-Amerikai városból Kanadáig 134 km lenne az út. És ha ez km/h akkor én miért mentem kb 2 órát? Hmm? Ja és a játékban levõ óra szerint több mint 1 hetet mentem. Egy kicsit valósághõbbé tehettek volna vmit a készítõk pl. az órát, vagy a távolságmérõt. Nem?

RaST
Off = Nem a témához kapcsolódó bizbasz ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

amúgy mit jelente ez az "of" mert én azért pöccentem be mert rast is off írt még annón

garam93
Én is felismertem a márkát, pedig csak egy autó modellem van.<#vigyor2>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
rast az olyan...

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

King of Roads
mégse robbantok sofõrt, csak jók azok valamire. pl annyi pézem van most mint még soha 😊
amugy király az, hogy a sofõröd kamionját karban is kell tartani. igaz 3000 valamennyim ráment de nem baj (nemtom micsinált, nekem max eddig 77 $-t kellett fizetnem) <#idiota>

ja sajna megvolt az elsõ balesetem, nem lesz IRU diplomám, kezdhetem elõlrõl <#rinya><#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

makett lenne

Ja bocs csak múltkor rast ugatott le ezért. Amúgy igen én is makaettezek.

roliairsuni
most ez kinek szól?
én kérdem h teis azvagy e, merthogy felismerted h a tamiya makett márka, ezér mondom hátha teis azvagy, mer énis

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Már megint ezzel jöttök basszátok meg! Csak megkérdeztem tõle<#mf1><#violent>

roliairsuni
of teis?

triskay
ha easyre van állítva akkor nem kell betolatni csak beállni az mind1 h hogy!! az a lényeg h a dupla pót vége a jel közelében legyen avgy egy picit benne!! gondolom solo póttal tudsz tolatni

pc killer
Igen makettezek is, de Tamiya-ból inkább r/c modelleim vannak.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

látom te makettes vagy

leho94
add meg az e-mail címed és elküldöm a fájlt

pc killer
Az utólag letöltött kamionok csak a campaign módban vannak benne?Azért kérdezem,mert letöltöttem 1 renault magnumot,a kamion fájlát bemásoltam a game mod könyvtárába és a storage fájlt is átírtm úgy ahogy kell,de a single delivery módban nincs benne.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

leho94
azt keresem de most nem nagyon érek rá mert kézilabda édzésre kell mennem majd estefelé lehet megírom

akkor honnan?

King of Roads
LOL <#idiota>
amugy felrobbantó gomb nincs? néha már az kéne,2percenként elveszi a sofõr a pénzem, aztán 2 óra mulva adja a pénzt azért amit szállított.

amúgy cool SG!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

leho94
nekem megy de én nem onnan töltöttem le

Zsizsi34
Micsoda megújulás! Grat az sg-nek, nekem teccik!

Most fogom kipróbálni a Scani R-t, már kiváncsi vagyok rá!!

Ha valaki tud nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet átfesteni egy pótot, vagy kamiont, az lécci írjon vagy ide a fórumba, vagy MSN-en ([email protected])

Elõre is thx!

Hello a http://www.download.truckerfan.de/ oldalon van egy Mercedes Actros, amit telepiteni kell. Persze be is telepiti szépen, csak zipben és a játék nem ismeri fel. Mit tegyek? Ha valaki letöltötte és neki megy, akkor az légyszi irjon!

Vettem egy csõrös Scaniát. Nagyon szép, jól is megy, azonnal el is nevetzem Knight 18000-esnek, mert nem látszik bebne a sofõr... 😊

garam93
Nagyon király az új skin!!<#eljen><#eljen>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
micsoda új skin, tök jó 😄, ennek ünnepére majd csinálok új logót is

ez kelett ez a hsz, ennyi fontos, közérdekû tartalmat egy hszben ritkán látni 😄

Pyotr
easy re van állitva..
probáltam screenshot-ot csinálni de nem tudtam...
akkor most obi:/

&#9608;&#9608;

arty
normal nehézségen pl jó irányba is kell állnod...

Forza.

Schwarz
készül...

Mi az a windows?

Pyotr
Helló!
nekem is van egy problémám hogy a leszállitási helynél rá kell tolatnom a jelre de az nekem marhára nem megy!
ráadásul dupla póttal.
van valami tippetek?
köszi

&#9608;&#9608;

Tudtommal még nem létezik hozzá magyarítás.

Szevasztok kéne magyarosítás nem tudtok néztem mindenhol de nem találok
Végre! Felvettem egy sofõrt, elküldtem szállítani egy céghez, és megérkezett az elsõ fuvar díja a számlámra! (melyik gombbal kell pezsgõt bontani? 😊 )

Kisvigyori
ja jó!

kisvigyori

de király az új sg skin!

para ez az "új" sg fórum

maffia

Ne szórakozzatok! Tényleg nem jön be! Erre az oldalra irányit: http://404.funpic.de/403.html

roliairsuni
tilcsd le a sok kis gecit :d

Schwarz
azt tudom, csak má msn-en kiakasztottak 😊

Mi az a windows?

roliairsuni
jóvan ne báncsd már, nem mindeki tud angolul<#szomoru1>
(szívembõl szóltam<#crazya>)

Kisvigyori
jóvan nem tok angolul!

kisvigyori

Schwarz
oda van írva, h nincs joga megosztani <#lama>

"Haven`t Permmision to Share! 😞"

Mi az a windows?

Kisvigyori
ezt azon az oldalon találtam ami t zsoltinak nem jön be ahaulin letöltések közöz de még nem lehetett leszedni! tud róla valaki valamit?

kisvigyori

Kisvigyori
ja az más!

kisvigyori

nekem egy 404-es oldal jön be