35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#32875 Köszönöm szépen jo az odlal körül is néztem rajta rendesen;) -
#32874 na ezek lesznek a végleges kamion és pót ezeket fogom majd fejlesztgetni -
#32873 2 napja csinálom ezt az egészet szóval egyáltalán nem :D -
#32872 Tudtommal nem a Topline-ét használja! nekem volt valahol Templatem a Highline-hoz csak letöröltem azt hiszem! de egyszerű! beteszed Zmodba! és elkezdet az dolgokat színezgetni és zmodban meglátod mi hol van! Persze ha értesz a Zmodhoz! -
#32871 okés köszi van egy topline-s tempem majd megprobálom vele de már fáradt vok hozzá -
Tsaba01 #32870 R highline ra tudtommal nincs, a Topline tempjét használja. -
#32869 valaki nemtud egy oylan templatet ami jó scania r highline-ra ? -
#32868 ha a pótra gondolsz már adtam neki linket priviben :D -
Tsaba01 #32867 igen. -
#32866 ez az SR futura szerintem -
#32865 ui nem tudom hogy tudod-e ezért leírom inkább ugy kell hogy letöltöd kicsomagolod egy helyre és vezérlőpult váltás klasszikus nézetre hogyha nincs ott a betűtipus akkor betűtipuson belül file új betűkészlet telepítése és kiválasztod és feltelepíti -
#32864 ez egy betűtipus tessék itt a link
http://www.dafont.com/urban-hook-upz.d1401 -
#32863 Ezt a grafitit hogy tudod megcsinálni?Vagy honnan tudod letölteni? -
#32862 Jo oké meg lesz majd holnap ujitom a szkineket és csinálok egy uj szerelvényt az elképzelés meg van már csak paint ecsetet kell ragadni:D -
#32861 most lett kész béta :D -
#32860 nem tudom csak simán beraktam és elsőre működött -
#32859 új skin :) remélem tetszik véleményeket pls . az oldalán a képért köszönet majkanak -
#32858 Erről a pótrol tudnál működő linket adni? -
#32857 Például ablaknál azt a kék részt jobban helyre kéne tenni mert elég szögletes ivü le kellene kerekíteni jobban. -
#32856 ezt az interiortt hogy tette bele én bertaktam de nem volt a scaniámba:S -
#32855 Pl mit Gigamen? -
#32854 Náám,fehér az nem illik hozzá :D -
#32853 Lenne még mit javitgatni ajta finomítani. -
#32852 ez most fehér szin akar lenni vagy wtf?:ASd -
#32851 Köszi Czuki!:D -
#32850 Ja de ha leszeded a sheryo által készitett scania r620-ast abban van template és én azzal csináltam. -
#32849 szép lett mind a 2 féle skined grat
#32841:kössz szépen szerintem igy is jo a gép egyszerü de nagyszerű xD -
#32848 igen tudom de egyenlőre még keresgélek kamionokat meg majka segitett hogyha lenne egy olyan kamionom amihez van template 1000% könnyebb lenne szóval egyenlőre még google fight van :D -
#32847 Amugy a tied se rossz csak a póton kéne igazitanod egy csöppet!(szöveg stb...) -
#32846 Hát ja nekem is másfél és kellet hogy ilyen szkint dobjak össze ez amint látod egy fajta szkin szoval én normálisan mindent megcsináltam rajta hogy csillagos 5-ös legyen ez az egy munkám volt 2 és fél ora.Mert valami mindig el volt csuszva stb...Amugy azelött mikor elkezdtem haulinozni akkor én is ilyen szkineket csináltam mint te ilyen egyszerüeket de szép szkineket amit meg csináltam amit látsz az pedig már inkább "luxus" szkinek mint egyszerüXD -
#32845 Nem tom szerintem ez igy pont jo mert a fehér olyan lénne mintha világitás lenne ott de majd megcsinálom:DAm köszi a dicséretet -
#32844 DOBERMAN SKIN v:0.02
Üresen a parkoloban sehol egy kolega..
Esti kép az UTAK KIRÁLYÁROL
Nappali kép az UTAK KIRÁLYÁROL
Ami meg hátul van ha mek kamion showraXD -
#32843 szép lett :) grat hozzá :D remélem nemsokára énis tudok már oylan skineket készíteni :) -
#32842 Szép lett!
De ha a sárga részek fehérek lennének jobb lenne! -
#32841 szép lett :D
#32828 igen ugyan azzal és a tuningolásod szép lett :)
nézzétek meg kicsit le egyszerüsitettem nagyon megtetszett giga men kamionjának külseje :D ezért lefestettem olyan színűre VÉLEMÉNYEKET PLS -
#32840 Sziasztok vissza tértem jol megérdemelt pihenömböl tegnap este holnap suli:SItt van egy uj szkinem véleményeteket várom:D
DOBERMAN SKIN v:0.01
Kolegával
várom a fuvart
Stuttgart fele
fuvar vége
készülök a pihireXD
-
#32839 Miért nem tudtad?:)
#32838: Neem neked csinálom,de a tied tényleg jobb. -
#32838 szar -
#32837 én is akatam beletenni az enyémbe a hátfalra belülre azt a cuccot csak nem tudtam leszedni a másik gépről -
scania620 #32836 bocs ezt elnézetem!!!!!rossz topicba írtam!!!! am szép!!!!!