18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
van 1 csomó sofõröm végre, mind alatt 55-60e $ os kamcsik vannak
a kenworth T600 ast eladtam, visszaültem a régi jó T2000 esbe, addig pihent legaláb
és vettem egy suzukit, alias: freightliner argosy, rövidebb túrákhoz azt használom majd, nagyon széthajtós kis gép, télleg mint egy suzuki
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért írtam egybe, hogy aki akarja, az elolvassa.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
kisvigyori
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
.: mobilize.hu :.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
következik!!!
Lépje át, aki nem akarja olvasni.
(megcsináétamakonzoltaFAQszerint.Éscsakúgypróbaképpenbeírtamakonzolba,hogy"cheat driver".Éslõncsoda.Ehhezképestrandomjönnekasofõrök.Van,aki1csillagos,devan,aki5.)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Saját alkalmazottal találkozott már valaki?
Más: Side Van póthoz hogy lehet plussz szállítható dolgokat hozzá írni?
nekmeis is ígyvolt
Nincsen trélerem, de a kamcámat jól megtörtem. 😞
Ez vmi bug?
Ha nem...
Na, jó nem uninst, de akkor nagyon durcás leszek! 😞
Houstonból Miami ig megint végig zuhogott az esõ, de Miamiban elállt... 2 percre, aztán azóta megint esik. Durva, ha a valóságban is állandóan így esne az esõ a déli részeken, texas, nevada, arizona már sivatag helyett esõerdõ lenne...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

maffia
Kéne egy kis segitség! Company modban kezdtem a game-t és nem tudom mit kell csinálni! A 18 WoS Pedal to the Metal-lal kezdtem, a convoy-jal nem játszottam és most itt van ez! Kérdésem, hogy tudok vállalkozást csinálni?
Már 3 napja játszok, van 3 kamionom, 3 garázsom és sok pénzem, a parkolóknál nem tudok felvenni senkit.
Plz valaki írja meg hogy mit kell benne csinálni! Hogyan juthatok 1-rõl a 2-re?
A válaszotokat elõre is köszönöm!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA