18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woy
Király <#vigyor2>

Speedbreaker
Töltsd le a teljes verzsönt

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

leho94
már készül a magyarosítás schwarz jóvoltából(woy)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

woy
Helló.Valaki nem fordítja le a játékot magyarra?És ha igen akkor honnan lehet letölteni <#conf>

Sziasztok! Tudom hogy egy millióan megkérdezték már, restellem is, de muszáj megkérdeznem: hogy tudnám ,egakadûlyozni hogyy cak egy órát játszhassak vel? Elõre is hálás köszönet mindenkinek!
leho94
volvo fh12 tölthetõ!www.3dartpol.da.ru

gumikacsa
nem itt kellene kisérletezni vele

Renault magnum http://kamionszim.hu

roliairsuni

itvan, má csak mûanyag öntött színe fekte lökösök kénének 😄

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Osi20
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_10/axor_l_magasteto.jpg

Osi20
sziasztok. valaki meg csinálna a Mercedes Axor? elöre is köszi. csá

roliairsuni
egykis helyzetjelentés:
van 1 csomó sofõröm végre, mind alatt 55-60e $ os kamcsik vannak
a kenworth T600 ast eladtam, visszaültem a régi jó T2000 esbe, addig pihent legaláb
és vettem egy suzukit, alias: freightliner argosy, rövidebb túrákhoz azt használom majd, nagyon széthajtós kis gép, télleg mint egy suzuki

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

King of Roads
faxom belevágom nemigaz hogy nem nyomná fel ez a hulladék a patchet!!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs, de én nemigen tudom, hogyan kell ezt a spjlerezést használni. 😞

Azért írtam egybe, hogy aki akarja, az elolvassa.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

allock
fizetsz és választhacc fejlécszínt

#hhwnd

King of Roads
bazeg... tölthetõ a demó, beszarok 😄😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Schwarz
miért kell ezt is mindíg megkérdezni? le van írva az scs oldalán...

Mi az a windows?

leho94
megy a map és naon király!(mármint a német map)

leho94
szerintem a mod mappába(kisvigyori)

garam93
Hogy lehet ilyen sötét színûre csinálni a fejlécet?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
akor küld el privibe az msn cimed!! hova kell ha leveszem bemásolni?? mert nem scs fájlok hanem majdnem olyan mit apttm be def+ model mapák

kisvigyori

leho94
nemtudom megnyititni az urlokat!ezért nem használtam a válaszgombot az elõbb se!(allock)

allock
ha nemyo h jöttél ide?

#hhwnd

leho94
eltudnád nekem küldeni msn-re?nem jó a netem(kisvigyori)

Kisvigyori
kössz de most a némep mapot szedem

kisvigyori

gumikacsa
nem, kipróbáltam

Speedbreaker
tõldsd le azt nézd meg :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

leho94
www.download.truckerfan.de
német mod

triskay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a 6. számú kamera nem naon akar mûködni hiába becheatoltam

Kisvigyori
letöltöte már valaki?? miben változott a játék?

kisvigyori

Tegnap este találtam egy 5 csillagos sofõrt, még boltolnom kell alá vontatót és félpótkocsit. Azt még nem tudom, hogy a dupla pótot le tudja-e kezelni a Contracts menü... amikor én akartam húzni, nem fogadta el egyszerre a dryvant és a double-t.

Tölthetõ az 1.05-ös Beta Patch:

18 WoS Haulin 1.05 Beta Patch

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

autoszimulator
makrók között meg ott a spoiler, ami erre való, h aki nem akarja nem nézi meg -.-

.: mobilize.hu :.

Tényleg nem? Egylátalán nem lehetne, pl. megvárni õket ott, ahová a szállítmányt viszik?

roliairsuni
tudod ott középen lent az a hosszú, az a szóköz

CSALÁS
következik!!!

Lépje át, aki nem akarja olvasni.

(megcsináétamakonzoltaFAQszerint.Éscsakúgypróbaképpenbeírtamakonzolba,hogy"cheat driver".Éslõncsoda.Ehhezképestrandomjönnekasofõrök.Van,aki1csillagos,devan,aki5.)

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Hát az gáz, kösz.

gumikacsa
nem tudsz velük találkozni.

garam93
Én már találkoztam sofõrrel de csak eggyel.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Hali!

Saját alkalmazottal találkozott már valaki?

Más: Side Van póthoz hogy lehet plussz szállítható dolgokat hozzá írni?
roliairsuni
így nem fog menni, gondolj arra h úgyse lesz, és akkor 1*csak lesz 😄
nekmeis is ígyvolt

Aztán arra tud-e valaki magyarázatot adni, hogy (átmentem Kanadába Detroit után), de az ottani hotelbe nem tudok behajtani.
Nincsen trélerem, de a kamcámat jól megtörtem. 😞

Ez vmi bug?

Na, még ma olyan este 8-ig adok egy esélyt annak, hogy találok sofõrt, akit alkalmazhatok.
Ha nem...
Na, jó nem uninst, de akkor nagyon durcás leszek! 😞

Sanyix
Még mindíg nincs megoldás a hülye idõjárásra a haulinban?
Houstonból Miami ig megint végig zuhogott az esõ, de Miamiban elállt... 2 percre, aztán azóta megint esik. Durva, ha a valóságban is állandóan így esne az esõ a déli részeken, texas, nevada, arizona már sivatag helyett esõerdõ lenne...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

roliairsuni
ja bocs, féreértettem, arról nem tudok, bocs még 1x

roliairsuni
már van

Hello szevasztok a Haulinban mikor lesz (ha 1általán várható) tandem kamion <#idiota><#vigyor3><#conf>?
durca kamcsi a 3D-n

maffia

roliairsuni
a parkolóknál ne is csodálkozz, a hotelekben kell, szerencsén múlik, menny be minden hotelbe ami útba esik, elõbb utóbb lesz valki, ha lesz valaki, észre fogod venni, nagyon felûnõ lesz, de ugyebár mindezt csak akkor látod ha be is lépsz a hotelbe, nem csak a kapuból benézel, aludni nem kell, csak a villogó bizbaszná nyomj entert, ha van ember felveszed, ha nem akkor kilépsz, és alszol inyegn a kamionoba 😄

Sziasztok!

Kéne egy kis segitség! Company modban kezdtem a game-t és nem tudom mit kell csinálni! A 18 WoS Pedal to the Metal-lal kezdtem, a convoy-jal nem játszottam és most itt van ez! Kérdésem, hogy tudok vállalkozást csinálni?
Már 3 napja játszok, van 3 kamionom, 3 garázsom és sok pénzem, a parkolóknál nem tudok felvenni senkit.
Plz valaki írja meg hogy mit kell benne csinálni! Hogyan juthatok 1-rõl a 2-re?

A válaszotokat elõre is köszönöm!

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

roliairsuni
<#finom><#szeret>