18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nem irott.

Downhill!!

DoGi 2
és nektek eredeti?

X-fire: doggikaa TDU nick: GeRyYy_91

gordon 24
Nem baj ha köszönsz... Szerintem egy elég jó játék igen. Vannak hibái nem is kevés de ezeket az ember figyelmenkivül hadja akkor nagyon élvezetes baromi jó kamionos játék...

Downhill!!

Mondjuk, az AIval nekem is vltak gondjaim, mintha Magyarország forgalmát látnám.

Jön az autós, bevág elém, aztán persze fékez wegy nagyot, mert miért ne bosszantsuk a kamionost, megállni nem tudok, belemegyek, jön a rendõr, engem bírságol meg reckless driving miatt.

Keresztezõdésben duplapóttal szencvvedek, beállok a bewlsõ sávba, és folyamatos indexxel jelzem, hogy én tulképp jobbra szeretnék kanyarodni, de ez a szélsõ sávból nem menne. Mit csinál a hülye? Megáll mögöttem, megnyugszok, hogy jól van, elenged... persze, amikor elindulok, akkor õ is, és ott marad a második pót pályáján, a szállított tojások legnagyobb örömére.

Ugyancsak duplapót, a cégtõl szeretnék kiállni a túloldali sávba, kicsit kitolom a kamion elejét. Megáll, beenged. Amikor elindulok, azt gondolja, elég már a jóból, és nekimegy a kamion oldalának.

Szerencsére ilyenkor le lehet kapcsolni a pótkocsit, és pusztán a vontatóval megmutatni neki, hogy nem túl okos dolog packázni egy kamionsofõrrel :]

DoGi 2
jó de én szeretek köszönni<#vigyor4>!amúgy jó game?

leho94
nemkell köszönni!nem chat(dogi)!amugy csá

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

DoGi 2
szevasztok!

gordon 24
Köszönjük az épitõ jellegü hszt. Grat ha nem tetszik ne játsz vele!!!

Downhill!!

leho94
nem jó a netem(schwarz)

Ááá ez a játék egy trágya.
A hang recseg a forgalomban nem lehet haladni és síkhülyék az autósok.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Az meg mi? én ilyen rangjelzésre gondolok,hogy hogy lehet szerezni?
Schwarz
válasz gomb?

Mi az a windows?

Hogy tudok szintetlépni már mint hogy több csillag legyen a nevem mellet vagy ebbe nincs olyan?
leho94
hotelban(joint696)

Valaki nem tudja hol lehet még találni alkalmazottakat?
garam93
Tölthetõ a skinem a http://www.freeweb.hu/mrtcsapat/download.php?list.9 oldalról.Ha még az oldalon nics leírás akkor ide rakom:Nyisd meg a dokumentumok/haulin/mod/mega.scs-ben a vehicle/trailer/storage mappát és írd felül a régi explosives.dds fájlt.Ha mindent jól csináltál, akkor van egy dancsis skined.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Hellosztok azt szeretnem kerdezni hogy megeri-e hasznalt kamiont venni vagy inkabb vegyek ujjat?

Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader

leho94
ha veszel kamiont vagy pótot ott átveheted!(joint696)

A Garázs mire jó?
Viszon Aki fel akarja húzni a pénzét végtelenre annak tudok adni anácsot msn-en elmondom :[email protected]
Na sikerült visszaállítanom mindent mostmár jó de a nevet akor se engedi így megváltoztatni.
Aha.Csak most adódott 1 kis gondom átneveztem a nevem és nem mentettem le biztonsági másolatott és beszoptam mert nem tölti be a mentést:S
garam93
Veszel mind a kettõnek egy-egy pótot és az n gombnál van olyan h manage contractsés ott kell rámenni h create contract stb.Érted?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Még valami van 2 alkalmazottam mind a 2nek vettem kamiont,és hogy tudom õketbeállítani hogy csináljanak valami hasznos dolgot amivel tudnak nekem $ szerezni?
gumikacsa
a savefile-ban (C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\18 WoS Haulin\save\*\game.sii) keress egy ilyen sort:

player : _nameless.1116.94E8 {
name: player

És a playert írd át amire akarod, aztán töltsd vissza az állást

Renault magnum http://kamionszim.hu

King of Roads
ha már elkezdted nem valószínû...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Valamelyikõtök nem tudja hol lehet megváltoztani a nevemet a játékba?
leho94
igen(joint696)

thx. Ti már találkoztatok UFO-val?
Single-ben egyetlen fucvart viszel el egyik pontról a másikba, inkább csak gyakorlásnak vagy az új csodagép kipróbálásának jó. Az igazi játékélményt a Campaign nyújtja, ebben fel kell virágoztatnod a vállalkozásodat, kezdetben kis kamionnal, egyedül szerzel pénzt, majd egyre durvább vasakkal, sõt, alkalmazottakkal vállvetve is szállíthattok.

2 utánfutót úgy tudsz vontatni, ha double utótaggal ellátott szállítmányt választasz a cégnél. Vigyázz, odafigyelést kíván a dupla póttal való furikázás, a célállomáson parkolásról nem is beszélve.

A legjobb kamion abszolút ízlés dolga. Single-ben próbálj ki néhányat, és döntsd el, melyik a kedvenced.

Általában az erõgépek sebességmérõi 120 km/h-ig vannak skálázva, egy brutálisabb kamionnal játszva lehet ennél többbet menni - ezt viszont már nem jelzi a mûszer.

mer mi bajod a kérdésekkel?
King of Roads
ezeket most komolyan gondolod?? <#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

hy all.Mibe jó jáccani campion vagy single?Hogy lehet 2 futótt húzni 1xre?Melyik a legjobb kamion?Minden gép csak 120km/h-val képes menni?írjatok
King of Roads
elvittem egy rövid tesztútra, aztán ha már úgyis beleszaladtam a pirosba gondoltam gta-zok kicsit.<#idiota>
dejó, hogy az AI kamionoknak nem szakad el a pót sehogy. hajtok fel a pályára aztán velem szembe egy kamion pótja kétkerekezik... denemám, hogy visszaállna, úgy ment a barom. de dudálni azt tud.

Taníts, Mester! Hogy kell kamionokból szekérsáncot építeni?

leho94
látom kipróbáltad a volvot(king of roads)

King of Roads
hmm...

hoppá....

King of Roads
király, végre Volvo is van!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

King of Roads
Argosy 😛

Speedbreaker
Freightliner Agressory

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

leho94
ezüst színû nyíl ami fel-le mozog a cég bejáratánál aztán enter és láss csodát

szijasztok!Ami a roliaairsuninak van kamion annak mi a neve??Köszi
AMIT NEM ÉTREK:
. HOL LEHET RAKOMÁNYT FELVENNI MERT ÉN CSAK A MEDALLAL JÁCCOTTAM ÉS OTT POFON EGYSZERÜ VOLT
A SEGÍTSÉGET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM

Itt a kép az elõzõ hozzászólásomhoz.

VolvoScania
kösz

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

Western Star Lowmax
Szép. Szerettem volna képet is betenni, de a béka bekavart.
Letöltés

#3426-os hozzászólásban van a link. Csak keresni kell, ennyi az egész.

Alul van egy "Keresés" mezõ, oda beírod, hogy a rapid szót, és kidobja neked a játék letöltésének linkjét. (RapidShare-re van feldobva).

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

VolvoScania
Sziasztok!! Honnan tudom letölteni a játékot? valaki dobjon be egy linket pls!! kösz

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

garam93
Mit?

á mean!
nagyon korrekt
vki jönne velem privátba dumálni, mert van néhány dolog amit tudni szertnék