18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
igen, szerencsén múlik

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Srácok!

A FAQ-ot elolvastam:
"Hogy tudok sofõröket alkalmazni?- Ahozz hogy söfõröket alkalmazhass, találkoznod kell velük, majd pihenõhelyen megállva "N" betû megnyomásával alkalmazhatod õket. "

De hol tudok velük találkozni??? Parkolóból Motelokba járok, de már tök unom, hogy sehol senki. A második délutánomat sz.rom el! 😞
(Szeretném ugyanis a menedzselést is kipróbálni a játékban. Már vettem kamionokat pluszba, trélereket is, csak épp sofõr kéne...)

Vagy csak ennyire peches vagyok?

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Schwarz
20% kb

Mi az a windows?

Schwarz
az egyelõre direkt maradt úgy.. mi legyen jegyzettömb? <#idiota>
pttm-ben napló volt, jóaz szerinted? elég hülyén hangzik...

Mi az a windows?

leho94
engem is érdekelne schwarz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

%ban.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Schwarz, kábé hól tartassz a magyarosittásban?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

hali.Egy kicsit kimaradtam az elmult idõben és látom hogy megérkezett az új kamion.Ha jól értem le kell tölteni a combót ahoz hogy megkapjam a kamiont is?

A lóerő legyen veletek! :))

roliairsuni
nekem a 55-60 as ok jönnek be, én olyanokat szoktam venni

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
ebbe is kolega vagy? :d

Kamionnal kereskedõk (megvesz, javít, elad) számára egy jótanács: 150.000-nél drágábbal ne nagyon kísérletezzetek, vettem egy 2T2-t 180-ért, kb. 10 volt a javítás, és 163-étr sikerült túladnom rajta.

Schwarz: Hát mit keres ott az a Notebook felirat? Félmunkát végzel? (komolyan ne vedd!)
Egyébként jól halad, gratula! <#eljen>

A normál játékmód. Lehet, hogy én írtam hülyén, de van az eddig megszokott gyûjtögetõs-szállítós-cégépítõs járékmód, ezt hívtam karriernek, és van a New Game-nél egy olyan, hogy csak egy szállítmányt kell célba juttatnod, kiválasztott indulási hellyel, céllal, szállítmánnyal és kamionnal.

Schwarz
hát egyszerûen képtelenség képet feltölteni a nyomorult galériába...

haulin21.jpg

Mi az a windows?

roliairsuni
miez a karrier mód? ezt nem vágom így hirtelen, de fogjuk az estére és a koránkelésre 😄

Drift 😊

Nagyszerû, végre karrier módban is hozzájurtottam egy T600-as kolosszushoz, azt sajna "elfelejtették" közölni, hogy a 205 lóerõs alapmotor van benne a hatsebességes váltóval. Én hüle meg ráaggattam a duplapótot, és elindultunk... erõlködik, pörgetni kell, a vége 60, a 70 már kisebbfajta orgazmust jelent 😊
Így szépen az elsõ szervizig, az is miért ne 80 km-re lenne... de vége, eljutottam a Megváltást jelentõ szervizig. Oké, gyorsan tegyünk bele egy 450 lovas motort, egy 18 sebességes váltót, egy erõsített fékrendszert, és egy... kilépett. Kezdhetem elölrõl, brühühü...

Én ugyanezt próbáltam ki egy Kamaz 5410-essel. Jókora gázfröccs induláskor, kihajtok a fõútra és a kamcsi feneke elindul, épphogy össze lehet szedni, ha nem, akkor egy csattanás valakivel.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Na igen...

roliairsuni
😄 OFF a jó öreg gém topicja eléggé kihalt, de az egeres sztori nagyon teccik ON

a Documents and settings \ neved \ Dokumentumok \ 18 WoS Haulin \ Music könyvtárba tudsz, .ogg formátumban. (Most kapcolok, ebbe lazán belecuppannak a Mafia zenéi! Nocsak!)

Köszi, megtaláltam, csak én belsõ nézetben szoktam nyomni, igaz ma csakis külsõ aspektból.

Nagyon rákattantam a játékra.
Kissé idõigényes, de remek. Mondjuk én mára Convoyt is hosszasan toltam.

Tök egyedivé, hogy tudom tenni az éppen aktuális taligámat?
Gondolom vmi külön progival. ???

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

roliairsuni
ittisva, a szín még nem az igazi, de majd belövöm

A FAQ-ban nem találtam:

saját zenéket nem tudok beszerkeszteni vhova?
Megtudná vki mondani?

roliairsuni
na énis megveszem 😄

allock
wOw 😄

yo nagy 😄

#hhwnd

Kisvigyori
bocs h ide irom de nektek bejön a 3d oldal??

kisvigyori

Hát nem aranyos?

garam93
Én most T600-assal nyomulok.Nekem bevált, nincs bajom a kanyarodásával és semmijével.Szerintem szuper.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
jah tudom, de valamit átkéne firkészni h több paci dolgozzon benne

fájl-hackeléssel biztos, nálam a 45-eset kínálta efl legnagyobbnak. Alapból 205-öst ad, ez kissé izzadós.

roliairsuni
jaja tudom, egész a parkolótól a cégig üresen mentem, de már azon a távon is úgy volt, + lovakat nem lehet belevágni?

a T600-asba 450 Le a legnagyobb motor, kicsit nehézkesebb, és érzésem szerint elég érdekesen kanyarodik néha. Pót nélkül teljewsen kiszámíthatatlan, egszercsak elindul a hátulja, és kész a baj.

roliairsuni
én nem ezzel nyomulok, csak kipróbálta, majd lehet lecserélem, de perpillanat még a jól bevált t2000 es színváltós gyöngyház narancs kenwoth ommal nyomulok

lecseréjjem vagy ne? csak full extra jöhet szóba mind 2bõl, tát a mostani is az, meg amit vennék azis az lenne

Azokat el kell vele kerülni, nincs mese.

roliairsuni
az mégcsak elmegy, de mikor 1 sávos út van, T keresztezõdés, minehol fal van az út melett, és jobbra kanyarocc 😉

Hát nem. Most képzeld elé ezzel felhajtani a pályára, egy visszafordító kanyarral...

autoszimulator
nem rövid a cucc O.o

.: mobilize.hu :.

roliairsuni
ez télleg nyami

roliairsuni
teszek má képet:

RaST
<#finom>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Az alátolatás nem oldotta meg, de már Manage Contractsban is próbáltam a kollégára ráakasztani a duplát, az sem ment. Várom a patchet, addig pihen a duplám.

Schwarz
szerintem Õ is ment már duplával, viszont nem ez volt a kérdés 😊 hanem #4080!

Mi az a windows?

Én már mentem duplapótos kamcsival. Próbáld meg te is, tolass alá, és ha megvagy nyomd meg a "T" betût (pótkocsi fel- és lekapcsolása) és indulhatsz is.

Sok sikert.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Schwarz
<#smile> passsz, az az igazság, hogy én még nemsokat játszottam vele, egyelõre magyarosítok (amikor itthon vagyok) aztán majd játszogatok is, ha már olyan stádiumba és a magyar, hogy a menet közben felbukkanó szövegek következnek...

na persze leginkább azért nem játszok, mert per pill nincs normális gépem... majd jövõ hónapban

Mi az a windows?

Ja, akcijós vót a teszkóba'. De most komolyan, megpróbáljak alátolatni?

Schwarz
miaz, shoppingolni voltál? miért kell minden sz*rt megvenni? <#wink>

Mi az a windows?

Segítség!
Vettem egy dryvant és egy double-t. Hogy tudom egyszerre ráakasztani a vontatóra mindkettõt?

roliairsuni
nemazé mondtam, csak eddig sárga volt, mosmeg beleolvad a fejlécbe

Speedbreaker
nagyon szép <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

roliairsuni
OFF
megse ismerem magam az új logoval 😄
ON