35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
srácok a truckerfan dowloands-jával mivan??Miért Offine van kiírva?És a 3dartpoolról miért törölték az összes letöltést? :( -
így a jó a kormány...mert ez oylan kamionos érzet nem? :D
Már csak az az ingyó-bingyó hiányzik rá amivel tekerik XD -
klupyka #10356 nem tudom! bocs:( -
valaki lécci válaszoljon a 10352-re -
CseNo #10354 Az enyém már újabb széria :) Jól működik, nem rángat, nem húz, és a ffb is "tökéletes". -
klupyka #10353 Gollo! Neked a TZ Express Truck Pack megvan? Ha igen átküldenéd msnen? Itt a címem: [email protected]! Köszi! Vagy ha megmondanád hogy honnan lehet letölteni az is jó lenne! -
halli!! valaki meg tudná mondani hogy honnan tudom letölteni az open source mapot!!! olyat ami működik is!!! kössz -
Egyébként ugyanilyen az enyém is csak mégis más a váltó más meg több "kütyü" van rajta XD Majd csinálok róla egy fotót -
én feljebbvettem a holtsávot és jó lett (mostmár MOMO-m van) -
Mert nem tudjátok beállitani ha megnéztétek a magyar map videónak a második részét ottis evvel játszok és tök jó csak beállitás kérdése:)! -
nekem is ilyen van egyenesbe ránt jobbra mint állat -
adsa #10347 elindul a játék 64 biten?
-
igen visszaáll magától -
Asszem, visszaál magától, de nem vennék rá mérget. Tudtommal nem létezik olcsóbb H váltós kormány. Szerintem nincs is másik (van egy másik, hirtelen nem jut eszembe a neve, de nem is lehet beszerezni itthon, illetve annak kormánya nem is fordul 900 fokot. -
és visszahúz magától egyenesbe? mert anélkül nem is érdekel. 50-60k-t meg soha nem adok ki egy kormányért legyen akármilyen jó (annyit nem játszom). egyébként létezik H váltós kormány olcsóbbért mint a g25?:D -
Hát, csak pofozós a váltó. Nekem nem volt gondom vele, igaz, a ffb-t mindig ki kellett kapcsolni. De a G25 azért kicsit jobb. Nem kicsit...nagyon. -
H váltós vagy sima lökdösős? Force feedback nem érdekel. Még egy kérdés: visszarakja magától egyenesbe? Most egy Logitech formula vibrationom van és nagyon szeretem de a váltót hiányolom :( Meg ez a kézifék marha poén:D -
ejj nekemis ilyen volt tescóba vettem oan 4 éve 10-ért 4 hónapja ment tönkre a pedál most MOMO van:P -
nekem is ilyen van, én utálom. egyenesben rángat, kanyarban befelé ránt, mert a froce feedbacknek nulla a fizikai kapcsolata a játékokkal pont a ps2 kompatibilitás miatt, a pc felé csak egy sima 4 tengelyes akárhány gombos joystick infók mennek.
csak össze vissza rángatja a kormányt, ha azzal játszok általában be sem dugom az adaptert, így nem mennek a motorok azt nem idegesít fel -
Azért nem hiszem lecseréled a G25-re... -
Kicsit már poros, de ez az (a kormány azért áll így, mert állítható a kormánymagasság):
-
klupyka #10337 a mapról rakahtnátok fel újabb képeket!!! köszi -
Egy nagyon fontos kérdés: #10330 -
ilyenem van nekem is nagyon jó vele a pttm meg más autós,kamionos,buszos játékok! -
CseNo #10334 "Ti" van a kormány közepére írva... Jó PS-hez meg PS2-höz is. A Tescoban vettem, az árához képest qrva jó. A Screamer 4x4-et is ezzel küldöm. -
SlaCker #10333 jajaja.Kezd érdekelni engem is a kormány.Jelen pillanatnyilag a g25 kicsit tolódik. :DDD -
Mi a neve a kormánynak? Nyomj már egy screenshotot plz:) -
A Truckerfan miért nem megy? -
Hogy a témánál maradjunk...mi lett ezekkel?:
Truckerfan Dowloands
3dartpool
Nem értem miért lett törölve a letölések...meg nem értem miért teszik fel a mappokat,meg stb...stb... -
Énis azzal tolom:)! 5-ér vagy 6-ér vettük!:D Jó kis kormány...:D nekem bejön:)! Csak egy kicsit állitgatni kell érzékenségen meg ezeken és tökéltes:)! -
azt ismerem, nekem is van olyan. Állat volt vele játszani. (azé a G-25 pazarabb :D) -
CseNo #10327 Vettem egy olcsó kormányt, váltóval kézifékkel qrva jó vele a játék
Most már inkább csak játszok :)
-
Jól néz ki.Ilyen volvot honnan lehet letölteni mert nekem elég rossz van. -
Filefronton keresd.
Egyébként #10313-ra:
Írd be a futtatásba, hogy regedit, keresgélj, és a haulin bejegyzését töröld, de ha nem vagy gyakorlott felhaszáló, akkor inkább hagyd a fenébe (ámbár nem nehéz, amikor még kezdő voltam, akkor is ment). -
klupyka #10324 Gollo! Válaszolj már a kérdésemre!!! -
igaz:Dde majd ha odaadnád a mappot akkor csinálok ott képet ezzel!
amugy erre a pót skin-re utaltam MSN-enXD -
Aranyos:D!Látom amcsi mappon játszol ott vannak bal oldalt lent a piros X-ek XD -
Egykis apróság 

-
De most egyébként is nem ezt kell nézni hanem a mapot:) -
VAlami bug miatt lehetett sztem..Bocsi hogy bennevan XD.. Sztem nekiment a szallagkorlátnak vagy valami ilyesmi és a hülyer AI nem áll meg mert a fülke nem sérül...Volt még egy ilyen benne csak azt kivágtam XD Mert 12 perces az eredeti videó de a Yútúbra csak 10 perceset lehet max...Mind1 Akinek kell a teljes verzió MSN-en átküldöm:)!
[email protected]