35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Attila889
    srácok a truckerfan dowloands-jával mivan??Miért Offine van kiírva?És a 3dartpoolról miért törölték az összes letöltést? :(
  • Attila889
    így a jó a kormány...mert ez oylan kamionos érzet nem? :D
    Már csak az az ingyó-bingyó hiányzik rá amivel tekerik XD
  • klupyka
    nem tudom! bocs:(
  • blackjoe
    valaki lécci válaszoljon a 10352-re
  • CseNo
    Az enyém már újabb széria :) Jól működik, nem rángat, nem húz, és a ffb is "tökéletes".
  • klupyka
    Gollo! Neked a TZ Express Truck Pack megvan? Ha igen átküldenéd msnen? Itt a címem: [email protected]! Köszi! Vagy ha megmondanád hogy honnan lehet letölteni az is jó lenne!
  • blackjoe
    halli!! valaki meg tudná mondani hogy honnan tudom letölteni az open source mapot!!! olyat ami működik is!!! kössz
  • Gollo
    Egyébként ugyanilyen az enyém is csak mégis más a váltó más meg több "kütyü" van rajta XD Majd csinálok róla egy fotót
  • norbi56
    én feljebbvettem a holtsávot és jó lett (mostmár MOMO-m van)
  • Gollo
    Mert nem tudjátok beállitani ha megnéztétek a magyar map videónak a második részét ottis evvel játszok és tök jó csak beállitás kérdése:)!
  • Kisvigyori
    nekem is ilyen van egyenesbe ránt jobbra mint állat
  • adsa
    elindul a játék 64 biten?
  • norbi56
    igen visszaáll magától
  • gumikacsa
    Asszem, visszaál magától, de nem vennék rá mérget. Tudtommal nem létezik olcsóbb H váltós kormány. Szerintem nincs is másik (van egy másik, hirtelen nem jut eszembe a neve, de nem is lehet beszerezni itthon, illetve annak kormánya nem is fordul 900 fokot.
  • [HUN]FaTaL
    és visszahúz magától egyenesbe? mert anélkül nem is érdekel. 50-60k-t meg soha nem adok ki egy kormányért legyen akármilyen jó (annyit nem játszom). egyébként létezik H váltós kormány olcsóbbért mint a g25?:D
  • gumikacsa
    Hát, csak pofozós a váltó. Nekem nem volt gondom vele, igaz, a ffb-t mindig ki kellett kapcsolni. De a G25 azért kicsit jobb. Nem kicsit...nagyon.
  • [HUN]FaTaL
    H váltós vagy sima lökdösős? Force feedback nem érdekel. Még egy kérdés: visszarakja magától egyenesbe? Most egy Logitech formula vibrationom van és nagyon szeretem de a váltót hiányolom :( Meg ez a kézifék marha poén:D
  • norbi56
    ejj nekemis ilyen volt tescóba vettem oan 4 éve 10-ért 4 hónapja ment tönkre a pedál most MOMO van:P
  • Schwarz
    nekem is ilyen van, én utálom. egyenesben rángat, kanyarban befelé ránt, mert a froce feedbacknek nulla a fizikai kapcsolata a játékokkal pont a ps2 kompatibilitás miatt, a pc felé csak egy sima 4 tengelyes akárhány gombos joystick infók mennek.
    csak össze vissza rángatja a kormányt, ha azzal játszok általában be sem dugom az adaptert, így nem mennek a motorok azt nem idegesít fel
  • istenostora03
    Azért nem hiszem lecseréled a G25-re...
  • gumikacsa
    Kicsit már poros, de ez az (a kormány azért áll így, mert állítható a kormánymagasság):

• klupyka
    a mapról rakahtnátok fel újabb képeket!!! köszi
  • Attila889
    Egy nagyon fontos kérdés: #10330
  • hungaro
    ilyenem van nekem is nagyon jó vele a pttm meg más autós,kamionos,buszos játékok!
  • CseNo
    "Ti" van a kormány közepére írva... Jó PS-hez meg PS2-höz is. A Tescoban vettem, az árához képest qrva jó. A Screamer 4x4-et is ezzel küldöm.
  • SlaCker
    jajaja.Kezd érdekelni engem is a kormány.Jelen pillanatnyilag a g25 kicsit tolódik. :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Mi a neve a kormánynak? Nyomj már egy screenshotot plz:)
  • Balaka
    A Truckerfan miért nem megy?
  • Attila889
    Hogy a témánál maradjunk...mi lett ezekkel?:
    Truckerfan Dowloands
    3dartpool
    Nem értem miért lett törölve a letölések...meg nem értem miért teszik fel a mappokat,meg stb...stb...
  • Gollo
    Énis azzal tolom:)! 5-ér vagy 6-ér vettük!:D Jó kis kormány...:D nekem bejön:)! Csak egy kicsit állitgatni kell érzékenségen meg ezeken és tökéltes:)!
  • gumikacsa
    azt ismerem, nekem is van olyan. Állat volt vele játszani. (azé a G-25 pazarabb :D)
  • CseNo
    Vettem egy olcsó kormányt, váltóval kézifékkel qrva jó vele a játék Most már inkább csak játszok :)
  • ZAZ
    Jól néz ki.Ilyen volvot honnan lehet letölteni mert nekem elég rossz van.
  • LTomi
    Filefronton keresd.
    Egyébként #10313-ra:
    Írd be a futtatásba, hogy regedit, keresgélj, és a haulin bejegyzését töröld, de ha nem vagy gyakorlott felhaszáló, akkor inkább hagyd a fenébe (ámbár nem nehéz, amikor még kezdő voltam, akkor is ment).
  • klupyka
    Gollo! Válaszolj már a kérdésemre!!!
  • istenostora03
    igaz:Dde majd ha odaadnád a mappot akkor csinálok ott képet ezzel!
    amugy erre a pót skin-re utaltam MSN-enXD
  • Gollo
    Aranyos:D!Látom amcsi mappon játszol ott vannak bal oldalt lent a piros X-ek XD
  • istenostora03
    Egykis apróság
  • Gollo
    De most egyébként is nem ezt kell nézni hanem a mapot:)
  • Gollo
    VAlami bug miatt lehetett sztem..Bocsi hogy bennevan XD.. Sztem nekiment a szallagkorlátnak vagy valami ilyesmi és a hülyer AI nem áll meg mert a fülke nem sérül...Volt még egy ilyen benne csak azt kivágtam XD Mert 12 perces az eredeti videó de a Yútúbra csak 10 perceset lehet max...Mind1 Akinek kell a teljes verzió MSN-en átküldöm:)!
    [email protected]