18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
<ot>
amúgy pl. paint shop pro, annyira isteníti mindenki azt a photoshopot, mire? 5 perc mire elindul... psp csak 1 <#hehe>#hehe>
</ot>
Mi az a windows?
(nem ennyi van, ennyirõl tudok)
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Lehet valahogy (valami progival) saját, egyedi skint készíteni a kamionjaimnak?
Ha igen, hol találok ilyet?
Perpill, ilyen r@tyis lilára színezem a gépeket...
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
kicsit elvoltam
ON
mondjuk a pttm környezete akár mo. is lehetne, semmi amerikás nincs benne.
ha meg csak nappali fülkés akkor hotelben tudsz. itt annyit tehetsz, hogy megnyomod az F3-at és kikapcsolja a HUD-ot vagy mit. akkor csak annyit hallasz, hogy ásítozik. ha az is zavar, vedd le a hangerõt
<#vigyor3>#vigyor3>
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Itt találtam
Ezen az oldalon a legelsõt nézzétek meg! Sajnos nincs engedélyük a terjesztésre, így máshol kell keresnünk, de a gép nagyon jól néz ki.
Ha valaki tud olyan informáciot, hogy létezik a Haulinhoz valahol egy DAF XF105, kérem jelezzen nekem!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Nuclear waste-et milyen trélerrel tudok szállítani?
(Mármint az alkalmazottam... Ugyanis amivel a játékban egyébként szállítja az ember, azt a trélert nem engedi meg hozzárendelni.)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
a dwwin.exe a microfos doctor watson része...
www.processlibrary.com/directory?files=dwwin.exe
Mi az a windows?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Los Angeles, California
Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Mi az a windows?
global: tanuljatok már meg kicsit gondolkodni, keresni, önállósodni na és viselkedni!
más: készül a béta magyarosítás telepítõje, lesz némi technikai hiba benne. egyelõre ha magyar nyelv beállítással indítom a játékot akkor kapásból elszáll. ha angollal indul és utána váltok magyarra simán megy... ehh scs soft...
Mi az a windows?