18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
jobban is tetted.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

King of Roads
nem istenítettem, csak ajánlottam. nem szoktam skinezni. próbálkoztam, de inkább abbahagytam 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

neked 5 perc... <#vigyor2>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Schwarz
bzzzz...

<ot>
amúgy pl. paint shop pro, annyira isteníti mindenki azt a photoshopot, mire? 5 perc mire elindul... psp csak 1 <#hehe>
</ot>

Mi az a windows?

Road trainnek még elmenne...

gumikacsa
kicsit eltévedtél...

Renault magnum http://kamionszim.hu

King of Roads
DXTBmp, avval paintbe tod megcsinálni, vagy photoshop. én ennyirõl tudok.
(nem ennyi van, ennyirõl tudok)

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kösz!

Lehet valahogy (valami progival) saját, egyedi skint készíteni a kamionjaimnak?
Ha igen, hol találok ilyet?

Perpill, ilyen r@tyis lilára színezem a gépeket...

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

King of Roads
OFF
kicsit elvoltam

ON

A szervizben van olyan opció, hogy Upgrade truck. Vegyél bele kicsivel nagyobb motort. Én már húztam dupla pótot 205 lóerõvel, hat sebességgel...

ami még bosszant, hogy vettem egy új kamiont és 70.000 ért és ugyan olyan sebességgel megy mint a 35.000 es
és más országok sincsenek?
:-(
King of Roads
dehogy <#vigyor3> eddig egyedül a pttm-hez készült MAGYARÍTÁS ami csak annyival volt több, hogy New York helyett Debrecen volt kiírva.
mondjuk a pttm környezete akár mo. is lehetne, semmi amerikás nincs benne.

kössz. a másik kérdés lehet hogy hülyén hangzik: készül(t) hozzá magyar térkép
King of Roads
ha alvós kamionod van (csak felismered) megnyomod az n betût és ott van alul, hogy Advance time. ott beállíthatod mennyit akarsz pihizni.de nem muszály külön a leállósávba leállni, menetközben is nyugodtan megnyomhatod.
ha meg csak nappali fülkés akkor hotelben tudsz. itt annyit tehetsz, hogy megnyomod az F3-at és kikapcsolja a HUD-ot vagy mit. akkor csak annyit hallasz, hogy ásítozik. ha az is zavar, vedd le a hangerõt
<#vigyor3>

hogy lehet a leállósávban aludni? vagy csak hotleben lehet?
garam93
WWW.gdtrucks.gd.funpic.de

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Daf XF105

Itt találtam

Ezen az oldalon a legelsõt nézzétek meg! Sajnos nincs engedélyük a terjesztésre, így máshol kell keresnünk, de a gép nagyon jól néz ki.

Sziasztok

Ha valaki tud olyan informáciot, hogy létezik a Haulinhoz valahol egy DAF XF105, kérem jelezzen nekem!
garam93
Wide trailer vagy vmi efféle.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Schwarz
-a

Mi az a windows?

Srácok!

Nuclear waste-et milyen trélerrel tudok szállítani?
(Mármint az alkalmazottam... Ugyanis amivel a játékban egyébként szállítja az ember, azt a trélert nem engedi meg hozzárendelni.)

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

annak a bazi hosszú kamionnak mi a neve?? ami a roliairsuninak van??
Schwarz
mit kell nézni? sima prism3d.exe crash...

a dwwin.exe a microfos doctor watson része...
www.processlibrary.com/directory?files=dwwin.exe

Mi az a windows?

Sanyix
Én a szembejövõ oldalt szoktam használni, ha nincs korlát és át tudok menni <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

King of Roads
micsoda meglepetés...

King of Roads
szegény <#szomoru1> pont szolnokon?

Schwarz
ja <#idiota> akkor #4293

Mi az a windows?

A leállósávot szoktam használni, és kihasználom a kamion teljesítményét. Jó nézni a tükörben, volt, amikor a levegõbe repült a marhája... azt hitte, õ Májkül Nájt :]

roliairsuni
énis sokszor meglépek elõle, ha valmi barom miatt fullra megy a körözésem, de ha még nem éri el a felét, akkor benyomom a vészvillanyt, lehúzódok, nagy bûnbánóan, és akkor csak közli h utojára figyelmeztet, rajtam tartja a szemét

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
én most jöttem haza onnan, ott születtem 😄 ésha minen igaz majd fõsulira is oda nyomulok

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

garam93
Aha, kössz, majd kipróbálom.

Speedbreaker
"töltsd le a legújabb videókártya drivert" :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

LTomi
de azt mondom hogy nem jó a belsõ nézet csak kockák vannak helyette

Los Angeles, California

Schwarz
nyomd meg az '1' gombot

Mi az a windows?

LTomi
mit csináljak hogy legyen belsõnézetem? [email protected]

Los Angeles, California

King of Roads
na baze most betelt a tank. épp a new york felé tartó 80-as uton vagyok amikor szar3d leáll. sztem nem évrõl évre fejlesztgetik a motort, hanem évrõl évre jobban elbasszák. nem baj, szerencsére chicago elõtt elmentettem. <#violent> készítõk

King of Roads
de én nem akartam szabálytalanul menni. csak késõbb fékeztem, mert azt hittem átérek a piroson. az a hulladék meg nem fogott rendesen így kiszaladt az eleje. de utána betettem a no police modot, mert mikor jött utánam elmentettem. szal betöltöttem az a barom meg ott állt keresztbefordulva a pályán. szal megmaradt a pénzem.

csabush
ha 130al tépsz, dugo van akkor nem ér el mert láma😄

garam93
De h hagysz le egy zsarut?

Nekem eddig 16000 a rekordom. A számlán ez állt: éjszaka lámpa nélkül, gyorshajtva, piroson át balestet okoztam... ötször. (felidegesített a buta AI, és rendeztem egy kis mészárlást...) A negyedik rendõr tudott csak elkapni.

King of Roads
namá bazzeg 7000-re büntet ez a fánkzabáló köcsög, mert piros lámpánál a vonalon kívül volt a 2 elsõ kerék.

regizz az oldalra nekem is kiirta regizztem es jo lett

Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader

CoD23
hali én is próbáltam letölteni a www.sulyokg.hu-ról és azt írja ki hogy nem jogosult a file letöltésére mit tegyek ilyenkor?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

kocce

Schwarz
lehet letölteni...

Mi az a windows?

Schwarz
#4276: offtopic!

global: tanuljatok már meg kicsit gondolkodni, keresni, önállósodni na és viselkedni!

más: készül a béta magyarosítás telepítõje, lesz némi technikai hiba benne. egyelõre ha magyar nyelv beállítással indítom a játékot akkor kapásból elszáll. ha angollal indul és utána váltok magyarra simán megy... ehh scs soft...

Mi az a windows?

szedd le a te vid kartyadhoz a legujjab frisitest es rakd fel akor talan mukodni fog

ja leírom mégegyszer mindent megcsináltam újraraktam a jó kis régi inno 3d tornado 5.1 es drivert na és még mindig ugyan azt írja ki.Az lehet a baj hogy fent van a haulin meg fent van a pttm (pedal to the metal) is ez lehet a baj??? ja és ha valaki majd válaszol erre az üzenetre akkor ott a VÁLASZ gomb.