18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

garam93
Nem azért de nem is neki címezted a hsz-t.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Speedbreaker
Fikáztam? nem.. Kérdeztem. De nézd meg jobban, mert a FAQ-t én írtam szóval tudom mit tartalmaz <#lama>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

én ott nem láttam ilyen mókát de mgnézheted te is nem kéne mindjárt lefikázni!

http://www.rasch.uw.hu

Speedbreaker
FAQ-kat nem szoktál olvasni?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

halihó!! a kormányt hol lehet tesztelni, mert a beállításoknál nem reagál semmire!

http://www.rasch.uw.hu

leho94
ami a haulinhoz tartozik igen(scottt)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Scottt
Ami a www.kamionszimulator.fw.hu n vanok a cuccok jók a haulinhoz is??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Köszi

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gumikacsa
ha a volvobol átmásoltad a sorokat, akkor a volvoból töröld ki a Traffic Storge és Truck Storge fájlokat

Renault magnum http://kamionszim.hu

Petya, gyere fel msnre

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

én az elsõt töltöttem le

töltsd le a torrentrõl, mert elküldeni sok idõbe kerülne

gordon 24
Azzal sem megy. ugyanaz a szitu. Volvot látja magnumot nem..

Downhill!!

sziasztok egy nagy kérésem lenne ha valaki elküldené a teljes verzióját a játéknak megköszöném.

kérem irjatok e-mailt:[email protected]
leho94
www.sulyokg.hu (matthew king)

hi megtudná nekem mondani valaki hogy a magyarosítást melyik oldalról tölthetm le? kösz elõre is
leho94
az elõzõ neki ment:gordon24

leho94
töltsd leamit mondtam!!ugyanaz

gordon 24
Sajnos igy sem látja. Nem tom mit tegyek.

Downhill!!

Truck Driver001
Pontosan.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gordon 24
Köszi!!

Tehát hogy jól értem-e megnyitom a Volvonak a Vehicle Truckba lévõ Traffic Storge és Truck Storge fléját. Ebbõl kimásolom azt a sort ami a Volvot tartalmazza. És ezt berakom a magnum storgéba?

Downhill!!

Speedbreaker
Szerintem van választék...

Scottt
Légyszi mondjat 1 torrentett nekem ahonnan lelehet tölteni a haulin-t thx

Truck Driver001
A Volvo mappájába megtalálod a storage fájlokat.Megnyitod,megkeresed a volvonak a sorát,és bemásolod a magnum féle storage-be.Természetesen az utolsó sorba bekopizod.Ja,és a traffic_storage-nél is ugyanezt tedd meg.Remélem érthetõ voltam!😄

leho94
tölts le egy másikat!ugyanolyan!www.download.truckerfan.de(gordon24)

gordon 24
Hát a volvo ez egyértelmü, Csak az a baj hogy ez is kéne..

Downhill!!

gordon 24
Elolvasam müködik is egyedül. De ha arra gondolsz hogy minden kamionnál át kell irni a stoge vagy milyen filét akkor azt nem tettem meg visznt akkor pedig az a kérdésem hogy mit irjak bele hogy ne zavarja a Vovo?

Downhill!!

leho94
döntsd el meik jobb azt hagyd meg azt (gordon24)

Truck Driver001
Talán elkéne olvasni a Magnum readme-jét..

gordon 24
Van még egy kérdésem. Ha berakom a Volvot eltünik a Renault. Hogy lehet ezt a próblémát megoldani?

Downhill!!

gordon 24
Hogy kell kiiktatni az amcsi kamzikat?
Mert azt szeretném ha csak eu-s gépek lennének.

Downhill!!

garam93
Sztem is tök jó.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Scottt
Szasztok meg néztem a f.a.q. és a torrent spy on nem találl haulinnal kapcsolatban semmit tudnátok adni 1 pontos torrent et thx

Nem is csúnya. Nekem még mindig tetszik. (püff!)

Speedbreaker
haggyátok már azt a hülye Volkswagen kamiont, tény hogy csúnya de túl lehetne rajta ugrani? plshtx!

leho94
mivan?(king of roads)

King of Roads
<#shakehead>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Szerintem a Volkswagen ne a kamionokkal foglalkozzon, hanem a személygépkocsikkal! Jobban áll neki! Egyszóval csúnya ez a kamion!!!

leho94
szerintem se valami szép kami(schwarz)

Schwarz
nos tehát akkor összegezzük a #4335 és #4336-ban elhangzott véleményeket... <#hehe>

hát... valóban elég rusnya szegény

Mi az a windows?

roliairsuni
úristen hányás, nem értenek ezek se a rajzoláshoz se hogy jó legy...na haggyuk

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Jól néz ki. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen.

leho94
www.3dartpol.da.ru

leho94
wolkswagen kamcsi

Speedbreaker
<#hehe>

King of Roads
bocs, nem tudtam, hogy skinelni alaptudás...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

roliairsuni
mégcsak 100x van leírva

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

allock
megveszed

#hhwnd

CoD23
hali
ha berakok 1 kamiont azzal hogy tudok majd menni ?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

allock
<#eljen><#vigyor>

#hhwnd