35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Bacsa Szabolcs #10438 sziasztok
lenne még gy kérdésem át lehet meni egy másik ország-ba???
eröreis köszönöm a segitséget
ja (bajusza)nagyon szépen köszönöm a kodokat:):) -
Már megvan most csak a kamionokat nem tudom berakni :S -
Hello
Lehet már ebbe is kamionokat tenni? Kell hozzá valami patch hogy működjenek és honnan lehet leszedni őket? :) Köszi -
bajusza #10435 cheat money - 500 000 dolcsit ad
cheat driver - új sofőrt vehetsz fel
cheat company - megmutatja a vállalatokat. -
Bacsa Szabolcs #10434 kelene kódók valaki tod kódokat??
nagyon örülnék neki
a segitséget is eröreis köszönöm
-
Bacsa Szabolcs #10433 jo -
nenus #10432 szasztok.lécci küldjétek el gumikacsa által csinált rolóponyvás mega pótonak a linkjét mert gumikacsa oldalára nem tudok bemenni a 3 dartpol meg átrak gumikacsáéra.köszi előre is.
-
tzsoltika #10431 mikor megjelenik az Euro Truck Simulator... -
rossi24 #10430 Mellesleg majd el felejtettem!
Mi a helyzet a magyar térképpel kb. mikor lesz kész? -
rajmi19921222 #10429 Szevasztok.Hogy ha valahonnan letöltöm a játékot akkor kell valamien kód hogy full verzió legyen? ha igen légyszi adjátok meg és hogy hól kell beírni.Köszönöm előre -
rossi24 #10428 Sziasztok! Lenne egy kis probléma. Nem lehet letölteni a download.truckerfan.de címről sőt néha bese hozza az oldalt!
Valaki tudna mondani egy jó oldal címet ahol sok európai kiegészítő van mert ami az F.A.Q-ban vannak oldalak azokon kevés van
Előre is köszönöm!
-
rajmi19921222 #10427 valki -
Persze,hogy lehet!Ird be:F.A.Q -
Bacsa Szabolcs #10425 sziasztok
lehet ehez a játékhoz valami kód hogy Magyar ország-ba játszak???
a segitséget eröreis köszönöm:) -
thx
-
te mindent unnál.Amúgy meg a #10422hsz-edre a válaszom: fejezd be mert csak az sg-s hírnevedet rontod.Ebből látszik mekkora paraszt vagy hogy nemtudsz viselkedni egy fórumon.Tisztességesen beszélni.Egy kicsit fogd vissza magad.És a többiek is akik ezeket csinálják. -
kokosz #10422 Es egyebkent is te senkit ne hulyezz amig te egy Baromvagy -
kokosz #10421 Ha ha ha ha......80 km/h neked bisztos megfelelde nekem viszont nem.Es akkor?Es ha mar leirtad 2x akkor meg 2x leirod mert te is egy kisidomulva elfelejted.Nocs -
Az nem 1.05 -.-'! és nincs más!
#10419 ezt eddig 2szer kérdezted mind a kétszer leirtam neked... haramdjára nemfogom vess magadra ha ilyen hülye vagy...sorry...meg egyébként is hova akarsz száguldozni?Hivatalosan is max 80km/h a megengedett nesiessé...ez nem időre megy... -
kokosz #10419 Meg annyit kerdeznek hogy a kamion motorjaba hogyan lehetne belepiszkalni mert a magnumom amivel szelem az utakat csak 80 km/h megy?Mit tegyek?hol es mit irjak at? -
kokosz #10418 Sziasztok.valaki az utobbi idoben talalt valami ujj Mapot?Az eu 1.05-ost mar nagyon unom.Kossz -
rajmi19921222 #10417 Szevasztok. lenne 1 kérdésem:
Ez jó lessz:
http://thepiratebay.org/tor/3599106/18_Wheels_of_Steel_Haulin_
mert már 1-2 szer letöltöttem ilyesmit és mint a demonak vége azt kérdezi hogy meg veszem-e.
Be kell valamien kódot írni?
Ha igen akkor légyszi adjátok meg és hogy és mikor kell beírni és hogy ez jó lessz-e.Köszönöm előre -
Innen le tudod tölteni!Ezen az oldalon rajta van a TZ Truck és Trailer pack! -
2 év mulva...a készítőket nem sürgetni!!! -
valaki a TZ truck és trailer pacról tud egy linket adni nekem?ahonnan lelehet tölteni (a gyengébb felfogásuak kedvéért irtam ezt) -
klupyka #10413 Gollo! Mikor adjátok ki a béta mappot? Mert azt mondtátok hogy a héten ki lesz adva! -
csá. honnan lehet letölteni Scaniát ami videoba van autoszállito?elöre köszi!
-
Te meg azt se tudod mi aza torrent XD!
Elsőnek is leszedsz egy torrent kezelőt ajánlanám http://www.torrent.eval.hu
Aztán http://www.torrentz.com -ra felmész ez egy gyönörű kereső majdnem mindent megtalál a torrent oldalak többségéről és onnan letöltöd...Ha ezt nemérted akkor inkább hagyd a fenébe XD -
Az teljesen mindegy hogy torrent-e vagy nem nekem is onnan van és semmi gáz vele...:)! -
PFFFFFFFFFFFFFFF downkór ! xD F.A.Q !!! -
rajmi19921222 #10408 Szevasztok .honnan lehet letölteni a játékot akár torrente. küldjetek légyszi 1 linket köszönöm előre
-
Sziasztok!!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a kamionok skinjét hol tudom megváltoztatni??? A base fájlt kell kicsomagolni, vagy hol találom azt a filét amit meg lehet szerkezteni, és ha ki kell csomagolni mivel csoagoljam ki?
Előre is köszönm a választ! -
60voltosNeon #10406 nekem van olyan, ami torent és a patch-ok is működnek meg valószinüleg a magyarosítás is (még nem próbáltam ki a magyarosítást, mert nincs problémám az angolal) -
már ezerszer le lett írva, hogy tört demora (amiugyan teljesnek tekinthető) semmiféle patch nem megy fel! -
Gigatorrents-en fent van 1 torrent olyan néven, hogy 18 wheels of steel haulin teljes verzió. Én letöltöttem de nem megy fel rá a magyarítás, sem a patch. bajusza amit mondtál oldalt a http://thepiratebay.org ról is letöltöttem 1-et és arra sem lehet semmit se felrakni.(a registry-ből mindent töröltem előtte) Van egyáltalán fent a játék úgy, hogy működik hozzá a patch és a magyarítás is, ha van honnan lehet letölteni?
-
tudom csak hülyülök XD
-
kokosz #10402 sziasztok.nemtudjatok hogy hogyan lehetne a fenyszoro szinet megvaltoztani{pl:Scania r620}az eredeti kek es en sargara szeretnem atszinezni -
Tényleg mondtátok .. -
klupyka #10400 jaja -
ti.