18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sajna azt szégyellem hogy ideregeltél az sg-re... Amúgy sokmindent nem értesszmég...
én nem vagyok a mindeki, csak nem fogom kussolva végignézni hogy baromságokat szólogacc be feleslegesen
mellesleg, úgylátom nemcsak nekem nem teccik a stílusod
ui.: @nyád a láma, meg a kis szaros
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
hát igen... még jó, hogy elmentettem épp egy pillanattal elõtte.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Egy kérdésem van hozzád. Azért regisztráltál ide hogy kötekedhes vagy azért mert jól akarod érezni magad? Ha a második a célod amit remélek akkor ezt hagyd abba mert a moderátorok elég hamar lapátra tesznek.
Ha viszont csak szarozni akarsz akkor léci egy másik topikot rombolj és ne ezt..
Elõre is kösszi!!
Downhill!!
felettéb sokatmondaó értelmes, segítõ és vicces válaszok voltak
majd ha te kédezel remélem teis ilyen választ kapsz
Roliairsunitól kérdeztem!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
<#schmoll2>#schmoll2>
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
nekem az van, már nem mai a csávó, jópár kilométer van benne 😄, de még mindig tökéletes, és minden játék beálíttya magát alapból hozzá
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.rasch.uw.hu
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!