18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
hehe, a kemény 14 éves fejeddel ám nagyra vered magad. Vagy tán már elsõs vagy <#wow2>.
Én sajna azt szégyellem hogy ideregeltél az sg-re... Amúgy sokmindent nem értesszmég...
leho94
haggyátok már békén egymást békén

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

roliairsuni
kezdem szégyelni hogy szóba áltam veled...

én nem vagyok a mindeki, csak nem fogom kussolva végignézni hogy baromságokat szólogacc be feleslegesen

mellesleg, úgylátom nemcsak nekem nem teccik a stílusod

ui.: @nyád a láma, meg a kis szaros

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Boconadi
hmmm. Rolianisuni lenne a mindenki? A nagy dicsõség? Te meg a másik mindenki? Mitképzeltek ti magatokról kiszsarósok <#szomoru1> Száni amit itt mûveltek..
daf xf
Te nemunod h. beszólogacc mindenkinek??

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Boconadi
hát elég nagy a szád lamika.
King of Roads
muszály volt sávot váltanom, mert kétfelé mentek a dolgok, erre a barom pont akkor fékez, de ha lassítok nem férek be a mögöttem haladó elé.
hát igen... még jó, hogy elmentettem épp egy pillanattal elõtte.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

roliairsuni
hát elég szar humorod van

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

gordon 24
Szia!!

Egy kérdésem van hozzád. Azért regisztráltál ide hogy kötekedhes vagy azért mert jól akarod érezni magad? Ha a második a célod amit remélek akkor ezt hagyd abba mert a moderátorok elég hamar lapátra tesznek.
Ha viszont csak szarozni akarsz akkor léci egy másik topikot rombolj és ne ezt..

Elõre is kösszi!!

Downhill!!

Boconadi
semmi. Én röhögtem egy jót..
roliairsuni
de ennek mi értelme volt?

Boconadi
voltmár rá példa ujreg... Én is csak úgy általánosítottam mint õ..
roliairsuni
#4407, #4409
felettéb sokatmondaó értelmes, segítõ és vicces válaszok voltak

majd ha te kédezel remélem teis ilyen választ kapsz

Boconadi
nem írtad ki hogy figymá roliarisüni (vagykivagy) hol van ez? Általánosítottad én pedig válaszoltam.
roliairsuni
itt van valahol, fogalmam sincs, mer nem néztem a térképet, csak mentem, de tudom hogy valahol itt volt ezen a részen

sziasztok! vki segítene nekem hol tudom megszerezni az 1.2es javítási csomagot? mert csak így lehet letölteni a magyarosítást! a sulyokg.hu ról nem lehet
oh haggyá békén!
Roliairsunitól kérdeztem!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Boconadi
Akkor holitt a baj?
azt éppen gondoltam...

Boconadi
a játékban.
hol van ez a halom?

Illegális ugratásra a rendõrök is felfigyeltek! <#wink>

King of Roads
úrsten 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Boconadi
Lol
roliairsuni
hát az megvolt 😄

amúgy ez adta a löketet

King of Roads
ehez aztán nagyon kell unatkozni 😄

Schwarz mikorra várható a teljes magyarosítás kb?

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

roliairsuni

mértnem teszi be az imgbox os képeket ha többet rakok egy hsz be?

roliairsuni
megint rámjött a térkép minden részletének kihasználása 😄

gordon 24
Ezer köszi!! Igy müködik...

Downhill!!

regisztráltam minden jó volt de én nem is azt a jelszót írtam be és 1 szerûen nem tok beleépni <#sir><#sir><#sir><#sir>
de akkor lesznek eu-s kamionok?
nekem kevésbé
<#schmoll2>
leho94
nekem megy (matthew king)

nem egészen sikerül
<#falbav><#fejvakaras>
máshonnan nem lehet letölteni?
oh 10000000 kösz<#worship>
garam93
Regisztrálni kell.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

a www.sulyokg.hu n
leho94
szivesen (matthew king)

hi megint én vagyok megtudná mondani nekem valaki miért nem tudom letölteni a haulinhoz a magyarosítást?valami olyasmit ír ki hogy nincs jogosulásom ezt letölteni kösz elõre is
roliairsuni
azt nem ismerem, mennyivel került volna többe egy Logitech?
nekem az van, már nem mai a csávó, jópár kilométer van benne 😄, de még mindig tökéletes, és minden játék beálíttya magát alapból hozzá

10000000 kösz lehno 94
Scottt
Hello sikerült köszike mindent

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Trust 380

http://www.rasch.uw.hu

garam93
Beállítottad az opcióknál h force feedback?(Tudomásom szerint ez a kormány)!!Ha nem ez az akkor ezer bocs, csak segíteni szeretnék.<#szomoru1><#pardon1>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
milyen kormányod van?

leho94
ha kifojt akkor pláne nem fogsz(rasch)

Valaki segítsen, már ebben a nymvadt kormány dologban, kifolyik a szemem,de akkor sem találok megoldást!

Akkor én értettem félre, de akkor sem találok rá megoldálst, légyszíves segíts!!<#help>