18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
miután megvetted 24 órát (vagyis percet) kell várni, hogy megkérkezzen. ha nem akarod kivárni nyomd meg az "n" betût majd menj az Advance Time-ra és tekerj bele az idõbe amennyi kell. aztán már rá is tudod akasztani vagy a garázsnál vagy a parkolónál, amelyik közelebb van.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

cenobite
Sziasztok! Most kezdtem a játékot és rögtön az elsõ parkolóban - vagyis ahonnan indul a játék - vettem egy trailer-t, 12k-ért. Ezt hol tudom "felvenni", mert sehol sem találom? Elõre is köszi a választ!

gamertag: kenobita

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

És ott mit csináljak?
King of Roads
dehogy... mondom semmi különös....

roliairsuni
de tele van ilyen nagy hegyi utakkal nem?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

King of Roads
én letöltöttem. kb annyiba különbözik az eredetitõl, hogy zöldebb a fû meg a fa. ennyi. mentés nem veszik, az ai-k ugyanolyan hülyék szal tök mindegy letöltöd-e vagy nem.

viszont énis véleményt szeretnék kérni a Volkswagen kamionról. már akinek megvan/volt

roliairsuni
ezt a "mountain challenge mod" ot próbálta már valaki?
egész jónak tûnik, de nem akarok én lennei a tesztalany 😄

ha netántalána eltûnnének a mentések valmi folytán, és van biztonsági másoltom, ha visszateszem mûködni fog a dolog? mert régen valaki mintha aszonta volna h nem lehet így visszaszerezni a sok melót, szóval hogyvan ez?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Kisvigyori
a tömöritett fájlt is bekell másolni nemcsak azt amit kibontasz!! ezért nem mükszik!!!

kisvigyori

garam93
Én nekem mûxik, de csak simán bemásoltam a mod mappába.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

King of Roads
hát ja nem mindig müxik együtt két mod. pl multkor egy Kenworth-ot beraktam, de levolt szedve a real mod, igy nem az a belseje volt amit a képen láttam, aztán kiderült, hogy a real modot kell kiszednem.

#4462: nem nagy cucc a német mod, csak a táblákon a felirat, a tábla színe változott meg az ut lett sötétebb.

gumikacsa
ja, mivel valószínû, hogy egyik üti a másikat

Renault magnum http://kamionszim.hu

#4463 😊 ha sikerül beüzemelned áruld el, hogy csináltad! 😊

www.smart-bus.hu

http://www.3dartpol.da.ru/

Hol van német map mód?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

allock
jah :S

#hhwnd

leszedtem a német map mod-ot és egy real name mod-ot, betettem õket a faq-ban írtak alapján a mod könyvtárba, de nem mûködk...😞(

www.smart-bus.hu

roliairsuni
ja meg atópálya széléln kószáló 3 éves gyerekek 😄

garam93
Én egy olyan módot szeretnék, h legyenek benne kátyúk, defektek stb.Mint pl. a magyar vagy a pesti utak.😊

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Sziasztok urak! 😊 Miket javítanak a patchek és melyiket érdemes feltenni? Az 1.05 beta-t próbáltátok már? Köszi...

www.smart-bus.hu

roliairsuni
áh na jó segítek:
(bocs hogy 3 hsz ben hozom össze :d

LETÖLTÉS:
http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html

roliairsuni
de nem visszaolvasni kéne, hanem lnet van egy keresõ és azt használni

roliairsuni
azt nem hiszem el, 100x levan írva

De honnan lehet letölteni?!mert vissza olvastam és nem értettem semmit
Hali! A játékban lehet defektet kapni? Ha igen akkor nekem már volt<#vigyor3>Mentem az úton és minden elõjel nélkül átment a másik oldalra, aztán úgy keresztbe állt, hogy öröm volt nézni

roliairsuni
na jáccotam egy kicsit

azér szeretem ezt a szutyok vasat, mert lehet vele galádkodni, se abs, se semmi, bármikor ki tudom csúsztatni és végig driftelni vele amennyit cak akarok, nagyon ász gép, arra van kitalálva hogy széthajcsd a belét

HELOSZTOK SENKI NEM TUDJA HONNAN KELL LETÖLTENI A 18 WHEELS OF STEEL HAULINT VAGY BÁRMELYIKET?
Hy! Honnan lehet leszedni Suond patchet az 1.0-ás verzióhoz??

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

köszi!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Truck Driver001
Az újreg fogalmáról beszélhetnénk.Ha jól látom,te még közel nem vagy itt 1éve.Kicsit vegyél vissza..Újrekk!44-.-

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

garam93
Ezt melyikre írtad?

leho94
gyere fel msnre azt elmondom (garam 93)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ha te ennyire vered magad akkor még is hanyadikos vagy és mennyi idõs?

garam93
Nem tudja vki h mért lehet h nekem a filefrontos letöltések nem mûxenek?Alul két sorban egymás alá kiír vmi linket, és ha berakom csak ugyanaz jön be.Nem tom letölteni sem volkswagent, sem a lószállítót se semmmit.Plz segítsetek.<#confused>

garam93
Én is most jöttem erre nem rég de nem emlékszem ilyen dombra.Na de lehet h csak nem figyeltem.

gumikacsa
húzz már el légy szives

Renault magnum http://kamionszim.hu

daf xf
Tebeszélsz?
Vagy 2-3 hete te csak annyit csinálsz a pttm haulin fórumba h. beugatol egy csomó hülyeséget amivel hergeled a másikat..
Olyanvagy mit Rastvolt régen..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

gordon 24
<#eljen><#wave>

Downhill!!

gordon 24
Nem sajnos. Valami nem oké!!

Downhill!!

King of Roads
nemár <#szomoru1>. na mindegy majd elintézem. jószakát <#wave>

roliairsuni
sem a 20, sem a 33 nem jön be

King of Roads
<#szomoru1>
ugyanugy csinálom mint eddig, beszúrom a kódot. mindegy amugyis aludni készültem szal majd ma <#idiota>
és ezt látod?: #4420?

gordon 24
Nem jelenik meg valamit rosszul csinálsz!! Rakd be valahogy máshogy!!

Downhill!!

King of Roads

ez szépen sikerült!

leho94
intézzétek privátba mert rondítja a topicot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roliairsuni
a primitívségnek is van határa..., mit újregezel? te mivagy?

Boconadi
LOL. Jobb lett volna ha csöndbemaradsz 😄 Laza vagyol nagyon. "sokmindent nem értessz még" Újreg.

#4429: ok.
gordon 24
Higadj le mert ráfázol!!!

Downhill!!

roliairsuni
cccc, mióta megjelent a gém én itvagyok, te idejöttél ma, és máris kelted a feszkót

leho94
ezt jól megaszondtam (4425)