35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
a faszt nem XD faszom kivan leho a magánakcióiddal -.-'!Már a map kész csak a bugok javítását végezzük!Mostanába nemsokat haladtunk de mostmár..! Project Reload!:) -
Az fasza! -
nemlesz... -
Csá tud valaki valamit a magyar map rol???????MÁR JOLJÖNNE ATÖBBIT UNOM -
kokosz #10559 Tudja valaki miert nem lehet menteni?Csinaltam egy ujszakaszt a terkepben es nemtudtam lementeni.De miert? -
bajusza #10558 3dsmax, Zmodeler -
dodo1014 #10557 hali.Tudnátok mondani valami kamion szerkesztő proginak a cimét?
köszi -
kokosz #10556 Sziasztok,nemtudtok veletlenul Man Tga Xl es Xxl? -
orgik #10555 Helló. Kéne segítség a map editorhoz, hogy miért nem menti el a megcsinált mapot? vagyis elmenti de miután betöltöm, nem jelenik meg semmi sem csak a kezdőpont. eltűnnek az utak, épületek, stb...
-
Ez a link jó
Ez a link jó a másikról én nem tudom letölteni -
kokosz #10553 Sracok,valami ujjat? -
Kenworth #10552 Srácok, ha a kormánnyal játszok akkor van egy kis gáz és elindul a kamion magátol. Melyikkel tudom beállitani a gáz holtjátékát? -
SlaCker #10551 Naon szépen köszönöm Schwarz.Ijen leírást kerestem és te megoldottad a problémám nain jó leírás minden benne van.mégegyszer köszönöm. 
-
nem lehet letölteni...
-
Sebi83 #10549 #10538-ra válsz
Még én ajánlottam be a török modot nagynehezen bejött a kódra egy török fórumon rá is akadtam jó is lett de maga a file sérült azt írta a winrar le is töröltem neked is ezt ajánlom! sajna -
nemtudom nektek jó-e de nekem az írja hogy sérült!!! segítsetek! -
Tessék : -
kolega belinkelhetnéd engem is érdekelne!THX -
el is tudnád küldeni?? -
Meg . -
halló! valakinek megvan a open source map????
válaszoljatok!!!!! -
Nektek megy a török mód?
Nekem kódot kér...
Nem tudjátok melyik a legújjab BUS mód és honnan lehet letölteni? -
karajev #10541 látod azt a sok piros betűt?kattincs rá:D -
pudvapappa #10540 cs. Valaki segíthetne abban hogy mi a f*szért dobál ki úgy kb 10 percenként a haulin valami piramid 3d-re hivatkozva ha beteszek a gameba ezt meg azt kamion pót map skin ezek
valaki plz help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
upsz, csak tagoknak volt, mostmár látod
a költözés miatt nam meg még nincs formázva a szöveg és még kicsit össze-vissza vannak a képek meg a szövegek -
Nektek megy a török mód? -
bajusza #10537 pl. torrent. -
Haresz80 #10536 Honnan tudom letölteni a teljes játékot?? -
SlaCker #10535 azt írja hogy:A kért oldal nem létezik. :(( -
a Haulin magyar modot honnan lehetr letölteni ha van??? -
helló!! valakinek meg van az open source map? -
honnan tok letölteni Scania-t a játékba???
vagy akinek megvan vegyen fel msn-re és küldje ott át.
msn címem: [email protected]
THX -
http://sulyokg.extra.hu/page.php?30 -
SlaCker #10530 Valaki magyarázza már el a storage dolgot!!!!
Én sík hülye vok hozzá.
Van ojan amihez nincsen meg ijesmi azt akkor honnan tom hogy mit kő beírni???
Légyszi valaki mondjamár el érthetően,mert én rákerestem a "storage" szóra de nem találtam meg amit kerestem. :(( -
klupyka #10529 jólvanna! nyugi van! én nem azért írtam hogy felkapd a vizet, csak már régóta ígéritek hogy kiadjátok! ennyi! -
hello all én aszt szeretném +tudni hogy ha csinálok egy skint a haulinba akkor miért nem jelenik meg a gameben? -
Felőlem kiadhatjuk mostis de megne merj szólalni hogy az út közepén 90-en nekimész a semminek és totálkárosa lesz a kamcsid és nemtudsaz tovább menni nameg akkorse ha akarsz egy fuvart vinni s prism3d-vel kidob ha ez téged nem zavar hogy nem lehet játszani rajta akkor kaidhatjuk mostis... -
nem hiszem hogy lesz:P -
Cakk um pakk egyszer csakk -.-' Mit türelmetlenkedsz?:D -
klupyka #10524 mikor lesz már kész a hun map????????