18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kisvigyori
Kisvigyori
ha jól emlékszem c betût

kisvigyori

ige??? és mit kell nyomni h müködjön?
gumikacsa
tudomásom szerint van benne

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nehéz lenne belerakni a játékba a tempomat-ot? mer az azér jól jön az autopályán...<#vigyor2>
gumikacsa
a következõt kell csinálni:

Amelyik kamionnak a belseje, megkeresed az .scs fájlt, megnyitod (total commander ugye), és megkeresed a kamion*\vehicle\truck\definition\kamion*.sii-t
ezt megnyitod, és legalul lesz egy sor:
interior_data: interior.keenworth - na, ezt kell átírni erre:
interior_data: interior.keenworth2

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tekerd be teljesen balra utána meg jobbra, majd középre állitod és elvileg egyenesbe is áll!!! De ez csak egy tip, nálam is volt ilyen...és én így csináltam, jó lett..!!!
RaST
Jolvan öreg, kapcsolj vissza egy felet .. Utoljára figyelmeztetlek!

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

TOPLINE
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy miért áll igy a kormány?

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

na mindegy mert le vettem a sader qvalitiyt bocs hogy igy irtam de sietek igy müködik de mért van az az érzésem hogy a kamion jégen megy pedig aszfaltonvaok
gabi89
Ez lol winyóról linkelte 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Schwarz
nv4_disp.dll: windows 2000 (xp) alá való nvidia driver darabja

próbálkozz a videovezérlõ driver eltávolításával az eszközkezelõben, reboot, új hardver... majd a legfrisseb driver fel

Mi az a windows?

Schwarz
ha nem a saját winyódról linkeled a képet, még esetleg látni is fogjuk

Mi az a windows?

Boconadi
engem már 1 hónapja ezzel a hibaüzenettel dob ki. Mi lehet a baj? pls help!
hellosztok kollegák, van egy olyan problémám hogy a kamionok nem látzsanak be töltés után , sõt semmi sem látszik nagy feketeség van csak egy két alap ikon van mint pl:az hogy a sõfõr fáradság jelzõje meg a kamion üzemanyag szint jelzõje meg hasonlok , mit javasoltok mit tegyek ilyenkor légyszi segitsetek köszönöm elöre is,
de a menüben ott lehet látni a kamion lámpájának a fényét .
Schwarz
most idézzem be a két hsz-t, hogy melyikben van a link?
abbahagyhatnád végre ezt az okoskodást, mostanában feszt errõl szól a topik, segíteni akarsz tudomén, csak közben tudatosan (ez ganajság) vagy nem tudatosan (ez meg gyógyítandó <#idiota>) mindenkit (legalábbis akinek segíteni akarsz) félrevezetsz a pontatlan információiddal

Mi az a windows?

Attila56
de.....én direkt vissza olvastam és ott az a hsz-ben volt...ott közölted hogy az a Béta veerzió meg hogy nincs kész...és megadtad a linket...
Mellesleg nem basztam le....csak ugyebár mindig ti szoktátok mondani hogy olvassatok vissza...ezért én is azt mondtam 😄 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Schwarz
hát nincs, ha egyszer lebaszod, hogy olvasson vissza, akkor utána ne b****d le mégeszer két perc múlva, hogy "én nézzek utána?", nem hiszem, hogy mindenki egész nap a gép elõtt ül és a fórumot lesi, mellesleg a link nem a #6133-ban volt, hanem a #6128-ban. a #6133-ban megintcsak a te lámaságod miatt lettél leb****va <#idiota>
amíg a két értelmetlen hsz-t beírtad, akár a linket is beírhattad volna neki <#ésidejönalámaszmájli>

Mi az a windows?

Schwarz
itt de csak béta verzió!

Mi az a windows?

Attila56
FAQ,letölthetõ oldalknál a 3dartpool-on van

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Merse noni: #6133-as hozzászólásban meglátod....
Norbi56: igen ez az újj....

Attila56
miért?Most nincs igazam?

bl0kiM
Üdv spy harcosok!
1.)mér nem mûxik nekem a eu-map?? letöltöttem betettem mod mappába és semmi változás....mit nem csináltam jól, vagy mit kéne még tennem?!
2.)jól hallottam h van valami buszos iegészítõ a játékhoz? ha télleg igy van akkor lécci valaki dobjon meg egy linkkel!
elõre is köszi!

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

hello schwarz honnan lehet letölteni ezt a magyarositást?
Schwarz
állj már le!

Mi az a windows?

hogy kell összekapcsolni két fútót???<#nemtudom>
norbi56
de az már az új???

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Attila56
Nehogy már én nézzek utána..........

Attila56
olvass viszza...csak pár hsz

norbi56
Honnan lehet letölteni az új magyarítást

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Vettem egy dupla futót és nem tom hogyan kéne összekapcsolni a két futót, nem tudja vki? mer elõszõr probáltam rátolatni, de az nem ment, aztán meg a "T"-vel, deaz sem járt sikerrel...
Attila56
ah jó bocs....pedig mindent elolvastam.......áááá ezek szerint gyorsan kiment a fejembõl....pedig jó a memom mindig... 😄
Mellesleg én nemtudom felhúzni 800X600-ra mert egy gagyi 128 MB-s kártyám van és még 640-sen is szaggat :S
50%-os? 😄
Én nem úgy vettem észre...bár te tudod 😊

Schwarz
ezt gondolom nem olvastad el telepítéskor:

egyébként nem a lámaságoddal van baj <#idiota> hanem az az elõadási stílus nem tetszik nekem... L: #6376

Mi az a windows?

addig ok hogy bemásolom az scs-be én is eljutottam de nem engedi bemásolni

plussz a letöltött pótkocsikat is kicsomagolom és bemásolom és nincs a jtékban csak a kamionokat teszi be. Phu de bonyolult...nem lehetett volna erre egy skinszerkesztõprogramot írni?...erre nem godoltak a programozók...:-)
Attila56
Mellesleg bocs...nem kell lelámázni,én már alapból az vagyok én legalább beismerem<#idiota>

Attila56
640X480-ban jah és 32 biten

Schwarz
és a problémát nem elõször nekem kéne jelezni? <#lama>
milyen felbontásban nincs ékezet?

Mi az a windows?

RaST
Ezek szerint mégsincs .. <#idiota>

pedig benne van az is...elvileg...<#wow3>
RaST
Nem találja a dds fájlt ..

Még lenne egy olyan kérdésem hogy átszíneztem a MAN F2000-s narancssárga kamiont zöldre és a játékban nem akar megjelenni a sín, helyette ilyen rózsaszínes színt ad a kamionnak...mi lehet a baj???
Köszike a segítséget Schwarz+Norbi...
Mostmár nekem is megy...
Attila56
figyi...nemtom hogy mivan...de a Bus Mod-ban miaz újjitás?Láttam egy BMW X5-s terepjárot.Vagy ez csak az EU. mapp miatt van?Mellesleg én úgy raktam bele a játékban ahogy kelett és nem jó 😞

Attila56
Nos aki nem próbálta még a magyarositás újj verziót amit Schwarz készitett annak elmondom mire számithat:
Nos hát...elösször is müködik 😄 😄 😄 😄
Elsõ hiba amire rábukkantam hogy az ékezetek hiányoznak...sõtt nincs is benne ékezet,se betü.Tehát jatk van játék helyett.Kb. az 5%-a vagy a 10%-a van meg de eggyelõre így is jó,csak az ékezetek hiányoznak 😞
De nem is baj...így is lehet játszani vele aki gagyi angolos 😄 (én nem,angolban jobban szeretek játszani)

Nem rossz ez a Bus Mod és az EU Map 1.3 beta. A legjobb város sztem Albolg (jó kis hegyi úton lehet felbaktatni).

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

norbi56
DIKK nemhiszem hogy nemtod melyik az oldala meg az eleje

Schwarz
.scs-be semmit se kell konvertálni, az egy sima zipfájl 0 tömörítéssel, megkeresed benne a .dds fájlt ami a skin képét tartalmazza, ezt megnyitod a már említett programmal (vagy bármi mással ami kezeli a .dds-t) megcsinálod, elmented, vissza az .scs-be és kész.

Mi az a windows?

Nagyon maszek már értem kösszi tényleg megy...Csak nem tudom átlátni a skint de malyd rájövök
norbi56
megnyitod a fájlt aztán rámész erre oszt szerkesztheted[/img]

V43 1105
Talán, Total Commandert kéne használni, kétszer rákattintok az SCR fájlra, és nekem megnyitja... -.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h