18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen az oldalon találhatók ezek a kamionok és pótok amik a képen láthatók és még pár cucckisvigyori
Amelyik kamionnak a belseje, megkeresed az .scs fájlt, megnyitod (total commander ugye), és megkeresed a kamion*\vehicle\truck\definition\kamion*.sii-t
ezt megnyitod, és legalul lesz egy sor:
interior_data: interior.keenworth - na, ezt kell átírni erre:
interior_data: interior.keenworth2
Renault magnum http://kamionszim.hu
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
próbálkozz a videovezérlõ driver eltávolításával az eszközkezelõben, reboot, új hardver... majd a legfrisseb driver fel
Mi az a windows?
de a menüben ott lehet látni a kamion lámpájának a fényét .
abbahagyhatnád végre ezt az okoskodást, mostanában feszt errõl szól a topik, segíteni akarsz tudomén, csak közben tudatosan (ez ganajság) vagy nem tudatosan (ez meg gyógyítandó <#idiota>#idiota>) mindenkit (legalábbis akinek segíteni akarsz) félrevezetsz a pontatlan információiddal
Mi az a windows?
Mellesleg nem basztam le....csak ugyebár mindig ti szoktátok mondani hogy olvassatok vissza...ezért én is azt mondtam 😄 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
amíg a két értelmetlen hsz-t beírtad, akár a linket is beírhattad volna neki <#ésidejönalámaszmájli>#ésidejönalámaszmájli>
Mi az a windows?
Mi az a windows?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Norbi56: igen ez az újj....
1.)mér nem mûxik nekem a eu-map?? letöltöttem betettem mod mappába és semmi változás....mit nem csináltam jól, vagy mit kéne még tennem?!
2.)jól hallottam h van valami buszos iegészítõ a játékhoz? ha télleg igy van akkor lécci valaki dobjon meg egy linkkel!
elõre is köszi!
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nehogy már én nézzek utána..........
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mellesleg én nemtudom felhúzni 800X600-ra mert egy gagyi 128 MB-s kártyám van és még 640-sen is szaggat :S
50%-os? 😄
Én nem úgy vettem észre...bár te tudod 😊
egyébként nem a lámaságoddal van baj <#idiota>#idiota> hanem az az elõadási stílus nem tetszik nekem... L: #6376
Mi az a windows?
plussz a letöltött pótkocsikat is kicsomagolom és bemásolom és nincs a jtékban csak a kamionokat teszi be. Phu de bonyolult...nem lehetett volna erre egy skinszerkesztõprogramot írni?...erre nem godoltak a programozók...:-)
milyen felbontásban nincs ékezet?
Mi az a windows?
Mostmár nekem is megy...
Nos hát...elösször is müködik 😄 😄 😄 😄
Elsõ hiba amire rábukkantam hogy az ékezetek hiányoznak...sõtt nincs is benne ékezet,se betü.Tehát jatk van játék helyett.Kb. az 5%-a vagy a 10%-a van meg de eggyelõre így is jó,csak az ékezetek hiányoznak 😞
De nem is baj...így is lehet játszani vele aki gagyi angolos 😄 (én nem,angolban jobban szeretek játszani)
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Mi az a windows?