18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neuman
Én meg egyszer nem tolattam dupla póttal, hanem jó nagy ívbe fordultam rá és elfogadta.

!!!HALA MADRID!!!

norbi56
én mikor legelõször vittem duplát 1 bõl bement kb 1 hete meg 10 percig próbáltam oszt a végén otthagytam a pótot szartam az egészre oszt vittem a következõ fuvart

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Boconadi
tölts le jobb daemon toolsot.
valaki tudna nekem küldeni egypár jó kamion scs-t fájlt becsomagolni emailban??naon megköszönném a [email protected] címre!köszönöm szépen!
bl0kiM
üdv spyharcosok!!
kivételesen nem a játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem... egyre több grafikai hiba volt a játékkal , gondoltam ujra telepítem...de a daemon tools-nak valami baja volt és mikor ujra letöltöttem és telepíteni akartam akor azt irta ki h device setup error:code 25057 (0x61E1), 2(0x2).
van valakinek valami tippje hogy mit lehetne csinálni?! :D

turbodezintegrátor :: a zûrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

garam93
Én egyszer, mikor már meguntam, a vége volt csak kint a pirosból, aztán fogtam, és a kamion orrával betoltam...:-))))))))))))))
El is fogadta, és nem is sérült meg nagyon.:-))))))))

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Csak gyakorlás kérdése az egész dolog!! Lényege az, hogy ha mondjuk balra akarsz toltani, akkor balra kell fordítani a kormányt, nem úgy mint a nyergesnél, mert ott jobbra kell tekerni. Ennyi az egész, és sok-sok gyakorlás, meg türelem! <#integet2>

Baromi sokat kell vacakolni... Nekem legalábbis ált. öt-nyolc percembe kerül, sokszori nekifutással. :)

Attila56
Nem szeretnék elmenni ettõl a német oldalas témától de egy kérdésem lenne: Tudjátok van az a pót ami két potós...tehát elöl van 1 egy kicsi meg hátul...nah és a hátsót nemtudom irányitani..vagyis nemtudom beirányitani abba a piros beállóba....oldalról meg nem engedi hogy letegyem a pótót.Valami ötlet esetleg?

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

V43 1105
Minden regisztráció inaktív, ahhoz hogy letudj tölteni, egy administratornak kell activálnia, amirõl kapsz majd egy mailt...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

en ezt az emailt kaptam a nemet oldalon sokadszori regisztralas utan:

Please keep this email for your records. Your account information is as follows:

our account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another email when this has occured.

Please do not forget your password as it has been encrypted in our database and we cannot retrieve it for you. However, should you forget your password you can request a new one which will be activated in the same way as this account.

Thank you for registering.

--
Vielen Dank für Deine Registrierung. Wir wünschen Dir viel Spass bei uns.

MfG Germanytrans Spedition
T. Lehmann und D.Heinzen

norbi56
én e-mailt se kaptam pedig freemailom van

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

akkoküldesd el a jelszavadat.

Erre kattints az oldalon: Ich habe mein Passwort vergessen

De lehet, hogy belép, akkor nézd meg, hogy a menüben ki van-e írva a neved
leho94
de amugy is ha nem vok regisztrálva csak a Iveco Stralisnél nem piros pötty van és azt le is lehet tölteni

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Boconadi
felhasználói névre és jelszóra gondoltam <#buck>

be. Mondom hogy én kaptam aktiváló e-mail -t is és ezek ellenére sem tudok belépni.
mármint mit ?

Egyébként bepipáltátok, hogy elmúltatok 13 ?
Én hotmailes címre kaptam a megerõsítést
Boconadi
én kaptam.

#6463: nem adod meg a fórumnak?
V43 1105
Mindenkinek, sikerült csak levelet nem kaptak hogy aktiválják a felhsz nevüket!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nemtudom nektek miért nem engedi a regisztrációt a Germanytranszra, nekem ment
Boconadi
pontosan. Legújabb driverrel nekem is ez volt. De már lehetett menni az utakon. Na meg persze néha kidobott C++ hibával <#wilting> Rohaggyonmeg.
gumikacsa
más által készített cuccokért pénzt kérni ez elég durva... (fõleg hogy az én cuccom is ott van.

Renault magnum http://kamionszim.hu

garam93
Nekem is ilyen van, csak annyi a bajom, hogy csak a kamion alvázát lehet látni a menüben, meg a kamion és pótkocsivásárláskor.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
ha jobban megnézed kredit kell váltani h le tudj tölteni de az sms és persze a németeknek meg egy kis haszon!!! szóval nem valószínû h lehet letölteni

kisvigyori

Boconadi
nem utálnák. Errõl már sokszor volt szó. Nem szeretik õket, mert un. lopják a modelleket ami nem igaz. De ne folytassuk, már sokszor volt róla szó.
Attila56
utálnák a magyarokat? :D :D :D :D
Vagy nem is tudom.....

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Boconadi
megpróbáltam nektek regisztrálni. A kritikusan alacsony némettudásommal sikerült addig eljutnom hogy kiküldték az ímélt. Ahogy olvasom nektek nem tették meg. Pórbáljátok meg operával vagy explorerrel, és mindenképpen freemailetek legyen, mert a citromél mostanában szarakszik.

Nos aktiváltam a felhasználót, de úgyan úgy nem mûködik ahogy eddig. Lehet kitiltották a magyar ípécímeket vagy én nemtudom <#idiota>
bl0kiM
köszi a tippet!! :D

leho94
nem tudsz...regeltem én is és semmi

Attila56
tehát ha most beregelek akkor belépni betudok nem??

Boconadi
a probléma az hogy régi a drivered. Nekem ugyan ez volt csak fordítva, kamionok voltak feketék. Töltsd le a legújabb drivert az nvidia.com -ról és jó lesz a játék. Ha felraktad a videókártyadrivert és úgy sem jó, töröld le a játékot majd rakd fel megint. Ha még mindig nem jó a shader quality-n állíts!

#6446: Kussolj nekem is olyan van <#idiota> (sõtt még rosszabb mert az enyém 64 mb-s mx440)
allock
külföldieknél talán van, mert itt már meg lehet odlani a zsámolyt, gumikacsa is próbálkozott a pótommal de a projeckt befuccsolt sajna :)

#hhwnd

Helló mindenkinek.Lenne 1 kérdésem:forgózsámolyos,vonóháromszöges pótkocsi van a játékhoz?

leho94
lehet regelni..csak nem küldenek generáló mailt..szívacs az egész

Attila56
Hellosztok.Mindig olvasom a fórumot...de egy kérdésem lenne.Miért nem lehet regelni arra a német Haulin oldalra? :(

Hy! Lenne egy kérdésem letöltöttem az orosz oldalról a daf xf105öt és ha fel van kapcsolva világítás akkor a dafon nem világít a lámpa.Ez miért van ? A másik meg hogy mért nem birom kiiktatni a sofõr álmosságát az f3-mal?

Attila56
MX....az egy nagy sz*r.Bocsi...akkor már értem mi a baja a :)
Jobban jársz ha lecseréled :)

bl0kiM
nem;ez a hivatalos neve: Nvidia GeForce4 MX440 128MB DDR TV-out AGP8X
csak tudnám mi mit jelent...:D; szóval valami tipp?!

Attila56
Ati Radeon 9200-as kártyád van?

bl0kiM
üdv!
mér van az, hogy minden autó/kamion tök fehér, és sehogysem tudom õket egyszínûre festeni... a kerekek meg tök feketék
plz help!!

MAN TGA
Hello srácok!!jóreggelt mindenkinek!lenne 1 kérdésem.a haulinhoz nem csinál v ki 60-70es évek beli modot???szerintem baromi jolenne!

V43 1105
Itt letöltheted...

Sziasztok!!!!
Leszedtem az IVECO Starlis 4x2-est tudom mar 1000000x el lett mondva hogy, hogy kell a kamion betenni a jatekba de nekem az a gondom hogy, nem talalom a truck storage fajlt. Kene egy kis segitseg! Jo lenne ha valaki elmagyarazna nekem pontosan mit hogyan kell csinalni.

Elore is koszonom!!

garam93
Nem rossz cuccok!

Nekem is ugyanez a problémám!! Én a MAN F2000-est használom, és annál ez jellemzi a kormányt, amit a képen bemutattál.
Ha esetleg találsz rá valami megoldást, akkor légyszi közöld, mert jobb lenne ha tekeregne a kormány, bár már megszoktam, hogy úgy félrecsapva áll!!
Elõre is köszi, hali!

TOPLINE
Köszi szépen de nekem a kamion cseréli ki és a kormány ugyanugy áll de hiába szedem jobbra balra nem mozdul meg na mind1 majd kinlodok vele még vmit

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nõnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Kisvigyori
kredit vagy mit kéne váltani!! az pedig zsé!!

kisvigyori

leho94
azzal nem mész semmire..legalábbis én nem mentem semmire

Boconadi
regisztrálni kell
Osi20
csá
http://www.germanytrans-spedition.de/ innen hogyan letölteni Man TGA tademes kamiont? elöre is köszi
csá

hellosztok most müxik a játék de mért van hogy éjszaka a mûszerek nem világitannak "szép fényesen :) " ?