18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert az a program nem tud scs-be konvertálni csak mert a letöltött skinek is scsbe vannak
a megnyitás meg azért kéne hogy megnézzem mennyi a trélerek mérte. Vagy az is lehhet hogy ezt nem eltöltött fájlban kéne megnézni??
Egyébként a F.A.Q-ban nincs leírva hogy kell skint csinálni csak mert néztem az elõzõ hozzászólásokat és ott írták hogy a F.A.Q-ban benne van
(((Javaslom tegyétek bele)))
mer én letöltöttem a DXTBmp progit amit régebben irtatok a forumban, hogy az kell hozáá, de énsem tom hogy mit kell megnyitni...
Elõre is köszi annak aki segít...
TDU:Kamarov:HUN
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
2. azzal az elérési úttal több gond is van: pl a meghajtó az nem feltétlenül C, (pl nálam se) kettõspont rulz, a felhasználónév se mindenhol rendszergazda (pl nálam se), az utolsó mappa se "mods", hanem "mod", sima "/" csak a weben (meg unix rendszerek?) használatos, windózban (DOS) "\" (backslash) van
csak akkor adj tanácsot, ha tudod mit csinálsz, így csak mindenkit félrevezetsz!
Mi az a windows?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
plussz a letöltött siknek scs-ek
és ti dds-t mondtatok...
Remelem hogy beindul mert erdekelne az IVECO Starlis 4x2 es nem tudod hogy honnan lehetne leszedni?
Lenne egy par kerdesem a germanytrans oldalal kapcsolatban, megpedg az hogy miert nem lehet letolteni semmit rola valamint regisztralni sem birok.
Elore is kossz a valaszt.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Renault magnum http://kamionszim.hu
2. ha nem módosítod a storage fájlokat, nem lesz bennt a kamion, ha minden kamion mellé raknának storagefájlt, ami azt a játékba teszi, a korábban barakottak nemlátszanának, vagy az scs-ek feldolgozási sorrendjétõl függõen az utoljára beolvasott storagefájl lesz az érvényes!
Mi az a windows?
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nõnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
Total Commander/a letöltött kamion és áthúzod a C:/Documentum and Setting/neved/Dokumentumok/18 Wos Hauline/mod/ mappába és nem kell az sii-be meg a storange mittom én mibe irkálgatni met úgy elelevene beletáplálja<#wink>#wink>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
nekünk is pttm cuccokat át kéne konvertáni a haulinba többségébe õk is ezt csinálják.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Én most kezdtem el játszani vele, az lenne a kérdésem hogy állandóan el akar aludni a sofõr. elsötétül a kép és megyek neki mindennek. Tudom vannak pihenõhelyek, de mi tegyek ha 100km-re vagyok tõle a belvárosban??
Köszönöm
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ha valaki lenne olyan kedves és FELTÖLTENÉ valami ingyenes oldalra-tárhelyre, akkor az szerintem sokkal jobb megoldás lenne, mint szenvedni a FileFronttal!!!