18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
hát pl az egyik, hogyha este van akkor a fényszórónak be kell hogy kapcsolva legyen, a másik, megha vmi utca féleségbe vagy akkor úgy értelmezi, hogy kétsávos az út és ha te a bal oldalán vagy akkor büntet.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Srácok!

Ha benn állok a fel- lerakonál, és a motor le van állítva és teljessen üressen vagyok pót nélkül, megy fel a körözésem!!!
Miért van ez???
King of Roads
nekem csak az amcsi a kamion. az európai az csak ugy van..az én szemembe....

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kisvigyori
de látom szereted az amcsi kamionokat is

kisvigyori

King of Roads
birom a különleges szállítmányokat <#zavart1>

King of Roads
eleve az usából hogy gurulnál át európába?

V43 1105
Nem lehet!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

King of Roads
ezt ugye nem kérded komolyan?

sziasztok!!
lenne egy kérdésem lehet másik országba menni??????????? pl:Magyarország
ja és eröreis köszi.

King of Roads
<#idiota>

ratata130
sziasztok!!!<#integet2>
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor karambolozok egy kocsival, olyankor mit kell csinálni???
Otthagyi az egészet és menni tovább??? Ezután mindig negbirságol a rendõr.<#help><#help><#help>

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

King of Roads
és én honnan tudjam,hogy melyiket töltsem le? ezexerint a feltört demot szedtem le.

Schwarz
naja, eredeti alatt nem szószerint a boltban megvett eredetit kell érteni, hanem az ezzel "egyenértékû" teljes verziót.
a patch csak az ilyen teljes verzióra megy fel, valusoft oldaláról letöltött majd feltört demora nem.

Mi az a windows?

Attila56
nem eredeti.De még anno sikerült...tehát alap játéknál nekem engedtem...mostmeg már nem? 😮

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

ratata130
Szia.<#integet2>
Nekem nem eredeti a "haulin",és nekem fennt van talán az 1.2-es vagy az 1.3-as Patch.

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Schwarz
egeeen, ugye azt írja, h telepítsd újra az EREDETI cd-rõl...

Mi az a windows?

norbi56
jaja

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Kisvigyori
ja boldog szülinapot rast

kisvigyori

V43 1105
Gondolom nem eredeti...<#lama>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

King of Roads
szintén...

Attila56
Nálam ezt írja ki a patch telepitésekor.....:

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Boldog szülinapot Rast<#wink>

leho94
hepi börszdéj RaST!!!
<#pias><#pias>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
nekem full verzió van és még is vmi szarságot ír ki mindegyiknél..

Sziasztok!!! tudna valaki segíteni?? Haulinhoz keresek magyarosítást! Honnan tudnám letölteni?? Elõre is köszi mindenkinek!!!

Schwarz
bármilyen hivatalos patch csak eredeti full verzióra megy fel, tört demora nem, de ezt az összes patch telepítõben is ki szokták írni.

Mi az a windows?

V43 1105
Bírságolsz?? XDDDDD

RaST
@Badboy: Használd a FAQ-ot .. amennyiben nem, következményei lesznek 😄

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

leho94
erre jó a cheat...ne kérdezd hogy lehet cheatelni benne..ott a faq-ban😄

a haulin no police mod.ot hogy tegyem be?
igen van tábla 45 ill 65 mérföldröl de én megyek 44-mérföldel simán meg büntet 4000 dolcsira vagy autópályán 64-el megyek 14000-re büntetett és ilyenkor game over sajna!
TOPLINE
Mikor határt lépsz ki van irva h autópályán meg fõuton meg ilyen helyeken menyit lehet menni meg az utszélén is van legalábbis nálam van tábla de engem is büntet agyon mindig

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

King of Roads
hát én eddig még nem sok táblát láttam...sõt...

Neuman
Vannak táblák, mint bárhol a világon, ha azokat figyeled akkor nem büntet meg.
Bemész a FAQ-ba és találsz egy linket.

!!!HALA MADRID!!!

helosztok hogy lehetne a rendõrõket ki kapcsolni vagy esetleg egy gyors info arról hogy menyivel lehet menni az utakon és hogy mert folyton meg büntet akár hogy megyek ha lassan akkor azért ha gyorsan akkor azért szoval segitsetek léccci.
King of Roads
hát ezaz, h énse. és a convoynál is igy szarakodott. más patchelt én meg nem tudtam mert nem eredeti. azt gondoltam h nektek se eredeti, azért kérdeztem

garam93
Nekem sem eredeti, és asszem fent van az elsõ patch-ek közül vmelyik.Szóval nem értem.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

King of Roads
nektek mellesleg miért megy patch? ezt ugy kérdem mindenkitõl, néhány hozzászólásban azt veszem észre, h ilyen meg olyan patcheket raktok fel, nekem meg bassza feltenni mert nem eredeti...

Akkor áruld már el légyszíves, hogy hogyan kell használni
leho94
jó megaszobdtad dicsak...amugy eleinte nekem is komplikációk léptek fel ( elsõ 2 perc 😄 )

gumikacsa
ne hülyéskedj, ezt egyszerûbbre? Szerintem az egyik legeccerûbb, ha nem a legegyszerûbb.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Csinálhatták volna egyszerûbbre is ezt a modellezõ programot.
Nem tudom hogy kell használni, valaki segítsen légyszi
Boconadi
:C
gumikacsa
GY.K.: A topware egy kiadó, és forgalmaznak Magyarországon is. Tudom, hogy ez a sok warez bajnoknak mindegy, de nekem a haulinon és a convoyon kívül mind megvan eredetiben, és ezt is szeretném megszerezni.

Attila56
rá...hogy van Hauline Topware oldalal 😄 😄

Schwarz
egyáltalán rájöttél, hogy mit kell nézni?

Mi az a windows?

Attila56
hoppá..nincs rajta letölthetõ cucc 😄 😄 😄

Kisvigyori
hoppá ám köcce

kisvigyori

gumikacsa

bl0kiM
"negativ..." közben már megoldottam nero-val, de a grafikai hibák egy része megmaratt (a vibráló három- és négy- és öt- és hat- és ....sok- szögek :S

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.