18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tud valaki uj kamionokat a Haulinhoz? Nem ertem hogy miert nem keszul tobb
europai kamion ehez a jatekhoz. A Pedal hoz rengeteg kamion keszul naponta
talalok uj modelleket.

Boconadi
sok a piXel a kámjonnak.(habár nem nagyon értek hozzá.) Vagy rossz a géped :)
Attila56
miért van az hogy a kamionoknál szaggat?(berakott kamionoknál)

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

TOPLINE
Már ha szerinted érdekes képek az ilyenek akkor teszek fel énis egyet remélem nembaj

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nõnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

TOPLINE
Hello olyan kérdésem lenne h ilyen pótra mikor lesz fuvar?

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nõnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

RaST
Nem fogja többször .. vagy szétcsapom a fejét ;D

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Boconadi
gecc hányszor linkeled még be? : - |
az a baj, hogy csillag sincs
Schwarz
a bejáratnál a csillagon kell megállni, enter, kiválasztod listáról, hogy mit, hova, aztán tudod felvenni a pótot

Mi az a windows?

veszel egy kamiont, kiszállitják.. bemész bal oldalt alul a trucksba rámész a kamionra aztán alul megnyomod hogy service truck és ott majd rájössz.. ne arra menj hogy fix parts vagy mi..<#hehe><#hehe>

miért van az, hogy akármelyik cég parkolójába megyek nem találok trailereket ?
Schwarz
ez nem nídforszpíd, vazze.
pttm-ben volt ilyesmi

Mi az a windows?

Attila56

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

#6556-os hsz-bõl kiindulva... gyanús, mert a fix parts alatt csak olyanok vannak hogy bbs meg avi, stb... de hátha van vmi mod

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

bocs a láma kérdésért...
de hogyan lehet tuningolni a kamiont? (spoiler & társai)
néztem a faq-t...<#lama>

norbi56
ja nekmeis

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

lol <#schmoll2>

átlagos kép... nekem van úgy hogy teljesen átfordul a rakomány a kamion fölött aztán visszaugrik nagyon poén

hy all nézzétek meg ezt a képet és mondjatok valamit pls.. <#gonosz1>

norbi56
nyitottam 1 új témát:TIR

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Schwarz
honnan tudod te, hogy milyen 23. századi kamionnal közlekedik? :-)

Mi az a windows?

Boconadi
HUD csak a repülõknél van nem? <#idiota>
Attila56
Bocs a warezért de a 18 Wos Fasiso az a full verzió? :D
Mert én anno azt a verziót szedtem le amit ti linkeltetek be és azon nem megy az 1.6-os patch :(

Attila56
igen? :D
Nekem nem müködött soha az a kód...nemtudom miért..pedig az uset_g console 1 egvan csinálva....és behozza a consolt de nem szokásom csalni..csak az engem is idegesit,de hát nem mükszik :(

norbi56
ok

Schwarz
ö=nulla gomb

Mi az a windows?

Schwarz
mûködik, csak a rendõr ugyanúgy megbüntet a tacskógráf miatt

Mi az a windows?

norbi56
Ö vel is van kamera nemis tudtam

V43 1105
Srácok, vaz az a kameraállás, amit az Ö betûvel választhatunk, ott nem tudom megemelni a kamerát, mert a földben van és elég ciki :D:D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

King of Roads
köszike! <#eljen> majd meglássuk mûxik-e..

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Schwarz

Mi az a windows?

King of Roads
nem akarok, direkt mentem hardon, de ha tudom, h HUD nélkül is becsukja a szemét akkor tuti nem kezdek bele. de már fel is tuningoltam a kamcsit <#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kisvigyori
kezdjé új mentést és a ott a könnyün menj és akor csak ásítozik nem csukja le a szemét

kisvigyori

King of Roads
nem tudja vki hogy ki lehet-e szedni azt, hogy ez a köcsög ne csukja le állandóan a szemét mikor fáradt? hiába tekerek az advance time-ba, nem alszik mert nappalis Pettel vagyok. most éppen seattle-bõl tartok boise-ba és a 2 város között 1 szaros hotel sincs, seattle-be meg nem mek vissza. a HUD-ot hiába kapcsolom ki, akkor is lecsukja a szemét. de király patch hogy kapná be az scs <#boxer><#violent>

bocs a felindulásért, kicsit ideges vok, majdnem beleborultam az árokba emiatt <#vigyor>

Attila56
ok kössz :)

rendelsz egy kamiont amiután "meghozták" rámész ott van alul hogy serice>fix updates alatt valami <#nemtudom>

sziasztok lenne 1 aprocska kérdésem hol lehet a kamionokra megveni a lámpákat meg a spojlert pl man kamcsinál segitségeeket elöre is köszönöm
Boconadi
ctrl + alt + del -> folyamatok. Itt leállítod azokat a programokat amelyek a felhasználód használ. A windows tûzfalat nem(wscntfy.exe -t nem tudod kikapcsolni. Ezek mellet nehogy bezárj svchost.exe -s alalkalmazásokat, mivel azokat a System és a helyi szolgáltatás használ)
Kapcsold még ki a jobb alsóban sarokban levõ programokat is. (Bár azokat is le tod állítani a folyamatoknál)
Attila56
hmm értem..és azt hol tudnám megnövelni?Mert már volt rá példa..és nemtudtam hol megemelni :(

Boconadi
nem a kártyád miatt szaggat. (vagyis nekem mx440-nel, amely 64MB-t tud, nem szaggatott, csak kidobott egy idõ után C++ hibával, ami gyenge videókarira hivatkozik)
Próbáld meg felszabadítani a viruális memóriát leterhelõ programokat. Bár 768 MB mellett ez felesleges. (de azért ne fusson másik játék, msn, opera, meg ilyen szarok)
Emellet lehet driver hiba is.
hi all találtam egy kis bugot gondoltam lekapom <#idiota> itt is van <#gonosz3>

Schwarz
mi az, hogy "fut rajta"? nem fut az sehol se, nem program az, csak néhány adatfájl. na meg miért ne menne a javítással? elvégre azért javítás, hogy minden jobb legyen, nem?
egyébként a map az egy pé, ha már lusta vagy kiírni, hogy térkép

Mi az a windows?

King of Roads
fogalmam nincs, nem is érdekel különösebben <#vigyor>.
próbáld ki! vagy te se tudsz patchelni?

Kisvigyori
1.06 on fut a legújabb europa mapp???

kisvigyori

King of Roads
na most leszedtem egy full verziót, felment az 1.06-os pecs.<#vigyor4>

Attila56
FAQ

sziasztok beraktam a europai pályát meg potokat párat 2 kamiont és játék közben kilép.mit csináljak?tudnátok nekem segiteni?prism 3d valami ilyesmit ir ki mit lehet ennek csinálni?

Attila56
Am.lehet hogy ez hülye kérdés lesz: Nekem most egy Geeforce Fx 5200-as kártyám van 2.0 GHZ-s intel procival és 768 MB RAM-al.Nah most ha én most beleteszek egy Ati Radeon 9600-as kártyát akkor ugye nem fog szaggatni?Mert nálam tuti hogy a kártya miatt szaggat :(

Attila56
jajj de jó :D
Úgyis van pár kamion amit nem birok belerakni...am. miért van az hogy szaggat a játék ha a berakott kamion benne van?
Egyébként sok sikert a progi csinálásához ;)

Schwarz
alakul a segédprogram

Mi az a windows?