18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
Télleg,Scania R230-as nincs a játékhoz?

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Egy elég fontos kérdésem lenne.Szeretnék pár MP-3at betenni a játékba...milyen programmal tudnék Mp3-at átkonvertálni WMv-re hogy müködjön a játékban?És hogy hova kell betenni?Meg hogy hogy tudnám játék közben bekapcsolni??

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Schwarz
Elõször a programok telepítése/eltávolítása listában próbáld eltávolítani a magyarosítást.

Ha nem sikerült, akkor a registryben (start menü/futtatás menübe vagy total commanderben írd be: regedit)
A HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ValuSoft\18 wos haulin ágban a "hungarian" kulcsot töröld, vagy töltsd le ezt, és totalcommanderben enterrel add hozzá a registryhez, ezután fel tudod tenni a legújabbat (0.5.1).

Mi az a windows?

szavulyzsolt
hát akkor mást nincs mit mondjak, sajnálom, de ne add fel a próbálkozást

Csak a döglött halak úsznak az árral!

igen tudom azt is kitöröltem

szavulyzsolt
s a dokumentumok mappában nézted, mert ha a játékot eltávolítod, akkor a dok mappában minden ott marad.

kössz a tippet de én ezzel kezdtem amikor leszedtem a játékot ezért furcsa mert már a gépen sehol nincs fent a magyarosítás de még mindig azt írja ki hogy fent van

szavulyzsolt
lenne nekemazért még úgy egy kérdésem: hogy lehet a nevemhez olyan ákom bákomot rakni?

szavulyzsolt
én, hogy öszinte legyek nem tudom, mert én még a magyarosítást nem próbáltam, de próbáld meg a játékot a control panel/add-remove programs-ból eltávolítani és ha külön ott van a magyarosítás, akkor azt is s azután mindent tegyél újra. De ez csak egy olyan magamfajta ötlet. Sok sikert

na akkor rövide tömören nincs fent a magyarosítás de amikor fel akarom tenni azt írja ki hogy már fent van.

hali. mit csináljakfeltettem a haulint meg a magyarosítást és véletlen nem álítottam vissza és úgy léptem ki (0.20_no_patch ez a magyarosítást szedtem le) na és utána nem tudtam átírni amit írtak és letöröltem a játékot meg amagyarosítást felraktam a játékot és amikor fel akarom rakni a magyarosítást akkor a telepítésnél kiírja hogy már fel van telepítve de belépek a játékba és nincs olyan hogy magyar csak angol mit csináljak hogy fel tudjam tenni a magyarosítást?

Controls.def filet keresd meg a docu and../ dokumentumok/haulin/mod mappa kornyeken...

BEnne lathatod az egyes gombok definiciojat.
def mouseleft {
impulse:"mleft" ...
helyett
def mouseleft {
impulse:"left" -et írj, továbbá:

def larrow {
id:"1"
impulse:"left"
helyett
def larrow {
id:"1"
impulse:"mleft"

U ezt megcsinálod jobbra is (rarrow es mouseright aszem).
De ne lelkesedjetek még, mert kiábrándító!

szavulyzsolt
az igen, hogy csinaltad? nekem meg soha nem sikerult atrakni egerre

Vagy esetleg jo lenne elhitetni a progival, hogy kormány van rákötve... bár nem tudom, hogy ott milyen beállítási lehetõségek lenének. Egyáltalán milyen paraméterek változnak a config.cfg és a controls.def fileokban?
King of Roads
kiváncsi voltam leborulok-e, v megállít a semmi. eredmény:

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Sziasztok!

Sikerült egérre raknom a balra / jobbra kormányzást, de a bajom az, hogy sehogysem tudom kikapcsolni az automatikus "egyenesbe-húzást"!

Vmi ötlet?
King of Roads
Kalmar q:o de mi olyan érdekes benne? nem száll be senki, csak ott van

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Beállítások között nincs is, de esetleg vmi mod segítségével... ?
szavulyzsolt
én úgy tudom, hogy nem lehet

Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy az irányítást át lehet-e valahogy varázsolni egérre? Szerintem sokkal kényelmesebb lenne... (már aki kormány nélkül megy)

Udv
Attila56
és pontosan az hol van? 😄
Mármint a Calambos csávóka 😄

King of Roads
a 3dartpol-ról szedtem le az eu map béta 4et...

Attila56
bocs hogy megkérdezem,de te az EU mappal játszol?Mert én azt a Renaultos képnél a nyomozot nem találtam 😄,Meg tengerpart sincs benne.Vagy te az alappal térképel játszol? 😄 😄

gumikacsa
Nem tartom valószínûnek, hogy az EU-map-on van Los Angeles....

Renault magnum http://kamionszim.hu

Már ebbe is belerakták Kalambót.A PTTM-be azt hiszem Los Angelesben volt.Vagy ebben is ott van?<#buck>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

thx

King of Roads
a HH gumikacsa oldalán
van, a renyó meg itt...

az elsö renaultot és a horváth hungary -s potot honnan lehet leszedni? nagyon jo <#vigyor3>

LOL <#hehe>

King of Roads
képZ

King of Roads
bármi, csak ne essen nekem többet az esõ mert tökön térdelem magam, ez 5 percenként rákezd <#szomoru1><#vigyor3>
+ mivel Scania interior van még "be is esik a mûszerfalra"

caseih9400
ok köszi

khm...khm...

Schwarz
álmos a sofõr, menj aludni hotelba, vagy ha megfelelõ kamionod van az út szélén is alhatsz. notebook alján "advance time" gomb, legalább 8 órát tekerj az idõn.

Mi az a windows?

Schwarz
ööö, hát meg tudom változtatni az idõjárást, de nem egyszerû, meg nem is olcsó... <#hehe>

Mi az a windows?

norbi56
www.3dartpol.da.ru a skin nem tölthetõ

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

King of Roads
persze, hogy pont most nem üzemel <#gonosz3>

King of Roads
valaki nem tudja, hogy lehet kiszedni az esõt? esetleg Schwarz?<#vigyor4>

Kisvigyori
köszi és további jó gurulást

kisvigyori

az oldal most nem üzemel de amúgy innen:http://www.18wos-truckstore.de/
caseih9400
szevasztok!nekem az lenne most a bajom hogy szokott mostanában csinálni olyat a játék hogy egy idõre elmegy a kép de ugyanúgy megy a hang és a játék!tudnátok segíteni? elõre is kössz!

khm...khm...

Egy Mercedes 190E autó pontosan. Én már rég leszedtem, önállóan klassz a járgány, de ha pótkocsit húzol vele, nagyon lassú szegényke.

Szerintem próbáld ki te is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

szavulyzsolt
klassz a Scaniad. Honnan szerezted?

szavulyzsolt
van azon az orosz oldalon a letolteseknel egy olyan, hogy haulin_cars. Es ott van egy kisauto, egy mercedes. Erdemes azt letolteni, mukodik? Valaki tudja?

RaST
Elég az offból

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

garam93
Ha jól tudom, az fönt van oldalonezen az oldalon.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

norbi56
vontatót még nemcsináltam de fogok

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Kisvigyori
Hali!! hátigen az elég furcsa volt mikor m1 beált vagyis az nem volt furcsa h beállt csak h mi miatt!!! figyu csak azt a bilencspótot honnan tudnám letõlteni????? elõre is köszi!!!

kisvigyori

Itt a példa.hogy nem csak az M1-es tud bedugulni <#csodalk><#csodalk><#csodalk>
Schwarz
na mi ez a sorállás? nyulakat fogdosnak az autópályán? <#idiota>

Mi az a windows?

norbi56
dugó