18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
lehagytál a címbõl egy "a" betût azért nem volt jó. ment egy új mail a regrõl...

Mi az a windows?

caseih9400
valaki el tudná küldeni a magyarosítást a Haulinhoz a címem [email protected] elõre is kössz

khm...khm...

King of Roads
lol ez egyre jobban tetszik XD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
wow! nagyon cool ez az eu map, 1 idõre át is költözök amcsiból :)
fura 1ébként, h néha jobb modokat készítenek mint maga a játék.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
válasz gomb pLz

caseih9400
az e-mail címem [email protected] case és igen a 2.at azért csináltam mert azt hittem hogy rossz mail címet adtam meg , hogy lehet saját céget "vezetni"?

khm...khm...

Schwarz
magyarral kapcsolatban nálam kell reklamálni. mailcímet, usernevet kérek. ha jól tippelek már két mailcímmel regisztráltál, mindkét esetben a mail kézbesíthetetlen volt.

Mi az a windows?

caseih9400
hogy lehet annak az emberemnek aki nekem dolgozik hogy lehet neki adni egy kamiont?nem tudok regisztrálni és letölteni arra az oldalra ahol le lehet tölteni a magyarosítást nem kaptam még e-mail-t és most van egy Scaniám és hozzá pótkocsi és hogy lehet saját céget vezetni? én mondom meg hogy hova viszem az árut?és ebbe az európai map-ba hallottam hogy van benne románia meg minden és nekem csak németország és lengyelország kis vátosa van meg?!lécci ne töröljétek ki elõre is köszz<#help><#help><#help>

khm...khm...

3dartpol.da.ru

caseih9400
szerintem kifogjátok törölni de azért leírom:azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet letölteni az európai módot elõre is kösz

khm...khm...

Schwarz
lehet többet is berakni, csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen egyforma a nevük. ezért is lehet az, amit lejjebb írtak, hogy a storagefájl módosítása nélkül bent volt a kamion. amelyik kamionnak más a neve, mint bármelyik gyári, azt hozzá kell adni a storagefájlhoz, hogy használható legyen.
a magyarosítással együtt tákolt program ebben (is) fog segíteni (remélem :-))

Mi az a windows?

csabush
na azt vettem észre, hogy csak két kamiont látok a berakottak közül, viszont mûxik mind, csak nem egyszerre. egyszerre csak kettõt lehet berakni?

SirHiggins
Énis próbálkoztam vele, hogy csak berakom a mod-ba a fileokat de nem ment, így maradt az alábbi.
Amúgy ugyan így csak trafficstorage-al ki lehet venni az amcsi vontatókat és csak a berakottakat közlekedtetni AI-ként.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

SirHiggins
Én úgy csináltam, hogy az scs fileokat bepakoltam a mod mappába, aztán "vehicle/truck" mappát létrehoztam, beletettem a truckstorage-t, beírtam alulra a premiumhoz tartozó nevet, 7zip progival létrehoztam egy def.scs nevû file-t (storage beállítással), ezt pedig betettem a mod mappába.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

ha leszedsz egy kamiont annak ugye .scs a kiterjesztése?! na ezt beteszed a mod mappába és játszhatsz vele.. NEM KELL SEMMIT MÓDOSÍTANI!!! nekem legalábbis nem ;)

csabush
köszi, erre nem is gondoltam :)
de tényleg mi lehet a gond? csak simán berakom a mod mappába az scs fájlokat nem? Vagy pedig a truck storageben is kell módosítani mindegyik után?

V43 1105
| F A Q |

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sziasztok lenne 1 kérdésem a haulinba hogyan lehet festéseket csinálni?
nyisd ki a szemed<#ravasz1>

csabush
de bemásolom, és nem látok egy csomó kamiont... se showroomba, se sehol...

istenostora03
Nájsz<#eljen>

RaST
<#finom>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

garam93
Ezzel én is egyetértek!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

navigation arrow<#idiota>

Boconadi
meik opció nincs a haulinban? <#vigyor1>
King of Roads
miért gáz ez a "fórumszleng"<#kerdes> <#fejvakaras>

Schwarz
én leginkább a "meik"-tõl tudok a falra mászni

#6777: Haulinban nincs ilyen opció!

Mi az a windows?

Szerintem leírtam világosan, hogy hol kell beállítani.

OFF

NE vedd sértésnek, amit most írni fogok!!!
Én is úgy gondolom, hogy még a fiatalok közé tartozok (21 vagyok), de az ilyen fórumos helyesírásoktól a falnak tudnék menni!!! Gondolok ilyenre, hogy jáccok, meg menek, ill vaok és társaik.
Annyira megszokjátok ezt basszus, hogy teljesen ráálltok, és majd kamilláztok, ha a magyar érettségin megkapjátok a karót a helyesírásotokra, anyud-apud meg majd szídja a tanárt, hogy milyen tetû volt az õ gyermekével, mert biztos utálja, stb-stb.

Bocsi, ha valakit megsértettem ezzel a kis eszmefuttatásommal, egyáltalán nem állt szándékomban, de ez most ki kívánkozott belõlem!
Jah és remélem, hogy Rast nem fogja törölni! :)

ON

Schwarz
Haulinban nincs ilyen

Mi az a windows?

Guillotine
Tessék megnézni!
Remélem hamarosan lesz angol verzió is.

www.guillotine.atw.hu

navigácios billentyü..<#hehe>

Valaki tud segiteni Navigation arrow ügyben???
Ja bocs tudom hogy így írják hogy "tsz". DE A LEGTÖBB FIATAL ÍGY SZOKTA HOGY "C". Nem is halottál errõl? Ja kösz a tippet!
Próbáld meg pl. olyannal, ami erõvisszacsatolásos. Sok szimulátorhoz jól jön az ilyen kormány.

Egyébként "tsz"-szel kell írni a "jáccani" szót (nagyon nagy helyesírási hiba).

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Hát a játék nem változott az írányításán ugyan olyan mint a régebbi változat. Igaz a grafika fejlõdött sokat. De sztem kormánnyal jobb jáccani vele! De mien kormánnyal jó vele jáccani?
Sanjos én nem találok az Options/Gameplay-ben olyat hogy Navigation arrow!
Valami más ötlet esetleg??
Van az Optionsban egy Gameplay nevezetû menüpont. Azon belül egy Navigation arrow asszem, azt kell kipipálni, és már megy is a nyilad.

daf xf
Ettöl sokkal bonyolultabb a dolog!
Fogod és a scs fileokat bemásolod a mod mappába és kész!
Nemkell ott semmit se átírosgatni..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

csabush
Gyerekek, vmi miatt nem mûködik pl a Premium Renault, megcsináltam a storage file módósítását commanderbe, de nem látszik a kamion a showroombam. Kérdésem az lenne, hogy mit kell vele pontosan csinálni? Mert miután totalcmd vel megnyitom a scs filet, és szerkesztem az sii-ket, utána újracsomagolom, de nem történik semmi, mit csinálhatok rosszul?

Érdekes, mert más kamion megjelenik enélkül is, meg is vehetõ, meg minden.
Letudnátok írni hogy mit ronthattam el? Elõre is kösz!

King of Roads
csak tolatva...duplával nehezebb, nem olyan mint európában a tandemesek...

sziasztok

most értem miami-ba egy dupla pótkocsis tojásrakománnyal de képtelen vagyok betolatni a larkóhelyre. csak akkor fogadja el a szállítmányt ha tolatok vagy elég csak rágurulni szembõl?

Bacsa11
de nekem eddig cd nélül futott

Tikal
hasznalt vagy nem a kamion,számit?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Schwarz
hát tedd be neki :) egyébként azt a játék kéri eleve, nem a magyar...

Mi az a windows?

Bacsa11
Hát kiírja hogy tegyem be újra a cd-t

Tikal
ilyen alatt mit értesz? ami duplás? eddig nekem a legjobb a video játékok voltak meg az elektronika, 130e montreal - LA...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Schwarz
az, hogy nem mûködik elég tág fogalom...

Mi az a windows?