18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az a windows?
khm...khm...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
fura 1ébként, h néha jobb modokat készítenek mint maga a játék.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
khm...khm...
Mi az a windows?
khm...khm...
khm...khm...
a magyarosítással együtt tákolt program ebben (is) fog segíteni (remélem :-))
Mi az a windows?
Amúgy ugyan így csak trafficstorage-al ki lehet venni az amcsi vontatókat és csak a berakottakat közlekedtetni AI-ként.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
de tényleg mi lehet a gond? csak simán berakom a mod mappába az scs fájlokat nem? Vagy pedig a truck storageben is kell módosítani mindegyik után?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
#6777: Haulinban nincs ilyen opció!
Mi az a windows?
NE vedd sértésnek, amit most írni fogok!!!
Én is úgy gondolom, hogy még a fiatalok közé tartozok (21 vagyok), de az ilyen fórumos helyesírásoktól a falnak tudnék menni!!! Gondolok ilyenre, hogy jáccok, meg menek, ill vaok és társaik.
Annyira megszokjátok ezt basszus, hogy teljesen ráálltok, és majd kamilláztok, ha a magyar érettségin megkapjátok a karót a helyesírásotokra, anyud-apud meg majd szídja a tanárt, hogy milyen tetû volt az õ gyermekével, mert biztos utálja, stb-stb.
Bocsi, ha valakit megsértettem ezzel a kis eszmefuttatásommal, egyáltalán nem állt szándékomban, de ez most ki kívánkozott belõlem!
Jah és remélem, hogy Rast nem fogja törölni! :)
ON
Egyébként "tsz"-szel kell írni a "jáccani" szót (nagyon nagy helyesírási hiba).
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Valami más ötlet esetleg??
Fogod és a scs fileokat bemásolod a mod mappába és kész!
Nemkell ott semmit se átírosgatni..
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Érdekes, mert más kamion megjelenik enélkül is, meg is vehetõ, meg minden.
Letudnátok írni hogy mit ronthattam el? Elõre is kösz!
most értem miami-ba egy dupla pótkocsis tojásrakománnyal de képtelen vagyok betolatni a larkóhelyre. csak akkor fogadja el a szállítmányt ha tolatok vagy elég csak rágurulni szembõl?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''