18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
megírtam a levelet

khm...khm...

ocskoszilard
úgy tudom, hogy hotelekben és motelekben lehet velük találkozni, de ebbe nem vagyok biztos ,de egy próbát megér

Nem értem mi az hogy találkoznom kell velük.
garam93
Szeva!

Hát ez az!Mert a sima pótt azt tudom, hogy van, de hogy duplában...!:-DDD

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Hali!
Tudna valaki segiteni hogy hogyan tudok alkalmazni embereket? Ami a FAQ-ban van azt nem igazán érten. Elöre is köszi!!!
Kisvigyori
csá hát ez a dupla dancsi pót elég furcsa igy csak a sima nyeges az jól néz ki!!!!

kisvigyori

garam93
Sziasztok!

Játszottam a haulinnal, és a korábbi daf xf 105-ötömet lecseréltem egy volvóra.A volvó vhogy nem nagyon jött be -igaz, csak azért cseréltem le, hogy a saját készítésû combo-mmal mehessek:-DDD-, és most cseréltem lea volvót egy Man TGA-ra.Levittem a régi pótot (ami a combóhoz tartozik), és amikor az új fuvart választotam, egy Vegetable double-t szemeltem ki.Meg is rendeltem, és amikor mentem felkapcsolni, egy dancsis dupla tréler volt.Ez hogy lehet?Ilyet még nem láttam.
De vannak képek is róluk:
A combo-s tréler+ a MAN-om:

A dupla dancsis tréler:

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

caseih9400
ok

khm...khm...

irj neki vissza hogy találd meg<#idiota>

caseih9400
szevasztok az lenne a bajom hogy letöltöttem az iveco turbostart a http://kamionszimulator.extra.hu/-ról és azt írja ki amikor beírom a jelszót hogy"Nem találom a külsõ tömörítõ programot!" ti szerintetek mi a baja?

khm...khm...

Attila56
de gondolom az a patch vagy 300 hsz-el odébb van 😄Én emg nem olvastam iylen amióta itt vok

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Van egy patch, ami lehetõvé teszi a ZIP és RAR fájlok olvasását a játékban. Olvass vissza, biztosan megvan.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok! Azt kérdezném hogy amiket berakok letöltöt kamionokat miért nem jelennek meg a játékban? Azok a kamionok amik exe-sek voltak azok benne vannak. Elolvastam F.A.Q de úgysem. A rar vagy a zip-esek nincsenek benne. Légyszives írájtok már le lépésrõl lépésre. Elõre is köszi!
Schwarz
én nem szoktam modellezni, majd a profik elmondják

Mi az a windows?

caseih9400
és az 1. kérdésemre tudsz valamit mondani mert nem tudom hogy lehet névtáblát berakni?

khm...khm...

caseih9400
bocs itt vagyok mindig elolvasok mindent csak pont azt felejtettem el elolvasni(akkor lusta voltam) mégegyszer bocs

khm...khm...

Schwarz
1. FAQ
2. #6885 ennyit is lusta voltál visszaolvasni? folyamatosan itt vagy, nem olvasod a napi üzeneteket? akkor minek vagy itt?

Mi az a windows?

Schwarz
ezt már más is jelezte, a probléma keresése folyamatban van. egyelõre nem jöttem rá, hogy mi a fenét nem talál...

Mi az a windows?

Schwarz
légyszíves ne adj hülye javaslatokat, így legközelebb ne fog elindulni a játék...

Mi az a windows?

caseih9400
Szevasztok lenne nekem is 2 kérdésem :

1. Hogy lehet a kamionomnak saját skint csinálni?

2. Hogy lehet saját zenét (ha lehetséges)berakni?

Elõre is kössz!
<#help><#conf>

khm...khm...

King of Roads
játékállás törlése <#mf1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ok köszi és még 1 kérdés neketek kevés a magyar dolog benne mer nekem a menü meg egy két dolog a játékba magyar csak vagy én nem csináltam valamit jól a telepítésnél?
Boconadi
mi az a new game?
King of Roads
hát nem tom..sztem ehez a játékhoz kell kb. nuku angol tudás...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

garam93
Pont ezért nem tettem fel ezt, csak aminél nem kell állítgatni.😄

Attila56
mielött kilépsz a játékból visszakell állitani angolra.....kül.ha újrainditod akkor hibát észlel.Tehát kilépés elött angolra kell tenni

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

ok köszi de most egy másik probléma ált elõ átsikerült állítani meg minden de kiléptem és amikor újra akarnám indítani hibajelentéses hibát ad be az mitõl lehet?
Attila56
inditsd el a játékot...options,és gameplay és átálithatod magyar-ra.de 640X480-ban nincs ékezet!

szasztok lehet ezt már kérdezték ha igen akkor bocs de hogy kell felrakni a magyarosítást elindítanám azt a progit amit ki rakott az asztalra és azt irja hogy file not found aztán felvillan egy pillanatra és kész mit kell csinálni?
King of Roads
ha kell újrateszem a vindózt csak <#help>

Schwarz
olvass ember! az 5ös xar, 2.x-et tedd fel

Mi az a windows?

Attila56
Winapmból nekem is az 5-ös van..de mégis szarakszik valamiért :S
Média Playerrel toltam msot és jó volt,csak zeneváltáskor akadt meg egy picit

Schwarz
körülnéztem, mit lehet tenni ezügyben, de nem olyan egyszerû, mint a pttm-ben

Mi az a windows?

Schwarz
<ot>
hááát... ha a wa-tól belassul a géped (nemtom melyik verziót használod, nemkell a csilivili 5ös, nekem 2.x van alig használ CPU-t) akkor a szutyok mp-tõl mit vársz?
</ot>

Mi az a windows?

King of Roads
nem hiszem el, hogy ez a kbsztt esõ 5percenként elkezd esni, nem haggya abba félóráig majd miután eláll 5 perc mulva újrakezdi...<#boxer><#violent><#kocsog><#confused>

Attila56
esetleg Windows Média Player fog menni közben....hátha....

Attila56
nincs hifim... 😄 😄 😄 😄 😄
A CD-s rádióm meg már régi..és nehezen olvassa már a CD-t :S
Még valami ötlet? 😄

King of Roads
írd ki cd-re, nyomd be a hifibe. nálam ez a bevált módszer 😉

Attila56
igazából azt a módszert is tudom a winampal...csak nálam olyankor belassul a gép:S

Schwarz
hát a .wmv eleve videofájl, úgyhogy azt rakhatod ahova csak akarod, viszont a 18wos-ok világ életükben csak .ogg-ot játszottak le <#lama>

nem kell ezzel szerencsétlenkedi, elindítod elõtte a winampot és kész...

ha mégis nagyon be akarod rakni, akkor becsomagolod az .ogg-okat 0 tömörítési rátával egy .zip-be és bevágod a dokumetumok\18 wos haulin\mod mappába. az .ogg-ok a .zip-ben \sound\music\*.ogg helyen legyenek.
ha felteszed a magyarosítást, akkor a 18 WoS Haulin - hun.scs-ben meg tudod nézni, hogy hogy kell.

Mi az a windows?

Attila56
FAQ-ban levan írva hogy hogy hozod elõ a térképet...ha az emgvan akkor itt megkérdezed,és elmagyarázzák és nosza neki 😄Vagy írsz CseNo-nak és elmagyarázza 😄

caseih9400
csak az a baj hogy nem értek hozzá 1épként megcsinálnám szivesen

khm...khm...

garam93
Jaja, nagyon jó lenne.

Attila56
ha megcsinálod.............. 😄 😄 😄 😄

caseih9400
jaja kemény lenne

khm...khm...

King of Roads
belföldezni egy kicsit <#beka3>

caseih9400
mondjuk egy Magyarország map 😛 azis jó lenne 😛

khm...khm...

Attila56
kár hogy ninc sok mód hozzá 😞
Pedig jó lenne 😊
Mert amik eddig vannak azok már unalmasak 😄 😄
Valami újj is kéne

szia. nagyon szépen köszönöm ez bevált kitöröltem és feltettem csak az a gáz hogy ha a legújjabb magyarosítást akarom feltenni rákattintok arra az ikonra ami a magyarosításé és kiírja valami no filed nem tudjátok mit tegyek?

V43 1105
Szia!

Tudtommal nincs !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h