18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
valaki leirná hogy kell vissza tenni azt a qrva dds filet?:@

http://9gag.com/gag/5135249

Zenté még mindig nem elhet betenni a játékba? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

norbi56
GOOGLE

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Zmodeler-hez adna nekem valaki egy linket ahonnan letudom tölteni teljes verzióba hogy használni is tudjam!!!
Jah, oké és thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Schwarz
ahhoz, hogy egy sofõrnek munkát tudj adni, venni kell a segge alá kamiont meg pótkocsit. aztán a notebookban a manage contracts menüben lehet új szerzõdéseket kötni. csak ahhoz a céghez szerzõdtetheted amelyiknek te már szállítottál. pót vásárlásánál arra figyelj, hogy olyan típust vegyél, amilyen árut a megadott cég szállít.
a bankos menüben hitelt lehet felvenni/törleszteni

Mi az a windows?

Jah és kamiont majd a mostani fuvar után veszek, mert eléggé drágák azok a kamionok, amikben aludni lehet.
Jah eszembe jutott: hogy lehet egy vállalathoz leszerzõdni? :S Meg a banknál lehet valamit csinálni? :S
Még nem annyira ismerem a játékot :S.

Én közben sikeresen leszállítottam a gázolajat és csak 28 dolcsi sérülés volt összesen. Pedig a vontató vagy mi nem is volt piros. Aztán mivel nem kaptam jobb ajánlatot, megyek még egy kört<#idiota><#hehe>. Most viszont Amergeinbõl San Franciscoba és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy javítsak: elõbb Renoból vagy honnét mentem Amergeinbe, de az se volt messze San Franciscotól. Ez a szállítmány 84 ezret ér kábé :S.
Utána majd irány a hadsereghez<#eljen>.
Egyébként egyik motelnél advance time-nál kiírta, hogy valami Thomas a két csillagával ott vár rám és szerzõdhetem, de már volt egy egy csillagos nem tudom ki. Manage Drivernél, ha szól a menü zene, nekem lefagyott a játék :S. Kikapcsoltam, így meg nem tudom, hogy mit csinálhatnék a két sofõrrel. Hogy lehet menedzselni õket? :S Nekem miért nincs adatom a játékban? Nem lehet beírni? Mert a leigazolt sofõröknél szépen kivolt írva magasság, súly, kor és miegyéb.
Azt hiszem ennyi :S.

gumikacsa
Ja, ez igen valószínû, sõt majd azt is megköszönhetjük neki, ha polog ezek után nem fogja megosztani.

Renault magnum http://kamionszim.hu

SirHiggins
Vedd ki a régi 1.4 filejait(map,mapedit); egyébként azt olvastam egy másik fórumon, hogy ez nem a hivatalos Polog féle cucc, hanem vki kalózban kinyomta netre.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Attila889
Bocs a láma kérdésért de az .5-ös Eu mappot hogy kell betenni?Mert a Total commanderben van mindenféle...cars,maps,metarials..meg minden...fogtam,áthúztam a mod mapába és még mindig az 1.4-es Eu map van fent.Nem értem.Help!!!

Yoda001
<#banplz><#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

RaST
Engedd el a gázt<#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

a Tempomat-ot hogyan lehet bekapcsolni, mámrint h megtartsa a sebességet...:S mer én hiába nyomom a "c" betût nem akarja megtartani a sebesságet...mindig visszaesik...<#help>
érdekes, nekem csak a dupla záróvonalas mutatványnál ment a csík...asszem

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SirHiggins
Autópályán nem,mert ott nem mész át a szembejövõ oldalra, de pl egy 2.rendû úton, sima felezõvonalnál,még ha indexelek akkoris megy fel.

igen? mondjuk autópályán sosem...pedig szoktam elõzgetni, meg minden..

leho94
kezdjük ott hogy ha szaggatott csík van és ott elõzöl akkor is megy fel a körözöttség vagy mi a rák..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

nem dupla záróvonalon keresztül elõzöl? 😊

Boconadi
Hát jah. Ennyire jól nem lehet megvágni.
caseih9400
mert balesetveszélyes

khm...khm...

SirHiggins
Akkorse fogom sose megérteni, hogy egy szimpla elõzésnél miért kell büntetõpontokat beszedni:S

leho94
gugli vagy esetleg faq vagy talán keresõ ott lent? láma....<#ejnye1><#idiota>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sziasztok,honnan lehetne leölteni?Vagy esetleg tudnátok adni egy utorrent linket?

RaST
Eredeti hang, Scaniaman580 készitette, viszont privát ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Akkor bocsi a félrevezetésért.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

sziasztok látam az fw-n 1 magnumot azt hogyan lehet berakni?
de én láttan német oldalon hangokat is csak nem tom leszedni
SirHiggins
Valószínûleg arra gondoltam amelyikben NEM mozog a kormány és a mutatók.

Gondolom a Premium cabjára gondol, az nem animált renault vezállás, én kicseréltem a Sheryo féle Scania R Topline 620-asára.

V43 1105
Alávan vágva, az a trükk 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem Dave videójában kibaszott jó a SCANIA hangja nem tudjátok honnanlehetne leszedni!? Valaki segítsen!
nem animált?😄
nekem akkor nem tudja a game...mert a mûszerek és a kormány is mozog😄

Boconadi
dobd ki a kukába 😄
SirHiggins
Semmit,nem animált a fülke, ha annyira zavar akkor cseréld ki másikra.

ratata130
Pedig a kamion kereke elfordul rendesen!!!

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

ratata130
Sziasztok!<#wave>
Olyankor mit kell csinálni, amikor a kormány semerre se akar elfordulni???<#help><#help>

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

LTomi
Kösz, de mondjuk már a kamion desc fájlába beleírtam, hogy sleeper, tehát már lehet benne aludni.

Los Angeles, California

Schwarz
csak hálófülkés kamcsiban tudsz aludni, vagy hotelban.

"fatique" nem is lesz a config.cfg-ben, ha beírod sem lesz hatása, merthogy "fatigue" lenne az. (bajusza: a félrevezetõ hozzászólásokat még most sem kérjük)
ezt a sort szúrd be:
uset g_fatigue "1"

de nem javaslom, mert a rendõr ugyanúgy megbüntet, ha alvás nélkül vezetsz...

Mi az a windows?

Thanks!<#wave> majd figyelek vásrláskor.

Boconadi
sleeper vagy nem sleeper
Lol azt honnan lehet tudni ,hogy melyikben van, vagy nincs? Mert jó lenen ezt tudni, mikor veszek új kamiont.

Blinkye
belögdöstem a kamionnal a pótot 😄 elfogadta 😊 már megy minden királyság.

3Ds MAX :)

LTomi
Neke nincs olyan a dokumentumok config.cfg-ben, hogy fatique.

Los Angeles, California

LTomi
Kösz!

Los Angeles, California

A config.cfg fájlban írt át a fatique-nél a 1-et 0-ára: nincs fáradság.

Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

szavulyzsolt
nekem is csinált ilyet, de csak egy darabig ásítozott még, nem sokáig

Csak a döglött halak úsznak az árral!

caseih9400
én szerintem nincs a kamionodba hálófülke!

khm...khm...

LTomi
Lécci segítsetek!
Amikor kiírja, hogy álljak meg pihenni mert álmos vagyok, pihenek 8 órát, és még mindig álmos a sofõröm. Ugyanez van, ha egy egész napot pihenek. Plese Help!!!

Los Angeles, California

caseih9400
kérjél új fuvart! 😉

khm...khm...

Blinkye
rájöttema szerzõdésre is.. Most azzal szenvedek,h elvállaltam egy duplka pótos fuvart. nemtudtam,h az és amikor raktam volna le az árut lekapcsolódott a máosik pót azóta nemtudom felvenni 😞 és leadni sem az árut.

3Ds MAX :)