18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a bankos menüben hitelt lehet felvenni/törleszteni
Mi az a windows?
Jah eszembe jutott: hogy lehet egy vállalathoz leszerzõdni? :S Meg a banknál lehet valamit csinálni? :S
Még nem annyira ismerem a játékot :S.
Utána majd irány a hadsereghez<#eljen>#eljen>.
Egyébként egyik motelnél advance time-nál kiírta, hogy valami Thomas a két csillagával ott vár rám és szerzõdhetem, de már volt egy egy csillagos nem tudom ki. Manage Drivernél, ha szól a menü zene, nekem lefagyott a játék :S. Kikapcsoltam, így meg nem tudom, hogy mit csinálhatnék a két sofõrrel. Hogy lehet menedzselni õket? :S Nekem miért nincs adatom a játékban? Nem lehet beírni? Mert a leigazolt sofõröknél szépen kivolt írva magasság, súly, kor és miegyéb.
Azt hiszem ennyi :S.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Gondolom a Premium cabjára gondol, az nem animált renault vezállás, én kicseréltem a Sheryo féle Scania R Topline 620-asára.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nekem akkor nem tudja a game...mert a mûszerek és a kormány is mozog😄
Olyankor mit kell csinálni, amikor a kormány semerre se akar elfordulni???<#help>#help><#help>#help>
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
Los Angeles, California
"fatique" nem is lesz a config.cfg-ben, ha beírod sem lesz hatása, merthogy "fatigue" lenne az. (bajusza: a félrevezetõ hozzászólásokat még most sem kérjük)
ezt a sort szúrd be:
uset g_fatigue "1"
de nem javaslom, mert a rendõr ugyanúgy megbüntet, ha alvás nélkül vezetsz...
Mi az a windows?
Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Amikor kiírja, hogy álljak meg pihenni mert álmos vagyok, pihenek 8 órát, és még mindig álmos a sofõröm. Ugyanez van, ha egy egész napot pihenek. Plese Help!!!
Los Angeles, California