18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le lehet tölteni egy olyat hogy Haulin Billboards, valami pálya tipus, de nem tudom hogy mit csinál a játékban!

Segítsetek!
King of Roads
hajrá 😉)

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Alakulgat

Boconadi
Elméletileg ahova vinned kell a fuvart, arra a városra a játék térképe rak egy piros karikát. Neked már csak az útvonaladat kell kiválasztanadod, amit meg tudsz oldani nyíl nélkül is 😊
King of Roads
XDDD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ForzaInter
jójó, kösz

Yo, Bitch!

Schwarz
hát ezek a fránya térképek már csak ilyenek (a valóságban is)... <#wilting>

Mi az a windows?

King of Roads
öcsém..találd meg az odavezetõ utat..jegyezd fel melik út, mikor merre kell menni stb. ennyi...itt télleg nincs nyíl

ForzaInter
a térkép nem muatatja merre menjek...<#wilting>

Yo, Bitch!

King of Roads
mivel hogy más nincs...<#wilting>

ForzaInter
hátezaztán nagy segítség.

Yo, Bitch!

King of Roads
térkép-e vagy..."n" betû

ForzaInter
Hali! egy kérdés! Most szedtem le a gémet, bejövõs fel is vettem a szállítmányt, de nemtom merre kell menni:SS ebbe nincs egy nyíl mint a korrábikaban ami mutatja merre kell menni??? plz vki segítsen<#help>

Yo, Bitch!

King of Roads
rájöttem mit hiányolok a mapról:körforgalmat <#idiota>

Boconadi
www.nvidia.com
kellene nekem az Nvidia legujabb kiadása, mert lehet hogy az megoldja a pótok fekete megjelenését!!! Adjon nekem valaki egy linket!!!
garam93
Ez az oka a mentésem törlésének!!!XDXD
Majd megvárom, hogy meglegyen a teljes map, aztán majd akkor játszok rajta!És bocs, hogy kétszer ment az üzi.Ilyenkor mindig kétszer küldi el, ha leállítom a folyamatot:@:@

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Ez az oka a mentésem törlésének!!!XDXD

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

norbi56
nemigaz mert ha az új városokba mész akkor ott bemész 1 céghez és nem fog kiadni semilyen árut és ha már régebbi városból akarsz az újba szállítani akkor nemfogsz sehol találni árut

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Yoda001
ha volt eumap 1.4 es mentésed az müxik 1.5 el is ...

http://9gag.com/gag/5135249

King of Roads
énse, de azért néha tényleg jó lenne lelökni a zsarukat az útról...

garam93
Én is ugyanígy vagyok vele.Normálisan vezetek, aztán nincs semmi bajom a zsarukkal.
Most, hogy kijött az új EU-map, töröltem a mentésemet, mert ugye, az nem jó, és újat meg már nem kezdek.Szóval ez így nem vmi jó.:-(((((((((

Boconadi
Ez a pedal to the metal faq-ja elõre szólok. Holnap csinálom meg normálisan a Haulinét... ...ahogy ezek bele szerkesztettek, felháborító!
Thanks!<#wave> Ezt a FAQ-t ne mis láttam még azt hiszem :S. Na, majd hozzá fogok még ma.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Boconadi
Aki zenét akar berakni a játékba, olvassa el ezt

19. kérdés
Átalakítom, ah elmondod, hogy hogyan. De szerintem inkább hagyom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Õszinte, de igaz vélemény. Ehhez nem tudok mit hozzáfûzni, plusz ugye a témában ne mvagyok benen annyira.
norbi56, tisztelt név rokon: én se szabálytalankodok, de nézd pl a Konvoly címû filmet. Ott se szabálytalankodtak, mégis összepréselte zsernyák autót a két kamion<#idiota><#hehe>. Szóval ilyen ökörségek lehetnének, ha nem is ebben a játékban, akkor egy másikban pl.
Rig'n'roll-t nem ismerem :S, de utána nézek.
L Tomi na és, akkor hogyan varázsoljak én mp3-ból ogg formátumot? :S Bár azt hiszem megelégszek azzal a két zenével ,ami benne van a játékban. Azok is jók, de egy idõ után uncsi.

már le van írva párszor hogy ogg formátumút kell berakni alakítsd át és kész én is így csináltam

LTomi
A zenét nem mp3, hamen ogg formátumba kell berakni a music mappába. (Szerintem nagy hülyeség, hisz a legtöbb zene mp3, de így van.)

Los Angeles, California

Boconadi
Meg fegyvert venni, meg ku***zni, meg motorozni, meg autózni, meg lopni, meg küldetéseket csináli, meg bandaháborúzni?!

Elõször is csinálják meg rendesen bug mentesre, és csináljanak valami frankót és újat, hogy vetélytársa legyen egyáltalán a Rig'n'Roll -nak! (Avagy ehhez a 18WoS sorozat kevés lenne?! Majd meglátjuk...) Csináljanak jó multiplayert, és mindenek elõtt ne ugyan azt a játékot gyártsák le állandóan, csak "kicsit megszépítve".

Másodszor cseréljék le a prism3d -t, mert eszméletlenül SZAR, ezen nincs mit megmagyarázni. Folyamatos patchek kiadásával nem érnek el semmit, csinálják meg normálisan!

Harmadjára, amit írok úgy sem fog beteljesedni, mivel már leírták többször is, hogy ezeket nem fogják megvalósítani, folyamatosan azt a játékot adják ki évrõl-évre, csak kicsit átdolgozva, "újítva".

Végül a 18WoS sorozat a romokba fog hullani, a mai teknika és elvárások miatt. Nem lesz olyan fejlesztõ és kiadó cég amely kiadná a közeljövõben. Egy, semmi értelme, kettõ meg sem veszi a jónép (máramelyik...). Nem értem minek is csinálják. Pedal to the metal-nál már komolyabb dolgokon kellett volnia dolgozniuk, gondolok itt az egész játék újra tervezésére, és az új motor létrehozására.
Persze az más dolog, hogy aki nem teheti meg, hogy új gépet, avagy jobbat, ill. fejlessze a gépét, az ugyan úgy be fogja szerezni a WoS sorozatot (és én is közéjük tartozom). De itt is itt a lényeg. Nem meg fogja venni, hanem beszerezni, letölteni, stb... Lényeg, hogy nem legálisan, pénzért.
És most ismét felmerül a kérdés, minek is csinálják?!

Ez az én õszinte véleményem...
leho94
Rig'n'roll 😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

norbi56
aha...csak én nem vezetek szabálytalanul úgyhogy nemkell a leckéztetés

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

<#eljen>. Szerintem összehozhatnának egyszer egy olyan kamionos géjmet, ami hasonlít a GTA világára. Tehát ugyanúgy lehetne kaimonokat vezetni, sofõröket menedzselni (meglehetne adni a saját magunk adatait a játékban, emrt ezt itt úgy vettem észre nem lehet) és ugyanúgy lenne minden, mint eddig, de hozzá kerülne még az a rész, ami a GTA-t igazán jellemzi.
Az emberünket lehetne öltöztetni, mint CJ-t és lakást venni, meg járkálni, ja és a legfontosabb: valahogy megleckéztetni a zsarukat.
Csak ez már nem lenne igazi 18 Wheels of Steel játék.

Megpróbáltam simán mp3 formátumú zenét betenni másolással. Nem sikerült, tehát mégse lehet betenni zenét. Nem értem miért írtátok, hogy igen. Ha pedig lehet, pls légyszi áruljátok el hogyan.

bisztos=biztos (hu ez kemény hiba<#buck>)

Ami a lényeg:

Küldtek egy e-mailt Sabre-nek, mivel egy évvel ez korábban már halhattunk híreket a következõ 18 WOS-ról.
Egyenlõre még tárgyalnak a Valusoft-tal, de az bisztos hogy a szokásos
õszi megjelenési szisztéma most felborult.(ilyenkor korábban már keményen fejlesztettek)

De eközben van nekik egy-két alternatív project-jük mindegyik prototípus(ha valaki tud jobb szót rá írjon<#vigyor2>).Mindkettõ a "kamionszimulátorok" világában játszódik.

Mindent összevetve a 18 WOS jövõje bizonytalan,de egy biztos hallani fogunk még róluk.(a levél írója szerint)

Ha valamit félrefordítottam volna szóljatok<#wink>

18WOS Series....END OF THE ROAD??

--------------------------------------------------------------------------------
Normally around this time of the year we get a update from Sabre about the next upcoming 18 WOS. So i sent a email off too Sabre and the reply back..... well......Here's the reply i got back from Sabre.

Hello SandHawk,

Honestly, we are not sure about the future of 18 Wheels of Steel
franchise, we still haven't been commissioned for a sequel for 2007.
Normally we would already be very far into development of another yearly
release. We are still in discussions with ValuSoft - this is their
franchise and they call all the shots. All is not lost yet, but it is
pretty clear now that the yearly autumn release cycle has been broken.

In the mean time, we have one or two alternate projects on in
prototyping stage, both related to the world of truck simulation on the
PC, so even if 18 WoS future is uncertain, you guys will still hear from
us from time to time

Schwarz
nemtom mi az, adj valami linket. van köze egyáltalán a játékhoz?

Mi az a windows?

ja és tudja valaki hogy melyik az az "elem" ami feketévé teszi az ausztrál Bcombo-t a 9900 International vontatoval? Mert ha csak a pótot is teszem be akkor is fekete!
le lehet tölteni egy olyat hogy Haulin Billboards!
Az mi, és mit csinál a játékba?
Attila889
hmm értem....az azért durva.És köcce 😄

Yoda001
felülirom a régivel total commanderbe? vagy hogy?.. nekem valami raktározosat mondtak :s

Boconadi
hát ahonnan kicsomagoltad, oda visszacsomagolod 😄
Yoda001
pontosabban? :S

Mert anno játék megjelenéskor azt mondták itt a fórumon, hogy csak az ogg kiterjesztésûeket lehet vagy mi, mint a menüben lévõ zene. Szóval nem tudom :S.

Boconadi
Visszacsomagolod...
Yoda001
#7605....

szedd le ezt és ezzel át tod alakítani ogg formátumba http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/audio/awmaw.html

Boconadi
de, miért ne lehetne :S
Zenté=zenét