18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépen fuvarozgatok és csak, akkor sérül a kamion, vagy a vontató, ha én cseszem el. Jah, meg, akkor jönnek zsaruk, ha én szabálytalankodok, ami néha gyakran összejön, de igyekszem minél kevesebb hibával és most hagytam el Cheyenne-t. Azaz tegnap valamikor, majd du-tán végig viszem Montreálig. Ezidáig se a kamion, se a vontató vagy mi - utánfutó, pót :S - nem sérült és így még mindig az alap ár vár majd Montreálban a 78 051 dollár<#eljen>#eljen>.
Szóval jól haladok, csak a zsaruk kaptak le egyszer-kétszer szabálytalanságért, mint pl. piroson való áthajtás. Fékeztem és sokszor egy-két centivel odébb állt meg, mint ami a megengedett és kapásból full maxra felment a zsaru érzékelõ vagy mi :S.
Blinkye: ahogy mondták, úgy kell a pótot feltenni, sofõrrel is úgy alszol, ahogy mondták, de ezt ezek szerint te is tudod.
Sajnos jobban én se tapasztaltam ki a játékot, így nem tudom, hogy cégekkel, hogy kell kapcsolatba lépni, üzletet kötni és sofõrt szerzõdtetni - bár ezt már leírták, szal most már tudom -, de majd kitapasztalom. Egyenlõre egyedül fuvarozgatok és gyûjtök egy újabb kamionra<#eljen>#eljen>. Mint említettem, az alap járgánnyal hajtok.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
3Ds MAX :)
to Blinkye : megnyomod az n betût a játékban és ott van hogy Advenced Time vagy valami ilyesmi és rákkattintasz kiválasztod hány órát akarsz aludni (8óra bõven elég szerintem)és újra rákattintasz az Advenced Time-ra és aludni fog.
khm...khm...
Aztán mehetsz is utadra.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
3Ds MAX :)
Sry<#wink>#wink>.
Régen írtam ide picit a játék megjelenésekor, de aztán abba hagytam és a játékot is, de a gépen hagytam. Tegnap elindítottam és játszogattam, ilyrn 2 000 - 10 000 dolcsis kis távú, néha közepes utakat vállaltam.
Most akasztottam egyet, egy igen jó üzletet: San Franciscoból gázolaj Montrealba 78 051-ért!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii> Ez eddig rekord nálam.
Útvonal is megvan már:
San Francisco - Salt Lake City - Cheyenne - Das Moines - Chicago (egyik kedvenc városom a Chicago Bulls miatt<#eljen>#eljen>) - Detroit - Montreal.
Most vagyok Cheyennél, tankoltam kétszer, egyszer azt hiszem nem volt elég üzemanyagom és mentõszolgálat vagy mit kellett hívnom, bár az mgé lehet, hogy elõzõ fuvarnál volt :S. Szépe nhaladok, zsaruk végre nem büntetnek meg, mert figyelek.
Valaki megmondaná - régen is kérdeztem és mondták, csak mindig elfelejtem :S -, hogy autópályán mennyivel "repeszthet" egy kamion, meg mindenki? :S Nem vagyok otthon kresszben. Alap kamion van még, mert elején vagyok, harmadik hetet kezdtem a játékban azt hiszem :S.
Nektek mi a legnagyobb eddigi fuvarotok árban? Na és a távolság? Csak kíváncsi vagyok, mert gondolom azért az én távolságom se semmi<#hehe>#hehe>. Mondhatni a térkép egyik sarkából a másikba<#hehe>#hehe>.
Szóval összeségében mit szóltok?<#wink>#wink>
a mod mappában levõ scs-ekbõl vagy zip-ekbõl másold ki valahova a .scs\vehicle\truck\*.sii-t (már, ha van benne), vigyázz arra, hogy ne írd felül egyiket a másikkal, szóval tedd a fájlokat valahova külön-köülön mappába kamiononként, így mappánként két fájl kell legyen (truck_storage.sii és traffic_storage.sii). az .scs-bõl kimásolt fájlokat az .scs-bõl töröld! a mappát nem szükséges, a fájlokat viszont muszály.
miután minden tömörítettbõl kiszedted ezeket, egyenként nyisd meg elõször a truck_storage.sii-ket és nézd össze, hogy miben különböznek (általában egy-egy sorban a végén). nevezd ki valamelyik truck_storage.sii-t végleges verziónak, minden kamion sora ebbe fog kerülni a gyáriakon felül. na most, a megállapított új sorokat ebbe a kinevezett fájlba kell beilleszteni, úgy, hogy a végén minden újonnan berakott kamionhoz egy-egy sor tartozzon (ezeket látja csak a játék).
miután ezzel megvagy ugyanígy játszd el a traffic_storage.sii-re.
ha megvan mindkét végleges fájl be kell tömöríteni egy zip-be, 0 tömörítéssel (nagyon fontos! tc-ben beállítások/általános beállítások/zip-tömörítõ/tömörítési arány=0). a fájlok helye a zipen belül ugyanaz legyen, mint ahonnan kimásoltad. tehát pl. a .zip neve legyen storagefils.zip (tök mindegy, hogy scs vagy zip a kiterjesztés, a játék mindent betölt ami zip), belül pedig \vehicle\truck\truck_storage.sii és \vehicle\truck\traffic_storage.sii. ezt legkönyebben úgy lehet megoldani, hogy valahol létrehozol egy vehicle mappát, abban egy truck mappát, ebbe bemásolod a két végleges fájlt, és így csomagolod be mappákkal együtt.
ezután a storagefiles.zip-et másold be a mod mappába.
egyébként ha a totalcommander fájlkeresõjét ráengeded a mod mappára meg lehet állapítani, hogy mely fájlokban van storagefile:
1. parancsok/keresés menü (alt+f7)
2. amit keres: *.*
3. szöveg: pipa bejelöl, keresett szöveg: truck_storage.sii
4. keresés indítása
... akár mehet a FAQ-ba is <#idiota>#idiota>
Mi az a windows?
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Bár, nem tudom miért nem lehet max 15 hsz.-t vissza olvasni |-.-|
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ebben igazad van..viszont a Stralist sztem le lehet tölteni....mert az zöld és lefele mutat a nyíl 😊
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ide valószínû, hogy regisztrálni kell<#hehe>#hehe>
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
Ad1: Nem mondtam h. az enyém ..
Ad2: A rsz tábla a scania készitõjének nevét ábrázolja ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
http://9gag.com/gag/5135249