18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gigamen
A játékban megnyomod a "0"(nulla) gonmbot.Ha pedig elakarod tüntetni szintén megnyomod.
v43 001
segitséget kérnék hogy a konzolt hogy kell aktiválni... a választ elöre is köszönöm

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

gigamen
Jóféle elsz még valami ütõs skin kell rá gyönyörû ez a modell<#eljen>
mixer023
Új kamion sajnos még csak a táblákat írtam át a még nem skineztem rajta semmit de majd eljön annak is az ideje 😄

gigamen
Én az EU-map 2.2 vel játszom de Eu map 2.3 is jo szerintem nem sok bug van benne de biztos hogy ninsc tökéletes térkép de Eu mapok általában jók.EU 2.2 egynek jó kevés bug-gal.
marko952
Te melyiken fuvarozol?
Nem tudtok valami bugmentes EU térképet?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

kazai21
Na csak akkor teszem ki a bannert,ha közösen össze dobunk egy új FAQ-t😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

gigamen
Kazai szerintem csinálj valamit ne menjen itt a vita errõl a banner kérdésrõl döntsünk egy mellet aztán maradjon az.
LTomi
Nem is kell ahhoz nagy szakértelem, hogy lenyúld az elõzõ bannerhez készített króm keretemet és belerakj egy másik kamiont.

ON

Los Angeles, California

gigamen
A legtöbb letölthetõ map-nak van olyan része amelyik havas de nem sok.Tehát ha nem alap mappal játszol hanem töltesz le egyet valószínûleg lesz benne havas rész EU-mapokban 100% hogy van általában.A kamion lomhaságával kapscolatban pedig menj el a szervízbe vegyél rá fékeket meg erõsebb motort persze akkor ha már lesz pénzed majd tudod tuningolni.És ha fékezel nyomd meg a B betût úgy erõsebb lesz a fékhatás mert bekapcsolja a motorféket úgy ahogy Mixer023 kolléga leírta.
mixer023
hát sajnos lövésem sincs hogy hogy lehet havas mapon tolni próbáld googléban keresni hogy haulin snow map vagy snow map haulin nem tudom sajnos

kazai21
Jó,ha sikerül a FAQ,akkor ki lesz rakva a tied,de most már nyugi.

mixer023
ez csak egy tipp de szerintem valami mód azt hiszem régen volt egy ilyen mod azt hiszem tir modon belül volt egy ilyen de majd meglesem

HotPants
és havas vidékek ? am köszi a segítséget

mixer023
az elsõ probléma nem tudom miért lehet a második pedig simán megnyomod a B betût ( motor fék ) angolul motor brake

HotPants
na és még azt felejtettem el megkérdezni hogy kicsit belepiszkálgatnék a config.cfg-be de nem nagyon vagyok jó angolos így az érdekelne hogy melyik adatot és mennyire kell változtatnom ahhoz h a fékezõ erõ nagyobb legyen? mert a kamionom nagyon lomha és midnent felszántok mire megáll :S

HotPants
sziasztok.. 2 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban ..
1: windows 7 oprendszert használok, fennt a legújabb videókártya driver is de a játék beállításánál a shader quality menüpont alatt csak a minimum safe fallback opciót fogadja el, ha a többi 3 közül bármelyikre megyek a játék kifagy a töltésnél :S létezik erre vmi megoldás ? ati mobility radeon x1600 videokártyám van.
2: második kérdésem az volna, hogy a játékban mely városban vagy megyében találkozhatok hóval ? mert láttam olyan képeket a játékrol amelyeken volt hó 😊 ha van ilyen akk hó van ?? 😄

Nem tudom hogy kell azt megcsinálni, hogy ha a FAQ feliratra kattolok, akkor megjelenjen egy új oldalon a tartalma a FAQ nak 😞 mert így sok lenne rá a szöveg <#idiota>

KAZAI ATTILA! Szia! 😄

RS
Ha rárakod a FAQ-t, akkor a tiéd mert jobban illik ide 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
Légyszíves ne kezd Dozoo.<#szomoru1>

gigamen
Majd még csínosítom
mixer023
thx a segítséget aki írt hogy mi a baja lehet a gamemnak : ) majkaval megoldtottuk szal thx majka 😄

Fagyas Trans
Sztem a tied😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Melyik banner jobb? <#miaz>

gigamen
Valószinüleg rosszul van lealpházva a kerék.
bazsa06
Szerintem valami olyan van a Mod mappádban ami nem tetszik neki!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

mixer023
légyszíves segítsetek valamiért ilyen a gémem dicertx is fent van az vid kari gyorsito is

gigamen
Semmi extra<#vigyor3>
kazai21
Jó oké,de most már nyugi.<#vigyor3>

leho94
Csak válaszoltam , ez még nem számít flamenek

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

mixer023
hozzá kell szokni hogy néhány ember máshogy ír dolgokat 😄 de valahol van benne igazság amit mondtál 😄

kazai21
Jó most már tényleg elég,hagyd inkább rájuk ne foglalkozz velük akkor!

leho94
mer idegesítenek az ilyen 13 éves lámák

kazai21
Jó nyugi van.

mixer023
de kajak most nem bántás képpen mondom de oylan dolgokba kötsz bele amit mindeki megért és te meg csak felfújod a dolgot

kazai21
Jólvan már,megszokott😊

leho94
Vagy írja ugy hogy Uj gép , vagy hogy New truck ..

kazai21
Magyarul= Új kamion.<#idiota>

Fagyas Trans
Hát ujj!!!XD

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

leho94
New gép?<#wilting>

Fagyas Trans
New gép köszönet kazainak a lámpa javítva lessz!😊 komit!!THX!

Köszi 😊 pedig én nem is vagyok szakértõ 14 évesen xD háziphotoshopos vagyok 😄

papi08
ez igenn! Szép!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
építõ kritikának szánom nem kötekedésnek: Így is szemet gyönyörködtetõ ez a szerelvény! De nekem kicsit furcsa ez a kék-sárgás-piros szín.

De neked tetszik, és nekünk is😉

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Köszönöm szépen majd intézkedem az ügy érdekében.
majkapapíí
Szép szerelvény(Y) de a póton a sárvédõt is fesdd le vörösre😄 és úgy sztem nagyon ütõs lesz😄

Nah a bugokat javítottam xD a szöveget kell már csak rátennem, azt majd holnap 😊

süni96
szerintem jó mind2banner de még dozooét készen is megnézném

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

<#vigyor4>

Prémium driver
szerintem ez legyen a banner... kurva jó

Jamaica a Jamaicaiaké.