18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HT-ra mehet! 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fagyas Trans
nem rossz!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS
Premium! <#hawaii><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gigamen
Egy ideig most ezzel<#vigyor3>
CzUKi
szép kis volvo<#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

CzUKi
Nekem bejön ez a banner csak vegyiteni kéne ezt meg valami haulin ra jellemzõt is mondjuk valami szép kis kamiont de am grat mindenkié szép lett

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

kazai21
Ltomi😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

leho94
a postás józsi

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Cindas
ki csinálta ezt a jó bannert?:S

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

gigamen
RS
Ebben teljesen igazad van, összecsaptam, és nem is volt teljesen a témához megfelelõ.
A mostani szerintem jó, de tényleg elég KRESZ-es 😊
#33019: Van úgy hogy nem mindig az kerül ki amit szeretnénk.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

LTomi
Ahogy gondoljátok. Szerintem a mostani fejléc is összefüggésben van a kamionozással, de ha a többség úgy akarja, akkor csinálok egyet, ami a kamionos témával szorosabb viszonyban van.

Los Angeles, California

gigamen
LTomi biztos vagyok benne hogy sok munka volt a dologban de személy szerint nekem jobban tetszene egy kamionos banner nem tudom a többiek mit gondolnak errõl de azért mégiscsak kamionos topik.
kazai21
Hát akkor kérjétek meg Tomit,hogy csinálja meg kamionosra ennyi.

gigamen
Én inkább a régi renault-osra vagy dozoo-éra szavaznék.
leho94
Hát de az RS féle az nem volt valami jó ( nem basztatásból mondom ) , a régit már untuk , egyenlõre szerintem ez jó.

Nah ott az enyém, amit odaadok Tominak és akkor nem az enyém lesz hanem tomié, és akkor lehet tõle elfogadjátok <#idiota> és akkor ráteszi a faq linket 😛

gigamen
Biztos sok munka volt vele de ez tényleg elég kreszesre sikeredett vissza a régit.
kazai21
Nektek semmi se jó.
Akkor csinálsz jobbat te....

gigamen
Valami kamionos banner sokkal jobb volna .
Ez kresz topic lett? nem nagyon tûnik haulinos topicnak, csinálj króm betûket, világosabb raszttal és picike motion blurral 😄

kazai21
Köszönjük a bannert Ltominak😊
És jólenne ha kitalálnánk egy külön oldalra egy FAQ-t😊

Oké, megértelek nekem is volt ilyennel dolgom már... 17 órás munkámat ellopta a gyerek -.- de az komoly volt és megoldottam, deleteltettem az adminnal a feltöltését Muhahaha xD és többé nem tölthette fel XD

kazai21
Oké én igérem meg többet nem lesz ilyen😉

LTomi
Nem bántó szándékkal írtam, csak nem szeretem ha a tudtom/engedélyem nélkül használják fel a munkáimat máshol, mert ilyen téren sajnos vannak rossz tapasztalataim másoktól. Azt sem mondom, hogy nagy munka egy króm keret. Na mindegy, ezen ne vesszünk össze.

Los Angeles, California

eightmiles
...
Válasz 'eightmiles' üzenetére (#33000)

kazai21
Most már képeket tegyetek fel😄 (Haulinost.)

kazai21
Notic,Leho ne tegyétek már tönkre a topikot légyszí:S

mixer023
igen ez ricö copy az elõzõ képeknél írtam

gigamen
Mondjuk azt hogy hasonló<#buck>
leho94
ricö copy

mixer023
na elkészült

mixer023
köszi majd megcsinálom és feltöltöm a képeket 😊

gigamen
dxtbmpben alpha fülre kattintasz ott arra hogy import alpha chanel az asztalon közben csinálsz paintben egy sima fekete képet és csak elmented majd az import alpha chanelnél az importálásnál kijön egy kérdés le OK-zod aztán kiválasztod azt a sima fekete képet ilyenkor a jobb sarokban az a kis négyzet ahol a skin van be fog feketedni utána csak simán elmented a skint dds-be.Ennyi remélem érthetö volt lehet kicsit bonyolultan fogalmaztam.
ha én tudnám h kell olyan keretet, jó volna... 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kössz így szóld le a munkámat... csak akartam hagyni valamit a régi bannerbõl is... ennyit errõl...jah és én is tudok krómot csinálni... nem egy hû de nagy tudomány kell hozzá...tudod nem csak úgy összevágtam ezt a bannert ha kell a bizonyíték adok 4 psd-t 1 és fél órányi munkáról szevasz

Kazai ha ezt is törlöd, akkor ennyi volt az ismerettségünk...

bazsa06
nekem kéne a modell😄 elküldöd a link-et?

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

mixer023
az alphazasban meg segítsetek majd légyszíves mert nem tudom hogy kell : )

mixer023
ha elküldenél egy kereket megköszönném 😄 és kössz
32988 kössz

bazsa06
jaja szerintem is szép! de tényleg Alpházd le.

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

kazai21
Szép,de tényleg alpházd le és cserélj kereket a pótkocsin.<#vigyor3>
Ha kell akkor szólj😊

mixer023
nekem tetszik így játékban nagyon jól néz ki : )

gigamen
Alpházd le ezt a skint mer nagyon csillog.
mixer023
valaki nem tudna egy jó kis kereket ami illene rá mert ez igy nem franko 😄

mixer023
rá dobta gyorsan egy FULL RICO utánzatot : )

v43 001
köszi szépen!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

mixer023
köszi
#32975 köszi hát igen skin kellene rá

( ha valakinek kell a kamion szóljon nem privi model elküldöm a Download linkjét )

mixer023
C:\Documents and Settings\FELH Neved \Dokumentumok\18 WoS Haulin belül van egy config_cfg nevü file megnyitod jegyzettömbel vagy valami szöveg szerkeztövel az uset g_console "0" és a uset g_developer "0" átírod 1-re mind2-t

kazai21
Szép gép😊

v43 001
köszönöm gyors válaszod de sajnos nem müködik pedig mind a 2 nullát nyomtam de egyik se hoz be semmit. ets-nél is nullával kell inditani de ott elötte kellett valamit csinálni hogy lehessen aktiválni a konzolt...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!