18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
giga szép lett a gép szerintem sem kell rá a rák trans felírat így szebb
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
A snassz alatt mit értesz?Ha tudsz valami jó tippet adni elfogadom szívesen mert nekem nem nagyon volt<#szomoru1>#szomoru1>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

13 éve itt. Szép idő.
Ez marad egy jó ideig szerintem.
Mi equipo favorito: Real Madrid

Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
#32887 nem festettem át sokszor csak 1x 😄 de azért köszi
Mi equipo favorito: Real Madrid
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
13 éve itt. Szép idő.
Fuvar kezdése Fryburgban
Lerakodás Kalmarban
Vége a napnak ideje Pihenni...😊
Ez van a hátulján a kamionok királyaXD
csak a pót vagy kamion Pmg-jét beimportáljuk a Zmodba és ott hozzá illesztjük a festést! és amikor alkotunk valamit akkor látjuk a zmodba a kamionon hogy mi és hol van!